31/1

Sista dagen denna månaden då. Fan vad fort det går. Jag hinner ju inte med!

Storeman är hos granne A & S och äter semlor. Tror jag. Han skulle det vid 14 sa han iaf. Visserligen skulle Lilleman också dit men han är hemma?! Jaja.. Det där får dom tänka på själva.

Hasselbackspotatis i ugnen. Och disken väntar.


Jag vill må bra!

Jag är så trött... Så trött! Seg, off, likgiltig.. Orkar inget. Vill inget. Jävulsk huvudvärk har jag haft i flera dagar nu. Det trycker och molar hela tiden. Ont i ögonen?! Utslagen gör mig galen. Blir trött av Betapreden (som jag fortfarande inte ska vräka i mig). Ont i bröstet. Klump i halsen.
VARFÖR i hela helvete får jag sådan ångest NU? Nu när jag äntligen mår så bra egentligen. VARFÖR kan man inte veta varför man har ångest?
Varför, när allt är bättre ekonomiskt (kommer aldrig bli BRA), dyker det upp saker (svindyra räkningar) som jag absolut inte har räknat med? Varför spelade jag bort alla dessa, massa tusenlappar? Där hade jag tvättmaskin, kyl, frys, spis och fläkt ju. Och kanske till och med en liten hundvalp. :/
Jag är så förbannat dum i huvudet så det finns liksom inte ord för det. Jag har helt enkelt förtjänat att må såhär. Förmodligen resten av livet.

Sova? Titta på Saw 5? Läsa? Nä, jag ska nog bara ta och stirra rätt in i väggen och bara vara.

Love

Storeman

Storeman: -Nu har chansen att vara tysta redan gått.
Jag: -Vaddå tysta? Varför ska ni vara det? Jag har inte sagt något om det.
Storeman: -Äsch! Det är ingen idé att förklara för dig. Du är för gammal!

VA?? Det var väl det dummaste jag hört idag! *muttrar och surar

Tror jag ska flytta ut mina gröna växter till vardagsrummet igen. Måste se till att dom överlever nu när jag äntligen har bestämt mig för att GE BORT! :)

Där rök den nya tvättmaskinen :/

Fick brev från Försäkringskassan idag. Öppnade givetvis glatt i hopp (var jävligt övertygad för den delen) om att det var beslutet på mitt bostadsbidrag. Men nädå, varför ska man få vara glad. Det handlade minsann om mitt bostadsbidrag sen 2007 och givetvis har jag fått för mycket. *suckar trött* Så nu måste jag betala tillbaka nästan 2800:- till dom. FAN! Jag ska aldrig mer öppna brev från Försäkringskassan. Sådetså!

Dödens trött är jag. Inte bara vanligt trött. Utan trött på ALLT! Jag måste se till att göra någon rejäl förändring i mitt liv. Synd bara att jag inte vet riktigt vad jag ska/vill göra. Men jag orkar snart inte med varken hem, barn eller jobb känner jag.
Sen är det kanske mer jobbigt idag när jag nu vaknade med mängder med utslag i hela anisktet. Läppar, öron, ögon.. Och resten av kroppen med för den delen. Och det tar så fruktansvärt på psyket. Och kroppen med för den delen.
Dessutom har det varit en jobbig dag på jobb. Det blir liksom bara mer och mer och mer att göra. Och givetvis mindre personal. Jag undrar när Borgholms Kommun ska inse att det vi ger våra gamla nu inte är ett värdigt liv. Som jag ser det är det enbart förvaring. Och det är för jävligt!
Det kunde ha räckt med att dom gör lite som dom vill med personalen för att "röra om i grytan" och visa att dom kan göra vad fan dom vill med oss. Men detta ska inte gå ut över de gamla vi har.

30/1

Grattis Vacker!

Ny dag... Nya föresatser... Eller inte. Trött som ett as. Men sova det lockar inte alls. Men det finns väl inte så mycket annat att välja på. Skulle ju vara rätt skönt att vakna tidigt och vara pigg när man ska jobba för en gångs skull.
Det gjorde jag för den delen i morse. Vaknade typ 10 minuter innan klockan ringde. Och var verkligen jättepigg. Hann till och med ta en dusch innan jobbet. Har väl aldrig varit med om något liknande någon gång. :)

Jaha ja... Jobb idag då. Eller imorrn. Det beror ju lite på hur man ser det. Det är ju trots allt redan fredag. Men ändå känns det inte som någon ny dag än.
Jobbar till 13 tror jag. Sen måste jag iväg fort och hämta Lilleman innan dom ger sig iväg till ett annat ställe. Sen ner och hämta Storeman och samtidigt försöka ha i minnet att jag MÅSTE se till att komma ihåg att lämna in Lillemans glasögon. Dom har gått sönder minst en gång om dagen nu denna veckan. Hmm, inte gått sönder direkt. Men skruven har lossnat så glaset har trillat ur. Och nu ikväll försvann dessutom skruven så nu har jag inget att skruva i ens. Hoppas att det är något dom fixar fort här nere så han slipper vara utan sina glasögon bara.
Måste också försöka komma ihåg att fråga pappaB om vi kanske ska ta tag i det där med att skaffa nya glasögon till honom snart. Han pratade ju om det i höstas om jag inte minns helt fel.

Inte haft ett endaste utslag på hela dagen. Förmodligen pga att jag knaprar Betapred i tid och otid (vilket jag lovade läkaren att inte göra) men nu ikväll dök dom upp från ingenstans igen. Och överallt är dom. Jag HATAR!!!!!!!! Jag hatar det så fruktansvärt så jag vet inte vad jag kommer ta mig till en dag i framtiden om det ska fortsätta såhär.
Ångesten är inte roligare den. Om det nu är ångest igen. :/ Tänk om det inte är det?! Det kanske är hjärtat som gör ont i stället?! *ryser* Och då är det väl förbannat dumt att jag går och inbillar mig att jag har lite ångest och så rätt vad det är så trillar jag ihop och dör?! Men jag tycker mig känna igen det där trycket över bröstet. Och den äckliga klumpen i halsen som bara växer och växer och gör det så svårt att andas. Det är ju ångest. *övertygar mig själv* Men VARFÖR?! Ja, den som det visste. Varför kan inte jag få ha sjukdomar som man vet vad dom beror på!!!!

Nähä ni... Röka, dricka en treo, borsta tänder, blaska av mig lite och bege mig till sängen. Jag tror det börjar bli dags för det nu.

Natti!


Jobb, jobb, jobb...

Vet inte hur mycket sms och mail jag har fått idag från Bemanningspoolen. Det bara rasar in hela tiden. Och jag har ju såååå svårt för att knappra in ett litet nej i stället för ett ja. Men nu får det liksom vara nog känner jag. 31 timmar fyllnad blir det i Februari. Och det räcker ju alldeles utmärkt långt. Kan jag tycka. Men får jag fler förfrågningar är det ju så svårt att säga nej. :( Men och andra sidan behöver jag ju alla pengar jag kan få. Och dom här 31 timmarna borde ge cirka 2700:- i rena pengar och där har jag ju nästan min nya tvättmaskin! :) *pustar ut lite*

28/1

Känner att jag har massa att göra här hemma innan jag går och lägger mig. Men frågan är om jag verkligen ska ta tag i det. Kanske bättre att lägga sig och försöka slippa att försova sig imorrn igen. :)

Det var inte så illa att börja jobba igen. Kändes helt ok faktiskt. Men nog hade jag kunnat tänka mig att vara ledig ett tag till.
Men den här månaden, eller ja nästa månad förresten, blir rätt ok med lagom jobb. Chefen ringde mig ikväll och jag fick lite utökning i februari. Mina korta dagar blir längre och på så sätt får jag iaf ihop ca 15 timmar extra utan att behöva hoppa in på mina (få) lediga dagar. Har jag tur kanske jag kan lyckas få någon natt och sen räcker det med extrajobb för den månaden. *håller tummar*

Inte gjort alltför många knop här hemma idag. Förstår inte hur folk orkar jobba heltid faktiskt. Det är ju kväll när man kommer hem. Och det går fort tills barnen ska i säng. Och innan dess har man massa måsten som man egentligen inte alls hinner med.
Fick iaf golvet dammsuget och moppat. Sen har jag suttit och gjort i ordning ett nytt schema till jobbet. Och umgåtts med Vacker. ;)
Och nu är det då mer eller mindre dags för sängen. Imorrn är det KORT jobbdag. Till 12:30 bara. Och efter det ska jag se om jag kan hämta Lilleman lite fort och försöka hinna ner till optikern (förbannade skruvar att lossna hela tiden) och sen till färgaffären och köpa en ny roller. Måste ju måla taket en gång till här inne. Och i köket med för den delen.
Men jag har ju all tid i världen. :) *optimist*

Annars då? Nä, allt är precis så underbart som det ska. Jag är lyckligast i världen! Trots alla utslag och den jävla panikångesten som dyker upp då och då.


Årssammandrag från banken

Varje januari får jag det. Och jag blir lika chockad varje gång jag tittar på det. :/ Eller nä, jag blir inte chockad ens. Jag blir förbannad på mig själv som lägger pengarna på så märkliga saker och sen gnäller över att jag inte har pengar.
Det jag reagerade mest på denna gången är ju betalningarna via kortet under förra året.
Kategorin SPEL slutar på 15 902:- Och då är det som sagt, ENBART överföringar från kortet. Vågar inte tänka på hur mycket jag förde över via internetbanken innan jag började föra över via kortet. Säkert lika mycket till. Spelmissbrukare? Jag? Nädå! Inte nu längre iaf!
En annan kategori är Apotek, Hälsokost. Där slutar summan på 6991:- Eftersom högkostnadsskyddet går in helt från 1800:- (och det har jag aldrig någonsin kommit upp i dessutom) betyder detta mer eller mindre nästan sju tusen på TREO! Treomissbrukare? Jag? Nädå! Jag ska ta tag i den biten med. Jag måste. För det här funkar faktiskt inte. Det inser jag ju. Det är varken bra för mig eller min ekonomi.
I övrigt så ser faktiskt sammandraget OK ut. Inte så mycket onödigt. Eller jo, det skulle vara dom där filmerna jag beställer från den där klubben jag är med i också. Ett par tusenlappar har nog gått till det med. Så det medlemsskapet ska jag faktiskt försöka ta och säga upp ganska så meddetsamma.

Nähä... Jag har inte tid att sitta här. Men jag kanske återkommer senare. Eller kanske inte. :)

Kvällen gick...

Och nu är den nästan slut. Och imorrn är det dags att börja jobba igen. :/ Ska både bli skönt och inte. Just att få lite rutiner igen eftersom jag mår bättre av att ha krav på mig, det är bra. Men ärligt talat längtar jag inte tillbaka alls. Jobbigt det där. Har aldrig riktigt kännt så innan. Men jag hoppas att det bara är någon liten svacka jag har för tillfället. :)

Barnen sover, äntligen. :) Storeman har verkligen jättesvårt för att somna. Fast och andra sidan ligger han ju och läser ganska länge. Men jag tycker nog att han borde bli trött av det. Men inte då.
Han har gjort matteläxa ikväll med Vacker åxå. *fnissar* Hörde någon kommentar om att han inte skulle vilja ha Vacker som fröken, eller magister som han ändrade till sen.
Matematik är nog inte riktigt hans grej. Och tyvärr fattar han ju inte själv att det är meningen att man SKA LÄRA sig. Utan han blir sur bara för att han inte kan med en gång. Hmm, när jag tänker efter känner jag nog igen det där lite. ;)
Jaja.. Man kan ju inte vara bra på allt. Det är ju inte ens jag. Trots att jag är så nära man kan komma. *asg*

 

Jaha ja... Nu funkade denna bilden. Den skulle ha varit med innan men det gick inte då.

Sitter här och börjar bli "utslagig" tycker jag. *muttrar* Tänk om den där märkliga sjukdomen bara kunde försvinna i tomma intet någon gång. I stället för att dyka upp i tid och otid och göra livet förbannat surt för mig. Igår hade jag en jävulsk dag med utslag. Till och med i ansiktet igen. Och hela förbannade vänstra örat. DÄR har vi en förbannat bra anledning till att använda mössa. En annan bra anledning är ju givetvis att det finns så oerhört tuffa mössor. :)

Nähä, om man skulle ta och göra i ordning här. Typ stänga av dator, lägga fram kläder, borsta tänder, tvätta av sminket... Ja, allt som måste göras innan man ska sova. Och sen tar jag nog och lägger mig. I tid. Var länge sen jag behövde gå upp såååå tidigt ju. Så det är bäst att försöka somna i ok tid då.

