26/2

Såååååå trött. Så trött. Ingen ork, ingen energi, ingen lust, ingen ingenting. Bara off, seg, nere, orkeslös, tom.
Inte vet jag heller varför. Finns liksom ingen som helst anledning till att känna såhär. Men nu gör jag det, och jag hoppas innerligt på att morgondagen känns bättre än dagen idag.

Väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan betala räkningarna. Sen får jag väl lägga mig vare sig jag vill eller inte. Tidigt imorrn då jag ska jobba igen. Jobbar dock bara till 13 så jag hoppas att jag är duktig och tar med mig barnen ut på en promenad imorrn igen. För idag blev det inget av med det. Dock får jag 1 poäng idag för jag ska träna med hantlarna innan jag hoppar i säng.

Natti!

:love: Vacker

25/2 -2

Vacker dök upp så jag hade minsann inte tid att sitta här och uggla. Det har jag inte nu heller för den delen.
Ska packa väskor till barnen och sen ska jag nog försöka ta mig till sängen. Ska jobba imorrn igen. En lååååång dag.

Storeman berättade idag att om 10 år önskar han sig en amerikansk robot. Den kan börja säljas då. Och den är så bra att ha eftersom den gör frukost och ser till att man kommer upp. Låter som något jag skulle behöva. Dock inte om 10 år utan genast och med detsamma helst.


Natti!

:love:

25/2

Godkväll!
Har lurat först mig själv med att det var våffeldagen men insåg snabbt att det var en månad för tidigt. Ändå lurade jag barnen när vi var på väg hem från skolan? Fy fan vilket kasst minne man har! *skäms*

Lilleman och jag var duktiga och tog en timmes promenad idag igen. Så skönt att komma UT! Den här tävlingen skulle banne mig hålla på hela tiden och inte bara 3 månader åt gången.

I förmiddags började jag skruva tillbaka lister och skruva upp diverse andra saker i köket. Gav lika snabbt ut eftersom det inte alls gick som jag ville. Jag blev mao VANSINNIG och kom fram till att jag inte ska göra ett handtag här hemma igen. Aldrig mer. Tänker inte ens måla färdigt. Sådetså!

*återkommer*

Eller inte... :)

24/2

Fettisdagen idag! :) Jag hatar semlor.

Lilleman och jag har varit så pass duktiga så vi gick en lång promenad på 1 timme innan vi hämtade Storeman. 4 poäng till samlingen mao!

R.I.P fina Kisse


23/2

Jobbat, handlat, varit hemma en sväng och sen iväg och hämtat barn på diverse ställen. Ska bli oerhört skönt när Lilleman i höst börjar på samma ställe som Storeman faktiskt.

Idag är dagen... Dagen då Kisse ska somna in för gott. :( :( :( :( Jag lider och jag vill inte alls! Jag VILL INTE!

I övrigt är jag bara förbannad. Förbannad på denna förbannade jävla kommun jag lever i. Men det kommer mer om det senare. När jag vet mer om det nya inom barnomsorgen. *muttrar det suraste jag kan*

21/2 -2

Hej och hå.
Sov till klockan 13:30 idag. Ganska lagom kan jag tycka. Dumt att sova för länge när jag ska upp tidigt och jobba imorrn igen.
Ganska lagom arbetspass igår med för den delen. Närmre 18 timmar. 3 såna pass i veckan och sen resten ledigt hade varit guld ju! *hintar till Borgholms kommun*

Har INTE målat något idag. Det har jag varit för seg för. Inte trött, bara seeeeeg. Däremot har jag skruvat dit alla kontakter och någon hylla och ställt tillbaka kyl och frys på plats. Städat av lite i köket med. Sen tyckte jag att det kunde räcka! Det kommer ju fler lediga dagar snart.

Nu ska jag iväg!


21/2

Det börjar bli segt här må jag säga. Jag hade mer än gärna legat hemma hos Vacker och sovit! :/ Men man kan ju inte alltid få som man vill.
Nu är det iaf bara 4 timmar och 45 minuter kvar tills jag slutar arbeta. Sen ska jag hem och sova. Länge. Det är iaf vad jag hoppas på. Och sen ska jag måla! Eller kanske inte. :)

20/2 -2

Jag började jobba kl 13:30. Jag jobbar fortfarande och kommer göra tills klockan 07:15 i morrn bitti! Det blir ett tufft pass, men jag slipper undan min delade tur imorrn! Så jo, det är helt klart värt det.

I´ll be back!

20/2

Då var det fredag igen.

Var i Kalmar igår och köpte ny, vit färg på Bahaus. Till köket och hallen.
Så idag har vi (jag) målat köket en sista (hoppas jag) gång. *tittar* Jo, det ser ok ut faktiskt.
Köpte GRÅ färg till hallen med. Hittade billigt på Rusta. Så idag medans jag målade köket började Vacker lite i hallen. Men när det blir färdigt vet jag inte. Nu jobbar jag ju ikväll, imorrn har jag delad tur och söndag jobbar jag heldag och måndag till 14 och sen kommer ju barnen. Men jag tror jag är ledig både tis och ons så då kanske det blir något gjort. :)
Passade även på att köpa vit lackfärg till listerna och så svart färg till, hmm, någon ful list som sitter under skåpen i köket.

Nä, jag har ju faktiskt inte tid att sitta här. Måste hoppa in i duschen och sen är det dags för jobb. Sen blir det mys!


