♥ 18/5

Sådär! Nu har jag sökt nytt jobb. Igen! Gick ju inte så bra sist men nu dök det upp en ny chans. Synd bara att jag är föräldraledig. :/
Hade nog varit lättare att få ett jobb om jag inte hade varit det. Jaja.. Man kan inte få mer än ett nej! :)

Hämtat ansökningsblankett till förskola för Mini idag med. Tiden går så läskigt fort!!! Men jag har ju tänkt att vara hemma året ut. Om jag nu inte får ett nytt jobb förstås. För då kan jag nog tänka mig att börja jobba redan i höst.
För den delen jobbar jag ju nu med. Imorrn ska jag tex jobba natt igen. Var ett tag sen jag var på "mitt" jobb nu. Men det går nog som en dans!

♥ 16/5 -2

Orsak Antal Apris Belopp   F r o m T o m Omfattn
Månadslön    31.00   541.55   16788.00 2011-05-01  2011-05-31   
Timlön inkl semers    10.00   137.12   1371.15 2011-04-01  2011-04-30   
Timlön inkl semers    29.25   137.12   4010.62 2011-04-01  2011-04-30   
Föräldraled avdr    31.00   541.55   16788.00 2011-05-01  2011-05-31   1.000
OB vardag natt    8.00   38.20   305.60 2011-04-01  2011-04-30   
OB veckoslut    10.00   47.10   471.00 2011-04-01  2011-04-30   
OB storhelg    19.00   94.30   1791.70 2011-04-01  2011-04-30   
Preliminär skatt    7950.07     1119.00 2011-05-01  2011-05-31   
Netto att utbetala         6831.07 2011-05-01  2011-05-31 


Det där ser fint ut! Med tanke på att det bara är 4 nätters jobb! :)

♥ 16/5

Men vad är det som händer??! Det vräker ju ner massa äckligt regn! Jag ska ju ner och hämta stora barnen snart och jag har ingen som helst lust att gå i det här skitvädret! :mad:
Än mindre har jag lust att behöva ge mig iväg senare för att lämna Storeman på ju-jutsun. *suckar*


♥ 15/5



Nu måste det väl vara vår på riktigt? Jag förväntar mig varken snö eller några minusgrader framöver. Nu har mina änglatrumpeter nämnligen fått flytta ut på heltid. Jag är så förbannat trött på att ha dom inne. Stora, fula och tar en enorm plats! Men nu, nu är dom ute och ska bli stora, vackra och lukta enormt gott i stället.
Ja, den lilla har förvisso redan bott ute ca 2 veckor. Och det syns då den redan börjat växa så fint. :)

Mini sover. Jag sitter här. Och resten av världen verkar kolla på hockey. :/ Uuuurrrk! Jag ogillar sport.

♥ 10/5

För ett tag sen beställde jag nya skor. Crocs. Jag är så kräsen så jag kan inte använda dom billiga varianterna som finns. Mycket för att dom är stenhårda (om man jämför med dom äkta) och så luktar dom något fruktansvärt illa. Någon stank som man får extremt ont i huvudet av.
Iaf, när jag satt och kollade runt på hemsidan ifall det var något mer jag skulle ha så hittade jag oerhört söta små jibbitz eller vad det nu heter.



Ni ser va?? Inte kan man låta bli när såna fina saker bara dyker upp! Gissa vem som längtar efter JUL!!

♥ 8/5

Söndag. Redan. Var ju nyss fredag och jag skulle testa nytt jobb. Vilket gick bra. :)
Helgen har varit lugn. Storeman har inte varit hemma på hela helgen. Kompisar hit, kompisar dit... Jisses! Han är stor nu!
Jag, Lilleman och Mini har däremot mest varit hemma vi. Och hela gänget är förkylda igen. Inte så fasligt förkylda som förra gången. Men dock hostiga och snoriga. Bara jag som klarat mig. Hittills. :/

Sitter och budar lite på Tradera. Hittat massa fröer på svarta blommor. Jag som inte ska ha några blommor alls på balkongen i år tänkte jag. Ja, förutom den enorma änglatrumpeten förstås. Och den inte fullt så enorma änglatrumpeten med. Dom tar ju sån plats så vi själva inte får plats där ute. Och nu sitter jag ändå och tittar på fler trumpeter! Det finns ju så många fina. Och jag vill helst ha dom alla. Men det kommer bli jobbigt när dom ska in över vintern sen. Med tanke på att jag har dom inne i lägenheten! :D

Har haft en doftranka i måååånga herrans år. Jag har inte haft hjärta att göra mig av med den. Trots att den inte sett mycket ut för världen under perioder. Varje vinter har den liksom vissnat och har knappt haft ett blad kvar på sig. Men lever blommor, så kan jag inte kasta. Så nu har den fått stå gömd bakom min gardin i vardagsrummet hela vintern. Den har fått vatten lite då och då. Och idag när jag tittar på den så har det slagit ut MASSA blommor på den. Och ännu fler knoppar är på G. Tänk så lite som kan göra mig glad... ;)

