Blir galen!!

Jag HOPPAS för Tele2:s skull att det enbart beror på överbelastning på nätet att mitt bredband är nersänkt till en hastighet på 32,1kb/s. Annars kommer dom f*n inte få det roligt när jag ringer till dom i morgon. *vansinnig* Jag har ju inte ens gjort av med 5GB än. Det ligger såååå perfekt på 4,8 just nu. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH!

Storeman kämpar med att hålla sig vaken han... Trots att han skulle ha sovit för länge sen. Men men, han orkar nog gå upp tidigt imorrn iaf. Och jag jobbar ju bara till 13 så det ska väl gå bra.

...


Men åååååh!

Jag är så oerhört smart och duktig jag. Med, förmodligen, världens bästa (hmm) minne.
Skulle lägga barn, vika tvätt och hänga upp tvätt och tappa upp badvatten och sen slänga mig i badet. Jag gjorde vad jag skulle (trodde jag) och satt mig här och började tanka lite musik bla. Ända tills alldeles nyss när jag hör hur det låter märkligt i badrummet. Jodå.. Nog fan glömde jag att jag skulle bada!!!! *suck* Det var vääääääldigt blött där inne. Men nu är det torrt igen och jag ska lägga mig i badet. *muttrar*

Påtal om att sluta med starkt

Den här sidan har jag ju hittat. Men jag har helt glömt bort att beställa. Så mycket starka saker så jag vet inte ens vilket jag ska beställa. För jag vill testa allt!

Det smäller och blixtrar ute. Märkligt att folk alltid ska börja långt innan det är dags. Gärna flera dagar innan det är dags helst. :/
Tycker även att man kanske skulle ta och flytta tolvslaget till åttaslaget i stället. För de mindre barnen som gärna vill se det där totalt meningslösa fyrverkeriet. Nu skulle väl förvisso mina barn kunna vara vakna till tolv trots att vi ska upp vid 6. Problemet är ju att storeman inte somnar förrän mååååånga timmar efter att han lagt sig. Och det kan bli lite lurigt när vi ska upp tidigt då som sagt. Jaja. Vi får väl se med det med. Som med allt annat.

5 dagars jobb avklarat. 2 dagar återstår. Men det går ju fort nu. Men jag kan inte påstå att jag tycker att det är "kul" att ha barnen med sig på jobbet. Även om dom i stort sett håller sig undan hela tiden så känns det att dom är där. Och att dom kan behöva mig. Och när jag jobbar så ska det helt enkelt inte vara så. Imorrn ska dom ju med igen men på fredag är det öppet som vanligt här nere. *pustar ut*
*fnissar* Skickade förresten bort barnen till Ica idag för att köpa sig varsitt 3-pack Kinderägg. Gav dom 20:- eftersom jag VISSTE att dom kostade så. När dom var iväg sa M att dom minsann kostade mer än 20. Så när barnen kom blev jag förvånad att dom då hade med sig varsitt paket iaf. Och frågade om pengarna räckte. Men NÄ! Pengarna räckte inte alls. Dock hade någon snäll personal sagt att dom fick köpa dom för 20:- iaf. Jisses vad jag är pinsam!

Hmm, vad mycket bra det är på tv ikväll. NOT! 3:an (den enda kanal jag har på i stort sett) skulle visst köra TRE Bond-filmer på raken. Fan vilken underbar fantasi dom har. Dom har ju redan visat den där skiten i FLERA omgångar.
Tur jag har en ny film att titta på om en stund då.

Horoskop här med!

Läste hos Lorei  om årshoroskop från Hennes. Eftersom jag är skytt jag med så kopierade jag det! Brukar ju inte tror på sånt där. Men när jag läste just det om hälsa så kändes det som pricken över i:et. :/
Jag ÄLSKAR stark mat. Och jag lider av extrema utslag (urtikaria) som beror på/är histaminreaktioner. Alltså betyder detta att from imorgon är det jag som ska börja träna och leva sunt. Och dessutom ge fan i min överdrivet, jätteextremt starka mat. :( Jaja, vi får väl se hur det går med det.
Delen om jobb låter också väldigt lovande! Jisses vilket bra år jag kommer att få. :)

Skytten 23 november-21 december


Kärlek: De turbulenta åren är över för de Skyttar som haft bekymmer i kärleken. Pluto med sina ombrytande och många gånger tvingande krafter har lämnat ditt födelsetecken för gott och stabiliserar nu det som av nödvändighet ändrats till god varaktighet. Det kommer att kännas både lyckligt och utvecklande bara du som orolig Skytt tar till dig att ständiga förändringar inte alltid är bästa sättet att vårda kärleken på. Våren blir en underbar tid att uppleva och njuta av denna nystart.


Hälsa: Som alltid förr vid nyår avges det löften om bättring på många punkter. Som Skytt vore det bra om du också kan försöka hålla de löften du vill ska fungera. För hälsans del så är det främst att du behöver dra ner på starkt kryddad och saltad mat och ostar, då du har lätt för att få utslag och histaminreaktioner. Årets tema är motion och sund kosthållning så blir både konditionen och humöret bättre.


Jobb: Jupiter är din vägledare i horoskopet och 2009 kommer du att få mycket hjälp att etablera en god ekonomi och ett jobb du trivs med. De Skyttar som är födda efter den 11 december kan till och med få så mycket att göra under sommaren att en stark prioritering måste till för att hinna med det som måste göras och som ger bäst utdelning. Det blir många resor för de som har Solen i början av Skyttens tecken.


Dryg kväll

Gör mest ingenting och har gjort mest ingenting sen vi kom hem för den delen. Har iaf inte plockat bort en endaste tomte som jag hade planer på att göra. Diskat och lagat mat har jag gjort. Och det var väl det hela.
Glömde visst att ringa vicevärden idag med. Så granaset får väl vara kvar tills i helgen då.

Sitter och tankar film nu. Bara för att jag gett mig f*n på att använda alla mina GB varje månad. :) Dock inte överskrida som Tiagirl gjort. För det tänker jag då inte göra om en gång till. *minns med fasa*

Skulle nog behöva packa ner lite som barnen ska ha med sig till jobbet imorrn. *suck* Måste ju se till att dom har något att roa sig med under dagen. För så förbaskat kul tycker dom ju faktiskt inte att det är att vara på mitt jobb. :) Får packa ner datorn till storeman tror jag. Lilleman har jag inte en aning om vad han ska kunna tänkas underhållas med. Men nåt kan man väl hitta på.

Nyårsafton imorrn då. Inget jag någonsin "firat". Förstår inte alls vad det är att fira för den delen. Nytt år? Man blir äldre. Och sen händer det inget mer än vad det gjort alla tidigare år.
För den delen brukar jag av någon märklig anledning alltid få maginfluensa just på nyårsafton. Många är dom, nyårsaftnarna som jag legat och spytt som en liten gris. Och då inte av för mycket alkohol mao. :/
Så nä... Imorrn händer det absolut inget mer än att jag jobbar på dagen. Och sen får man väl titta ut genom fönstret vid tolvslaget på sin höjd. :)

Just det! Tiagirl! Ska du inte hit snart? Jag vill hemskt gärna ha min almanacka. (Jisses vilket fult ord)

Natti!