18/2 En snabbis

Blev ingen simning igår. Stina och jag kom fram till att det är sportlov denna veckan och det är ingen höjdare alls att simma när det hoppar ner massa barn som orsakar svallvågor framför en hela tiden. :/ Så nästa vecka någon gång kanske det kan bli av. Om det passar så att vi är lediga samtidigt och att dessutom Vacker kan passa barnen med. Fast jag kommer ju inte våga fråga honom om det ändå. :)
Så iaf, igår fick jag bara ihop en poäng till samlingen. Genom att stå på "helvetesmaskinen" och dessutom träna med hantlarna.
Idag däremot har vi varit ute och gått en rask (så rask som det går i detta väglaget) promenad. Och nu har jag dessutom åter igen kört med hantlarna och dessutom stått på "helvetesmaskinen" igen. Så 4 poäng kan jag skriva upp utan dåligt samvete! *nöjd*

Efter vår promenad gick vi ner till El-hörnan här i staden. Disskuterat köksfläkt med dom. Bla. Och jodå, dom har en som passar mig och min bostad. För 1495:- Dyrt tycker jag men va fan, jag måste ju. Däremot måste jag ringa antingen vaktmästaren eller vicevärden här och höra om vi har en stor centralfläkt som den är kopplad till innan jag köper en. För då är det en annan variant jag ska ha. Så det måste jag ta tag i imorrn.
Fläkten måste jag (eller någon snäll person från jobbet kanske) koppla in själv. För det gör inte elbutiken här nere. Däremot frågade jag hur det funkar när jag sen ska köpa kyl, frys, tvättmaskin och så. Och jodå, sån kör dom hem med, kopplar in och tar dessutom med sig det gamla också. Så bra då! Då slipper jag ju dom bekymren iaf.

När jag äntligen hade tagit tag i stordisken här hemma idag ringde det på dörren. :/ Läskigt värre då det sällan gör det som sagt. Granne R igen! För att prata om Kisse. Nu hade han även varit på hennes kille (kille? dom är ju pensionärer ;) ) och då passade jag på att fråga om det var fler grannar som råkat ut för honom. Och mycket riktigt, R:s granne, som dessutom sitter i rullstol hade blivit biten ett par gånger hon med. Så nu finns det verkligen ingen återvändo. Fan!
Anledningen till att R var här, var faktiskt bla att hon erbjöd sig att betala halva avlivningen om det var så att jag ville det. :) Hon är ju inte så illa ändå! Så imorrn ska jag försöka komma ihåg att ringa veterinären och höra mig för om kostnader och så.

Nähä, måste föra över lite pengar och snart kommer Vacker och hämtar!

Bye!


16/2 -2

Öh! Vilken tråkig dag. Vaknade med världens förkylning. Det är tacken man får av sina barn när man varit hemma och tagit hand om dom i nästan en hel vecka. *muttrar*
Som om det inte vore nog med att vara förkyld är jag givetvis full med utslag mer eller mindre överallt. Har dock tagit ett gäng betapred igen så det borde gå över om några timmar. Lagom tills jag ska börja jobba iaf.
Sitter med färg i håret. Var inte en dag för tidigt. Borde ta tag i ögonbrynen med men känner inte att jag har någon större lust med det idag.
Disken väntar på mig den med. Och har gjort sen igår. Men den kan lika gärna vänta ett tag till. *tycker*

16/2

Jodå! Vi var duktiga och var ute på promenad igår! Jag, Lilleman, Storeman, Stina och M. Lilleman och jag gick visserligen inte lika långt som dom andra då han inte orkade med någon längre promenad. Men 45 min, vilket betyder 3 poäng till samlingen. Men eftersom jag var duktig både innan och efter promenaden och tränade med mina hantlar så får jag ytterligare en poäng. *duktig flicka*
Imorrn (idag) blir det promenix med Vacker efter att jag slutar jobba vid 21. Satsar på 4 poäng då med. :)
Tisdag blir det simma med Stina direkt efter jobbet vid 13. Och ev simma på onsdag med. Jisses, det finns ju ingen hejd på mig.
Kanske en liten promenix till på torsdag med eftersom Vacker är ledig då med.

  

 Älskade Kisse!
Tyvärr har han varit rent för jävlig denna veckan. :( Och jag inser (men försöker förtränga) att det liksom kanske snart är dags att göra det jag måste göra. *suckar*

Hmm, om man skulle ta och försöka dra sig till sängen kanske. Har en del måsten imorrn innan det är dags att bege sig till jobbet ju. Och då är det bra om man kommer upp i tid. Nu har jag visserligen inte haft några större problem att vakna tidigt denna veckan. Märkligt, att man bara för att man inte behöver gå upp tidigt, vaknar HUTLÖST tidigt.

Natti!

Älskar Vacker! ♥

15/2 -2

24:- på Lotto. Tja, det är ju mer än vad jag någonsin vunnit på Lotto innan iaf.

Vi är vakna. Jag och Storeman och Kisse iaf. Lilleman sover än. Det tillhör absolut inte vanligheterna.
Tänkte jag ska ta och ringa Stina sen och se om vi ska ta med oss barnen på en promenix. Jag har ingen lust att fråga Vacker om han vill passa barnen när jag ska ut och gå. Det är ju mina barn som jag har satt till världen och då får man allt ta hand om dom med. :/

15/2

Här sitter jag. Och vet inte alls vad jag ska hitta på. Massa energi men det går ju liksom inte att sätta igång med något för då gnäller väl grannarna. Så jag tassar runt här på tå och försöker hitta något som inte låter så mycket, att göra. Men det är ju inte lätt.
Kanske helt enkelt ska ta och lägga mig i stället? Men jag är inte det minsta trött. Och barnen sover förhoppningsvis länge imorrn eftersom dom var uppe relativt sent ikväll.
Lilleman är piggare igen. Och har inte gått i sömnen fler gånger. Eller sprungit i sömnen kanske man ska säga efter hans runda i lägenheten häromnatten. *fnissar*

Undrar vad vi har gjort idag?! Minns inget alls. Förmodligen har vi väl inte gjort något vettigt då.
Kollat på den oerhört fåniga melodifestivalen. Det var ju Storeman som absolut skulle se det men jag tror nog att jag såg mer än honom för han försvann ju från tv:n efter 2 första låtarna eller något. Men sen envisades ju Vacker med att titta i stället. :) Sån skit! Visserligen var det någon "rockig" låt med som dög. Men jag kan ju inte påstå att jag tycker att musiken sm spelas på detta program är sån musik som det SKA vara i ett sånt program. Det blev förstört när dom fick börja sjunga på alla möjliga språk! Och dessutom sjunga alla sorters typer av musik. Jaja, det är tur ingen tvingar mig att titta!

