♥ 30/4

Valborgsmässoafton idag då. Ingen speciell dag om jag får säga mitt. Förr betydde det väl PARTY på STRAND. Men inte ens det gör jag längre. Jag varken vill eller vågar festa längre. :/
Inte heller brukar jag gå och titta på någon majbrasa. Och tur är väl det för tydligen är det ingen brasa här nere i år eftersom det är eldningsförbud. För torrt och blåser för mycket.

Jobbat "hela" dagen. Hela veckan för den delen. Men imorrn är jag ledig, äntligen. En HEL dag. *muttrar* Men jag får väl skylla mig själv som tar på mig massa extrajobb. Men utan det överlever jag ju inte. Pengar behövs i massor. Hela tiden. Tyvärr.
Solen skiner ute. Mest hela tiden. Men fy f*n så ruskigt kallt det är. Det blåser ju som bara den på den här lilla ön. Men eftersom jag inte är någon utemänniska så har jag det bra här inne i värmen. För inne, där ÄR det varmt. Hade väl iaf närmre 29 grader i köket idag när jag kom hem. *njuter*


♥ 28/4



Den här fick jag precis hem i min brevlåda. Vacker har köpt en SPIKMATTA! Han tror på att det kommer att fungera mot smärta och allt vad det var. Dessutom har han fått för sig att det ska vara bra för mig, min rygg och min huvudvärk. Jag anser dock inte att det kommer att ta bort mitt treosug (som han tror kommer försvinna bara för att jag inte har ont i huvudet och dessutom borde han inse hur många goda treo man kan få för summan som han gav för mattan).
Jag var ju givetvis tvungen till att packa upp den nu när den kom. Och jag kan utan tvekan säga att jag kommer ALDRIG I HELA HELVETE lägga mig på den. Dom där små "spikarna" är ju SYLVASSA. Det kan aldrig vara nyttigt. :/



Lilleman fick dinosaurieägg av Storeman i födelsedagspresent. Nu håller den lilla rackaren på att kläckas. *fnissar*
Vilka jävla "leksaker" det finns nu för tiden.

Hmm, här sitter jag ja. Och har inget bättre för mig. Ska jobba ikväll. Och tänker därför inte anstränga mig allt för mycket här hemma. Orkar inte heller för den delen för jag har fått så fruktansvärt ont i ryggen. :(


♥ 27/4



Liten har blivit stor!
Idag fyller Lilleman 6 år!
Massa, massa GRATTIS.


♥ 26/4 -2

Vi har firat Lilleman idag. Och så har vi varit på Bragelund och fikat! :)

  

   

 

Det har helt enkelt varit en bra dag. Om man nu bortser från alla miljarder (minst sagt) myror på Bragelund! Man kunde liksom inte skoja bort dom. :/


♥ 26/4

Och så var klockan över midnatt och då passar vi på att gratulera TIAGIRL på namnsdagen!
Grattis, grattis.


♥ 25/4 -2

Det blev ingen långpromenad med barnen och Stina till Bragelund idag inte.
Tiagirl skrev till mig precis när jag publicerat inlägget och tyckte att jag skulle komma ner och sociala mig med henne, Soffi, Amie, Lisa och ALLA barnen! Så det gjorde jag faktiskt. *pustar ut* Nio barn var det om jag inte räknar galet. Jisses! Men trevligt. Det var ju ett par år sen vi alla kunde umgås så. :)
Storeman fick köra någon form av cross med. Lycklig givetvis. Och nu vill han misann göra det hela tiden. Hmm, motorsport är visserligen en av de roligare sporterna om man nu måste välja. Men sånt kostar! Och det är inget för ensamma mammans ekonomi inte.

Vad har vi mer gjort då? Jo just det. Jag möblerade ju om i morse med. Innan jag begav mig. Vacker hade någon idé om hur det skulle vara här i vardagsrummet och nu ser det ut så. Men jag är inte nöjd. Men det var så jobbigt att flytta allt så det får väl står kvar ett tag. Vem vet, jag kanske vänjer mig vid det med.