Natti!

27/1

Det händer inte mycket här idag. Jag som skulle röja lite i förrådet bla. Men nä... Jag har iaf tvättat 2 maskiner tvätt. Och nu ska jag diska och laga mat medans båda barnen är med granne A till affären. :)
Och sen då? Slappa!

Åh! Jag hatar att HA lock för örat. *suckar* Nu har det kommit och gått i flera dagar. Och jag hör ju inte ens vad jag tänker. :/

Mycket tjat om bilder minsann!

 Datahörnan

 Soffan och den nya vita väggen!

 Nya lamporna

Som sagt.. Det är inte färdigt än. Det ska upp hyllor, tavlor (men jag vill egentligen inte göra massa hål i väggen) och så nya gardinerna då.
Men det är iaf en bra början. Och det är såååå ljust och fint.
Och nä, jag är ingen fotograf och kommer aldrig bli. Jag kan ju fan inte ens ta kort utan att allt blir snett och vint?! Märkligt. :)

14 minuter och 23 sek

Ja det var ju inte så blodigt långt det samtalet. Det kan jag stå ut med.
Och mitt bostadsbidrag ska vara färdigt om en vecka eller så. *pustar ut*
Men nu glömde jag att fråga om jag får för denna månaden retroaktivt?! Jaja.. Jag har ju så jag klarar mig så jag får väl vara nöjd hur eller hur. :)

Du har plats 189 i kön

Fan vad bra det känns att höra sånt när man sitter och ringer från mobil! Men och andra sidan är det minsann 71 handläggare som sitter och hjälper oss. :) Tack för det Försäkringskassan.

Hmm, nu kom det nog en arbetare till eftersom dom helt plötsligt är 72 handläggare.
Hoppas att dom har ett bra svar på vart mitt bostadsbidrag finns med. :)

Men jisses! Nu är dom 73! Men det är lite märkligt att min plats bara är på 100.

Kväll/natt

Dagen har gått fort. Men jag har fått en hel del gjort faktiskt. Det mesta i rummet är färdigt förutom lite hyllor som ska upp på väggarna. Och kanske lite tavlor. Och så mina gardiner då förstås.
Men för övrigt så är det såååååå fint! Och nu sitter jag minsann här vid mitt skrivbord, i min nya stol, med massa rosa ljus och ljuslyktor i stället för att sitta i soffan och ha datorn på bordet.
Och imorrn kanske det kan bli lite bilder med. :)

Precis fått lön. Och precis gjort av med den. :) Usch vad jag hatar att behöva betala räkningar. Så mycket annat kul man hade kunnat göra med dom pengarna. :/ Men huvudsaken är väl att man har någonstans att bo och att man ha mat på bordet skulle jag tro. Och det har jag ju. Än så länge.
För den delen blev det ju faktiskt lite pengar över denna månaden med. Trots att jag inte fick mitt bostadsbidrag (som jag ska ringa och skälla om imorrn). Och nu ska jag SPARA (det är någon vacker, förståndig som sagt) pengar till först och främst en ny tvättmaskin. Och det är ju faktiskt inte såååå svårt. Om jag bara ger fan i att spela. Och kanske dessutom lägger av helt och hållet med treona också. Vilket jag faktiskt har bestämt mig för att försöka med igen.
Tänkte ju köra varianten att trappa ner på treona men jag inser att det inte fungerar på mig. För finns dom hemma så tar jag dom. Alltså får det bli ett riktigt avslut. Men jag har ett rör kvar innan jag ska försöka. :)

Kisse har varit hemma idag. Och han har ju givetvis varit såååå kelig och gosig och snäll. Hur ska jag då kunna göra mig av med honom? Han kanske har ändrat sig från en dag till en annan? *suckar* Ett litet tag till kan jag väl iaf avvakta tycker jag.
Grannen däremot är mindre gosig och snäll. *fnissar* Mötte henne när jag kom från affären idag och jisses så sur! Men hon hälsade ju på mig iaf.

Börjar bli dags för sängen här. Lilleman och jag är lediga men Storeman ska ju till skolan som vanligt. Om han nu inte är sjuk. Han hade tydligen varit lite hängig hos pappaB och haft feber till och från. Men idag har han ju varit i skolan och det hade ju gått bra.

Natti!

26/1

Herresatan! Redan den 26:e. Min sista semesterdag. :/ Och jag har inte ens hunnit tycka att det är jobbigt att vara ledig. Märkligt. Men allt ser ju lite annorlunda ut nu förstås.

Har absolut inte tid att sitta här alls idag. Egentligen. Men jag måste ju få en liten paus då och då. Men det skadar ju inte om jag är färdig med allt här hemma tills det är dags att hämta barnen. :) Måste se till att hinna handla innan dom ska hämtas med. Och kanske göra en matlista för veckan. Eller om jag gör den imorrn och bara handlar för dagen och morgondagen då. Lilleman och jag är ju lediga imorrn med.

Moppat av golvet i vardagsrummet och väntar på att det ska torka. Sen är det väl dags att flytta in alla saker igen. Och alla rosa fina nya saker med! *hoppar och skuttar*

25/1

Jag är frisk igen. Och vi har målat. Eller nä, Vacker har målat och jag har städat. Lite. Men det är inte färdigt än. Eller själva målningen är nog äntligen färdig men nu ska allt på plats åxå. Men förhoppningsvis ska allt bli färdigt imorrn innan barnen kommer hem.
Och det var vad jag hade att säga!

Nämen vilken dryg dag

Jag mår fortfarande lite illa. Och är allmänt hängig kan jag tycka. Jag som ALDRIG är sjuk annars. *muttrar*
Förra året, alltså 2008, hade jag EN sjukdag på hela året. Och det var för att jag slutade tvärt med treona och fick den värsta migränen jag någonsin haft.
En dag hemma på ett år måste vara bra. Var förvisso hemma med barnen (mest lilleman) ett par gånger också. Men faktiskt förvånansvärt lite med dom också. Kanske 6 tillfällen på ett år.
Eftersom det är så synd om mig idag så knåpade jag ihop ett sms om att när man är sjuk så borde man få önska sig ett litet husdjur, i form av en liten miniapa. *väntar* Jisses vad små söta apor det finns. Blir ju alldeles salig. :) En sån vill jag verkligen ha. Och vem vet, jag kanske har större tur med dom än med mina katter. Hmm, stackars Kisse.

Beställt nya gardiner till vardagsrummet. Egentligen inte alls min stil. Men det var det bästa jag kunde hitta. Är ju egentligen ute efter rosa gardiner men jag hittar inga som inte är romantiska. *kräks på gulliga gardinder*
Så det får bli domma(nä, det heter inte så men jag säger så) och så vanliga svarta till också. Dom var ju iaf inte så fasligt plottriga. *håller tummarna*

Pissväder! Det är precis vad det är. Åh vad jag längtar till sommar och sol. Eller nä, jag längtar nog mest till VÅREN. Tänk när det blir så pass varmt så man kan gå ut i bara en kortärmad tröja. Solen skiner. Fåglarna kvittrar (jag hatar verkligen fåglar förresten). Blommorna börjar komma. Träden blir gröna och fina. Jo, nu vill jag f*n ha VÅR! Men här regnar det och är mulet och tråkigt. :( Och ja, jag mår illa fortfarande. Och ska lägga mig ner igen och fortsätta kolla på lämpliga husdjur. :)

Sjuk?!

Jo, jag är nog sjuk. Tror jag. Jag är iaf inte det minsta pigg.
Var ju pigg hela dagen igår förutom den där äckliga klumpen i halsen. Och en jävulsk hjärtklappning och tryck över bröstet. Men på kvällen blev det om möjligt ännu värre. Och dessutom grymt ont i magen. :/
Har väl inte sovit många timmar inatt. Mått illa och haft ont i magen om vartannat. Och nu känner jag mig mer död än levande. Febrig och jävlig. *suckar* Jag som egentligen måste hem och måla. Men det blir nog inget med det idag inte.
Jag håller mig kvar här i SS. Så får väl svinstian där hemma se ut hur den vill.

Ska nog ta och lägga mig ner på soffan och se om det kan finnas något kul på tv. Finns ju som tur är lite mer vettiga kanaler här än hemma. Tur jag är sjuk på rätta stället då. :)


Slut!

Fy f*n vad trött jag är nu. Sjukt trött. Men det är liksom ingen idé att lägga sig och vila nu. För då somnar jag väl inte inatt.

Målat färdigt i vardagsrummet. Tror jag. Eller jo, men jag ska nog banne mig ta taket imorrn iaf. Det ser ju så illa ut. Men väggarna är iaf vita. Hoppas jag. För det var ju mörkt när jag var färdig. :) Men jag tycker det ser bra ut. Och även om det nu lyser igenom någonstans tänker jag då absolut inte måla en gång till. Aldrig mer. Förutom kök och tak som jag då måste. :/

Har gått med tryck över bröstet sen igår. Och stor klump i halsen. *suckar* Ångest? Nu? Jag ska ju må bra. Och gör åxå för den delen. Så varför det känns såhär kan jag inte alls förstå.
Hoppas på lite bättring nu när jag iaf har fått i mig lite att äta äntligen. Har inte varit hungrig dom senaste dagarna ju. Men nu var jag på Ica och lyckades hitta kycklingsallad med chilimarinerad pasta. Hur dom nu kan kalla det chilimarinerad.. Jag fick ju vräka på Sambal Oelek innan det ens smakade nåt. :)

Nu kom den rabiate in med. *sitter alldeles stilla* :)


23/1

Är så oerhört duktig idag med! Jag blir så imponerad av mig själv. :)
Satte igång att måla så fort jag kom hem idag. Så nu är iaf allt målat två gånger. Och så fort det har torkat (om någon timme eller två) så tänkte jag att jag skulle ta och måla allt en tredje gång. Och hålla både tummar och tår för att det sista lilla gröna som lyser igenom täcks.

Hmm, borde faktiskt ta tag i taket med. Men det är så förbannat jobbigt att måla tak ju. Men nu när allt det andra är vitt så ser man ju hur vidrigt äckligt taket är. :( För att då inte tala om golvlisterna. Golvlisterna som jag för övrigt vill ha SVARTA. Måste ju ha något som bryter av det vita någonstans ju. Hmm, synd det är så kallt ute annars hade jag minsann släpat ut alla lister på balkongen och satt i gång att spraya! :)

Nä, här är det ordtorka. :/

Kisse måste bort... :(

Jo, tyvärr... Tror jag. Fick ett argt brev från granntanten idag (hon vågar inte gå upp till mig eftersom hon tycker att jag skäller) och det var inget roligt alls. Kisse har tydligen flugit på henne i benen FEM ggr och rivit och huggt som bara den. :/ Mao är det inget han gör bara här hemma. Jag ringde granntanten och skällde för den delen. Men till slut kunde vi prata sansat och han har tydligen hållt på såhär lääääänge. Men hon har inte velat säga något. Och jag hoppas verkligen att det hon säger är sant.
Tycker dock att det verkar konstigt att han inte gör det med någon annan? Bara henne och mig och barnen liksom.
Men jag är inte dummare än att jag förstår att det inte är det minsta normalt. Och jag tror varken han eller någon i hans omgivning mår bra av detta tyvärr.

Det stora problemet nu är ju som vanligt PENGAR! Det kostar att avliva en katt. Och tydligen kostar det extra att kremera. Och jag har väl inte direkt någonstans där jag kan begrava honom heller. *suckar*
Förstår inte varför jag aldrig kan ha någon tur med djur. Jag tycker ju om Kisse. Förutom när han är sådär rabiat. Och jag vill ju verkligen ha honom kvar. Åh!!!!!
Får väl se hur det går... Men tyvärr, nä, han får nog inte vara kvar.

Påbörjat målningen

Jodå, jag är så förbaskat duktig så. Eller var. För nu har jag lagt ner för dagen.
Jag har skruvat bort kontakter, strömbrytare, lister (varför SKRUVAR man fast dom???) och MÅLAT! Hela stora rummet är iaf åt det vita hållet nu. Halva rummet är lite mer vitt då jag målat det ggr 2. Men resten orkade inte mina handleder. :/
Dessvärre inser jag att jag måste måla minst TRE ggr innan det täcker helt. Känns inte alls speciellt upplyftande faktiskt. Men va fan! Jag MÅSTE helt enkelt.
Inser också att man aldrig ska röka inomhus. För allt blir gult. Mina kontakter ser inte vackra ut. Inte heller mina golvlister tyvärr. Men golvlisterna hade jag ju planer på att spraya men det får jag inte för Vacker. Dom ska målas isf. Och det tänker jag då rakt inte göra. Däremot har jag inte frågat om man kan spraya kontakter och sånt! Och har man inte fått ett nej betyder det att man gör det och hoppas på att resultatet blir alldeles utmärkt. Har ju massa svart sprayfärg och jag är för snål för att köpa nya kontakter och strömbrytare. För det var en dyr historia om man nu inte ville ha vanliga vita fula. :)

Åh! *pustar och suckar* Jag är nog verkligen trött nu. Men jag måste ge mig iväg ner till apoteket en sväng. Noll treo hemma. Vilket en del kan tycka är bra. Men det gör inte jag. MÅSTE ha! För länge sen helst.