Nä, här kan jag inte sitta känner jag. Det bara kryper i kroppen ju! *rastlös*
Natti, natti!


14/2



Till barnen, alla vänner (ni borde veta vilka ni är) och till det Vackraste!


13/2 -5

Jag har varit duktig nu!
Under 3 månader ska vi (4 personer i varje lag, inom Borgholms Kommun) samla poäng genom att motionera. Alla tidigare år har jag lyckats slippa undan men i år var det en jobbarkompis som lurade med mig i sitt lag. Så idag var jag och Stina ute och gick en promenad. Vacker kom hit en sväng och passade Lilleman under tiden.
Eftersom vi inte hade så gott om tid så blev det visserligen ingen lång promenad (man måste gå en timme för 4 poäng som är det mesta man kan få per dag) men jag knallade ju vidare efter att Stina vek av. Så jag tog mig ner till apoteket för att köpa en RIKTIG febertermometer (äntligen) och sen gick jag vidare upp till Netto för att handla också. Så jo, jag var nog ute en timme och gick. *duktig flicka* Nu gäller det ju bara att fortsätta vara duktig. Och inte komma med massa undanflykter som jag är så väldigt duktig på annars.
Ska se om Vacker kan passa barnen en stund på söndag med så blir det en promenix till då. Och så på tisdag när jag slutar vid 13 har vi sagt att vi ska gå. Kanske ev ska ta och ta tag i simningen igen nästa vecka?! *planerar*

Lilleman är som vanligt igen. Hängig visserligen, men nu pratar han ju iaf med mig igen. Och jag har nog acepterat att det faktiskt bara var så att han gick i sömnen. Hur läskigt det än var när han satte igång. Samtidigt som jag knappt kunde hålla mig för skratt när han höll på. :/
Får väl se vad som händer inatt när han ska sova igen. Men när man vet blir det ju alltid lättare.
Och jag läste dessutom någonstans att det där med att gå i sömnen är ärftligt. Så det kan ju faktiskt stämma eftersom jag vet med mig att jag själv gick i sömnen under en ganska lång period när jag var liten.

Tacos på menyn idag. :) Men jag får väl vänta en stund innan jag sätter igång med maten. Men jag kanske skulle ta och ta tag i disken eller något annat under tiden.
Nu slapp jag åtminstonde städa Storemans rum för det gjorde Vacker medans jag var ute och gick! Han är FÖR bra för att vara sann! *kärlek*


13/2 -4

*pustar ut* Barnakuten tycker inte att det är någon fara med Lilleman. Dom tror att han helt enkelt går i sömnen. Samtidigt sa hon: -Fast vi vet ju inget om att gå i sömnen.
*suckar* Jag kan väl helt enkelt inte göra något annat än att vänta och se om det händer fler gånger. Men jag hoppas att det som sagt är tillfälligt. För jag gillar inte när mina barn plockar morötter i ansiktet på mig! ;)

13/2 -3

Nu har sjukvårdsrådgivningen skrämt upp mig så för tillfället sitter jag och väntar på samtal från barnakuten! :/ Det här var inte alls något roligt. Men jag håller tummarna för att han bara har gått i sömnen och att det är väldigt tillfälligt och enbart för att han är förkyld.

13/2 -2

Nu har Lilleman varit i farten igen. Jag undrar om det kan vara som Stina sa, att han kanske bara "går i sömnen". Jag läste lite om det nu och det stämmer ju in rätt bra. Men jag kan nog tycka att det är lite märkligt att han aldrig har gjort det innan och nu från en dag till en annan gör det flera gånger om?!
Vaknade ju nu av att han hostade och gnällde lite där inne i rummet. Gick dit och han var på helspänn! Först och främst gör han någon konstig rörelse med armarna. Och sen pekar han hysteriskt på saker och ting. Och försöker som sagt prata, men det är mest sluddrigt. Nu uppfattade jag iaf att han ropade på Storeman. Och sen sprang han en vända i lägenheten här nu med. Viftandes med armarna. :/ Mig kallade han pappa. Men sen berättade han ju att han tyckte att hans nya hylla i rummet är så fin och att det var tur att jag köpte den.
Alltså, jag blir galen!!! Är i valet och kvalet om jag ska ta och ringa till Sjukvårdsrådgivningen. Eller om jag till och med ska ringa pappaB. Eller om jag bara ska avvakta och ringa imorrn. För nu när jag läste om att gå i sömnen så blev jag väl kanske liiiiite lugnare. Men nä, inte helt och hållet!