30/12

*fnissar* Idag hade jag kunnat bli ensamstående TRE-barnsmamma om jag hade velat. För jag hade nog kunnat kidnappa en liten flicka på dagis. :)
Lämnade ju lilleman på sitt gamla dagis idag eftersom det andra är stängt över julen. När vi kom dit i morse fanns det bara ett annat barn som var där före honom. En liten flicka som kan ha varit runt året bara. Hon stod läääääänge och bara tittade på mig medans jag väntade på att lilleman skulle klä av sig. Sen när vi var redo för att rusa vidare jag och storeman sträckte hon upp armarna mot mig och ville upp. Varpå jag sa (inte för att jag antar att hon förstod det) att jag ska ju gå och jobba och dit kan du ju inte följa med. Då kastar hon sig runt mina ben och vägrar släppa. :) När sen "fröken" tog henne för att jag skulle kunna gå sträckte hon ut armarna mot mig och SKREEEEEEEEEEK. Så förtvivlat! Och ville inte alls att jag skulle gå.
Nu, när jag var och hämtade lilleman var hon kvar. Och kom springandes mot mig när jag kom in. Och skrek återigen förtvivlat när jag skulle gå.
Märkligt litet barn det där. Men så söt så jag hade nog minsann kunnat kidnappa henne iaf. ;)

Jobbat idag. 7:30-12:30 bara. Dock på min lediga dag då. Men jag jobbade så gärna så. Pengar in!
Imorrn och på torsdag jobbar jag med. Korta dagar och med barnen på jobbet. Finns ju ingen barnomsorg såna här dagar tyvärr. Så vad gör man... Man får ju inte ha med barnen heller. Men jag har pratat med chefen G och lade fram det på ett sånt fint och bra sätt så hon kunde nog inte neka mig. :)

Idag fyller min tant 100 år!

Nu ska jag slänga upp benen i soffan en sväng. Sen ska jag nog ta och börja plocka ner lite tomtar och sånt. Och försöka komma ihåg att ringa till vicevärden. Angående granen.

Detta blir min död!

Kanske inte riktigt så illa.. Men denna förbannade sjukdomen (urtikaria) gör mig så förbannat irriterad. Och det gör ju så förbannat ONT! Denna gången på hälen. Bara för att jag råkade jobba ett gäng timmar gåendes! Nu känns det som att någon sitter och kör in en rostig kniv i hälen, sen dras den ut, för att sakta stickas in igen!!!! Jag skulle mer än gärna ta och skära bort hälen. För det är lindrigt om man jämför med detta.

Snart är det PB-time. Sen måste jag väl försöka sova en stund skulle jag tro. Jobb tidigt imorrn. Och inte har jag en aning om när jag slutar. Kanske skulle ta och kolla upp det.

Natti!

Stressvilan är över

Och nu är det snart dags igen för att gå till jobbet. Tycker nog minsann att det är liiiite snålt att bara vara ledig mellan 13-15:30. Sen slutar jag visserligen en timme tidigare ikväll.
Dock kom jag på att AMK gav mig ytterligare en anledning till att det var bra att jobba idag. Eftersom julen låg som den gjorde detta året blev lördagen en klämdag. Alltså har vi fått storhelgsersättning (92:- tror jag) ända sen i tisdags kväll och fram tills på måndag morgon. Så jo, jag är lite glad att jag jobbar idag. Borgholms Kommun är nog mindre glada skulle jag tro. Det blir en förbannat dyr jul för dom. Och även en dyr trettonhelg när den väl kommer. :)

Hmm, förresten tänker jag nog ta ledigt en vecka i januari. För att först åka till Kalmar och köpa typ målarfärg, penslar, rollers, tejp.. Tja, allt man behöver ha för att måla. Dock inte såna fina byxor som jag vill ha. Det blir för dyrt! :(
Sen ska jag ju till Ikea med och shoppa loss där. Massa ROOOOOSA till vardagsrummet. Och då kanske en RIKTIG kudde att sova med på. Jaja.. Vi får väl helt enkelt se hur det blir med det. Men jag kan ju önska iaf. Men med min tur går det väl inte ens att få semester. Och det stora bekymmret är väl om jag KAN vara ledig. Jag som knappt har ro att vara ledig i 2 dagar annars.

28/12

*suck* Hemma en sväng. Ska STRESSVILA (kan man det??) och sen är det dags för jobb igen.
Det mest roliga med dagen hittills är väl att vi äntligen vann iaf liiite pengar på några hästar eller nåt. Tror jag. :) Lotto anser jag däremot att vi inte ska spela igen. För man vinner då inte en sekin på det skiten. För övrigt vinner man inga pengar på bingo heller.

Och nä...

Det är inte ens -5 dagar till julafton. Men jag orkar inte plocka bort räknaren än.

Och sen när bytte det namn till Värnlösa Barns Dag?? Jag trodde det hette Menlösa Barns Dag. *hänger inte med*

Och ja... Jag är såååå förbannat irriterad så jag sitter vid datorn och röker! Imorrn kommer jag ångra mig djuuuupt. Men det är då det. Den lilla, fjantiga stunden på dagen när jag är hemma.

För övrigt har jag massa på hjärtat.. Men det är inget som ska ut här. Tror jag. Inte än. Snart. Kanske.

Aaaaaaaaaaaaaah!

Jag MÅSTE köpa en ny dator! *vansinnig* Så nu är det bara att vänta på att någon god fé kommer med 6000:- För jag har minsann redan hittat en dator! :) Tyvärr på Netonnet som absolut inte vill låta mig handla på avbetalning. Vilket jag inte alls kan förstå.. *fnissar*

Och förresten så borde jag inte ens sitta här vid denna skitdatorn.. För jag ska upp och jobba imorrn. En sån där "underbar" delad tur som kommunen ser till att vi måste ha. 7:30-13:00 15:30-20:30. Det tackar vi för. NOT!
Åååååååh vad positiv jag är känner jag. *muttrar och går väl och lägger mig för f*n*

Off, igen

Allt är skit. Inget är bra.
Men jag lever. Och nu ska jag jobba i 7 dagar. Vilket är bra för då slipper man tänka.
Var faktiskt ute på Juldagen. Efter mycket om och men kom jag iväg. Och ja, jag hade faktiskt kul med. Och nä, jag behövde inte alls åka polisbil hem! Så smidigt så.

*cyklar till jobb*


Att det ska vara så förbannat svårt!

Jag fattar inte varför jag aldrig blir TRÖTT! Nu är ju klockan hur mycket som helst igen. Jag är visserligen ledig (om dom nu inte ringer tidigt) idag och kan sova hur länge som helst sen. Men i längden är det här inte ens lite bra. Jag ska ju upp tidigt hela nästa vecka och jag lär ju inte kunna vända tillbaka mitt dygn tills dess. Eftersom jag inte lyckats på alla dessa månader. Och mer ändå!
Tänk om Borgholms Kommun kunde skaffa "nattis" för barnen så jag kunde få en nattjänst i stället. Nu tror jag ju visserligen inte att det är bra att jobba natt i längden men jag har ju alltid varit en kvälls/nattmänniska. Och tydligen blir det bara mer och mer med åren. Fördelen är ju att ingen kan kalla mig TANT eftersom jag minsann vet att tanter lägger sig oerhört tidigt och sen går upp äckligt tidigt på morgonen! :)

Ullis! Skulle jag kunna få ett kontonummer och clearingnummer av dig? Jag vill gärna bli skuldfri så fort som möjligt. :) Du kan ju kanske skicka det i ett mail så för jag över pengar. Eftersom jag aldrig har kontanter.

Och Tanten, pengarna för jultidningarna, ska jag föra över dom till samma konto som jag brukar föra över pengar till? Om inte får du väl berätta vart du vill ha dom.