Och Tiagirl. Hur gör du när du målar då?! För jag hoppas att du inte skruvar bort kontakter UTAN att bryta elen. Det är ju faktiskt mer eller mindre livsfarligt. Pucko!

22/1 The freak is back

AAAAAAAAH! Fy fan alltså. Jag hatar den här förbannade urtikarian eller vad fan det nu är. Jag är såååå vansinnigt trött på skiten så jag vet snart inte vad jag ska ta mig till.
Igår hade jag ju inte ett endaste litet utslag. Förmodligen för att jag tog 10 betapred i tisdags. Men jag hann väl inte mer än hem till Vacker förrän jag hade ett i varje armveck. Och dom två har inatt utvecklat sig till typ 500 stora andra utslag! GRRRRRR! Inklusive utslag på läpparna. NÄ, inte dom läpparna utan dom vanliga i ansiktet. Lite jävla tur ska man väl ha iaf. :)
Har iaf knölat i mig 4 betapred idag. Trots att jag bara skulle ta när det var KRIS egentligen. Men jag orkar inte ha denna skiten. Sen får kortison vara hur farligt det än vill. För det skiter jag fullständigt i faktiskt.

Kisse kom hem idag igen. Efter att ha varit borta sen i söndags i stort sett. Såg han en snabbis i måndags morse men sen var han försvunnen igen. Märkligt katt det där. Fast jag tror minsann att han bor hos någon annan också. Hos någon som bor i husen i Åkerhagen. För han brukar komma springandes därifrån har jag märkt.
Förstår inte att mina katter inte kan bo hos bara mig. Sture-Laban var ju likadan han. Han bodde hos mig OCH hos TVÅ grannar till mig.

Ska se om jag kan försöka ta tag i målningen här idag. Nu. Eller snart. Eller så. Fast det hade ju inte skadat om det hade varit lite ljusare ute. Eftersom jag måste stänga av elen så blir det ju sååå mörkt. Och jag måste se till att komma ihåg att sätta igång den ganska fort eftersom när jag stänger av elen i vardagsrummet så stänggs elen av i köket med. Förbannat dumt tänkt av dom som bestämt hur det ska vara kan jag tycka. :)


Har förresten kommit på varför min elräkning förmodligen är så dyr. Mitt fel givetvis. Eftersom jag av någon anledning har satt på tillskottsvärmen på vattenberedaren. :/ DET kostar pengar. Och den har nog stått så i ett par år skulle jag tro. Men nu är det ändrat. Och inte har jag något varmvatten inte. Men det kan det ju vara värt. :)

Nya mössorna!

 
Så oerhört fina så! Väggen bakom är dock inte speciellt fin längre. :)

Hmm, en idolbild till kanske?! Ni som säger att jag inte ska platta håret, här har ni:

 Värre kan det helt enkelt inte bli! *asg*

Nähä, nu är jag färdig här hemma för idag tror jag. Har iaf fått en hel del gjort kan jag tycka. Vardagsrummet är nog nästan klart för målning förutom att strömbrytare och sånt ska skruvas loss. Köket är mindre färdigt för målning. :)

Dagshoroskop Skytten

Får väl lägga ut själv eftersom det är något fel hos Lorei! Iaf kan inte jag komma in på hennes sida längre. :/

Från Spray!

Skytten 22/11 - 22/12


Dagshoroskop - onsdag 21 januari


Någon i din omedelbara närhet har mer än nog att ta itu med, och du är den som kan agera uppmuntrande. Din optimism vet ju inga gränser.

Pratat med chefen

Ringde precis eftersom jag trodde jag lagt in fel tid i självservice. Men det visade sig att det hade jag ju inte alls gjort.
Men samtidigt som jag ändå hade henne på tråden disskuterade vi lite extranätter som snart kommer finnas tillgängliga. Förhoppningsvis. Och eftersom jag har minst tjänstgöringsgrad av alla där borta så... :) Nu visste hon ju förstås inte vad som kommer hända med nätterna. Men om det blir så att vi kan lägga dom på dagpersonalen så skulle hon iaf försöka se till så att jag får någon natt på mitt schema. Och jag kan ju nöja mig med någon natt i månaden. Passar mig alldeles utmärkt. Både tidsmässigt och lönemässigt. *håller tummarna*

Hmm, så mycket annat har inte hänt här. Vet ju inte vart jag ska börja riktigt. Men snart så... *planerar vidare*

Vilka jätteportioner!

Vi åt ju på Ikea igår när vi var där. Ullis kan ju inte klara sig utan mat för länge hon inte. Jag var inte absolut tvungen att äta men jag gjorde ju det ändå. Tog en portion köttbullar och potatis. Åh jisses vad mat!!! Och gott var det med.
Det bästa var pizzasalladen (i en pyyyyyyyyytteliten skål) som dom kryddat och inte rört om ordentligt i. Det var liksom MASSA krydda på vissa ställen. Och dom bitarna tog jag. Jag som älskar allt starkt. :) Brödet var gott det med. För att inte tala om negerbollen(jo, JAG säger så. Har alltid gjort, kommer alltid göra)!

Hmm, jag skulle nog behöva ta och ringa till Försäkringskassan. Skickade ju in nya papper om bostadsbidrag i december. Men jag har inte fått varken preliminärt eller slutligt besked. Fan! Jag kan ge mig på att jag inte kommer att få några pengar. Men jag MÅSTE ju. Jag tjänar ju inte mer i år än vad jag gjorde förra året. Och jag har dessutom högre hyra. Så dom skulle bara våga låta mig vara utan. Då blir jag inte rolig att tas med.
Vilket påminde mig om att jag häromdagen skulle ringa och skälla på några men glömde?! Vad kan det ha varit om? Jo just det, medicinen på avbetalning. Jaja.. Det behöver jag ju inte nu då. Synd! *fnissar*

Nähä, ska man ta tag i dagen?! Nja, känner mig inte så motiverad att sätta igång än. Beror nog mest på att det känns som mitt i natten för att det är så mörkt ute. Får väl se helt enkelt.

Någon måste ha varit här inne! :/

Jag är rätt så övertygad om att någon har varit inne och antingen kastat vakna-nu-det-är-dags-att-gå-upp-pulver på mig. Eller har någon svingat med ett trollspö och läst någon ramsa. För annars vaknar man inte med VIDÖPPNA ögon och tankarna på högvarv kl 7 en ledig morgon, speciellt inte när man inte slog igen dom små blå förrän 3 i nättras. *muttrar*

Men visst, ju tidigare jag kommer upp, ju mer hinner jag få gjort. Kanske. Det beror ju på vilket humör jag är på. Men än så länge känns det bra iaf. Förutom förbaskad huvudvärk.
Nya kudden var inte bra för inatt vaknade jag med extremt ont i nacken. Fast det berodde nog mest på att jag hade somnat med 2 kuddar. Tog bort en, somnade om, och när jag vaknade nyss hade jag iaf inte EXTREMT ont i nacken längre. Bara det vanliga onda.
Min nacke måste vara av det sämre slaget tror jag. För i måndags när vi hade hämtat Storeman på skolan så tävlade vi sista biten hem, som vanligt. :) Storeman vann, för första gången, och precis när jag hoppade av cyklen så sa det PANG i nacken typ. Och jag måste ju säga att det är illa om man inte ens kan cykla fort utan att få ont i nacken.

Fy vilken tråkig dag vädermässigt. Kunde det inte ha fått vara vinter och snö ett tag till? Nu är det grått, mulet och oerhört trist ute i stället. Dimmigt. Skitväder!
Vi kanske ska ta och dansa soldansen denna gången?! Nu minns jag förvisso inte hur det gick med snödansen sist. Men jag vet att vi till slut fick snö iaf. Och jag är inte sååå kinkig så jag kan vänta en vecka eller så på solen om jag nu måste det. Bara den kommer ganska omgående åtminstone. :)

Inte trött

Och inget kan jag göra såhär sent heller. Jag vill verkligen dra igång och spackla allt och börja slipa och måla! För jag vet att imorrn kommer dom tankarna vara som bortblåsta. :)
Har iaf flyttat ut en hel del från vardagsrummet. Men frågan är hur jag ska få bort ALLT?! Jag har ju liksom ingen plats att ställa det på som det ser ut här. Bokhyllan får nog helt enkelt stå kvar här inne och damma igen. Det går ju faktiskt att damma av igen. Men säng, soffa och skrivbord får jag nog se till att flytta ut. Så jag har lite plats att röra mig på.
Usch! Jag undrar vad jag har dragit igång egentligen. :) Tur iaf att barnen inte är hemma denna veckan. Det hade nog slutat riktigt illa.

Undrar om jag ska ta och lägga mig och läsa lite kanske? Började ju på en ny bok i söndags men kunde inte läsa så mycket eftersom jag skulle upp relativt tidigt igår. Och i nättras sov jag ju inte hemma, alltså blev det ingen läsning. Men inatt vågar jag mig inte bort till Vacker för jag vill då inte ha några läskiga baciller när det ska göras så mycket hemma. :) Alltså kan jag ligga och läsa hela natten om det ska vara så. Fast då lär jag väl inte komma upp i tid imorgon och kunna fortsätta.

Hämtade förresten ut min SVINDYRA astmamedicin idag. Och mina betapred. Lånat (vilket är det värsta jag vet) pengar (på obestämd tid) till det dessutom. Men jag kom undan med straxt under 1000-lappen iaf. Och nu behöver jag bara handla för 300:- till och sen är medicinen gratis tills i december eller nä, SEPTEMBER! Hmm, synd inte treona går på högkostnadskyddet med. :) Visserligen är min husläkare lite märklig och säger ju att det inte alls är någon fara att dricka treo som andra dricker saft. Och så länge jag mår bra på 10-15 om dagen kan jag minsann äta dom. Tyvärr vet jag ju själv bättre (egentligen) men dock gör jag ju inget åt det. Men iaf tror jag inte det skulle vara något problem att få honom att skriva ut dom på recept i stället. Och då borde väl dom också gå under högkostnadsskyddet.

Kisse är försvunnen igen. Såg ju han en snabbis igår på morgonen när vi skulle cykla ner till skolan. Men sen dess har jag inte sett skymten av honom. Vem vet.. Han kanske sprang in i det där röret igen och fastnade denna gången. *fnissar*

Nä, jag får nog ta och stänga ner här och bege mig till sängen. Och sova på min NYA kudde. Och hoppas på att slippa vakna med grymt ont i nacken och huvudet.

Natti!


Åh så duktig jag är

Nu finns det liksom ingen återvändo. Jag MÅSTE måla både vardagsrum och kök. Jag tog det säkra före det osäkra och började på att spackla igen lite småhål i båda rummen. Och jag kan ju inte leva med vita fläckar på väggarna inte. Så imorrn ska jag fortsätta. Vill ju inte störa grannarna nu så det blir mer gnäll. Annars hade jag nog satt igång ordentligt här.
Glömde ju givetvis att ta kort innan jag satte igång. Men jag har väl lite gamla kort på hur (illa) det såg ut innan. Med det hemska blåa och det hemska gröna! :)

Har också varit så duktig så jag packat ner (nästan) alla julsaker i "rätt" kartonger. Nu måste jag bara se till att få plats för dom i förrådet med. *suckar* Skulle nog behöva en sån där röjning som jag hade i våras då jag kastade MYCKET. Tyvärr hjälpte det ju inte så länge eftersom det bevisligen är väldigt fullt igen.
Men röjning där får jag väl ta när jag är färdig här inne någon gång.

20/1 En dyr dag!

Go´kväll!
Varit i Kalmar med Ullis heeeeela dagen. Kom hem för någon timme sen kanske. Packat upp lite av sakerna men en del kan jag ju inte packa upp förrän jag har målat. Eller, det är ingen idé att packa upp innan jag målar rättare sagt.

