♥ 30/8

TITTA! http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=117473438
Kan man låta blir eller? NÄ!

♥ 29/8

10 år. Idag på morgonen var det 10 år sen pappa var med i den där bilolyckan. Den där olyckan där han avled. Min pappa. Mina barns morfar. En morfar dom aldrig hann träffa.


♥ 28/8

Har haft en riktig skitdag. Bara trött, trött, trött. Inte gjort ett vettigt handtag här hemma förutom att tvätta en maskin tvätt typ.
Sen var det ju jobb 15:30-21 ikväll. Barnen fick hänga med bort en liten stund tills Vacker slutade jobba.
När jag sen kom hem från jobbet har dom alla varit så duktiga här. Städat (plockat undan), diskat, varit ute med soporna (pappersåtervinningen, metall och vanliga sopor). Och när jag öppnar dörren och går in sitter dom tyst och lungt i soffan alla 3 och tittar på film. Levande ljus har dom tänt så det luktar vanilj överallt. :love: Jag har det bra!

♥ 27/8

I måndags postade jag min ansökan om havandeskapspenning. Det betyder att Försäkringskassan borde ha fått den i tisdags någon gång. Sen brukar det ju vara minst 30 dagars handläggningstid. Men IDAG fick jag brev från FK om att min havandeskapspenning redan var beviljad! Jag är grymt imponerad. För mina tidigare erfarenheter av FK är inte alls så positiva. :/ Tur dom kan glädja mig någon gång.

Jobbat mina 2 första dagar efter semestern. Och allt är som vanligt igen. Det känns som att man inte har varit därifrån ens. Nu är det ledig helg som gäller. Eller nä, för det är som vanligt KRIS på jobbet! *morrar* Så imorrn kväll "måste" jag jobba 5,5 timmar. Jag tänker pengar och ser helt enkelt till att orka. Jag som hade bestämt mig för att inte jobba något extra alls den här sista månaden innan ledighet. Om det nu inte skulle dyka upp några nätter förstås. Dom tackar man inte nej till. :)

Tror det är dags att stänga av datorn och hoppa i säng eller nåt. Finns inget annat att göra nu när Tele2 har sänkt min hastighet igen. Den där begränsningen på 5 GB är inte rolig alls. Inte för att jag brukar göra av med så "mycket" men nu när jag har haft semester i månad har det ju gått åt lite mer. Och jag får väl stå ut med den här hastigheten tills på onsdag då. Vare sig jag vill eller inte.

♥ 25/8

Du har gått 226 fulla dagar (av 280).

Du är i tredje trimestern (av tre)
Du är i 8:e månaden (av 9 - kalendermånader)
Du är i 9:e gravmånaden (av 10 - lunarmånader)
Du är i 33:e veckan (av 40)
Du är i v32+2 (av 40+0)

Besök på MVC idag igen.

SF-mått: 32
Vikt: +7 kg (sen inskrivning)
Hjärtljud: 140

Allt ser bra ut och jag mår bra. Lite svullen om fötterna om jag inte ligger och vilar en stund på dagen och numera har jag ONT i magen när h*n rör sig. Har inget minne av att det har gjort ont med dom andra barnen men men..
Har bokat mina 3 sista (förhoppningsvis) besök hos BM också. Jag hade gärna hoppat över det där tredje med. För jag har ju planer på att föda barn 101010! ;) Vi får väl se.

♥ 19/8 -2

Dagens datum är 2010-08-19
Du har gått 220 fulla dagar (av 280).

Du är i tredje trimestern (av tre)
Du är i 8:e månaden (av 9 - kalendermånader)
Du är i 8:e gravmånaden (av 10 - lunarmånader)
Du är i 32:e veckan (av 40)
Du är i v31+3 (av 40+0)

Ojdå! 8:e månaden nu. Det går för fort. Jag är inte redo än på länge. :/ Har en del kvar att förbereda innan det är dags.
Men jag har ju dom sista 4 veckorna på mig att fixa. :)

 Hittat liiiite svarta kläder. Och Vacker blev glad! ;)
Hittat en svart, lurvig overall med men har ingen bild på den. Och overall lär ju behövas eftersom jag säkert går över tiden och inte får bebis förrän i november eller nåt.