Mer som gör mig glad? Minis första lilla risgryn är på G. Man kan se den om man tittar i munnen väääldigt noga. ;)
Nu? Nu är det nog dags att inta sängen. Tidigt upp imorrn igen eftersom det är skola. Förvisso tror Mini att det är skola varje dag för hon vaknar ju alltid vid 7. :)


♥ 5/5

Åh! Solen har visat sig idag. Fast nu lyser den med sin frånvaro igen.
Varit i Kalmar en sväng för att lämna igen babyskyddet som vi hyrde på Babyproffsen. Mini har ju i stället fått en alldeles ny bilbarnstol. Börjar bli stora flickan nu. ;)

Nu har jag precis varit nere och hämtat Lilleman på skolan. Storeman följde med en kompis hem och kommer alltså hem senare.
Sprang förbi Netto en sväng för att jag skulle klaga. Eller jag skulle ha pengar tillbaka.. Tyckte jag. Men se det tyckte inte dom eftersom det tydligen är stooooor skillnad på kycklingfilé och kycklinginnerfilé. *suckar* Tänk om dom kunde märka ut ordentligt vad som är billigt och inte. Men men... Nu har jag ju kyckling hemma. Till överpris. :)

Imorrn är det dags för jobb. Alldeles nytt jobb. Ska bli oerhört kul att få se hur det är. Och förhoppningsvis är det kul så jag kan jobba lite i sommar. Och sen kanske även i fortsättningen. Tjänsten ska ju ut. Förr eller senare iaf. *håller tummarna*
Och nu när jag sitter här och skriver så inser jag att jag måste klippa naglarna tills imorrn. För jag kan omöjligt jobba framför en dator med dessa långa as. Jag kan ju knappt skriva på min egen dator som jag är van vid. :/
Men ikväll, när Mini behagar somna, då åker naglarna som jag kämpat så för....

♥ 3/5

För två veckor sen eller nåt sånt var det VÅR här. Nästan på sommarvärme ju. NU däremot, ja nu snöar det. *suckar* Jag tycker om snö. Men inte i maj månad!! Snö är något som hör julen till. Julen som jag förvisso längtar liiiite till. ;) Har ju lite nya julsaker som måste invigas ju.

Eftersom det är så kallt så håller vi oss inne tills det är dags att hämta stora barnen. Vilket betyder att jag nu måste gå och göra lite nytta.

♥ 1/5

Jag har helt lagt bloggen på hyllan. Jag vet inte varför riktigt. Kan inte bestämma om jag ska ha den kvar eller om jag ska plocka bort den. :/
Jag borde ha all tid i världen att blogga. Men Mini tar ju mycket tid. ;) Iaf just nu. Det är gnäll från morgon till kväll och har varit i ett par dagar. Men jag tror att det kan vara tänder på G. Iaf så hoppas jag att det är en sån simpel anledning till det. För här vill vi inte ha några gälliga bebisar inte.

Vad har hänt sen sist då? Sist jag skrev var jag ju inne och jobbade för första gången sen Mini föddes. Och mer jobb har det blivit. I mars fick jag dock inte jobba någonting alls. Vilket inte gjorde så mycket eftersom det var i samma veva som Mini inte bara blev sjuk själv utan även smittade mig med sin hemska förkylning. Besök på barnakuten blev det och diagnosen blev förkylningsastma! :( Men efter ett par dagar med medicin så var hon som vanligt igen.

I april fick jag jobba 4 nätter. Massa pengar in. Ungefär lika mycket pengar in som jag får på 23 föräldradagar!! Hutlöst tråkigt med föräldrapenning kan jag tycka. *surar*

I maj har jag än så länge bara 1 natt bokad. Men nästa vecka på fredag ska jag gå bredvid på nytt jobb! Ska bli oerhört spännande. Det är ju vad jag har velat göra innan men jag missade ju den chansen lite eftersom jag blev gravid och skulle vara föräldraledig. Men nu kanske det blir en ny chans! *håller tummarna*

Ny dator har jag äntligen införskaffat. Den gamla och jag var inte alls överens här och en kväll blev jag så förbannad så jag sa till Vacker att nu jävlar ska jag ha en ny! Och jag hade ju lite pengar sparat så jag köpte mig en. Som jag än så länge är nöjd med. :)
Och idag får jag förmodligen hem min nya telefon med. Om vännen behagar komma ihåg att lämna den. :) Jag behöver ju inte någon telefon egentligen men jag kunde inte låta bli.

Lilleman har fyllt år. Hela ÅTTA år. Vi firade honom förrförra veckan eftersom han fyllde denna veckan nä han var hos pappaB. Lite tårta och lite presenter. Han var nöjd. Och vi andra med förstås.

Imorrn blir Mini SEX månader. Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen åt... Det är helt sanslöst vad fort det går! Dags att söka dagisplats redan liksom. :/ Inte för att jag har planer på att börja jobba förrän nästa år. Men man måste ju vara säker på att få en plats liksom. Och sen vet jag ju inte hur det blir med jobb. Om jag söker och får det nya jobbet så kanske jag kan tänka mig att börja liiiite tidigare.

Hmm, tänkte lägga upp lite bilder. Men det fungerar ju inte så jag lägger ner det.


RSS 2.0