Började med Rusta.
Tvättmedel
Sköljmedel
Fleecepläd till Lilleman
2 rosa dukar
Roliga-historier-bok till Storeman
Rosa, lurvig sittpuff
Massa luktagottsprayer
Smörknivar
Vantar till barnen
SKITtuffa mössor till mig
Lite röda saker till badrummet
Och lite annat smått och gott

Sen Bauhaus:
20 L vit färg
Penslar
Rollers

Och slutligen Ikea:
2 rosa lampskärmar
3 svarta ramar
Värmeljus
Doftljus (rosa givetvis)
Rosa förvaringslådor (eller vad det kan heta)
Litet rivjärn (bra till vitlök har jag sett på tv)
Kudde till soffan med rosa örngott till
Konservöppnare (behövde en svart)
2 rosa vaser
1 hög genomskinlig vas med svart "grus"
Svart äggdelare (som aldrig kommer användas men den var ju svart)
Skål?? Vet inte alls vad det är
Rosa servetter
Servettställ
Gråa skålar till min servis
Ett svart skohorn till Storeman (som han har tjatat!!!!)
Lampa till Storeman
Saftkanna
2 LACK-hyllor (vågade inte rosa så jag tog björk)
En skrivbordsstol

Åh! Jag är sååå nöjd med dagen! Så nöjd att jag till och med faktiskt tror jag kommer måla imorrn! Det är iaf min förhoppning. :)


Åh så fint!

Jag har fått presenter! Av Tiagirl.



Alldeles jättelycklig är jag! Tack tack tack!

Nu måste jag ta och göra oss i ordning här. Snart dags att bege sig iväg till jobbet ju. Slutar 20:30 sen är jag ledig enda tills nästa onsdag!

19/1

Godmorgon!
Vaknade av klockan vid 6:50. Stängde av för att vakna 10 minuter senare. Stängde av igen, vaknade, somnade och vaknade till slut med ett ryck och insåg att vi minsann (eller mest jag då) hade försovit oss. *muttrar* Jag är så grymt avundsjuk på folk som kan gå upp med en gång när klockan  ringer. Jag vill också vara en sån person. Men jag är vääääldigt långt ifrån det.
Lilleman däremot är sån. Det räcker med att viska godmorgon till honom och då vaknar han och är jättepigg?! Men storeman är mer lik mig. Han kan man väcka 10 ggr innan han ens sätter sig upp i sängen. :)
Kanske, om man kunde få sova en hel natt någon gång, så kan jag med gå upp med en gång. Men det där med att sova hela nätter, det finns liksom inte. Inatt har jag vaknat ett gäng ggr  och kliat mig. Det kliar, kliar, kliar, kliar... Jag är så vansinnigt trött på att ha det så! Snälla rika människor, forska lite om Urtikaria så jag får lindring eller till och med bot!

Iaf så kom vi ju upp till slut. Och iväg med storeman. Så nu är det lugnt ett par timmar här. Jag måste (usch vilket hemskt ord) diska, dammsuga diverse ställen, gärna moppa av golven och kanske till och med packa ner julsakerna nu när jag äntligen har alla samlade på ett ställe. Så jag slipper hitta saker sen när jag har flyttat ut kartongerna i förrådet.
Har säkert fler måsten men dom skiter jag i. Eller nä, jag ska ge mig ut i förrådet och se om jag har spackel kvar sen sist. Och om det är något som fortfarande går att använda.

Kisse sitter INTE fast i något rör längre. Om han nu någonsin har gjort det. Han kom springande i morse (från helt fel bostadsområde) när vi cyklade iväg. Men när vi kom hem var han givetvis försvunnen igen. Jaja, han dyker väl upp vad det lider. Och jag kan inte påstå att jag saknar den rabiata satan. :)

Från och med idag ska jag inte längre röka och dricka treo samtidigt har jag lovat. Hmm, hur f*n ska det gå?! *suckar* Men jag måste ju börja någonstans för annars kommer jag aldrig kunna sluta ju. Men det känns verkligen som att ge upp en gammal, kär vän. Samtidigt som jag vet att det inte på något sätt är nyttigt eller bra att dricka massa treo. :/ Ååååh!

Ännu en lista

Hittat hos Tiagirl.

61 onödiga fakta

1. Hur gammal är du om fem år?
35, låter fan skitläskigt

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Bla barnen

3. Hur lång är du?
Lång? 160cm kort

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Cleaner såg vi idag, men den var inte speciellt bra

5. Vem ringde du senast?
*kollar* Vacker

6. Vem ringde dig senast?
Vacker

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Älskar dig idag med gumman. Jobbar för fullt och får tyvärr göra det kvällen ut. Säg hur mycket pengar du behöver för medicinen så ger jag dig det. Puss & kram.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på vem jag ska höra av mig till. Men sms känns nog bäst tror jag. Jag är skrivtypen, inte prattypen.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom var aldrig gifta. Och pappa lever inte längre.

10. När såg du senast din mamma?
Hmm, Juli 2003 Och det var sista gången med

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
Straxt innan 9

13. Vilken är din favoritjulsång?
Haha... Mer Jul, Adolphson och Falk heter dom va?

14. Vilken är din favoritplats?
Hemma skulle jag tro

15. Vilken plats föredrar du minst?
Det vet jag faktiskt inte

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
På Öland i Borgholm hoppas jag

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Förmodligen inget speciellt

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Någon oerhört fånig film om pingviner. *asg*
 

19. Hur stor är din säng?
Liten

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar
 

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Oftast utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
2

23. Hur många landskap har du bott i?
Småland, Öland

24. Vilka städer har du bott i?
Kalmar, Borgholm, räknas Lessebo som en stad?

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Det beror väl iaf på årstiden, men jag älskar mina ulliga och ruffsiga strumpor på vintern

26. Är du social?
Både och. Beror på precis på hur jag mår

27. Vilken är din favoritglass?
Snickersglassen tror jag. Eller pecannöt

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Får väl bli äppelpaj eftersom vi åt det idag då. Men annars äter vi inte efterrätt här

29. Tycker du om kinamat?
Ja, men bara friterad kyckling som kanske inte är speciellt kinesiskt. :) Men sambal oelek som man får till riset är det allra bästa! 

30. Tycker du om kaffe?
Nopp

31. Vad dricker du till frukost?
Treo

32. Sover du på någon särskild sida?
Börjar på höger, byter till vänster, byter tillbaka till höger, testar magen, testar ryggen, vänder mig på vänster igen och somnar om jag har tur. :)

33. Kan du spela poker?
Kan och kan... Jag är knappast något proffs men jag kan nog lite iaf.

34. Tycker du om att mysa/kela?
JA!

35. Är du en beroendemänniska?
Jo det skulle jag nog kunna kalla mig själv, tyvärr

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp, en gammal klasskompis och en polares bror

37. Vill du ha barn?
Jodå, och jag har med men ibland (dagar som igår) ångrar jag mig bittert. *Asg*

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite tyska med

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nä, men polisbil

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Nja, slipper jag tång och läskiga maneter så tar jag hellre havet. Inte annars.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Helst och helst... Tyvärr går en alltför stor del till spel.

42. Äger du dyrbara smycken?
Det dyraste jag har är ett halsband som kostade närmre 600:- Det var hutlöst dyrt, så nä. :)

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Prison Break

44. Kan du rulla med tungan?
*fnissar* Jag är trött och läser för fort. Märkligt att fråga om man kan knulla med tungan. *asg* Inte för att frågan blev bättre när jag läste den igen. Men jo, jag kanske kan det med.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Svårt att välja. Men Vacker är oerhört rolig. Och Stina. Och kanske Ullis.

46. Sover du med gosedjur?
Hallå! Jag är ju 30 år!

47. Vad har du för ringsignal?
Någon med Backyard Babies för tillfället

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tveksamt

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Dom röda julljusen som jag GLÖMT att plocka ner såg jag nu

50. Flirtar du mycket?
Nopp

51. Kan du byta olja på bilen?
Nä, det är väl tur att jag inte har någon bil!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
På cykel då eller?! *fnissar* Nä, det har jag inte


53. Vilken var den senaste boken du läste?
Hmm, minns inte ens vad den heter. Jonas Eckel tror jag kanske.

54. Läser du någon dagstidning?
Läser Ölandsbladet på jobbet. Och Aftonbladet på nätet. Men inte dagligen.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nä, det låter lite tantigt. :)

56. Dansar du i bilen?
Jag har fortfarande ingen bil. Och jag förstår inte hur jag ska kunna dansa i den?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix FM

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Handlalistan

59. När var du i kyrkan senast?
Ett läskigt långt barndop sommaren -03. Sen bestämde jag mig för att inte gå i kyrkan igen. Och nu ska 2 av mina närmsta vänner gifta sig i kyrkan och jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Både vill och inte vill gå!

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
På högstadiet? *funderar* Skulle väl varit den snygga vikarien vi hade i musik ett tag då. :) Eh, nä, jag har faktiskt ingen aning. Men och andra sidan var ju inte skolan något favoritstället öht.

Säger som Tiagirl. Det skulle ju vara 61 frågor?? Men men... Jag överlever nog utan ännu en fånig fråga. :)


Ja just det...

Lilleman (som förresten varit ute HELA dagen) kom hem någon gång på dagen och sa något om att Kisse hade gått in i ett RÖR?! Fast när han visade så verkar det ju iaf vara ett stort rör. Och inte kunde han säga vart det var för någonstans heller. *suckar* Men jag får väl helt enkelt se om han kommer hem ikväll.

*suckar* Måste ju springa ut med ett helt berg med sopor innan jag går och lägger mig. Synd att jag inte lyckades förtränga det längre då.

18/1

En liten stund till är det den 18:e iaf. Så jag får väl skriva fort då. :)

Varit en bra dag. Till skillnad från gårdagen med barnens BRÅK hela dagen.
Varit sååå duktig och RÖJT i storemans rum äntligen. Och f*n ta barnen om det ser likadant ut snart igen.
Plockat ner ALLA julsaker. Äntligen. Fick hjälp av Vacker så nu är till och med balkongpyntet nere. Trodde väl inte att det skulle komma ner i första taget men nu får Tiagirl gärna komma och hämta! :) Och kanske lämna den där almanackan! *muttrar* För jag har då inte hört något om att den ska komma via post?!

Lagat massa mat (strips, panerade kotletter och bea.sås) och bakat en äppelpaj (på order från lilleman men jag ändrade receptet lite) som intagits med vaniljsås. Och det var ju inga större problem att få i sig det inte. Tror storeman tog om 4 ggr.

Sen har det bara varit mys och film resten av kvällen tror jag. Och nu är det snart sängdags. Tidigt imorrn för storeman ska ju till skolan. Själv börjar jag inte jobba förrän 15:30.
Barnlämning 16:10.
Sen kommer min LEDIGA (förutom att jag då ska måla) vecka. Hmm, ska bli oerhört intressant att se hur det kommer att gå denna gången. *fnissar*


Trött

Tror det är soff och filmdags nu. För sova det kan jag inte.
Hmm, undrar om förkylningen är på väg tillbaka. Jag nyser och nyser nu helt plötsligt. *suckar* Och som om inte det var nog har jag EN EXTREMT svullen hand. Undrat lite varför jag helt plötsligt fick så ont inne i handen men kom på ikväll att det givetvis var för att jag råkade använda min skruvmejsel för att skruva dit nya fönsterspärrar i kidsens rum. Och sånt får man ju absolut inte göra om man råkar lida av tryckurtikaria. *skitsur*
Tycker att det har varit lite väl mycket utslag och jävelskap sista tiden. Nu får det faktiskt vara nog ett tag framöver.

Städat, städat, tvättat, diskat, hängt tvätt, vikt tvätt, tvättat igen, lagat mat, diskat lite igen... Ja, det är väl vad dagen har gått till. Och handling. Och bad av oerhört smutsiga (för att inte tala om OBSTINATA) barn. :/ Dom åkte för den delen i säng väldigt tidigt trots att det är lördag. Och nu är det snart min tur. Efter en film då förstås. Om jag hittar något bra att titta på. Blir då inget snyftigt idag iaf. Får väl bli någon skräckfilm för dom andra ska sparas till jag har sällskap (som inte vågar titta på sånt).


Ibland..

...stannar jag upp och tänker på hur lycklig jag är! Och då känns allt så bra! Resten av tiden försöker jag att inte tänka alls. :) Det blir bäst så.

Oj, vad jag städar och fixar och donar. Och ändå händer det liksom inget alls här egentligen. *suckar* Men va fan, jag har hela livet på mig att städa. Även om livet blir kort.

Halvt barnfri igen

2 timmar sen eller nåt!