13/2 En läskig fredag dessutom

Lilleman beter sig väääääldigt märkligt. :/ Jag brukar inte vara nojig när det gäller mina barn. Men ikväll blev det faktiskt läskigt. Han har ju varit dassig hela dagen och bara legat på soffan. Inte haft någon hög feber direkt och han har petat i sig saft och vatten ordentligt. Men ändå varit lite frånvarande. Inte likt honom. För även om han är riktigt sjuk brukar han ju hålla låda och tjata hål i öronen på mig.
Iaf, nu ikväll så hörde jag att han vaknade inne i sitt rum. Och började hosta givetvis. Och gnällde gjorde han med. Så jag gick in för att kolla till honom. Då kryper han liksom runt i sängen och är oerhört frånvarande. Det gick liksom inte alls att prata med honom. Han försökte säga saker men jag kunde inte alls höra några riktiga ord. Eftersom han var lite varm gick jag och hämtade lite nytt kallt vatten till honom och gick in och skulle ge honom det. Då förstår han inte ens hur han ska dricka ur flaskan. :/ Utan han ställde bara ner den flera gånger. Och rätt vad det är börjar han HYSTERISKT att "plocka" med tummen och pekfingret på sitt glasögonfodral. Jag frågar vad han gör flera gånger och till slut säger han: -Jag plockar blommor!
Och som om inte det var illa nog så börjar han sedan plocka i mitt ansikte medans han ligger med termometern i armhålan. Jag frågar åter igen flera gånger vad det är han gör. Eller om det är något han ser i mitt ansikte. Då svarar han: - Jag ser en morot
VAD FAN ÄR DET MED HONOM??????? Han är ju bara FÖRKYLD??? Och inte har han någon feber heller.
Nu sover han iaf lugnt igen! Frågan är väl om jag kan sova lugnt inatt. Det känns inte så. Men jag ska iaf göra ett försök nu, snart.


12/2 -4

 

Inte för att jag förstår varför ni tjatar om före och efter-bilder. Det är ju liksom inte färdigt och allt är en enda stor röra! Nästa vecka kanske ni kan få se ett färdigt resultat, om jag nu tar mig till Kalmar så jag kan köpa mer färg! :) Men ni ser ju lite skillnad iaf.

 Lilla Hesa har legat mer eller mindre däckad hela dagen.

Åter till matlagningen.

12/2 -3

*pustar ut* Att det ska vara så jobbigt att beställa arbetskläder! :/ Men nu är det gjort. Via telefon dessutom!

Lilla Hesa ligger och knölar på soffan. Storeman gick precis ut och skulle göra snögubbe.
Ringt chefen och berättat att vi stannar hemma imorrn med för säkerhets skull. Han är inte alltför pigg här. Hostar ju tills han spyr.
Och nu borde jag ta tag i det som ska göras här hemma. *suckar* Jag orkar inte. Men måste.

Kommunen plogar förbannat dåligt när dom väl gör det! *muttrar*

12/2 -2

Jag FÖRBANNAR BORGHOLMS KOMMUN!!!! Ska det vara så jävla svårt att ploga lite gator i staden så man kan ta sig fram när man ska med sina barn till skolan eller?! Tydligen är det så!
Snön, som började falla redan igår morse, måste ha kommit som en överraskning för kommunen. *skitsur*

12/2

Tele2 suger fett idag! *vansinnig*
Så jag kanske återkommer senare. När modemet och uppkopplingen fungerar som det ska!

11/2 -3

Storeman ligger i sängen och sover. Lilla Hesa ligger tvärdäckad på soffan och snarkar som bara den. Och här sitter jag och försöker beställa arbetskläder. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom en av dom som ska beställa tillsammans med mig givetvis måste envisas med att beställa saker som inte finns kvar i sortimentet. *muttrar* Så nu måste jag vänta tills imorrn och ringa henne först och se om hon ska ha något annat i stället för det hon ville ha från början.
Själv har jag iaf hittat en såååå fin, ljusrosa arbetströja! Som jag absolut måste ha. :)

Snön fortsätter att vräka ner här! Det är ju riktig vinter igen ju. Men jag kan ju inte påstå att jag är överlycklig över det. Även om det är oerhört mysigt och fint så vill jag ju hellre ha varmt och VÅR! Men det är väl kanske lite i tidigaste laget att be om det.

Undrar om jag ska ta och försöka tvärdäcka jag med? Ska ju upp tidigt imorrn trots att jag inte ska jobba. För jag glömde givetvis ringa både fritids och till Lilla Hesas avd idag och berätta att dom inte kommer tidigt imorrn. *skäms* Visserligen borde iaf Lilla Hesas ställe förstå att han inte kommer imorrn heller för det sa jag ju redan i morse om jag inte minns helt fel. Eller jag sa att jag skulle höra av mig när han kommer tillbaka. Men Storemans fritids vet ju inget. Så jag får väl masa mig upp en stund innan 7 och ringa då. Hmm, det blir ju inte alls mycket tidigare än vanligt. Vi måste ju ändå upp eftersom han ska till skolan som vanligt. Jaja... Sova ska jag iaf! Snart.

Natti!

♥ Vacker

11/2 -2

Men jisses vad bra allt blir!
Jag har en väldigt gammal tv. Det finns inte längre någon fjärrkontroll till den. Vilket har gjort att jag inte har kunnat ställa in kanaler, titta på text-tv, höja och sänka volymen mm. Jag har fått köra allt genom videon och det har ju fungerat. Det tråkiga har ju varit när man velat titta på 2 program samtidigt och man inte kunnat spela in det ena eftersom man måste spela in på samma kanal man tittar på. Och lika tråkigt har det varit att jag inte har kunnat köpa mig (och lite barnen då förstås) ett tv-spel av något slag. Ja, jag har verkligen barnasinnet kvar när det gäller sånt. Sånt där fånigt som Super Mario mm. ;)
Iaf, igår fick jag låna Vackers fjärrkontroll. En sån där som ska kunna styra massa apparater. Jag har haft mängder med såna innan. En del har fungerat till viss del. Andra har inte fungerat alls. Mina har kostat mellan 60-200:- på sin höjd. Vackers kostade 1000:- :/
Han lyckades ställa in lite igår. Så text-tv fungerade. Likaså kunde jag höja och sänka volymen. Dock inte mer än så. Men nu, nu satte jag mig och tryckte på varenda knapp! Och jag lyckades efter mycket om och men att ställa in kanalerna på tv:n, utan att köra genom videon!!!! Alltså kan jag nu köpa mig mitt tv-spel. (Om det nu inte varit för att Vacker säger att jag måste köpa vitvaror först *muttrar*)
Och som om inte allt det var nog så lyckades jag med konststycket (ja det var väl inte jag egentligen men jag vill gärna tro att jag har magiska fingrar) att få in kanal 5. Det har minsann aldrig gått här innan ju! Gissa vem som ska kolla på Americas Funniest Homevideos varje dag. *skrattar redan så jag nästan kreverar* :)
Ja, det var väl vad jag hade att säga för tillfället...