*kliar* Nu dök dom upp igen. Dom där "läskiga" utslagen. Märkligt när dom bara helt utan anledning dyker upp. Nåt enstaka litet utslag då och då kan man ju stå ut med. Men nu har jag hela underbenen, ett brett band runt magen, hela underarmarna (och delar av överarmarna) och dessutom öronen precis fulla med utslag! Och jag HATAR det! Jag vill inte ha den här sjukdomen längre. Och bara tanken på att jag kanske kan ha det resten av mitt liv får ju utslagen att leva sitt egna liv. För är det inte värmen eller tryck som får dom att blossa upp så är det psyket. :/ Men jag får väl vara glad så länge jag inte ser ut som jag gjorde när jag fick det i början. För då var det fan EXTREMT!

Igår var jag världens bästa mamma! Och mina barn var världens bästa barn. Inte ett endaste: -Din förbannade jävla jävelunge eller - Jag hatar dig! 
Det var helt enkelt en BRA dag. Såna skulle jag gärna vilja önska mig fler av. :)

Nä, otillfredsställd, inte trött, uttråkad.. Men jag går väl och försöker göra något åt det då.

Natti!

*fnissar*

Dagens namn: Juldagen

Ja grattis på namnsdagen alla ni som heter juldagen då. *lite trött*

...

Åh jisses vad skönt det var att få komma hem och kasta av sig tomteluvan. Och alla kläder med för den delen!
Nu blir det slappa för hela slanten.
Ledig i 2 dagar. Om det nu inte blir kris på jobbet förstås. För då har jag lovat att finnas tillgänglig. Massa pengar det handlar om isf.

Imorrn blir det väl ev utgång. Hoppas jag. Har inte hört nåt från A än. Men hon har minsann lovat (nästan) att vi ska gå ut!

Det är skrattretande!



Jag vill ha en VIT jul! Tycker inte att det är såååå mycket begärt. En liten fånig önskan är allt jag vill ska gå igenom.
Och vädergudarna ville väl göra mig lite glada. För när jag gick upp så fanns sådär *pekar på bilden* mycket "snö" ute! Antar att det är nu jag ska hoppa och skutta av glädje. *fnyser lite*
Men men.. Man kan ju inte få allt här i världen.

Storeman ringde precis. Men pappaB:s telefon dog. Hann iaf höra att han hade fått öppna någon paket med Lego i. Och att dom snart skulle komma hit.

- en dag till julafton

Jaha! Då var julen över då! *fnissar* Iaf om man får tro räknaren då alltså. Här har det trots allt precis blivit julafton. Hmm, eller för 2 timmar sen ser jag.
Pysslat, donat, pratat i telefon, sms:at, mailat, slagit in paket, msn:at... Ja, kvällen har gått i rasande takt. Och jag borde väl se till att komma i säng snart så jag kommer upp i tid imorrn. Kidsen kommer vid 9-tiden ungefär. Sen åker dom hem vid 14 igen. Och jag börjar jobba klockan 16.

*tittar ut* Nädå. Fortfarande inte en förbannad snöflinga. Gissar på att jag sluta hoppas på en vit jul nu.

Fått paket idag med förresten. Eller igår. Och i förrgår. En flaska vin?! Hmm, jag dricker inte vin. Men det är tanken som räknas ju. Och ett svart förkläde, som det står Borgholms Energi på (alltså inte menat för mig men får man tackar man och tar emot!). Hmm, jo, jag är liiiite tant och tycker nog minsann att det är väldigt smart att ha ett förkläde på sig när man steker mat tex. Så slipper man äckliga fettfläckar på kläderna. :) MEN, det talar vi inte högt om! *bestämmer*

Ett stort grattis på namnsdagen Tiagirl! Hmm, undrar om det är en tantnamnsdag då kanske?! ;)

Nähä... Nu ska jag tillfredställa mig!

Natti!

~.~


Hmm

Kan man handla såhär sent dagen innan julafton? Jaja.. Måste man så måste man. Men jag har ingen som helst lust och jag antar att det inte finns mycket i affären att välja på.

Senare:
Jodå, man kunde handla. Och det fanns massa saker. Och inte en människa (nästan iaf) var det där.

Ute är det svinkallt. Men nu behöver jag inte gå utanför dörren förrän ganska sent imorrn igen.

Till födelsedagstanten!



Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år! *sjunger och skrålar för fullt*

Ett stort grattis till Tiagirl på 35-årsdagen (tantdagen)!!!!!

0 dagar till julafton?!

Min räknare här bredvid är märklig den. För mig veterligen är det då inte julafton idag! Alltså borde vara en dag kvar tills julafton.
Dock hade det varit lika bra att det var julafton idag så jag hade fått kasta ut granen och alla förbannade tomtar! Jag vill ha sommar nu!

Julbilderna

Nu finns alla julbilder ute på bilddagboken. Smidigare med allt på ett ställe.
Och jag får nog skärpa till mig med att lägga in bilder där. *slarvmaja*

Dags att göra sig i ordning för jobb och avlämning av kids.

Bye!

Det händer inte mycket

Inte något alls för den delen.

Hmm, märkligt det där att fylla år. Jag trodde verkligen att det skulle sluta i katastrof när man fyllde 30. Men det har ju faktiskt inte hänt något alls. Allt känns precis som vanligt. Med andra ord känns inget alls.

Dagen har inte bjudit på något speciellt. Förutom att granne A äntligen fick tag på mig så nu har jag fått hem mitt skrivbord. Dock har jag lite bekymmer eftersom det inte finns någon som helst plats över någonstans här! Så det får väl bara stå lite här och var tills granen åker ut. Och det gör den fortare än kvickt i år. För jag är fortfarande livrädd att den ska ramla igen.

Ätit skinkstek, klyftpotatis och sås idag. Tur Ica rear ut sitt kött ibland! :)
Sen har jag bara slappat i soffan och kollat PB:s senaste avsnitt.
Badat ungarna så dom är rena och fina när dom ska till pappaB imorrn igen. Sen dyker dom upp en sväng på onsdag fm. Tänkte låna dom ett par timmar där för sen jobbar jag kvällen. Och jag tycker ju dom ska öppna sina paket på julafton faktiskt. Men Storeman kom ut idag och berättade att julklappar var ju faktiskt inte så viktigt. Det viktigaste med jul var maten?! Mycket förståndig pojke det där. MEN, jag skulle vilja se honom när man på julafton ställer en tallrik Jansson framför honom och berättar att det här är vad du får idag! För mat är ju viktigare! :) *fnissar* Tror inte det skulle vara speciellt uppskattat inte.

Jobb imorrn igen då. Bra! Har varit ledig i 3 dagar nu ju. Och det har förstört hela veckan för mig. Kan ju inte ens hålla koll på vilka veckodagar det är när jag är ledig sådär. I onsdags hade jag torsdag redan. Och så har det fortsatt resten av veckan. Så jag har ju haft måndag idag. Märkligt.
Men nu jobbar jag mån-ons. Sen ledig 2 dagar, för att sen jobba 7 dagar. Så nu behöver jag ju inte ha bekymmer om vad jag ska göra iaf.
Sen nån gång ska jag se om jag och Ullis kan åka till Kalmar och shoppa upp mina pengar och mitt presentkort. För nu ska här målas om! Iaf i ett rum. Så nu ska jag få mitt vita och rosa vardagsrum äntligen! :)

Ja just det... S:s dammsugarförsäljare ringde mig idag! *morrar* Men jag berättade snabbt att jag vill inte alls ha någon dammsugare för 35 000:- oavsett hur bra den nu är!
Och hon nöjde sig med det och tackade och lade på!