Handlat, lagat mat, tvättat. Bakat har jag alldeles förträngt så det får jag väl gå upp och göra tidigt imorrn i stället. Vi har ju hela dagen på oss att äta tårta.
Lillemans present står här i hallen nu. Det får bli en oinslagen cykel. Jag har inte någon större lust att ens försöka slå in den i papper. Däremot ska jag ta och ställa ut den i förrådet. *påminner mig själv*

*fnissar* Fick "present" av Tiagirl idag med. Hon verkar orolig för Lillemans nattliga bravader så jag fick en säkerhetskedja till dörren. Och vem vet, jag kanske kommer ha enorm nytta av den. *tackar*


♥ 25/4

Jag tror jag längtar till JUL! Hittade minsann ett nytt nyckelband på tradera. :)

Lördag idag då. Vaknade vid 6:38. *stor suck* Det är väl mycket märkligt att man inte sover länge när man har chansen att göra det.
Men och andra sidan har jag en hel del jag ska hinna med idag.
Vi ska ut på långpromenad (till Bragelund) TROR jag. Stina pratade om det iaf. Fast om barnen är med på planerna, det vet jag inte. Dom är ju inte överdrivet förtjusta i långpromenader inte. Inte ens när dom får cykla.
Sen måste jag handla, ner till stan så Storeman får köpa present till Lilleman, baka tårtbotten, städa, platta håret, tvätta, diska, laga mat... Ja, jag kan hålla på i det oändliga. Men, vi får väl se vad som händer av det.

Barnen SOVER? Det är också oerhört märkligt. För jag kan ju ge mig den på att om jag hade kunnat sova längre då hade dom minsann varit uppe och hoppat vid 7.

Det är SOOOOOOOOL förresten. Vilket väder det har varit dom senaste dagarna. Helt underbart. Och så sitter jag min idiot och nästan längtar efter julen.. :) Nä, julen får nog faktiskt vänta ett tag till. För jag vill ju ha min sommarsemester. Och lite party. Men sen, ja sen får julen gärna komma. Helst långt innan den äckliga hösten.


Hmmm

Tanter och farbröder, gubbar och gummor ja... Ni vet, såna där som jag jobbar med. Dom kan mycket saker dom. Det händer både det ena och det andra på jobbet. För tillfället bor det en herre där som gillar fräckisar. Den senaste jag fick höra genom en arbetskamrat:

Runka kuk och knulla luder,
är sånt som gud förbjuder.
Dra skinnet bak och åter,
är sånt som gud förlåter!


Gamlingarna kan dom med. :)

Jag tror jag bör gå och förbereda för morgondagen. Lägga fram rena kläder till kidsen, packa frukt och gympakläder, skriva en lapp till mig själv så jag inte glömmer att fixa frukost till mig själv. Sen blir det nog till att göra sig i ordning för sängen. Och försöka sova lite. Innan det är dags att stiga upp igen.
Jobb tiiiiidigt men & andra sidan slutar jag skapligt tidigt med och har hela dagen på mig att göra nytta här hemma. Men det blir nog inte mycket gjort med det eftersom jag har lovat barnen att vi ska äta kroppkakor imorrn och efter det känns det ju som att man inte har gjort annat än ätit 6 veckor i ett sträck. Mao kommer jag ligga pall på soffan resten av dagen. :)

Jaja, Natti!

♥ 22/4 -2

 Den tillhörande lilla stugan

 Det tillhörande rivningsobjektet

 Och "min" lada

Alltså, jag är helt såld på det här. Jag bara MÅSTE bo där. Trots att det finns mängder med nackdelar.
Jag "hittade" det här huset förra sommaren under en av mina och Stinas promenader. Det tog väl 2 sekunder att fastna för det. Och nu när jag återigen är tillsammans med Vacker var jag ju tvungen att visa honom "mitt" ställe. Och han är ju faktiskt mer positiv än negativ. ;)
Men utan vare sig pengar eller körkort verkar det ju som att man bara kan drömma. Men jisses vilka drömmar jag har. Där ska jag bo, där ska jag dö.