Jaha ja. Nu ska Storeman och Arne ut och gå igen. Dom ska tydligen gå och köpa korv! :) Och det kommer nog ta en liten stund eftersom Arne inte är yngst i området och tar lite pauser här och var!

Nu ringde det åxå. En kompis som vill komma och leka med lilleman. Om en halvtimme. Jaja.. Det blir väl bra det med!

Iaf... Jag gnäller ofta på mina sura och tråkiga grannar. Men det finns snälla och oerhört trevliga såna här med bevisligen. Bara så ni vet! :)


17/1

Godmorgon! Eller möjligtvis förmiddag. Eller kanske till och med dag.
Vaknade i morse och var GENOMFÖRKYLD. Men nu känns det nästan ingenting?! Ja, men det är ju bra att en förkylning kan gå över så fort. Jag tänker inte gnälla. :) Men jag har iaf ingen möjlighet att bli förkyld nu. För det är svårt att andas redan som det är. Och jag har verkligen inte råd att hämta ut någon av mina astmamediciner. Och den jag har hemma kan det nog inte finnas mer än max 3 doser kvar i. *suckar*
Däremot skulle jag nog behöva ta mig råd att hämta ut mina betapred. För helvete vad utslag jag har fått nu helt plötsligt. Dom brukar visserligen dyka upp extra mycket i perioder men bara sitta i ca 24 timmar. Nu har jag haft sen i förrgår under fötterna. Och där är det värsta stället man kan ha skiten ju.

Har massa att göra idag. Men just nu orkar/vill jag inte göra något alls. Noll motivation. Noll ork. Noll lust. Noll allt!
Bråkstakarna är på väg ut. Så nu blir det iaf tyst och lugnt en stund. Fan vad dom kan bråka alltså! Jag kan inte förstå hur dom orkar. Enda dagen denna veckan som varit skapligt lugn var väl igår för då hann vi knappt hem förrän lilleman gick hem till en polare och storeman följde med grannen Arne till slottet på långpromenad.

Snart semesterdags för mig. Nu jobbar jag bara måndag nästa vecka. Sen är jag ledig tis-tis. Skönt och välbehövligt. Som det känns nu iaf. Men sen vet jag att jag kommer bli tokig av att vara så mycket ledig. Men förmodligen tar det väl hela veckan (och säkert ett år till om jag känner mig själv rätt) att måla vardagsrum och kök. :) Men huvudsaken är iaf att jag äntligen tar tag i det.
Tisdag Kalmar med Ullis då. Ikea, Bauhaus, Rusta... Åh! *längtar*

17:e idag. Och jag tror bara att jag har spelat bingo för 400:- hittills denna månaden. Det är imponerande. Speciellt med tanke på att jag faktiskt har pengar (som ska gå till färg, prylar o annat) på mitt konto. För ett halvår sen hade jag knappast resonerat så. Utan jag hade spelat bort det jag hade haft med tanken att snart kommer storvinsten. Så sjukt! Speciellt när jag samtidigt är så medveten om att man faktiskt aldrig vinner några större summor. Det slutar ju alltid med att jag spelat bort allt jag haft och sen knappt har råd med mat! Men nu, nu ska jag skärpa till mig. Faktiskt.

Det blev sent igen

Jag som varit så duktig och lagt mig i skaplig tid dom senaste kvällarna. Runt 1 har jag väl iaf kommit i säng. Men ikväll fastnade jag framför Sex and the City-filmen (2 timmar) som jag av någon anledning köpte bara för att den var billig. Jag som aldrig ens tyckt om serien speciellt mycket men kollat när jag inte har haft något annat att göra på nätterna. Men visst, filmen var väl ok. Oerhört fånigt romantisk. :/ Så här sitter jag och är alldeles rödgråten. *fnissar* Nu förstår jag iaf varför jag föredrar skräckfilmer.

Inget speciellt planerat för dagen tror jag. Förutom att vi måste ner och köpa present till F som fyllt år då lilleman ska på kalas på söndag. Hur jag nu ska lyckas komma ihåg båda som sakerna. Jag som har minne NOLL! Inte heller hjälper det att lägga in påminnelser på mobilen för dom trycker jag bort och tänker: Det gör jag SEN. Och sen kommer aldrig eftersom det är som bortblåst efter 1 minut.
Men jag måste påpeka att detta inte har med min ålder att göra. För jag är så ung än!

Jaja... Bäst jag går och lägger mig då. Så jag får något gjort sen och inte sover bort hela dagen.

Natti!


15/1

Trött! Fast som vanligt inte sovtrött direkt. Nu är ju klockan visserligen inte alls speciellt mycket. Och jag har en del kvar att göra här hemma innan det ens är dags att försöka ta sig till sängen.
Dagen har varit fylld av barnlämning, jobb, barnhämtning, matlagning, diskning, tvättning... Ja allt det där tråkiga som man måste göra. Sen lite mys!
Och nu ska jag... Eh, ja, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Lägga fram kläder till kidsen, duscha, kanske gå ut med soporna. Får väl se vad jag gör. Sen blir det nog sängen och någon bok. Lånade 2 nya böcker av I på jobbet som jag måste läsa ut snarast. Tycker inte om att låna saker nämnligen.

Natti!

Nåt smittsamt på gång eller???

Förrförra veckan när barnen var här, på söndagen, så skrek storeman förtvivlat på kvällen efter att ha lagt sig. Jag trodde han höll på att dö allra minst med tanke på hur det lät. Men nu var det ju givetvis inte så. Utan han hade upptäckt att hans stortånagel satt VÄLDIGT LÖST! Han hade inget minne av att ha klämt sig eller något sånt. Men han tappade den ju förra veckan hos pappaB.
NU kom lilleman ut och bad mig kolla en sak på  hans fot. En lös stortånagel!!! Vad fan är detta???!!!! *sveper in mina fötter i massa saker för att slippa smitta*
Det kan ju omöjligt tillhöra vanligheterna att man tappar naglar om man inte har klämt dom eller så. Väldigt märkligt måste jag säga.

Somnade en stund på soffan förut och vaknade utan illamående. Men nu är det tillbaka igen. Så jag tror jag ska lägga mig ner och kolla på någon film eller nåt i stället för att sitta här och uggla.


Stor suck!

Nu har jag ingen lust alls att må illa längre. Förstår inte alls varför jag gör det heller ju. Nu har jag ju faktiskt ätit men inte blev det bättre av det inte. *muttrar*
Sitter med färg i håret och bara väntar på att få skölja ur det så jag kan ligga ner och må illa i stället. Känns iaf lite bättre när jag ligger ner. Tråkigt bara att jag egentligen har massor att göra här. Men det kommer ju fler lediga dagar nån gång.

Lilleman berättar om en teckning på dagis:
-Och så gjorde jag en katt längst ner. Och den var såååå HIMLA söt! Med tre morrhår.
Gayvarning på högsta nivå!

Snopet!

Nähä... Inte fick jag hämta medicin på avbetalning inte. Fan vad jag hatar dom där betalningsanmärkningarna.
Och jag kan tycka att det är förbannat märkligt att jag får köpa dator, ha mobilabonnemang ggr 2 på avbetalning men medicin som tom kan vara LIVSVIKTIG, det får jag inte ha. *vansinnig* Hade väl inte gnällt om det varit så att jag än idag fick skulder hos fogden var och varannan dag. Men nu är det faktiskt 2,5 år sen detta hände och jag har betalat och anmärkningarna försvinner i juli. Sådetså! Jag har fan inte ens fått ett endaste brev från inkasso under den tiden. Och dessutom har jag numera ett FAST jobb, vilket jag inte hade då.
Nu ska jag ringa till dom som bestämmer och säga precis vad jag tycker om detta. Och jag kommer inte alls vara rolig.

Pratat med doktorn

Aerius 341:50:-
Bricanyl 151:50:-
Symbicort 631:50:- (Men han skrev att jag ska hämta TRE på en gång)
Betapred 110:00:-

Eh! Det här blir fan ingen rolig historia! Men han pratade om att man kan få betala 150:- i månaden för då kommer man upp i 1800:- på ett år. Så jag får väl sticka ner och höra vad dom säger om det. För tyvärr MÅSTE jag ju ha denna skiten. *suckar*
Fick lite skäll med för att jag inte tar den (oerhört svindyra) förebyggande astmamedicinen. Men jag har ju inte råd. Den har jag inte tagit sen jag och pappaB bodde ihop. Och det var väl liiiiite länge sen det. :) Förmodligen därför jag nu verkligen HAR astma. Jag som försökt intala mig i alla år att läkarna har fel. *fnissar*

14/1

*ojar mig* Fy vilken skallebank. Och fortfarande lätt illamående. Kanske skulle fundera på att äta lite för det har varit lite si och så med det nu.

Vaknade hutlöst tidigt idag. Redan en timme innan klockan behagade ringa. Vid 6! Sådär läskigt klarvaken helt utan anledning. Hade varit bättre att slösa såna dagar på när jag verkligen måste gå upp tidigt. *tycker* Som om det inte var nog med att vakna tidigt så har jag fått en jävla finne på hakan med. Känns som att detta kommer bli en sån där dag som man bara vill lägga sig ner och dö.

Försöker få ta  på läkaren. Men det känns rätt lönlöst att sitta och ringa på deras telefontider. Det är fan ta mig upptaget HELA tiden. Men jag får väl fortsätta tills 9 när tiden går ut. Och hoppas på det bästa. För jag har ingen lust att gå via sköterskorna för att få komma på besök. Tänkte att jag bara kan försöka förklara för honom på telefon och så skriver han ut det jag vill ha. :)

Storeman avlämnad. Kattaset insläppt och utsläppt.
Den där katten alltså... Igår när jag skulle lägga mig skulle jag bara kolla om han ville komma in. Och jodå, han satt utanför. Med en MUS i munnen. Som PEP! :( Så han fick givetvis inte komma in. Idag när vi stack iväg så kom han inspringandes och när jag gick ut och stängde dörren ser jag en FÅGEL ligga på dörrmattan. Jag fattar inte hur han lyckas... Och jag vågar knappt tänka på hur mycket djur han äter dom nätterna han är ute. Tro jag det, att han börjar bli tjock. Snuskisen!

Här är jag...

Och jag borde sova! Och ska snart göra med för den delen. För jag har ingen lust att försova mig imorrn (idag) igen. Visserligen spelar det väl ingen roll när jag lägger mig för somnar gör jag ju inte ändå.

Fy fan vad jag mår ILLA! Blir ju bara värre och värre. Hoppas verkligen att det beror på för mycket treo så det inte är någon läskig kräksjuka på gång. Har visserligen hellre maginfluensa än förkylning. Men det är så jobbigt att må illa. Och eftersom jag verkligen hatar att spy så går jag ju och håller mig i timvis innan jag vågar slappna av och spy. Men när man sen gjort det brukar det ju vara bra. :)

Nä... Det är TOMT i huvudet. Allt är tomt. Och läskigt förvirrat.

Natti.

*pustar ut*

Det är inte ens i närheten av lätt att cykla hem med 4 kassar på cykeln och dessutom i kraftig motvind. Och därtill en liten latmask på cykel bredvid som gnäller om att det är jobbigt. Lägg då till lätt illamående och grym mensvärk på det med! *muttrar skitsurt* :/
Men hem kom vi iaf. Och nu behöver jag inte handla mycket förrän om 2 veckor. Om jag nu inte räknar med min och Ullis dag i Kalmar nästa vecka. För då ska det handlas. Med fördelen att jag slipper ta allt på cykeln och cykla hem med det.

Lyckades få med mig en plattång från Netto. Men nä... Den var ju kass! Min gamla är till och med bättre trots att den är många år gammal nu. Så jag skulle tro att det lönar sig att köpa en för 700:- som jag gjorde i stället för en för 59:- på Netto.
Sen kan det ju bero på mitt hår med. Det är väl lite i lockigaste laget så det kanske kräver lite mer än andras hår. :/
Roligast var iaf varningen på plattången:
THIS PRODUCT CAN BURN EYES!
*fnissar* Jo, det kan det säket... Det och mycket mer.

Snart dags att ge sig iväg för att hämta storeman igen. Börjar nästan se fram emot att han kan gå hem själv från skolan. För det är något han tjatar om dagligen. Att när man går i 2:an får man minsann gå hem själv. Och tja, han är rätt förståndig och försiktig av sig så han skulle nog klara det. Blir värre med lilleman när han ska börja skolan. Jag lär nog få både lämna och hämta honom tills han går ut minst högstadiet! *asg*

Lilleman: -Det var ju DÖSNYGGT! (Om mitt nya rosa dasspapper. Anar ugglor i mossen.)