Hmm, snödansen funkade inte! Det är fortfarande väldigt grönt. Och väldigt blåsigt.
Men om vi alla imorrn klockan 12 dansar snödansen?! *tipsar* Jag måste ju få en vit jul. Om man nu bortser från att jag ska vara askalas på juldagen! :)

Nä... Om man skulle ta och gå mot sängen. Kanske läsa lite. Det var ett tag sen jag läste nåt nu. Har ju ett gäng böcker som jag fick av Tiagirl som fortfarande är olästa. Eller gör jag något annat.

Natti!

4:e advent



Och givetvis lyser solen och backen är grön! Dags att dansa snödansen skulle jag tro.

Dagen som började åt helvete fel!

Men fortsättningen har varit lugn trots allt.

Kan säga att det är ingen höjdare att vakna kl 6:55 av världens brak när granen trillar i golvet. Efter att ha kämpat med den en bra stund, rökt en cigg, tagit en treo så lade jag mig igen. För att gå upp strax innan 10. När jag väl kom upp insåg jag snabbt att jag lika gärna kunde legat kvar och dragit täcket över huvudet eftersom granaset rasade ännu en gång!!!!!
Nu har den dock stått stadigt resten av dagen. Och jag hoppas för min, ungarnas och grannarnas skull att den står kvar länge. Med tanke på hur jävla förbannad jag blev redan första gången! *morrar*

Sen har det iaf inte varit några större missöden resten av dagen.

Ullis var här en sväng med paket, blommor, kort och pengar.

Sen har Soffi varit här med paket med!
Och så har vi ätit tårta och bullar. Och en jävla massa nötter. :)

 Presenter

 Tårta

TACK ALLA för grattishälsningar och presenter!

Färdig!

På alla sätt och vis nu.

 

Jag fick energi till slut iaf. Men nu får det faktiskt vara nog trots att jag har säkert lika mycket kulor kvar i kartongen. *suckar*

*tittar mig omkring* Nu är det ta mig fan lika stökigt här igen! Jag kan absolut inte förstå hur det går till! Jaja.. Blir väl till att gå upp tidigt imorrn och städa. Hmm, precis som om man har lust med det.
Funderar på om jag ska försöka ta mig till sängen. Men trots att jag är slut så är jag ju inte sovtrött. Men jag lär väl vara imorrn bitti när monstrena sätter igång här. :)

Tantvila?

Tror jag ska ta och släng mig på soffan en timme eller så. Innan jag ska fortsätta med resten här hemma. *trött*
Dock kan detta inte alls ha något att göra med att jag (som en del säger) snart är tant! För vilat, det har jag alltid gjort. :)

Varit o handlat, sett ut en gran (SVINDYR och alldeles för kort men många, tjocka grenar), handlat igen, diskat, bakat bullar, fått hem granen (*tackar den allsmäktige*), bakat tårtbotten, lagat mat, diskat, plockat och donat, hämtat in granpyntet från förrådet. Så jodå... Jag är faktiskt värd att vila lite iaf.

WTF

Det ska ju vara SNÖ idag. Jag ska ju köpa gran! Men här är bara GRÅTT och oerhört TRIST! Mulet. Jävligt!

Är vaken nu iaf. Eller har varit ett tag. Men jag är inte jag än.. Det tar nån timme till eller två. Sen ska jag ta tag i dagen.

*suck* Åter igen.. Detta fält måste fyllas i!

Jaha ja.. Då var det kväll igen då!
Har varit så oerhört flitig här idag/ikväll. Röjt, städat, tvättat, gjort plats för granen. Hade tänkt baka med men det hade jag ingen lust med sen kände jag. Så det får jag väl ta imorrn då. Hmm, har massa att göra imorrn också för den delen.



Fick en ny FIN krans till dörren idag av A-M. Först skulle Ullis köpa den åt mig men sen fick jag den av skaparen i stället! :) Så mycket bättre än min konstgjorda med belysning. Som visserligen hänger uppe den med nu. :)

Fick en märklig komplimang eller PIK idag.

Tant på jobbet: -Är du inte rädd att fåglarna ska komma och picka på dig?
Jag: -Eh, nä. Varför ska jag vara det? *skrattandes*
Tant på jobbet: Du ser ju ut som en julgran!

Ibland är dom oerhört roliga faktiskt! Vet inte alls varför hon säger så. För det är inte första gången! Hon har förvisso inte nämnt fåglarna innan men hon har ju sagt att jag ser ut som en julgran. :)

Ledig fredag, lördag och söndag nu. Ska faktiskt bli skönt.
Så imorrn är det sovmorgon som gäller. Sen ska jag ner och bestämma gran! Och handla. Och baka då förstås.

18/12

Musik på högsta volym (så högt den kan bli på denna datorn) och nu är det röja som gäller. I städets tecken alltså!

Och ja Ullis... Det är nog det som saknas. Men en rejäl stake är inte allt! Det behövs mer! ;)

Mitt i natten nästan..

...och någon springer runt uppe i skogen och tar kort på vilohemmet? Ja en del har mycket konstiga vanor!

*suck* Snart ska jag till den där läskiga sängen och försöka sova. :/ Det bådar inte alls gott.

Märkligt...

Inte kan det väl stämma att gårdagens inlägg inte publicerades förrän nu?! Snacka om avigt! *morrar*
Hmm, jodå... Det är något som är knasigt här. Men och... Jag har inget att säga och är ju bara arg ändå!

17/12

Dagen har inte varit bra!
Storeman är irriterande!
Och jag själv är oerhört irriterad!

Nä... Inget är bra. Något saknas.

16/12

Idag är det en seeeeeg dag. Ingen bra dag alls.
Började dagen med att vakna med mängder av utslag igen. Det har ju varit lugnt med dom, förutom några enstaka då och då. Men igår var jag och hämtade ut allergimedicin och jag antar att det nu är dom som gör att jag har massa stooooora utslag igen. *skitsur*

Sen fick jag sms ganska snart efter att jag gått upp. Från TimePool. Om jobb den 30 dec. Och som vanligt tackade jag ja innan jag kollat mitt schema så nu får jag jobba 7 dagar i rad. Varav 6 stycken är tidiga morgnar. *suck*

Lämnat och hämtat storeman i skolan.

Här hemma har det inte varit alltför många knop. Det vettigaste jag gjort är väl att ha storstädning i badrummet. IGEN. Var så duktig så jag tom drog fram den förbannade tvättmaskinen och städade bakom och under den. Och i ett svagt ögonblick önskade jag att jag haft en stor, stark karl. Men insåg snabbt att även om jag haft det så hade jag ju aldrig i hela helvete låtit honom flytta ut maskinen ändå. Jag hade slitit precis som idag med enda skillnaden att jag sen hade gnällt över att han inte hjälpt till! :)
För visst är det farligt attt ibland visa att man behöver, eller be om hjälp?! Jodå... Det är det visst!
Men och andra sidan behövde jag ju faktiskt inte hjälp... Eftersom den nu står på sin gamla plats igen med enda skillnaden att det är väldigt rent inunder. :)
Tyckte att det kanske var på sin plats att städa om jag nu måste köpa en ny snart. Idag vågade jag inte ens försöka tvätta faktiskt.