♥ 22/4

Jag är inte den som är den.. Jag kan ändra mig. Och nu har jag ändrat mig såpass så jag har hittat ett nytt DRÖMHUS!



Det ser inte mycket ut för världen, det är väääääldigt mycket att göra både utanpå och inuti och runt i kring, det finns inte vatten och avlopp i huset.
Däremot finns det en (eller egentligen två) tillhörande stugor och en stooooooor lada (till min kossa och mitt får och mina hönor och kanske mina hundar som ska födas upp) och det bästa av allt, det finns bara ett endaste hus i närheten. Alltså kan jag bara få en nyfiken granne. Men det kan jag verkligen stå ut med.
Här på Bragelund ska jag bo tills jag blir så gammal så dom flyttar mig till hemmet. ;)

Jaja, det är väl en jävla tur att jag, precis som de flesta andra, har DRÖMMAR! För tyvärr kommer väl detta aldrig kunna bli verklighet.


♥ 21/4



Äntligen fick jag upp mina hyllor i vardagsrummet. Och det blev ok faktiskt. Behöver bara en ny "hjärtan-på-tråd"-blomma eftersom den jag har håller på att dö. Eller, den har slutat växa.
Men jag sitter och väntar på att Stina ska sluta jobba och sen ska vi ut och gå. Tänkte jag skulle höra om vi inte kan smita förbi sjukhemmet och gå in där för att "låna" lite nya såna blommor. ;)

Lilleman och jag har ledig dag idag. Och vi gör väl inte alltför mycket. Förutom att vi då ska ut på promenad sen. Och jag plockar och donar lite här och var.
Måste se till att fundera ut vart jag ska ha min hylla i hallen med. *suckar* Jag hade ju bestämt ett ställe, då sa Vacker ett annat ställe och jag började tveka. Kom fram till ett tredje medans han hittade på ett fjärde. ÅH! Jag hatar att vara såååå velig. Det hade varit lättare om han bara hade sagt: -DÄR SKA DEN SITTA! Och så hade saken varit ur världen. :)
Men men... Jag har hela livet på mig att bestämma vart den ska sitta. För jag lär väl aldrig kunna flytta härifrån ändå.

Tror jag ska vara så duktig idag så jag tom ska städa trappan ute. Hur kan två barn skita ner så mycket? Tom utomhus liksom. Helt otroligt. Skulle behöva en högtryckstvätt så jag kunde få ordentligt rent där ute. Sopa är ju ingen höjdare om jag får säga mitt.


♥ 19/4

Här sitter jag, en söndag eftermiddag och väntar på att få gå till jobbet. *suckar* Jag vill verkligen inte alls jobba men det är ju ett sånt där måste tyvärr.
Jag vill ha sommar och sol och semester! Och jag börjar ångra nu att jag inte tog mer än 3 veckors semester i sommar.

Annars?! Nä, händer som vanligt inget. Jag jobbar mest hela dagarna och myser om kvällarna. Om jag nu inte jobbar kväll förstås.
Imorrn kommer dom små ligisterna hem igen. Och jag funderar på hur man slår in en cykel i presentpapper?! Jag har visserligen mängder med sånt papper men bara lite av massa olika sorter. Inte så pass mycket av en sort så man kan slå in en hel cykel med det. :/
Jaja, jag har hela veckan på mig att lösa det lilla problemet.
Komma ihåg att baka tårtbotten måste jag göra med! *skriver upp* Hmm, och kanske beställa någon sån där oblatbild från tradera med.

Nä, jag återkommer. Kanske. Någon gång.