13/1

Morrn!
Idag ska julen ut. Eller det som finns kvar av julen. Tomtar i mängder med andra ord! *suckar* Fast jag var så duktig igår så jag plockade ner nästan alla och ställde dom i en hög på golvet iaf. Tänkte jag skulle slippa göra samma misstag som alla andra år och plocka ner i kartonger och ställa ut i förrådet för att sen hitta några saker som jag glömt. Nu ska i stället allt samlas ihop innan det packas ner. Fast jag behöver nog fler kartonger. Märkligt med tanke på att jag inte köpt något nytt i år. Förutom ett gäng kulor till granen som jag hittade billigt på Ica igår.
Får nog ta och ringa pappaB och se om han kan fixa ett gäng kartonger åt mig.

Lämnat storeman i skolan. I tid, men knappt. Fan vad jag hatar att försova mig. Och det värsta var väl ändå att båda barnen var VAKNA före mig men inte väckte mig. *suckar* Men som sagt... Vi hann iaf.
Lilleman och jag ska väl försöka ta oss till affären sen. Har slarvat med att göra matsedel och veckohandla sista tiden. Men igår slängde jag ihop en lista igen. Det är stor skillnad på att handla allt på en gång mot att handla dagligen. Om man nu tänker i pengaväg.
Måste försöka ta mig till 3 affärer idag med. Hårfärg på Netto, kattsand på Hemköp och resten på Ica. Känns väl inte speciellt lockande och lär väl förmodligen inte bli så. Men vad vore livet om man inte hade planer!

Skulle behöva ringa läkaren med. Måste ju ha MASSA nya tabletter utskrivet. *suckar igen* Behöver Aerius, Bricanyl, Betapred och helst den svindyra Symbicorten med. Och Cerazette åxå. Men det får ju BM skriva ut. Antar att läkare inte skriver ut sånt. Ååååh! Det här kommer bli dyyyyrt! Jag lär väl få prioritera bort en hel del av det. Tills vidare. Allergitabletterna är det allra viktigaste för tillfället. För jag vill inte se ut som ett monster.

Jag är duktig på att göra bort mig iaf

Jobbat hela långa dagen. Fick sluta en halvtimme tidigare förvisso. Så jag passade på att sticka bort och handla innan jag hämtade kidsen. Visste att jag minsann hade 320:- på kortet och blev oerhört förvånad och generad när jag summan för handlingen slutade på 232:- och det stod MEDGES EJ när jag drog kortet. Fan vad jag hatar sånt alltså. *suckar* Givetvis har banken varit och dragit pengar för VISA-koret och internetbanken igen. Det är ju inte första gången det händer liksom.
Men jag fick packa ihop mina varor och sticka hem och hämta kontanter. Tur det inte var så många i affären när jag var där. *skäms, skäms, skäms*
Och banken ska minsann få veta hur dumma dom är som alltid drar pengar MITT I EN MÅNAD. Visserligen borde jag efter alla dessa år veta att dom brukar dra mitt i januari någon gång. Men jag tycker nog att dom iaf kunde skicka ut en liten fin lapp där det står att den 10:e kommer vi att plocka dig på pengar flicka lilla!

Tror vi ska ta och lägga oss snart här. Rabiata Kisse och jag. Barnen sover, äntligen.
Imorrn är det ledig dag. För mig och lilleman iaf. Storeman har ju skolan att tänka på han.

Stulen lista!

UTSEENDE

Jag är kortare än 160cm? På gränsen förmodligen
Ibland tycker jag att jag är ful? Ibland? Mer eller mindre alltid
Jag blir lätt brun? Nepp
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg? Ja
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg? Nja, det syns ju ibland en liten utväxt av det naturliga
Jag har en tatuering? Tre stycken
Jag är osäker över mitt utseende? Jodå
Jag har haft/har tandställning? Nä
Jag har glasögon/linser? Nä
Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis? Ett gäng ja
En helt okänd person har sagt att jag är snygg? Ja
Jag har mer än två piercingar? Ja
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen? Ja
Jag har fräknar? Det med ja


FAMILJ

Jag har svurit åt mina föräldrar? Ja.
Jag har rymt hemifrån? Ja.
Jag har blivit utslängd hemifrån? Frasen har använts men det har nog aldrig varit allvar. :)
Mina biologiska föräldrar är ihop? Nej
Jag har ett syskon som är under ett år gammal? Nej
Jag vill ha barn nån dag? Tveksamt, men man ska aldrig säga aldrig
Jag har barn? Ja, 2
Jag har mist ett barn? Mist barn vet jag inte, men missfall har jag haft/fått


SKOLA/JOBB

Jag studerar? Nej
Jag jobbar? Ja än så länge iaf
Jag har somnat i skolan/jobbet?Ja
Jag har missat mer än en vecka av skolan? Ja
Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats? Jodå
Jag har fått sparken? Nej men blivit varslad i ett par timmar. :)


SKAMLIGHETER

Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion? Nä men det är inte långt ifrån att man gör det.
Jag börjar också gråta av Disney filmer? Också? Nä, det kan jag inte tänka mig!
Jag har pissat på mej av skratt? Förmodligen när jag var liten
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat? Skrattat konstigt men inte som en gris hoppas jag
Jag har gråtit av skratt? Ja, senast igår!
Jag har limmat fast min hand i något? Ja
Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan? Ja, och tyvärr var det mjölk! Det luktar inte gott!
Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats? Nä, det tror jag inte.


HÄLSA

Jag föddes med en sjukdom? Nej
Jag har fått stygn på ett öppet sår? Nej
Jag har brutit ett ben?  Bara ett gäng tår
Mina tonciller har tagits bort? Nej
Jag har suttit hos läkaren med en vän? Ja
Mina visdomständer har tagits bort? Nej, men 4 hörntänder
Jag har genomgått en allvarlig operation? Nej
Jag har haft vattkoppor? Ja
Jag har haft/har astma? Jo dom säger det


RESANDE

Jag har kört mer än 300 km på en dag? Nä. Bara tanken på att köra med moppe så långt får mig att bli trött! *fnissar*
Jag har flugit? Ja
Jag har varit i Ryssland? Nej
Jag har varit i Kina? Nej
Jag har varit i Japan? Nej
Jag har varit i USA? Nej
Jag har varit i Afrika? Nej
Jag har varit i Asien? Nej


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad? Skulle väl vara på fyllan isf
Jag har sett en fallande stjärna? Ofta
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna? Ja, men det slår ju aldrig in
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas? *asg* Jag hade den med mig till Svinträffen ett år iaf!
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss? Hmm, nödstopp är ingen bra knapp
Jag har sparkat en kille mellan benen? Inte på blodigt allvar iaf
Jag har varit i ett casino? Tyvärr inte
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan? Nej
Jag har gått "skinny dipping".? Och vad skulle det vara???
Jag har lekt sanning eller konsekvens? Ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme? Har jag svårt att tro då jag inte dricker mjölk
Jag har krockat i en bil? Jag har inte krockat men jag har varit med i bil som krockat
Jag har skidat? *fnissar* Skulle nog inte kalla det skidat men jag försökte ta mig fram på såna i yngre dar
Jag har medverkat i ett skådespel? Förmodligen nån läskig skolpjäs nån gång i tiden
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet? Ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga? Ja
Jag har sett norrskenet? Nopp
Jag har suttit på ett tak på natten? Det skulle jag inte ens göra på dagen!
Jag har aprillat någon? Ja
Jag har åkt taxi? Ja
Jag har ätit sushi? Nämen fy så läskigt. Verkligen inte
Jag har åkt snowboard? Nej


FÖRHÅLLANDEN

Jag är singel? Undrande
Jag är i ett förhållande? Kanske det
Jag är förlovad? Nej
Jag är gift? Nej, och kommer aldrig bli!
Jag har varit på en blind date? Nej
Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar? Förmodligen
Jag saknar någon just nu? Ja
Jag är rädd för att bli övergiven? Ja
Jag har varit otrogen i ett förhållande? Ja
Jag har skiljt mig? Nepp
Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig? Ja
Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit? Nej
Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit? Nej
Jag har sparat något från ett gammalt förhållande? Ja

SEXUALITET

Jag har varit förtjust i en person av samma kön? *ryser* Nä fy!
Jag har varit förtjust i en lärare? Japp
Jag har blivit kysst i regnet? Ja
Jag har kramat en till mig helt okänd person? Det kan jag inte förstå varför jag skulle göra
Jag har kysst en till mig helt okänd person? Nä


ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra? Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja
Jag har smygit ut utan lov? Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar? Vet inte faktiskt
Jag har en hemlighet som ingen vet? Ja
Jag har fuskat i ett spel? Ha ha ha, ja absolut!
Jag har struntat i ett prov? Ja


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol? Ja
Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden? Inte nu för tiden
Jag kan inte svälja piller? Jo, men det är svårt
Jag har blivit diagnoserad med depression? Ja
Jag tar mediciner mot depression? Inte nu
Jag har anorexi och/eller bulimi? Nopp
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det? Nej
Jag har vaknat gråtande? Ja
Jag har somnat gråtande? Ja


DÖDEN

Jag är rädd för att dö? Nä
Jag hatar begravningar? Ja
Jag har sett någon dö? Nä. Konstigt med tanke på hur länge jag jobbat med äldre.
Någon nära till mig har försökt begå självmord? Tror inte det
Någon nära till mig har begått självmord? Nä


MATERIALISM

Jag äger mer än 5 rap CDn? 5 RAP?? *fattar ingenting*
Jag äger en iPod eller en mp3-spelare? Ja
Jag har en ohälsosam relation med anime/manga? Tror jag då rakt inte. Sånt skit...
Jag äger många dyra designerväskor? Det gör jag då rakt inte!!
Jag äger något från H&M? Ja, en del.
Jag samlar på serietidningar? Nej
Jag äger något från Benetton? Nej
Jag äger något jag köpt på E-bay? Nej
Jag äger något från Diesel? Nej


RANDOM

Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det? Jag undviker att sjunga.
Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang? En bricka? Nä, inte det men annat
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor? Skulle jag nog inte påstå
Jag ser på nyheterna? Nja, läser tidningar isf
Jag dödar inte insekter? En del
Jag svär ofta? Ja, verkligen
Jag sjunger i duschen? Nepp
Jag är en morgonperson? Nepp
Jag betalade för min rington? Nej
Jag är petig med grammatik? Nja...
Jag är en sportfanatiker? NÄ!
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar? Det händer
Jag är bra på att baka? Vissa saker. Man absolut inte sockerkaka
Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå? Men hallå! Vad är det för fel på rosa, svart eller klarrött?
Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan? Då skulle jag vara bra trött isf
Jag vet hur man skjuter? Skjuter? Gevär kan jag skjuta med iaf.
Jag är kär i kärleken? Nä, men nog fan är det härligt med kärlek
Jag skrattar åt mina egna skämt? Ja, jag är himla kul, tycker jag!
Jag äter snabbmat varje vecka? Ja, om det menas halvfabrikat. Nej, om det avser McDonalds.
Jag är bra på matematik? Nej
Jag tror på spöken? Nej
Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet? I rummet är OK. Men inte PÅ MIG!
Jag är väldigt kittlig? Skulle man nog kunna påstå
Jag älskar mörk choklad? Nä, fy fan så äckligt! Tacka vet jag schweizernöt!
Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel? Nä, inte så mycket nu för tiden
Jag är bra på att minnas ansikten? Jo, men jag minns ju inte deras namn
Jag är bra på att minnas namn? Det beror väl på
Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv? Vet bara vad jag vill jobba med. Men resten av livet vet jag inte alls vad jag ska göra med.

Helvete vilken lista Tiagirl hade! Och så totalt meningslöst. Men nu är det gjort och jag har inte behövt fundera på vad jag skulle göra med den lilla lediga stunden iaf. :)


Hmm, det går segt här

Skulle ju baaaaara... Men eftersom jag blev så förbannad på datorn förut och vägrade ge mig hann jag till och med få badrummet städat i ren ilska!
Men nu tror jag att jag har lyckats med att avklara det jag skulle. Och lite till då.
*gäspar* Nä, jag får väl ge mig iväg då... Alldeles strax.

I´ll be back.. Nån gång. Har ju semester snart om inte annat. Fast då måste jag ju måla. Hmm, låter inte det minsta trevligt när jag säger det högt för mig själv. Gissar på att jag får slänga ut datorn under tiden för annars kommer det inte att bli färdigmålat här förräns om ett år eller så.