Imorrn är det jobb hela dagen. 7:30-16. Personalmöte med smörgåstårta och julklappsbyte från 13 och framåt. Och nu hoppas jag VERKLIGEN att det inte blir några jullekar eller något annat skitläskigt. För då kommer jag vara sjukare än någonsin.

Jag tror inte folk har förstått att jag faktiskt inte fyller år snart. För idag fick jag en kommentar om att köpa Ölandsbladet på lördag... Nåde den som sätter in en bild på mig!!! Kom ihåg att ni själva kommer fylla år i framtiden!!! *morrar*
Och det gäller speciellt Stina!

...

 En hel veckas choklad på en dag! Det är lyxigt det. Lyxigare blir det om man har 2 chokladkalendrar.
Säger mamman som åt upp en hel på en gång! :)

 Lilleman har pysslat på "dagis"! Tur den blev färdig just när det var "mammavecka" då! :)

 Ungarna fick ett par apelsiner och ett gäng nejlikor idag. Luktar ju såååå gott!

Hmm, nu börjar ju klockan springa iväg igen. Får väl ta och bege mig mot sängen iaf. Tur jag inte ska upp såååå fasligt tidigt imorrn. Är ju ledig och ska bara lämna storeman vid, hmmm, när var det nu igen. 8, 8:15 eller 8:30. Kan inte förstå att det ska vara så svårt att komma ihåg vilken tid han börjar i skolan. Jaja.. Vi cyklar väl ner så vi är där vid 8 då. Så får han väl roa sig bäst han kan! :)
Vet inte vad jag och Lilleman ska hitta på sen. Handla lite kanske. Eller städa. Och kanske försöka mig på att våga tvätta i den där läskiga maskinen igen! :/

Natti!

Det sa POFF!

Och så gick säkringen när jag satte igång tvättmaskinen! Läskigt värre! Men jag pillade upp den(säkringen) och satte igång maskinen igen och då funkade det minsann så bra?! Men jag har en känsla av att det en (inte så) vacker dag kommer att säga poff riktigt ordentligt och så brinner jag och maskinen upp.
Med andra ord blir det till att ringa banken i januari och försöka prata bort mina betalningsanmärkningar och få ett litet lån på ynka 20 000:- så jag kan köpa nya vitvaror iaf. *skriver upp*

Barnen är hemma. Barnen ligger i säng. Jag äter godis för visst är det väl lördag idag?! ;)

Uttråkad och inte i närheten av trött

Hade planer på att tvinga mig i säng och gick in för att borsta tänder. I stället hittade jag plattången och kom på att platta håret var ett måste. Funderade vidare och fick syn på saxen så nu är jag både nyklippt och nyplattad! :) Bra avslutning på helgen ju. Nu slipper jag ju dessutom lägga mina extrapengar jag tjänar på att gå till frissan.
Precis som att jag hade tänkt det. Tror att jag har varit hos en riktig frisör EN gång i hela mitt liv. Och det måste ha varit när jag var runt 7-8 år och flyttade hem till pappa. Sen har vänner och bekanta eller jag själv klippt mig. Och det har ju faktiskt funkat alldeles ypperligt. Om man nu bortser från när Ullis klippte mig och det var 20 cm kortare på ens sidan. :) Eller den gången Anna kom med en sax som såg ut som något man klipper får med.
Eller! Gången när jag hade sparat en fin "synthtofs" i nacken och Tiagirl skulle klippa mig. :/ Jag höll i min "fina" tofs ordentligt tills hon tjatade om att jag var TVUNGEN att släppa för att hon skulle komma åt. Jag gav med mig efter mycket om och men... Och där rök min tofs som jag kämpat så för!!!! *morrar lite* Nu kan jag minnas väldigt fel förstås, men det är så jag minns det iaf.
Hmm, hon var helt enkelt inte snäll som ung! :) Själv var jag ju förstås en liten ängel. Precis som jag är idag!

Imorrn är det "mammadag" igen. Då kommer mina monster hem igen. *längtar* Har varit en lång vecka denna gången. Trots mycket jobb och tider att passa.
Nästa vecka blir lugnare. Med jobb mån, ons och tors bara. Om det nu inte dyker upp någon extradag förstås. Verkar ju vara lite ont om vikarier för tillfället så man kan ju hoppas iaf. Fast på fredag skulle jag ju vilja vara ledig för då ska det köpas gran!
Sen ska den kläs på lördag och sen blir det skinkmacka med Edwin Senap och ett stort glas julmust till det! *längtar*
Undrar om det inte är någon läskig avslutning för Storeman på torsdag. I kyrkan dessutom. :/ Hmm, det får nog disskuteras med pappaB eftersom jag inte sätter min fot inne i kyrkan. Kan ju visserligen vara utanför men jag ogillar ju massa folk åxå. :)

Nähä... Om man skulle... Ja, jag undrar just det. Jag är fortfarande inte trött. Egentligen. Men imorrn bitti kommer jag garanterat vara slut och dessutom försova mig. *suck* Men att lägga sig nu, pigg, är ju rena döden. För då kommer tankarna. Alla läskiga tankar som bara maler och maler och maler... Och är det inte läskiga tankar så är det planer för framtiden. För f*n så lätt det är att planera framtiden, renovera lägenheten, planera morgondagens jobb, gå igenom dagens jobb, ja till och med "skriva böcker" just precis när man ska SOVA! Och bara i tankarna då. Tyvärr är allt som bortblåst dagen efter.
Jaja.. Stänger väl ner här för dagen iaf. Så får man se vad som händer.

Natti natti!

Hemma igen

Mina första 5,5 timmar är avklarade iaf. Nu är det bara hela kvällen kvar att jobba. *suck* 16-21:30. Sen jobbar jag dessutom tidigt imorrn bitti igen. Yippie! :/

Tror jag ska ta och slappa lite på soffan innan det är dags igen. Dags att lägga dom jag i morse tog upp. Dessa delade turer borde banne mig vara förbjudna. Snacka om att gå tillbaka till stenåldern.


Tredje advent!


Är pengar allt?

Nä pengar kanske inte är allt. Men det är förbannat viktigt för att öht kunna bo eller äta eller skita tom för den delen!
Så imorrn jobbar jag 10,5 timmar i stället för mina 5 timmar jag skulle ha jobbat. :( Dom 3 första timmarna är det iaf 175:- i timmen. Timme 4 är det 160%. Timme 5 blir det 240%. Så... Nä, jag kunde inte tacka nej. Eller jag erbjöd mig faktiskt innan jag ens blev tillfrågad. Cheferna är ju inte sådär jätteöverförtjusta att sätta in oss ordinarie på helgerna när det blir så dyrt. Men när det inte finns några vikarier så! :)

Alltså borde jag ta och försöka sova i ganska vettig tid ikväll. Helst gå och lägga mig runt tolv. Jaja.. Vi får väl se hur det blir med det. 
Med tanke på hur illa jag mår efter att ha ätit ungefär 2 kg Lufsa (känns så iaf) så kommer jag inte kunna sova alls. :/  

En timme kvar

Sen börjar jag jobba. Har verkligen ingen lust alls att bege mig idag. Huvudvärken och nackvärken vill inte alls släppa. Utan blir bara värre och värre. *suck* Gissar på att det kommer bli en sån där "underbar" kväll när det bara blir värre och värre och värre. Sådär som det brukar bli när jag slutar knapra treo. Tur jag iaf börjar sent imorrn åxå då.