♥ 19/8

 Var sitt par till ungarna, 90:- st!!

 Till den kommande "sonen". 100:-

Varit i Köpingsvik på Sportrea. Hittade mycket bra. Detta och ett par svarta linnen till mig. Någon/några tröjor till Vacker.
Sen var vi en sväng till Kalmar med. Men där körde vi mest bara runt och kollade läget lite. Och käkade förstås.

 ÄNTLIGEN! Jag trodde aldrig det skulle hinna slå ut något alls på min änglatrumpet. Den har inte haft en bra sommar alls i år. Först dog den nästan när jag hade blomvakter över ett dygn som inte vattnade tillräckligt. Sen har den mer eller mindre blivit uppäten av idiotiska larver. Den har ramlat ett par gånger i sommar och tappat mängder med stora grenar. Tvestjärtarna verkar också gilla att tugga i sig av den. Och nu sista tiden har den fått ohyra (spinn) på sig och mår inte alls bra. :( Men jag är glad att jag iaf hann få se en klocka utslagen. Och det är fler på gång faktiskt.


♥ 10/8

Imorrn blir det till att sätta upp säkerhetskedjan jag fick av Tiagirl för länge sen. Ja, till dörren.
För nu har Lilleman varit i farten ikväll igen. Först rabblade han en massa inne i sängen sen kom han upp och gick på toaletten. Efter toabesöket var han snabb att sätta på sig sin keps och sen knalla till ytterdörren och försöka öppna den. Jag hade ju varit förståndig och låst så som tur var gick det inte så bra för honom.
Men såhär vågar jag då inte ha det. Kan ju bli riktigt farligt om han får för sig att gå ut när jag ligger och sover. :S

♥ 9/8

Här sitter jag i godan ro vid datorn med thé och smörgås. Rätt vad det är så hör jag något från ett av barnens rum. Det tar inte många minuter förrän Lilleman är här uppe och går. Raka vägen till köket knallar han. Och vid första bästa stol ställer han sig och drar ner kalsongerna!!!! Tur jag var vaken och hann slita med honom till toan innan det kom på golvet.
Vad ska jag göra med den pojken egentligen? Det blir ju bara värre och värre det här. Samtidigt som det är ganska kul. Ja, om han nu inte tänker börja med att kissa på stolar och golv förstås. Det är jag mer än gärna utan. :mad:

♥ 4/8

Dagens datum är 2010-08-04
Du har gått 205 fulla dagar (av 280).

Du är i tredje trimestern (av tre)
Du är i 7:e månaden (av 9 - kalendermånader)
Du är i 8:e gravmånaden (av 10 - lunarmånader)
Du är i 30:e veckan (av 40)
Du är i v29+2 (av 40+0)

MVC-besök idag igen. Allt var bra. Som vanligt.

SF-mått: 30 (Hutlöst!!!)
Vikt: -1 sen förra gången. Så totalt +4 kg sen inskrivning
Hjärtljud: 138 (Igen)
Blodsocker: 4.0
Järnvärde: 125 (Dags för liiiite järntabletter)

♥ 1/8 -2

Häromdagen var vi iväg till norra öland en sväng. Kollade på raukarna, körde gokart (Storeman) och badade.

Blåsigt, regnigt och kallt var det. Men trevligt! :)

Första semesterveckan är nu slut. Tre veckor kvar. Sen blir det till att jobba i 4 veckor innan det blir ledigt igen. Iaf är det så mina planer ser ut nu. Får väl se hur det blir.


♥ 1/8

Man måste passa på när tillfälle ges. Och det har jag gjort nu för idag köpte jag en vagn. Begagnad. Lite solblekt. Men så fin ändå. Det blev en Brio Happy -07.

 

Du har gått 202 fulla dagar (av 280).

Du är i tredje trimestern (av tre)
Du är i 7:e månaden (av 9 - kalendermånader)
Du är i 8:e gravmånaden (av 10 - lunarmånader)
Du är i 29:e veckan (av 40)
Du är i v28+6 (av 40+0)


RSS 2.0