11/1

Hmm, snart har halva januari också gått ju. Varför går tiden så fort? Jag hinner inte med! Till hösten (som snart är här) börjar lilleman förskolan och storeman börjar i ANDRA klass. Det är mycket märkligt med tanke på att jag själv inte är en dag över 20. :)

Jobbat idag. Till 13:30 bara. Men det är nog så slitigt ändå. Imorrn jobbar jag hela långa dagen till 16, sen blir det till att veckohandla (hmm, om jag orkar göra matsedel för veckan eller om jag handlar på tisdag när jag är ledig i stället) sen snabbt iväg och hämta barnen på diverse ställen. Måste komma ihåg att fråga pappaB vart lilleman kan tänkas vara imorrn. För dom har ju varit på en annan avdelning under lovet och jag vet inte om dom bytt nu och är på sitt gamla ställe. Var tillräckligt pinsamt sist jag cyklade och skulle hämta honom. Blev oerhört paff när det inte fanns en människa där han skulle hämtas. DÅ mindes jag att han inte ens skulle vara där. Cyklade rodnande hem och sen vidare till rätt ställe. :)

Försöker bränna lite filmer så vi har något att titta på. Men det går ju mindre bra med den här datorn. Snart blir jag vansinnig och kastar skiten käpprätt åt helvete!!!! *morrar* Förstår inte att det ska vara så svårt. Och när jag nu nästan gav upp och skulle avbryta så går banne mig inte det heller. SVARAR INTE... Måste säga att det nästan dagligen står så på datorn.
Nä, jag kämpar väl vidare då. Och hänger upp tvätten med. Och gör mig i ordning för avfärd snart.

Huvudmassage

En sån här i huvudet.. Det går liksom inte att beskriva den känslan. Det kittlas, det är obehagligt, det pirrar i hela kroppen och man nästan bara dör! *fnissar* Funkar inte riktigt lika bra om man gör det på sig själv. Men funkar gör det! Sen vet jag inte på vilket sätt det skulle vara massage för man spanner ju varenda liten muskel i hela kroppen och vrider och vänder sig samtidigt som man fnissar, skrattar, nästan gråter, bönar och ber!

Nämen va f*n! Jag skulle ju göra mig i ordning.

;)

Ja just det

Här finns det då ingen snö heller! Den är ju borta. Finns bara is och massa blask. Och det är oerhört lätt att halka och göra bort sig minsann.
Jag utmanar ödet genom att cykla vart jag än ska! Men jag har klarat mig än så länge. :) Och det tänker jag minsann fortsätta med.

10/1

Gomiddag! Eller nåt.
Jobbat till 12:30, sen vilat och nu ska jag snart ge mig iväg igen. Till jobbet förstås. Det är ju där jag bor mer eller mindre känns det som ibland.

Kisse kom ju "äntligen" hem igår. Jag börjar ångra att jag ens saknade honom. Han är ta mig fan RIKTIGT RABIAT. Och jag börjar undrar om det verkligen är bra att han gör så som han gör. Igår flög han på mig TRE ggr och högg mig rejält. Av vilken anledning vet jag inte. För den ena gången var det när jag strök honom över ryggen en gång och sen slutade. Då satt han stadigt fast i min ena arm. Dom andra två gångerna hade jag liksom inte ens gjort något.
Han gör ju likadant med barnen. Det räcker ju med att dom går förbi ibland och han sätter sig med både tänder och klor i benen på dom. Lilleman är ju livrädd för honom nu.
Och som det ser ut på katten så är det då ingen lek för honom. Utan väldigt blodigt allvar! Och det är lite läskigt.
Om han fortsätter såhär kanske jag inte kan ha honom kvar ju?! *suckar* Jaja... Får väl avvakta och se. Men jag tycker nog att det blivit värre sista tiden.

För övrigt så är väl allt bra. Bättre än vad det borde. Och givetvis är jag livrädd! Trots att jag är lyckligast i världen.:) Men det är väl bara att ta en dag i sänder...

Bäst jag tar och gör mig i ordning lite här. Platta till håret lite och bättra på sminket. Klä på mig lite kläder med kanske. Sen är det dags för jobb ett gäng timmar till.
Jobb imorrn på dagen med. Och på måndag. Så jag vet ju vad jag ska göra med dagarna iaf. Och kvällarna med! :)


Han lever!!!

IDAG! Äntligen, kom Kisse hem. Som jag har lockat och ropat på honom i 2 dagar. Men inte sett skymten av honom. Trodde nog mer eller mindre att han var död stackarn. Med tanke på blod och allt. Men nyss när jag kom hem så ropade jag lite medans jag gick från parkeringen. Sen lämnade jag ytterdörren öppen en stund. Och rätt vad det var så stod han där bara.
Så skönt! Och han verkar inte vara direkt skadad heller. Kan iaf inte se något på honom. *pustar ut* Han skulle bara våga lämna mig nu liksom. Aldrig i livet. Han är min! Och det betyder att det är jag som bestämmer. :)

Dagens horoskop för Skytten

Brukar ju alltid läsa hos Lorei eftersom hon ändå lägger ut det där. Men idag har hon minsann slarvat! Så jag slänger väl ut det själv då. :)
Från Spray.

Skytten 22/11 - 22/12


Dagshoroskop - torsdag 8 januari


Stämningen idag präglas av det livfulla, och du lär inte sakna kontakt med andra människor. Allt kan föras på tal, om det sägs med glimten i ögat.

8/1

Åh! Fy satan vad kallt det är. Överallt. Tror det är -4 ute men det blåser ju mer eller mindre STORM så det blir ju massa grader kallare bara för det.
Det är inte speciellt mycket varmare inomhus. Har visserligen ingen termometer men det är knappast över 20 grader här. Och det är kallt för mig. Iom att det är så kallt borde mina utslag vara borta. Men nä då... Dom är värre än någonsin igen. :( Jag HATAR, HATAR, HATAR dom. Jag vill inte ha den här förbannade sjukdomen längre. Ska man liksom inte ens kunna ligga bredvid någon och titta på film utan att vakna (jo för jag somnar) med 500 (vad det känns som) stora utslag över hela kroppen? Nä, förmodligen inte. Med tanke på att jag inte ens kunde sitta i en massagestol i 10 minuter utan att förstöra ryggen. *muttrar* Det enda positiva är ju att varje utslag bara sitter i max 24 timmar. Det negativa är ju att efter 24 timmar dyker det upp ett gäng nya. :/

Snö!! Jodå, det snöar igen. Det är sååå fint ute. Så på tisdag får jag nog ta barnen med mig och göra snöänglar igen. Om det nu finns någon snö kvar då. För jag tror det skulle bli milt i helgen.

Ledig idag. Faktiskt. Min enda lediga dag denna veckan. Fick sms i morse om jobb på måndag. Tackade efter mycket tvekan JA och hoppades nästan på att någon annan redan skulle blivit bokad. Men sån tur har jag ju aldrig så nu jobbar jag ju hela måndagen med. 7:30-16. Sen är jag ju bara ledig tisdagen. *suckar* Fördelen är ju att jag inte behöver jobba mera extra denna månaden eftersom jag kan tycka att det räcker med dom 22 timmar jag har fått ihop hittills.

Horoskop för Skytten

Skytten 22/11 - 22/12


Dagshoroskop - onsdag 7 januari


Kvällen är som gjord för kärlek, så det är bara att hoppas att du har någon du kan dela den med. Gemensamma intressen borgar för intressanta samtal.


Veckohoroskop - vecka 02


Stora förändringar sker under veckan, som ger dig en helt ny känsla av optimism. Livsandarna återvänder när du vänder blicken utåt mot världen och märker att det finns mycket att se och göra. Ekonomiska och materiella betänkligheter känns inte lika besvärande, och en viss upprymdhet sätter in. Detta är en tid att gå samman med människor, att ingå i inspirerande grupper som kan vidga ditt kontaktnät. Samarbete och partnerskap som rör utbildnings- eller kommunikationsprojekt har utmärkta förutsättningar. Just nu verkar inte pengar vara ett problem för dig, i alla fall inte när det handlar om att förverkliga dina drömmar och visioner. Nya intressen gör att du kan bli expert på ett helt nytt område.
 

Månadshoroskop - januari 2009


Året börjar verkligen ljust, och det torde snabbt bli uppenbart för dig att året kommer att te sig helt annorlunda än det förra. Det blir mindre allvar, desto mer frihet, med många spännande människor i din närhet - ovanligt skojfriska sådana, dessutom. Redan i början av månaden har du alla möjligheter att engagera dig i forsknings- eller utvecklingsprojekt tillsammans med någon som du verkligen känner att du kan arbeta tillsammans med. Planerna kanske måste skjutas upp, men det är inget att oroa sig över, för det dröjer inte alltför länge innan de kan återupptas. Din vetgirighet och aptit på nya erfarenheter innebär att livsandarna bara blir starkare och starkare, månad för månad.

I stort är detta en lyckosam tid för relationer. Det är något du kanske redan blivit varse genom ett lyckosamt möte vid övergången till 2009, i alla fall om du inte redan lever ihop med någon. Hursomhelst är det dags att dryfta visioner och planer, helst sådana som innebär att era vyer vidgas så att ni får nya perspektiv på tillvaron. Allt som rör spännande möten med människor som söker upplysning och positiva förändringar ligger helt i linje med din egen agenda just nu.

Framme vid tiden för solförmörkelsen i slutet av månaden, kommer ingen att kunna undkomma den optimism som omgärdar Obamas tillträde som president, och du kommer också att känna att det ändå kanske ljusnar på horisonten, att dina drömmar och förhoppningar kan bli verklighet framöver. Detta är en utmärkt tid att påbörja studier eller dra igång ett kommunikationsprojekt av något slag. De första stegen kan tas mot en ny värld, och det handlar om stora kliv.

Från Spray.


...


Kisse skadad?

Kom hem för en liten stund sen och möttes av BLODIGA KATTASSAR i trappan. :( Eller, det är väl förmodligen från en av tassarna. Men det ser väldigt blodigt ut. Och inte ett spår av Kisse. Jag har lockat och lockat.
Tänkte först att det kanske kunde vara blod från något av alla djuren han dödar och släpar hem i tid och otid. Men nä, det är för blodigt för långt upp i trappan. *suckar*
Jag får väl helt enkelt ge mig ut en sväng innan jag lägger mig och leta efter Kisse. Tur att jag är hemma iaf så jag hör om han dyker upp.

Hmm, jag är sååå seg. Lite febrig fast ändå inte?! Märklig känsla iaf. Men jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Nu går det både kräksjuka och massa förkylningar lite överallt här. *ryser* Jag har liksom varken tid eller råd med såna dumheter.



Tiagirl! Det gör väl inget att Änglatrumpeten börjat växa redan nu?! Det går liksom inte att hejda! Den blir bara större och större för var dag. :/ Och det kanske inte är så konstigt att den växer eftersom den står inomhus då.

*pekar glatt utåt* Nu börjar det SNÖA igen! :) Dock är det inte så kallt för det har minsann smält bort lite ikväll. *muttrar* Men har jag tur så är det flera meter snö imorrn när jag ska till jobbet. :)

Nä, jag undrar om jag inte ska ta och lägga mig och läsa lite. Och FÖRSÖKA sova i vettig tid för en gångs skull.
Natten som gick var ju inte mycket till sömn iaf. Värre än vanligt. Men inte så konstigt att jag inte kunde sova när jag låg och pladdrade hela natten. :)
Jobb imorrn då som sagt. 7:30-16. Sen ska nog jag och Stina och kanske AMK ner och simma. Var ett tag sen nu iom att det varit massa helgdagar och så. Men nu är det dags att komma igång igen.

Natti!

Hemma

Jobbat färdigt för idag. Äntligen skulle man nog kunna säga. Det är förbannat rörigt där borta för tillfället. Massa sjuka gamlingar. :/ Sen är jag själv astrött och oerhört förvirrad på det då. Kan inte bli annat än fel ju.
Nu jobbar jag bara imorgon med. En låååång dag till 16. Sen är jag ledig hela torsdagen. Fast den dagen måste väl gå till att röja här hemma. Hmm, fan! Måste skärpa till mig. Jag har ju faktiskt varit PEDANT en gång i tiden. Sjukligt pedant dessutom. Och det syns inte på långa vägar nu.

Ska hoppa in i duschen. Eller kanske till och med lägga mig i ett bad. Platta håret. Sen får vi se vad som händer.