Legat i badet en stund. Typ 10 min! :) Och fixat naglarna för en gångs skull. Så nu är jag tipptopp igen. Förutom ovanstående då.

Undrar vart snön är som skulle komma igår? Hade ju varit kul att se hur en snöflinga ser ut! Det är inget man ser speciellt ofta nu för tiden inte. Tacka vet jag vintrarna när en annan var ung (jag är visserligen väldigt ung nu med) för då var det VINTER! Med MASSA snö! *pekar ut* Nu är det ju bara grönt, grönt, grönt och kanske lite brunt med.

13/12 Lucia

Öh! Jag är inte alls med idag. Trött, seg, ont i huvudet, ont i nacken. Död!
Vaknade inte förrän 11 nån gång. Men och andra sidan gick jag inte heller och la mig förrän 4. Måste verkligen se till att vända rätt på dygnet snart igen. Hur man nu ska göra det. :/
Det hjälper ju inte att jag går upp tidigt och INTE somnar något på dagen.
Och denna  veckan när jag nästan bara jobbar massa kvällar blir det ju om möjligt ännu värre. Då kan jag ju absolut inte somna när jag kommer hem. *suck*
Men men... Så länge jag kommer upp i tid får jag väl fortsätta såhär.

Lucia idag.. Har jag aldrig förstått mig på riktigt tror jag. Glitter och ljus och hemska nattlinnen. :/

Borde nog ta och hoppa in i duschen en sväng. Men vet i fan om jag orkar. Väntar väl en stund till, sen måste jag innan jobbet.

Socialchefen i Borgholm

Nu har hon gjort det igen, Lisa Källén. Uttalande som inte stämmer. Eller som har ändrat sig från när det sas första gången. *suckar*
Om dom för en gångs skull kunde lära sig och stå fast vid vad dom säger från början utan att sen helt plötsligt vända det till sin fördel.

Från Ölandsbladet igår:

"När det gäller julklapp till personalen - en fråga som också kommit upp i den här debatten - gäller följande:
De julklappar som givits till personalen har under åren ofta ställt till missnöje och förtret, de har alltid ur något perspektiv varit "fel", "onyttig", "allergiframkallande" eller för simpel är kommentarer som hörts."

Ok, jag hade kunnat ta det om det var den FÖRSTA förklaringen vi hade fått. Men, vi fick höra, från våra chefer att ledningen i år hade bestämt att dom inte hade RÅD att ge oss julklappar. Frågade min chef senast idag så jag inte sitter här och "ljuger". Men det var vad dom hade fått höra! Och det ENDA vi fick höra!

Nästa del från ÖB:

Därför tänkte vi i år använda de slantarna till "något gott och mysigt" till varje arbetsplats att njuta av tillsammans nu i juletid.

Och VARFÖR i hela h*vete sa dom inte det från början då? Innan dom gick ut och sa att vi inte skulle få några julklappar pga dålig ekonomi? Då hade dom ju sluppit få "hemska", "påhoppande" insändare om julklappar till personalen iaf.
Allt med rotation och omplaceringar, indragningar och sen ingen julklapp på det.. Klart att en del blir vansinniga!  

Nu har dom dock köpt in 500 julklappar som skulle levereras idag. Om dom skulle levereras till Kommunhuset eller till varje arbetsplats, det vet jag inte. För vi har iaf inte fått någon julklapp. Och ärligt talat... Vem f*n vill ha en julklapp NU? När dom mer eller mindre säger att vi har TIGGT till oss den.
Eller, Kommunal har tiggt åt oss. Och det pga att högsta hönset här nere var och köpte chokladkartonger till sina anställda. Då fanns det pengar helt plötsligt! Men, det är skillnad på folk och folk tydligen. Ska en ha ska alla ha.
Men jag kan säga att jag faktiskt hade uppskattat "något gott och mysigt" till varje arbetsplats isf. Vad det nu hade inneburit. Och om det nu inte vara var snack som kom efter för att det skulle låta fint i tidningen!!!!  



Nu så...

Färdig med jobbet! Skönt att få det ut världen äntligen. Så oerhört duktig jag är! Samtidigt som jag faktiskt brutit mot lagen. :) För idag var min lediga (den enda denna veckan) dag och då får man absoluuuuut inte jobba. Men precis som att jag bryr mig om lagar och förordningar. Det är det ju ingen annan i denna kommunen som gör heller.

Nähä, om man skulle ta och göra sig lite anständig iaf. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Slappa, som vanligt, kanske.

12/12

Morrn morrn!
Vaken med en jävulsk värk i nacken. *suckar* Och TV-shop (Eller Tvins heter dom nog nu för tiden) passar ju givetvis på att göra reklam för "världens bästa kudde"!!!
Måste vara en superkudde för den gör inte bara nytta för nacke och axlar. Utan även ländrygg och höfter.
Så nu kan jag skylla all min smärta på mina oerhört billiga kuddar från Jysk. Kan nog tänka mig att dom kostade 30:- st. :)
Nu vill dom att jag ska ge 700:- för en kudde. Dom är inte kloka!

Idag ska jag "jobba" hemma. Chefen ringde alldeles nyss. Så nu har jag LOVAT att göra i ordning bemanningslistorna. Och eftersom jag har lovat så MÅSTE jag. Bra! För det är så förbannat svårt att få tummen ur annars. :/
Ska väl sätta igång med det så fort jag vaknat till lite mer.

Måste ringa tele2 idag med. Ska se om jag inte kan våga mig på att öppna ett telefonabonnemang. Har ju massa pengar över denna månaden. Sen lite längre fram kan jag ju äntligen skaffa mig RIKTIGT bredband. Hoppas jag. För det är surt att sitta på detta och hela tiden tänka på hur mycket man gör av med.

Här är det tomt

På alla sätt och vis. Orkar inte, vill inte, tänker inte...


...

Precis ätit en tallrik fiskbullar i hummersås! :) Det enda som fanns hemma som gick fort att fixa till.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Klockan är ju bara tolv. Och som vanligt är jag inte trött. Får väl lägga mig och kolla färdigt på Time Out kanske. Sen försöka somna i ganska vettig tid. Ska visserligen inte upp tidigt någon dag denna veckan. Men gör jag inget åt det kommer det ju surt nästa vecka när jag jobbar dag i stället.

Jag önskar mig INGET när jag fyller år (eftersom jag inte längre fyller år) och jag har heller INGET kalas eller fest! Bara så ni alla vet det. 
Om nu inte någon har tänkt att bara sådär få för sig att ge mig en ny kyl och frys eller kanske en tvättmaskin eller varför inte en spis! Då kan jag ju dessvärre inte tacka nej och personen i fråga kanske tom kan få sig en liten tårtbit isf! :)
Den dagen har vi annat för oss här. Vi ska klä granen och äta skinkmacka och dricka julmust. Som alla andra ggr den dagen har inträffat.

10/12

Sådär ja. Hemma igen. Jobbat kvällen på demensavdelningen. Lugnt och skönt. Kanske tom lite föööör lugnt. Men jag har ju tjänat pengar iaf. :)
Skulle tydligen jobba över en halvtimme imorrn kväll åxå sa chefen idag. Jag som var så glad för att jag skulle få gå hem redan 20:30 imorrn.