11/2

Jobbat 7:30-13. Sen hämtat Storeman. Lilla Hesa har varit hemma med Vacker eftersom han legat och hostat halva natten och dessutom var febrig i morse. :/ Imorrn får jag stanna hemma från jobbet. Visserligen har han ingen feber nu (tror jag) men jag tyckte att det var bäst att ta det säkra före det osäkra. Dumt att chansa och få ringa till jobbet tidigt imorrn bitti liksom.

Mitt kök är VITT! :) Han är så duktig Vacker. Nu behövs det visserligen målas en gång till men färgen räckte ju inte. Så det får ju bli en annan dag. Men oj vilken skillnad det blir. Allt bara lyser överallt. :)
Mitt enda bekymmer nu är den förbannade köksfläkten. Det verkar stört omöjligt att hitta en BILLIG fläkt, som dessutom ska passa så jag slipper lägga pengar på att bygga om halva köket. *surar lite* Hade dom haft en Hemma-butik i Kalmar hade jag kunnat fixa en fläkt för 1500:- iaf. Det är visserligen alldeles förbannat mycket för dyrt för en vanlig standardfläkt till en lägenhet jag inte ska bo i resten av livet. Men det är bättre än 3000:- som alla andra kostar.
Hm, nytt golv i köket vill jag också ha förresten. Men jag har ju hela livet på mig. :) Och som sagt, jag hade ju inte tänkt att bo kvar just här så det känns rätt meningslöst att slänga massa pengar på det då.

Snö i massor! Fast bara massa blöt snö. Inget jag kan göra några snöänglar i iaf. Men vitt och ljust och fint är det, även där!
Mao är jag relativt nöjd med livet.

Och nu, nu ska jag försöka göra någon nytta. Jag vet inte vad, men något måste jag ju hitta på.

10/2 -3

Jag har minsann varit lite duktig idag. Lite grann av det jag skulle göra har blivit gjort. Tack vare att Anna kom fick jag ju först och främst ta tag i att dammsuga golvet. Välbehövligt, men nu ser det lika illa ut igen. :)
Sprang ner med återstoden av alla sopor. Mao alla pappersförpackningar och tidningar och metallburkar. Hade god hjälp av "Lilla Hesa". *fnissar* Han kan knappt prata! Lilleman alltså.
Jag har tvättat, diskat, lagat mat. Jag har även spacklat det sista i köket. Och jag har slipat. Det är bara bakom kyl och frys som jag inte har gjort något än. Men där bakom kan jag tycka att det känns onödigt att göra något. Det är ju liksom ingen som kommer att se sen ändå. Men målas ska det givetvis.

Storeman och Lilla Hesa har gått och lagt sig. En sover, en läser.
Jag har legat i badet och fixat till mig lite. Välbehövligt även det. Känner mig nästan som en människa igen ju. :)

Hm, det här med urtikarian igen... Jag undrar om det är årstidsbundet eller något. För om jag inte minns helt fel började det ju i januari eller februari förra året. Och var som värst någon eller några månader senare. Sen försvann det ju över sommaren (det har jag läst att det brukar göra ju) för att komma tillbaka lite lätt på hösten igen. Men då funkade det ju med mina allergitabletter.
Tänkte väl mest på att nu är det ju sådär illa igen. Att det liksom dyker upp hela tiden trots att jag försöker hålla mig kall och se till att inte vara torr. Och det sitter ofta i ansiktet nu. Denna sjukdomen kanske har sina värsta perioder mellan januari och juni då?! Det är ju inget jag ser fram emot isf. För jag kan tycka att det räcker som det är nu.
Skitsaksamma... Jag kan ju ändå inte göra ett skit åt det! Förutom att knapra i mig Betapreden som jag inte får. Betapreden som för den delen snart är slut. Och jag kommer inte våga ringa läkaren igen och be om nya. Eftersom jag mer eller mindre lovade att ta kanske 10 tabletter i månaden. :/ Nu har jag nästan knaprat i mig 100 tabletter på mindre än en månad.

Treointag: För många! SKIT!

10/2 -2

Lämnat Storeman på skolan. Varit och veckohandlat. Det blev en dyr historia denna gången. :/ Men och andra sidan behövde jag faktiskt allt av det jag handlade. Inte alls speciellt mycket onödigt. *tycker*
Fick sms av Anna när jag stod i affären. Hon ville komma på besök så det var ju lämpligt att jag kunde köpa lite fika också. :) Så i stället för ett besök på gymmet blev det fika här hemma. Mycket bättre! Och mycket godare.

Nu har Lilleman och jag varit nere och köpt 2 nya rollers. Dock blev det aldrig av att kolla in någon köksfläkt. Tänkte att jag tar det nästa vecka eftersom det inte är lönt att ta hem någon läskig människa som ska installera en fläkt när det ser ut som värsta stormen dragit förbi här hemma!
Sen har vi hämtat Storeman när vi var nere givetvis.

