♥ 11/11

Mini har fått OK-stämpel i rumpan! ;)
Gjort det där hörseltestet idag. Funkade bara på ena örat sist vi gjorde. Och nu tog vi öra nummer 2. Allt var ok.
Besöket hos ortopeden gick lika bra det. Vi behöver ingen von Rosen-skena här inte. Hon har ett högfrekvent knäppande ljud i höger höft. Men det är ingen instabilitet som kräver någon behandling iaf. Och jag är såååå glad att slippa den där hemska skenan. :)

♥ 10/11

Här är hon! :)

Idag har vi haft besök av BHV. Gillar inte alls såna där hembesök men man känner ju sig tvingad att ta emot dom. Fick lite information. Pratade lite. Och vägde Mini. Nu väger hon 3620 gr så hon går stadigt uppåt iaf. *nöjd*
Imorrn är det dags att besöka ortopedläkaren. Inget jag alls ser fram emot. Men det är ju för hennes bästa om hon nu måste ha en von Rosen-skena. Och det är ju som mest 3 månader så det är bara att bita ihop.


Hon är här nu!

15 dagar efter BF!

I tisdags var det ju dags för extra kontroll eftersom jag hade gått över tiden 2 veckor.
Lämnade Storeman och Lilleman på fritids vid 7:30 för vidare färd mot Kalmar.
I bilen på väg in, runt 8-tiden, tyckte jag att jag fick lite sammandragningar. Vilket jag inte känt av alls innan. Tid för kontroll var 8:30. Gjorde UL och allt såg jättebra ut. Tillräckligt med fostervatten. Sen fick jag lägga mig med ctg en stund. Och faktiskt visade det liiiiite sammandragningar.
Vid 10:30 ungefär fick jag knalla vidare till förlossningen för kontroll där med. BM och läkarstuderande undersökte mig och jag var faktiskt öppen 3 cm redan då. :)
Dom frågade om jag hade möjlighet att stanna kvar i Kalmar ett par timmar ifall att det skulle sätta igång, men det hade jag ju inte. Utan vi åkte hem till Borgholm för att fixa ev barnvakt.

Resan hem var ingen höjdare alls. Det gjorde mer och mer ont. Och jag mindes preciiiis hur jävla ont det faktiskt för att föda barn. ;)
Körde hem och hämtade BB-väskan ifall att vi skulle behöva åka in igen. Vilket Vacker tyckte att vi skulle göra genast. Jag tyckte vi kunde vara hemma ett par timmar till minsann.
Men han fick som han ville. Ringde till fritids som fick skicka ut barnen så svärfar kunde hämta dom. Och vi började vår färd mot Kalmar igen.
Tänkte att det kanske var dags att kolla hur länge det var mellan värkarna eftersom dom brukar vilja veta det när man ringer.
3 minuter fick jag det till. Och tyckte fortfarande inte att vi skulle åka in. Det blir ju så pinsamt om man blir hemskickad tänkte jag.
Men jag ringde och fick först till svar att vi kanske kunde gå på Ikea en sväng eller sätta oss på något fik innan vi åkte in igen. Men då tyckte jag själv att det faktiskt gjorde riktigt ont.
Och eftersom Lilleman kom till världen rätt fort ansåg att jag att det kanske var bäst att kolla först och fika sen isf.
Var tillbaka på förslossningen runt 12:00. Låg med ctg en stund och det visade ju värkar förstås. Vet inte vilken tid dom kom tillbaka för att undersöka hur mycket jag var öppen men låt säga runt 12:20. Då var jag bara öppen 5 cm. Och jag hann tänka; Detta kommer ta TIIIIIIIID. Och då gjorde det OOOOOONT!
Fick lustgas kopplat rätt fort. Och det är ju helt underbart. När man väl förstår sig på den.
Ganska snart efter att jag fick den började det trycka på neråt.
Minns att dom kollade en gång till och då var jag öppen 8 cm. Hann åter igen tänka; Fy fan! Det är ju evighter kvar.
Men det gick fort. Lite för fort. 13:05 föddes hon. Vår lilla dotter. 3455 gr och 50 cm. Mitt tredje lilla underverk. ;)  

♥ 1/11 -2

Imorrn är det dags för besök på spec-MVC. UL, blodprov, kisseprov, ctg, blodtryck... Säkert massa mer. Prata med läkare skulle jag göra med. Sen får vi se vad som händer. :/

Storeman har börjat med ju-jutsu. Idag var andra träningen. Och nu i november ska han redan iväg på något läger med dom. Kul att han kanske kan hitta sig något intresse. Bara han inte använder sig av det på Lilleman! ;)

Nähä... Tror jag ska ta och börja dra mig mot sängen. Var ju länge sen jag gick upp sååå tidigt. Nästan lika tidigt som när jag jobbade.
Ska bara lägga fram rena kläder till barnen och fixa i ordning mig själv. Sen blir det nana kudden.

♥ 1/11

Jag är inte alls förtjust i dessa moderna barnkläder som finns nu. Det där som ska se lite retro ut. MEN! Titta här vad jag har hittat. Jag bara MÅSTE ha. ;) Finns även en med lussekatter på.
Åh! Jag vill ha både min bebis och jul NU!

RSS 2.0