Har upptäckt att jag har en sjukt dyr elräkning. Nu har jag tom jämfört med grannen (som har sambo och 2 barn på heltid) som bor i en 5:a. Jag ger nääästan lika mycket som dom för elen varje månad. Kan omöjligt stämma.
Men stämmer det så har jag en känsla av att det är dags att byta ut varenda vitvara i hela lägenheten. Och den där förbannade vattenberedaren. Men nu kan jag ge mig på att bara för att jag vill byta min så har dom ändrat sig och står inte för dom längre. Trots att dom lovat att byta ut alla vattenberedare. Ska ringa "trevliga" vicevärden imorrn och höra vad hon säger.

Sova kanske?

Klockan är mycket och jag är inte det minsta trött. Inget ovanligt direkt. Och imorrn ska jag ju inte gå upp tidigt så det är väl ingen större fara. Men det känns väl onödigt att vända runt helt och hållet på dygnet. :/ Åh! Jag vill verkligen jobba natt i stället. Det här funkar ju inte i längden. Vara vaken så sent och sen upp tidigt.
I morse ringde klockan vid 6 första gången. Sen snoozade jag men vaknade inte förrän 07:17! Just snyggt när man börjar jobba kl 8:30. Men! Jag var på jobbet precis på minuten. :) Värre när man har barnen hemma isf.

Vi har inte en endaste liten snöflinga här. Undrar just om det ska dyka upp någon innan jul. Jag kräver en vit jul. Bara så ni vet!

Btw

Om ni ska klicka upp mina bilder måste ni vänta tills sidan har laddat färdigt. Annars går det inte har jag( och några till) märkt. Bara så ni vet.

Fy f*n  vad jag är hungrig. Eller sugen på något rättare sagt. Fick en ny chokladkalender idag. Men nu vågar jag minsann inte fuska och äta upp alla dom med. Dock tryckte jag i mig dom nio man fick äta! :)
Pizza! Kebab!

Jag har lånat pengar

Utan att ens komma på idén själv. Så idag har jag hämtat:

 

Tack Ullis!
Nu kan jag äta på jultallrikar varje dag utan att behöva äta makaroner!
Och dessutom gissar jag på att barnen kommer skina som små solar över detta porslin, precis som jag.

Inte födelsedag men väl...

Grattis på namnsdagen Tiagirl och Anna!

Årets julklapp

I Borgholms kommun förstås.
Kommunen hade ju bestämt att dom inte hade råd att ge oss någon uppmuntran i form av en julklapp i år. Men nu helt plötsligt har dom ändrat sig. Rädda? Tror iaf att det var facket som sa ifrån. Att dom tyckte att om det var något år som vi verkligen behövde en julklapp så var det i år. Och kommunen gav med sig. Konstigt tycker jag när dom redan bett enhetsledarna gå ut med informationen om att vi inte ska få någon.
Iaf så kommer alla anställda i kommunen få varsin likadan sak. Min vilda gissning??!! Ett nyckelband som det står Borgholms Kommun på. *hoppar och studsar i av glädje* *väldigt ironisk*

Samtidigt kan jag ju gnälla lite till! Ni chefer och chefer över chefer! Lär er att hålla käften tills ni kan stå för vad ni säger! i stället för att ena dagen säga en sak. Och nästa dag ta tillbaka det och säga något helt annat. Det finns då f*n ingen som mår bättre av det.

Nu ska jag bad-duscha. Smutsgris som jag är. :)

Födelsedag IGEN!



Ett stort grattis till Silas idag! Som fyller TOLV!

Mycket födelsedagar i december märker jag... Tur att jag själv har slutat fylla från och med i år då! :)

Meeeeeeen

Nu fick jag sms om att mitt paket har kommit till Ica. Mitt efterlängtade paket med den finaste, juligaste servisen! Gissa om jag skulle vilja springa NU! Men, jag har inga pengar (eller jo, men då har vi ingen mat, inga cigg och ingen treo på  1 1/2 vecka!) och inte orkar jag bära hem det heller skulle jag tro. *suck* Jag får väl helt enkelt vänta tills den 23:e med att hämta ut det. Då kommer den feta lönen ju. Som för en gångs skull ÄR fet. :) För jag kommer inte ha råd när barnbidraget kommer heller skulle jag tro. För nu har dom minsann höjt priserna på granar. Och inte så lite heller. 340:- kommer "min" gran kosta. *mummel mutter*

I lucka 24..

...ligger det en chokladtomte! Som alla år innan med! :) *slickar mig runt munnen*

Detta fält måste fyllas i

Vi har bakat

Sen har vi ätit mat.

Iaf jag och Lilleman. Storeman har ätit biff á la Lindström hos granne V&S (inte vin och sprit!!).
Barnen ligger nu äntligen i säng efter barnprogram, kvällsmat, dusch, nagelklippning och tandborstning.
Kattaset har jag precis kastat ut! Har är ta mig fan helt rabiat!!! Tror han kastat sig över lilleman 3 ggr idag. Storeman har "bara" blivit drabbad en gång. Och jag har blivit drabbad 2 ggr. Vet inte alls vad som tagit åt honom. Men när han gör det så är det då inte fråga om lek för honom. Det är blodigt allvar. *muttrar*

Jag ska slappa. Eller kanske göra lite nytta till. Äsch, jag slappar för det är synd om mig med 2 svullna händer idag. Och än mer synd om mig som har en sjukt tråkig vecka framför mig!!

Födelsedag



Ett stort grattis till Amie på födelsedagen!

Andra advent!


Vilka satans idioter!!!!!!

Tydligen fattar inte telefonförsäljare när man svarar med ett: Men ge upp för f*n! Vilket jag gjorde för ett tag sen ju.
Dom idioterna har fortsatt att ringa dagligen, ibland flera ggr varje dag. Nu svarade jag igen. Och dom ville visa uppskattning genom att ge mig, utan något tvång sen, 2 st ansiktsmasker. Dom har redan innan lurat på mig dom där förbannade ansiktsmaskerna. Som då var en tillsvidareprenumeration. Och alla som känner mig vet att jag glömmer att säga upp såna saker. Vilket betyder att jag än idag har ca 50 st hemma. Som jag aldrig kommer att använda, för dom var kassa. Och det sa jag till henne med.
Men nu sa hon ju att det gällde att FÅ, utan vidare prenumeration. Men jag ifrågasatte och då berättar hon att allt jag behöver göra är att få in på deras hemsida och säga upp???? Jävligt märkligt! 
Nä tack sa jag då... Lura någon annan stackare så ger jag bort alla mina i julklapp till någon som vill ha skiten! Och låt bli att ringa igen tack!

Hon tyckte inte om mig... :)


4/12

Inte klokt vad jag är social av mig!
Jobbat "hela" dagen. Ikväll var det julfest för Storman och hans klass. Tycker ju inte alls om sånt där.. Men kände mig väldigt tvungen att gå. Och jag kunde ju stå ut även om det kröp ordentligt i skinnet. :)

Kom hem för en timme sen eller så. Barnen är i säng, den lille sover och den store lär sig stava. Konstigt att han alltid ska göra det mitt i nätterna.

Alldeles nyss knackade det på dörren här. Läskigt värre. Hörde ju minsann att det var en VUXEN knackning. *ryser* Men jag var så pass modig så jag vågade mig på att öppna. Eller, det kändes som att jag inte hade något val eftersom varenda liten lampa i lägenheten lyser och dessutom var dörren olåst. :)
Men det var inte så läskigt för det var Stina. Hon provjobbar ju i hemtjänsten och hade varit hos grannen. Så vi tog ett bloss ihop.