Kisse är hemma igen! I levande form. Hmm, han bet Anna i armen! Förbannade Kisse.
Storeman är ute. Lilleman sitter och tittar på film och har dessutom tappat rösten! Lugnt och skönt mao. Jag ska ta och slänga in lite tvätt i maskinen och sen ska jag se om jag inte orkar ta tag i antingen disken eller om jag till och med ska sätta igång och spackla. Känns inte lockande men när man får ett sånt erbjudande om att om jag spacklar och slipar så får jag målat på torsdag, ja, då kan man ju knappt låta bli! ;)

10/2

Morrn morrn!

Varit vaken sen klockan 6. Utan att någon klocka har ringt. Det är ju inte klokt. Jag som älskar att sova på morgonen. Håller jag på att bli gammal kanske? Nä, det måste vara någon tillfällig svacka. Imorrn när jag ska upp tidigt igen är jag övertygad om att jag är jättetrött och inte alls vill gå upp så tidigt. :)

Lilleman ligger och hostar inne hos sig. Hoppas att det är något väldigt tillfälligt det med. För jag har inte alls någon större lust att vara hemma och VAB:a denna veckan. Men Lilleman kan ju vara genomförkyld på förmiddagen och på eftermiddagen är han frisk igen. Så det är vad jag hoppas på idag med. Speciellt när vi har mycket att göra han och jag.
Tänkte att vi ska ta och sticka och handla så fort vi lämnat Storeman. Och sen kanske vi ska ta en sväng till gymmet med efter det. *duktig flicka*

Treointag: 0 st
Däremot har jag tagit 2 Panodil. Och sitter och hoppas på det bästa. *huvudvärkig*

Nähä, dags att väcka upp kidsen ordentligt! Och snart bege sig då.

9/2 -3

Jodå! Nu fick jag lite energi till sånt där onödigt. Som att bära ut soporna iaf. Dock inte alla eftersom jag inte hade någon lust att väcka grannarna med slamret från metallåtervinningen. Inte hade jag heller någon större lust att bära ut pappersåtervinningskassen och ställa mig där nere i kylan och sortera det. :)
Borstat tänder noga, tandtrådat dom och sköljt med Listerine. Packat Storemans väska tills imorgon. Lagt fram kläder till båda barnen (bra att göra eftersom vi alltid försover oss, mest jag). Tvättat av mig sminket.
Och nu fastnade jag här igen. Fast jag tänkte gå och lägga mig.
Sitter mest och tänker. Och funderar. Och jag inser att även om jag är rätt trött på det mesta i mitt liv så är det ändå precis som det ska vara. För jag är ju faktiskt lycklig igen! Glad och förbannat "jävla" kär! Och det räcker alldeles ypperligt för mig.

Hm, Kisse är borta igen. *suckar* Tror inte jag har sett skymten av honom sen i torsdags nu. Däremot såg jag grannen cykla till veterinären i fredags när jag gick hem från Vacker?!! *muttrar lite* Undrar vad hon gjorde där? Kan nog tycka att det är lite misstänksamt att Kisse sen dess är borta! Nä, han är väl ute och jagar som vanligt skulle jag tro. Men man vet ju aldrig!

På lördag ska HA på jobbet och jag (och barnen) åka till kyrkogården! Vi började prata idag på jobbet om pappa. Och det dåliga samvetet (som jag förmodligen har) över att jag aldrig någonsin är ute vid graven. Trodde att jag hade varit ute en gång där bara sen han begravdes men tydligen har jag varit ute där en gång med Vacker också. Men hur eller hur.. 2 ggr på snart 9 år, det är inte mycket. Men jag hatar att behöva be folk om hjälp ju. Eller be om saker öht. Jag är ju faktiskt vuxen och ska klara mig själv! Men nu erbjöd sig HA idag så jag tackade ja. :) Och på lördag passar ju perfekt eftersom det är Alla Hjärtans Dag.

Nä, nu måste jag nog gå och lägga mig iaf. *sjasar på mig själv* Det börjar banka ordenligt i huvudet och om jag inte sover nu fortsätter det imorrn och då är jag rädd att jag cyklar till apoteket och köper treo och förstör hela den här lägga-av-med-treo-genast-grejen. Och det har jag ingen lust med nu när det har gått förhållandevis bra. Men tro mig... Det är inte lätt! Treona finns ständigt i tankarna. Och i drömmarna. :/ Men som jag sagt innan, jag är ENVIS! Som bara den! Och nu ska jag klara det här. *bestämd*

Natti!


9/2 -2

Fortfarande fruktansvärt trött och seg. Vill så mycket men orkar inte ta tag i någonting alls. Diskhögen blir högre och högre. Soppåsarna förökar sig men kommer inte till soprummet. Tvätthögen växer. Gruset på golvet förökar sig i en oerhörd fart. *suckar* Men! Imorrn är en ny dag. Och då måste jag ta tag i allt ju. Har dessutom fått i uppdrag att spackla och slipa i köket. Och köpa 2 nya rollers. Och har jag tur så är det målat när jag kommer hem från jobbet på torsdag. Fan vad bra jag har det egentligen! ;)
Ska även försöka sticka ner till El-Hörnan imorgon och se om dom har någon billig köksfläkt till mig. Och kanske ev en billig tvättmaskin med. Och ta tag i veckohandlingen som skulle ha skett idag. Men jag var för trött och handlade bara det nödvändigaste tills ikväll och imorrn bitti.