Jag känner mig TOM! Fast jag borde verkligen inte göra det. Och på ett sätt gör jag ju inte det. Åh herresatan! Mitt kassa självförtroende ska alltid finnas med i bakgrunden. *suckar*

Pratat med Malin idag förresten. Andra gången nu på kanske 2 veckor. Och hon verkar må bättre. För bra är att ta i. Det ska hon inte heller med tanke på vad som hände. Men det känns skönt att hon kan glädjas åt saker och vara glad!
Måste se till att åka in till henne någon dag. Antingen med barn eller helst utan. :)

Jobbar

Tja, eller rastar då.
Livet ter sig mycket märkligt ibland. Jag vet liksom ingenting längre. Allt bara snurrar och jag vet inte vad jag ska tro, tycka, tänka... :/ Men nog fan hoppas jag. Och vill!
Trött är jag med. Som aset. Känns som att jag sovit 20 minuter. Och det är nog lika möjligt att jag verkligen bara har gjort det! Jaja...

Hur orkar dom?

Storeman: -Mamma! Lillemans efternamn är äckligt!
Jag: -Men han har ju samma efternamn som dig?
Storeman: -Ja men du vet ju hans andra namn. Han heter ju ChriSTIAN. Usch vad äckligt!
Lilleman från sitt rum(skrikandes): -Du heter ju SVINSTIA!

Är det inte det ena så är det ta mig f*n det andra. Att dom där 2 nötterna inte kan komma överrens alltså. *suckar och räknar till 10 igen* Fast nu ska jag väl vara glad att dom inte börjat slåss än. Det tar nog ca 10 minuter till. *muttrar*

Pinsamma människor!

Sitter här i soffan och datanördar mig och tittar lite på tv. Såg en bil köra förbi och vända. Och efter ett tag ser blinkar det till här inne hos mig flera ggr. När jag tittar ut är det någon som sitter i bilen precis utanför mitt och tar kort. :/ Förmodligen på belysningen ute då..
Jag hade ju iaf väntat tills det inte hade varit någon vaken faktiskt. Fast då hade dom ju inte kunnat ta några kort eftersom jag fortfarande är vaken när det slocknar där ute. :)

Vinterpromenad

Varit ute en sväng idag iaf. Såååå skönt! Och sååå vintrigt. Det enda som saknades var lite sol.
Bilder finns här.

4/1 VINTER!

  

Det kom ganska mycket mer snö under kvällen och natten! :) Och nu får det gärna ligga någon vecka eller två. Sen kan det försvinna och helst inte alls komma tillbaka. Jag är nöjd med det lilla! :)
Ungarna var eld och lågor och hann knappt gå upp förrän dom frågade om dom fick gå ut. Så nu är dom borta och åker pulka.
Själv sitter jag och försöker vakna. Med treo och förbannat massa UTSLAG igen. *irriterad till tusen*

Nähä.. Nu hör jag dom minsann i trappen iaf. Det var kanske inte så kul ute. Visserligen har dom varit ute en ganska lång stund för att vara dom.

Natt

Det här med att vända tillbaka mitt dygn är inte lätt. Eller vända och vända.. Det är ju inte så att jag ligger och knölar hela dagarna.
Jag sitter här och ugglar och väntar på sömnen som inte vill infinna sig. Tycker det tar längre och längre tid tills jag blir trött.

Snön vräker ner fortfarande. Hoppas verkligen den får stanna nu så det inte vänder och blir regn imorrn eller nåt. För då var det ju totalt meningslöst med allt som kommit idag.

Nä, jag ska nog ta och kalla på obstinata Kisse och sen får jag nog ta och försöka sova iaf. Barnen och jag verkar ju inte ha samma uppfattning om vad sovmorgon är. Det har dom bevisat för mig många ggr. Fast i morse, eller ja, igår morse var dom tysta till 9. Så dom kan om dom vill. :)

Natti!

Det kommer mera



Finns ingen hejd på det idag! Massa, massa, massa snö! Hela tiden! *nöjd*

Nu ska jag nog ta och slänga barnen i säng. Eller nåt. Fast dom är ovanligt lugna så om dom fortsätter bete sig rätt så kan dom få vara uppe en stund till ju. :)

Vem har mulat min tomte?!

 Övertygad om att någon försöker kväva honom! Förmodligen nån sur granne för dom finns det ju gott om! :)

 Jag tror att en klippning skulle passa bra på denne gossen! *fnissar*

 Det kommer MYCKET snö! :)

Kaloppsen och potatisen på spisen. *väntar*
För övrigt så mår jag grymt illa. Och gjorde igår med. F*n ta den som ev har smittat mig med någon influensa isf. *muttrar* Jag tänker INTE bli sjuk. Aldrig i hela h*vete. Bara så ni vet. *väldigt bestämd*

Dags att ta tag i dagen kanske?

Eller.. Jag har ju iaf varit iväg och handlat. Med dubbla byxor, dubbla strumpor och väldigt fodrade vinterstövlar, 3 tröjor och vinterjacka, 1 tjock mössa och vantar. Dock hade det varit skönt med 2 par vantar för händerna för stelfrusna när jag kom hem. Märkligt egentligen med tanke på att igår var det om möjligt ännu kallare och då hade jag inte hälften av allt detta på mig. Ändå frös jag lika mycket igår som idag.

Åh! Det snöar sådär FINT! *alldeles salig*

Nä... Nu ska jag skala potatis och sätta igång och göra kalopps. Var länge sen vi åt det. Men jag vet inte om den blir riktig eftersom jag tänker köra med gris i stället för nöt idag. Har aldrig testat det innan men det kan ju inte bli så grymt äckligt antar jag. Speciellt inte när jag faktiskt tycker bättre om gris än nöt.
Förresten fyndade jag nötkött på Ica idag. Dom är oerhört snälla och trevliga som alltid rear ut massa kött till mig! *gilla* Lite surt bara att jag aldrig innan har märkt det. Har ju förlorat massa pengar på att inte köpa "gammalt" kött!

10 dagar för sent!



SNÖ! Och det kommer mer och mer hela tiden! Nu är det förvisso alldeles för sent för snö egentligen. Men lite mysigt är det allt.
Ikväll ska här rullas i snön när det är mörkt och grannarna sover! :)

Så oerhört förståndig

Vann 1228:- va? Jodå.. Spelade liiiiiite till och sen var jag så förbaskat duktig så jag förde över 1100:- till mitt konto i stället för att spela bort dom som jag brukar annars. Vann nämnligen lite mer än 500:- häromdagen och det var dom jag just spelade upp. Hade väl några kronor kvar och vann då stort! Yippie! *glad*

Oooops I did it again!

Jag har inte klantat till det med badvattnet igen. :) Det tänker jag då aldrig göra om. För jag har aldrig varit med om ett så blött badrum. *muttrar*

Däremot vann jag!

IDNamnDatumPris/brickaAntal brickorVinstReplay
6722851Busenkelt (2)2009-01-02 22:21:3710,00 kr41 228,62 kr


Tack till MariaBingo! Nu är jag lite lyckligare igen.

För övrigt...

Jag har jävulskt massa utslag igen! Och som vanligt så hatar jag det!

Som om inte det vore nog kan jag inte sluta äta. I 3 dagar har jag gått och varit sugen på NÅGOT. Jag testar som vanligt ALLT men jag har ännu inte kommit på vad jag är sugen på. Så oerhört irriterande. Ofast brukar det vara något starkt jag är sugen på. Men det kan det inte vara denna gången då jag på dom här 3 dagarna värkt i mig en stor burk Sambal Oelek. :/ Kanske därför jag har så mycket utslag förresten?! Det stod ju i mitt horoskåp att jag inte skulle äta starkt för att jag kunde få utslag av histaminattacker. Skitsamma! För jag kan inte leva utan min starka mat ändå ju.

Nädå Tiagirl. Jag har inte blivit uppäten av några läskiga maskar. Fast det finns väl risk för det om han inte tar och knaprar i sig sina förbannade, dyra tabletter. Hade förvisso inte varit så dyrt om han inte helt plötsligt blivit FET.
Och du, min ALMANACKA!! Jag MÅSTE ha ju! Så du får allt ta och pallra dig till Öland snarast. Annars kanske jag inte överlever.
Och jag har faktiskt skrivit idag.. Men blogg.se verkar vara oerhört segt och märkligt idag så inläggen syns ju inte. *suckar*

Vicevärden

Jo förresten... Jag var så duktig så jag ringde henne idag. Skulle ju fråga om man som alla tidigare år fick ställa sin gran nere vid soprummet. Och jodå. Det gick jättebra att ställa den vid soprummet borta vid glasigloon (stavas det så?) sa hon. Varpå jag frågade om jag inte kunde få ställa den vid "mitt" soprum här nere. Då frågar puckot varför jag vill det. Så jag svarade: -Kanske för att jag ska slippa springa genom HELA området med en stor gran som kommer släppa MASSA barr!
Ja, då helt plötsligt gick det så bra att lämna den vid "mitt". *suckar* Det har ju funkat alla andra år så det var väl självklart.. Men hon skulle väl jävlas bara för att hon inte tycker om mig och min kissande katt. Men och andra sidan tycker jag inte speciellt mycket om henne heller. Hon ska enbart vara glad att jag i stället för att ta saker för givet frågar henne innan! Sådetså!

2/1

Åh! Man kan ju bli trött för mindre. Blogg.se fungerar inte. Bloglovin fungerar knappt. Är mao vääääääldigt seeeeeegt. Bara för att jag för en gångs skull ska in på båda.


Jag är såååå trött. Hela tiden. Kan inte förstå hur jag kan vara så slut. Igår gick jag och lade mig redan innan 24. Har väl inte hänt på evigheter. Att jag sen inte somnade före 2 det hör kanske inte hit. Tror jag kollade på klockan sista gången vid 2:17. *suck* Kanske inte så konstigt då att man är trött hela tiden. Somnar sällan före 2 ju. Och nu har jag ju jobbat 7 dagar i rad och gått upp vid 6-tiden. Mao räcker inte den lilla sömnen för mig.  Men imorrn är det sovmorgon igen. Ledig hela två långa dagar nu ju.

För den delen är hela jag sliten nu  tycker jag. I förrgår fick jag så fruktansvärt ont i vänster arm/axel. Sån där skärande smärta som gjorde att jag mer eller mindre bara kunde gå med armen hängandes utmed sidan. Och det fungerade ju mindre bra när man jobbade. Men det var ju bara till att bita ihop, använda armen och försöka se förbannat glad och tacksam ut. Och det är ju faktiskt jag själv som valt att jobba nu. Men jag kan tycka att 7 dagar inte är så farligt mycket. Förr, när man fick, då jobbade jag ju 12-14 dagar i rad utan problem. Men på den tiden sov jag ju också. Och var väl snäppet yngre än jag är idag. :)


Försökt mig på att ge Kisse avmaskningstabletter idag. Jag TROR att han har mask. Och det är ju inte så konstigt med tanke på hur mycket läskiga djur han äter hela tiden. Han kunde ju faktiskt se till att laga till dom innan eller nåt. *muttrar* Iaf verkar han inte speciellt förtjust i sin mat där tabletterna ligger. Innan har han ju ätit utan problem men idag åt han upp allt UTOM tabletterna. Men jag tänker då inte ge mig. Dom var så dyra så han ska ha i sig dom även om jag måste trycka ner dom i halsen på honom.


Dagen med barnen på jobbet igår gick väl skapligt den med. Även om jag som sagt tycker att det är jättejobbigt att ha dom med mig. För man hela tiden MÅSTE tänka på dom med. Däremot fick storeman frispel när vi kom hem igår. Värsta utbrottet när vi kom innanför dörren. Skrek något om att : -Du behandlar mig så jävla orättvist! Dock kunde han inte förklara på vilket sätt jag skulle ha gjort det. Utan han smällde igen dörren och kastade saker på sitt rum och fortsatte skrika. *muttrar* Han om någon fick väl som han ville igår.


Nu är barnen på väg i säng. För dom har bråkat så mycket så jag orkar banne mig inte ha dom uppe längre. Imorrn ska vi RÖJA igen. Alla rum. Speciellt deras. Börjat plocka ner julsakerna i köket idag iaf. Passade på när jag stod och stekte pannkakor nyss. Det tar ju sån evinnerlig tid så man har ju massa dötid där.

Vad jag ska göra nu har jag inte en aning om. Finns absolut ingenting på tv. Nästan värre än det var Bond-kvällen häromdagen. Har ju förvisso en ny film att kolla på. Men med min tur är den väl helkass. Annars spelar jag väl lite bingo kanske. Har några hundra att spela för tror jag.

Nu ska vi se om det funkar att publicera då ja... *muttrar lite igen*


1:a Januari 2009

Ja då så! Nu var det nytt år med nya föresatser! Jag ska börja med att gå och lägga mig.

Natti!

RSS 2.0