Träffat Anna idag med. Var ju inte liiite länge sen eller så. *dåligt samvete* Hon dök upp som gubben i lådan på jobbet så vi fick prata lite iaf. "Bebis" var med åxå. Hon har ju blivit stooooor. "FiskmåsNeo" var däremot inte med! Lika bra det kanske med tanke på att min ena fågel står på jobbet. Och den är betydligt större än "fiskmåsen" här hemma som han var så rädd för. :)

Kan inte förstå..

..det där med att äta ostron för att bli kåt! Om man inte är det så är man inte ju. Då finns det ingen anledning till att bli det heller förmodligen! Märkligt märkligt... Och jag antar ju att det fortfarande bara är skitsnack att man nu skulle bli kåt av nåt sånt!

Regn regn regn... Det gör f*n inget annat än att regna hela dagarna. Jag behöver snö!

Tror jag ska ta och packa kidsens väskor och sen knalla till bingen och läsa lite. Borde egentligen sätta mig och skriva om alla bemanningslistor men vem har lust med det en kväll som denna. Eller vilken kväll, eller dag, som helst. :/ Får väl maila över dom så jag kan sitta på jobbet imorrn i stället. Så kanske man slipper höra gnäll om att det inte är färdigt. Precis som att det skulle ingå i mina arbetsuppgifter!

Åh så fint!

Hur i hela friden har jag kunnat missa detta???? Det är ju inte klokt! Men nu har jag iaf beställt och det kommer i mitten av december. Synd bara att jag inte har några pengar! Men makaroner och vatten är ju inte fy skam att leva på om man vid senare tillfälle får äta på såhär fint porslin!

Märkligt

Att söka på landskapspäron, och dessutom hitta till min sida... Undrar om det ens finns nåt som heter landskapspäron. :/ Tror inte det gör det eftersom om man söker på det är enda träffen min blogg.

Nu tändes gubben där ute. Stor och sprängfylld även idag. Hade det inte varit så förbannat blött och regnigt ute hade jag kanske vågat mig på att dra ut sladden. Men nä, då kan jag ju dö! Så han får helt enkelt stå tills han exploderar. Om han nu gör det.

Julen är räddad!



Idag fick jag en RÖD, fin diskborste! Tack tack! Dock vågar jag inte tacka för mycket för "gossen" ifråga kanske får storhetsvansinne då!



Sen när jag kom hem hade jag fått mina spislock från Tradera. Kanske inte världens finaste, men dock juliga och billiga. Så det får duga eftersom det var bråttom med dom! :)

Kisse har blivit en obstinat liten djävul! "Retades" liiiiite med han nyss. Det skulle jag tydligen inte ha gjort för han tände till på två röda och satt snart fast i min arm. Skällde lite på han och skulle sen klappa honom för att vara snäll. Då satte sig den satan i armen igen!
Hmm, är det inte ungarna så är det katten. Skärpning är det som gäller!
Det obstinata barnet är dock borta i affären med grannen S och hennes man. Dom skulle köpa choklad. Till mig hoppas jag.  :D

Hmm, det är lite märkligt det där med mina barn och grannarna. För dom är såååå omtyckta av dom flesta grannarna. Men det är väl kanske tur att dom är snälla och trevliga någonstans. Eftersom dom inte är det hemma.
I måndags kom storeman hem med en kasse från granne M. Varsin chokladkalender, en tidning till mig och varsin liten, eh, "ficklampa" eller vad man ska kalla det. Undrar dock vart MIN chokladkalender var!!! *fnissar* Nu har jag ju visserligen en alldeles egen. Men barnen har ju två var. Och det är minsann lite orättvist.

2/12

Tröttast! Men har iaf fått lite gjort här hemma. Fast.. Jag vet inte om det egentligen blir så mycket gjort eftersom när jag nu tittar mig omkring så har jag ju bara flyttat runt alla saker?! Det är ju precis lika stökigt som innan. Tomtar och kartonger och papperskassar överallt.
Men köksbänken är ju fin iaf! :)
  Nu saknas bara en sak där. Mina spislock jag hittade på Tradera.
 Nya disktrasorna. *kom på* Saknar FORTFARANDE en RÖD diskborste! Jag hittar ju ingen!

Hunnit med fönstrena i storemans rum idag med. Dock finns inga bilder på det. Än.
Tvättat 2 maskiner tvätt, hängt upp skiten och väntar på att det ska torka så jag får lägga in skiten! :)
Lagat mat till monstrena och väntar på att storeman ska komma hem. Han vet ju faktiskt vilken tid vi äter!!!! Ska väl inte behöva ringa varje gång.

Satans ont i ryggen har jag. :( Inte ens treona vill ju hjälpa. Och den där Voltarengelen vet jag inte.. Har visserligen inte testat men i nacken gjorde den ju liksom ingen som helst nytta. Förutom möjligtvis att lukta gott.
Får väl testa att smörja in ryggen iaf. *behöver massage*

Min lägenhet har inte brunnit ner. Det funkade ju tydligen med regn och el trots allt. Men, jag är fortfarande lika tveksam och jag bävar för att belysningen ska tändas vid 17.

 Svart igen. Sååååå fint så! :)

Det regnar

Och jag måste säga att jag är väldigt skeptisk till att ha massa el igång ute på balkongen. :/ Den stora snögubben som dessutom redan innan beter sig väääldigt konstigt. När jag "fick" honom var han lite slapp. Ville inte riktigt stå upp. Men nu dom senaste dagarna är han väldigt stor och ståtlig. Inte ens liiiite slapp. Utan nästan sprängfylld. Känns liksom som att den ska explodera om man pillar lite på den. Hoppas verkligen han inte får för sig nåt bara för att det råkar vräka ner nu! Men jag har ju vana av att ringa brandkåren om det nu skulle vara så. :)

Ledig dag imorgon med. Dock ska ju storeman till skolan. Och tänk... Det är precis som bortblåst vilken tid han ska vara där. Vet att det är antingen 8, 8:15 eller 8:30. Men hur mycket jag än funderar kan jag liksom inte komma på vilken tid som är rätt. Märkligt.

ÅÅÅÅÅÅÅHHHH!

Förbannade kartiga unge! Komma hem från skolan och bara muttra och sura och gnälla och "besserwissra" sig!!!!! *vansinnig*

Tänk vad 40:- kan göra!

 Vilka fina! Hittade jag på Netto idag. Och Tiagirl som sa att dom inte hade något kul denna veckan. :) Dock har bilden inget med mina 40:- att göra. För strumporna kostade minsann 75:-

40:- för att "bli sig själv" är billigt. Och jag är så nöjd!

 

Pyntat lite i lillemans rum idag. Ska göra färdigt imorrn. Och ta storemans rum åxå. Och resten av lägenheten. Kanske. :)

Ja just det

Tre stycken enhetschefer har fått utökad tjänst med 25% vardera! Jag undrar vart pengarna kom från helt plötsligt i denna fattiga kommunen!
Och så undrar ledningen varför personalen är förbannade! Men tro fan att man bli vansinnig när man hör sånt. Vi har precis dragit in 2 tjänster. För att det inte finns pengar. Vi får dessutom lägga mer tid på våra helger. Delade turer tillhör snart stenåldern. Eller BORDE göra. Men inte i Borgholm inte.
Men det är lätt att sitta och bestämma när man aldrig behöver jobba en kväll eller helg.
Visst, jag har möjligheten att säga upp mig och göra något annat. Men jag trivs där jag är. Men ska det fortsätta i denna takten hoppas jag att jag är modig och väljer att göra något annat. Och att resten av dom kommunanställda inom vården väljer det med!

RSS 2.0