Hämtat kidsen idag. Mammadag ju. :) Allt som vanligt med dom givetvis. Storeman hade visserligen varit sjuk förra veckan. I sån där underbar influensa han med. :/ Det går ta mig f*n överallt nu. Men han blev ju frisk samma dag typ.
Det är ju inte lika illa som det varit på mitt jobb då. Där (nu ska vi se) 14 av 18 boende och 8 av 11 personal har haft influensa! Inte så märkligt att jag har fått jobba häcken av mig kanske. Men nu är det över. För den här gången iaf.

Lilleman fick förresten näsblod nu ikväll. Det pissade blod ur näsan. Märkligt. Helt utan anledning. Iaf enligt honom. Men jag är nog rätt övertygad om att han minsann har varit och pillat lite i snoken. Fast han sa bestämt att det hade han inte alls. :)

Treointag: 1 idag

Och nu då?? Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till här. Trött men inte sovtrött. Kolla film har jag inte ro till känns det som. Gå ut med soporna då? Jo, jag får nog välja soporna. Och sen tror jag banne mig att jag går och försöker sova iaf. Har så ont i huvudet ju.

9/2

Min energi är slut. På alla sätt och vis. Jag är bara trött och tänker vara så ikväll och hela dagen imorrn. Sen kanske min energi kommer tillbaka. Tyvärr måste den då läggas på jobbet åter igen. :/
Det blev för mycket det här!
Men jag repar mig snart hoppas jag.

Gardinerna



Nä, det är INTE meningen att allt ska hänga snett. Det är inte heller meningen att den förbannade, långa gullrankan ska hänga på gardinstången, inte heller är det meningen att lampsladdarna ska hänga överallt. Men nu är jag irriterad som fan och det får se ut såhär tills mitt tålamod finns.
Men för övrigt kan jag nog tycka att själva tanken är bra iaf. Att om jag hade haft gott om tålamod så hade det kunnat bli bra.

Åh! Jag undrar hur länge jag har haft lock för örat egentligen???? Jag hatar det verkligen! Det bara ekar inne i mitt huvud hela tiden! Nu skiter jag i detta. I allt för den delen. Sådetså!

Treona igen

1 treo igår. 2 treo idag.
Jag tror nog att det här ska gå vägen faktiskt. Hade det inte varit för att jag råkade se Vacker ta en treo igår hade jag nog inte ens tänkt tanken på att han hade det hemma. Och då hade jag ju faktiskt klarat mig. Även idag visste jag ju att dom fanns och därför slank det ner 2. Men nu, nu är det slut på dumheterna. *försöker lova*

6/2

Ledig dag!
Men vad gör det... Jag orkar inte göra något ändå. Bara slappa. Är hemma en sväng nu och ska iaf försöka mig på att få upp mina nya gardiner som kom häromdagen. Det är väl vad jag ska göra idag tror jag.
Tydligen lyckats smitta Vacker... :/ Han är sjuk iaf! Fast jag kan absolut inte tänka mig att det är jag som smittat honom. Jag är ju en av de få som inte lyckats med att få denna förbannade influensan. :) Jag som skulle behöva spy och skita konstant ett par dagar.

Imorrn blir det jobb igen. Och söndag och måndag. Sen får jag vara ledig en hel dag igen. Och då MÅSTE jag se till att måla färdigt i köket faktiskt. Det ser rent för jävligt ut här hemma kan jag tycka. Men som sagt... Efter denna veckan och alla extratimmar med jobb känns det liksom inte alls lockande att ta tag i det. Speciellt inte när jag inte ens är hemma och kan se resultatet av det. Eftersom jag då tillbringar all min tid på jobbet. :/ Men, nästa vecka SKA jag. *lovar mig själv*

Var och hämtade Lilleman som planerat igår. Och allt var ju givetvis bra med honom. Han fick väga sig, mäta sig och så fick han en spruta. Måla en teckning fick han göra med.
Han har blivit kortare och tjockare! *fnissar* Tyckte väl att hans mage hade växt lite. :) Men det är bra! Båda barnen har ju varit så taniga hela tiden.
Såg i hans papper där från ögonmottagningen att vi skulle ha varit på återbesök efter 3 månader??? Det kan jag ju säga att det har vi inte alls varit. Alltså måste jag ta tag i det själv och ringa dom om en tid. Lika bra det eftersom vi ändå tänkt skaffa nya glasögon ju. *skriver att-göra-lista*

Nu ger jag upp för idag

Nu har jag legat i badet och gjort mig fin! Rakat benen, klippt naglar på både händer och fötter, smörjt in mig ordentligt (för att kanske slippa lite utslag), Och med det får det vara nog.
Har ont i ryggen som attan. Och jag hoppas inte det beror på att jag tagit upp inte mindre än 2 tanter från golvet idag. :/ Vi slarvar och använder inte lift trots att det finns på bygget. Det går ju fortare att bara lyfta upp tyvärr. Men det är attans så tungt och vid andra lyftet idag kändes det något konstigt i ryggen.
Men jag har inte råd att vara hemma så ryggen skulle bara våga att balla ur nu. *muttrar*

Fyllt på lådan till Kisse med. Han är ju hemma i tid och otid nu så jag insåg att det kanske var dags för kattlåda igen. Har ju inte haft det på evigheter eftersom han aldrig annars är hemma ju.
Undrar om han har blivit snällare mot grannen nu också? För här hemma har han faktiskt skött sig och inte varit elak mot vare sig mig eller barnen på ett tag. Kanske ska ta och ringa grannen imorrn med och höra vad hon säger. För om han nu är snäll igen tänker jag ju absolut inte göra mig av med honom. Fina Kisse!

Försökt få tag på pappaB nu med. För att höra så det var ok att hämta Lilleman imorrn. Dom skulle visst ha maskerad som han ville vara med på. Och om den är samtidigt som BVC får vi ju helt enkelt boka om BVC. Men ingen pappaB svarar ju. Alltså tar jag för givet att jag hämtar Lilleman imorrn då.

Nähä.. Nu ska jag väl ta och stänga ner här. Och bege mig ut på cykeln ner till havet. :)

Go´kväll!

ALLA är sjuka!!

Och snart orkar jag inte mer.
I måndags jobbade jag ju 12 timmar i stället för mina 5,5 som jag skulle jobba. Igår fick jag jobba 8 timmar i stället för 5. Idag fick jag jobba 8 timmar i stället för 5,5. Om jag hade velat hade det varit helt ok (trots att det kostat kommunen förbannat massa pengar) att jobba hela natten inatt också. Men jag tycker liksom att nu får det vara nog. Det räcker med att jag ska jobba extra imorrn med. Sen är jag ju liksom bara ledig fredag för att sen jobba lör-mån. Och på lördagen är det dessutom ett par timmar extra där med.
Men visst... Jag är oerhört glad för pengarna som kommer trilla in i mars sen. 40,5 timmar övertid. Eller fyllnadstid då. Och en del kvalificerad övertid. :) Mao, 240%
Fast idag bad jag chefen om att ev kanske få ut en del av dom pengarna redan denna månaden. Eftersom jag inte får den fetaste lönen nu. Och det verkade som att det inte skulle vara några större problem.

Fick dessutom mitt beslut på bostadsbidraget idag. Och nu får jag i stället 1300:- i månaden. Så eftersom jag inte fått något skulle dom betala ut 300:- för december och 1300:- för januari i övermorgon. Jag är givetvis glad men känner ändå att det kanske är bättre att dom behåller sina 1600:- till det jag är skyldig dom i stället. Tror det var ca 2800:- Får väl ringa till dom imorrn och höra vad dom säger. Men jag har iaf så att jag klarar mig utan dom här pengarna just nu. Om jag ger fan i spel och treo då förstås. :)

Nu ska jag försöka hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Och lite annat pyssel innan jag ger mig iväg till Vacker. Vacker som för övrigt har varit här och målat?!??! Eller om det är spackel. Inte vet jag. Han skulle ju bara släppa ut katten. ;)

Imorrn måste jag försöka komma ihåg att hämta Lilleman kl halv två också. Lovade pappaB att ta med honom till BVC för ett sista besök där tydligen. PappaB jobbar ju och jag slutar ju ändå så lämpligt vid den tiden. Så jag får väl vara snäll och ställa upp. Vilket jag så gärna gör. :) Om jag nu inte åker på att jobba ett par timmar extra imorrn med. Man vet ju aldrig.

På återläsande! :)


Grattis på födelsedagen lilla tjatmaja! ;)



Önskar hela familjen Vi! :)

Treona

Dom är tillbaka i mitt liv! Det var helt fel tillfälle att sluta när jag skulle jobba ett sånt hästpass. Så jag ringde Ullis och bad henne köpa med ett rör till mig när hon skulle börja jobba. :/ Jag ångrar mig bittert. Men jag kommer ju tyvärr inte kasta dom jag har i röret nu. Utan jag får väl helt enkelt se till att knapra i mig dom och sen göra ett nytt SERIÖST försök. :/

2/2

Denna dagen har gått i ett kan man säga. Jag började jobba klockan 7:30 och jag slutade vid klockan 20:00. Och jodå, jag hann nästan med en halvtimmes rast under den tiden med. :) Och jag gnäller inte. För jag ställde frivilligt upp på det. Med tanken på PENGAR förstås.
Ärligt talat skulle jag kunna tänka mig att jobba ett par såna pass i veckan och sen få lite fler lediga dagar i stället. Skulle passa mig alldeles ypperligt. Men man får ju inte jobba så egentligen.

Nu ska det SLAPPAS!
Och imorrn ska det jobbas igen. Börjar dock inte förrän 13. Om nu inget inträffar.

Trött

Till och med sovtrött. Det är rena, rama idiotin att sluta med treo kan jag säga. För så trött som jag är när jag gör det, det kan inte vara bra. Jag vill ju bara sova mest hela tiden. :/
Och nu ska jag nog ta och göra det. Ska bara förbereda lite inför morgondagen först.
För den delen vill jag inte alls jobba imorrn. Hört rykten om att 10 av våra 18 boende har kräksjukan! Känns oerhört lockande att gå dit då. NOT! Men men...

Natti!


1/2

Morrn!

Dagens första och livets sista treo intagen! *ryser* Det är läskigt det här.. Jag vill nog inte alls sluta med treona egentligen. Eller jag vill, men jag har nog inte den motivationen just nu. Men men... Nu ska jag försöka iaf. Och jag borde fixa det eftersom jag är så förbannat envis. :)

Har haft en rent för jävlig natt. Somnade ganska fort för en gångs skull. Vaknade av att jag drömde mardrömmar (vilket jag sällan gör) somnade om, vaknade IGEN av mardrömmar, somnade om och vaknade av mardrömmar en TREDJE gång. *suckar* Våldtagen, innebränd och utsatt för läskigt höga höjder. Bara vattnet som saknades. För det är något som är läskigt med. Att drunkna. :/ Tur att det bara händer i drömmarnas värld iaf.
Lägg sen till ca 1000 kliande utslag på denna natten. Man kan säga att jag har haft bättre nätter iaf!

Vet inte alls vad vi ska hitta på idag. Inget speciellt iaf. Ska nog mest vara hemma och tycka synd om mig själv som ser ut som ett monster.
Och vila. Kommer ju en lång jobbvecka nu. Mån-tors och fred-mån. Tur man får en ledig dag i veckan iaf. *suckar trött*

RSS 2.0