♥ 16/4

Jag är besviken! Dregen har ju fått "gubbmage"!!! Det trodde jag väl aldrig. Nu är han försvisso rätt porrig ändå. Om man nu inte tittar allt för mycket på magen. ;)
Igår, när programmet var slut, sa Vacker:
-Du menar väl inte att du verkligen tycker att Dregen är snygg???? Du menar väl isf häftig?
Nädu Vacker, jag menar PORRIG! Porrig som fan! :)
Men, Vacker är skapligt porrig han med givetvis. Och vacker förstås. Han är bäst!

Igår hade jag (vi) ledig dag. Var i Kalmar en sväng. Bla på Maxi för Vacker envisades med att jag absolut skulle köpa en NY cykel till Lilleman som snart fyller år. Och som vanligt har jag inga pengar men Vacker hade så nu har jag lånat (något som jag alltid kommer att hata att göra) 1200:- av honom igen. Men denna gången var det HAN som TVINGADE mig. Jag tyckte att det kändes väldigt onödigt att köpa pojken en ny cykel som kommer att gå sönder inom en vecka. :)
Fast jag gissar på att Lillemannen här hemma kommer att bli överlycklig för sin nya cykel. Om han nu förstås inte ville ha en rosa eller nåt. :S :)

Ska ta och hoppa in i duschen en snabbis här. Sen är det snart jobbet som gäller. Jobb, jobb och jobb... Hela långa helgen och dessutom månadg med. *suckar*


Promenixat

Jodå, jag har varit så duktig så jag har varit ute och gått med Stina och barnbarnet. Ja hennes barnbarn då förstås. Jag räknar inte med såna på många herrans år! För om jag känner mig rätt kommer jag ju aldrig bli gammal och för att få barnbarn måste man vara gammal. ;)

Passade på att träna med hantlarna både innan och efter promenaden med. Så idag har jag garanterat fått ihop 4 poäng till "Poängjakten" eller vad det nu heter.
Tur det kanske för det är på tiden att jag börjar samla poäng ordentligt. Snart är ju tiden ute. Så imorrn, när jag är ledig, funderar jag på om jag inte ska ta en promenad alldeles ensamen. Måste för f*n lära mig att gå ut utan sällskap med. Men det är liiiite läskigt kan jag tycka.

Nu då?! Tja, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Träna lite situps kanske?! Eller inte.

Påtal om porrigt...

http://www.hocico.com/ 

Om nu Dregen är porrigast i Sverige är ju denna killen porrigast i världen. Det räcker ju med att höra hans röst för att få kåtslag!
Jag vill flytta till Mexico! :)

Måste bara...

...påminna er precis som Tiagirl gjorde.



Imorrn är Dregen med på kanal 5 kl 20:00. Och han är utan tvekan porrigast i Sverige! Man kan ju liksom få kåtslag för mindre. ;)

Så...
Nu ska jag nog ta och klä på mig lite vettigt och se om Stina hör av sig för att gå en sväng. Behöver det!

♥ 14/4



Jisses! Amie har varit här med en STOOOOOOR hög med kläder som jag nu måste gå igenom! Det mesta ser väldigt stort ut till mina småväxta pojkar. Men dom kanske växer till sig någon gång!

Annars har det inte hänt mycket här idag. Har jobbat till 14. Och fick nyss erbjudande om att sitta vak inatt med. Men jag gillar inte alls att sitta still en hel natt och titta så jag avböjde. Fast nu ångrar jag mig. Jag hade verkligen behövt dom pengarna. :(

För övrigt så skiner solen!


♥ 12/4

Det är lite dålig aktivitet här kan jag tycka. Ja, på bloggen då förstås. I övrigt händer det mer!

Igår var vi ute på långpromenad jag och barnen. Och passade på att ta kort på mitt drömhus! Det ser kanske inte mycket ut för världen, just nu iaf. Men vänta bara tills det blir mitt. ;)



"Mitt" fina Villagatan 13!


♥ 7/4

Hmm, jag har helt klart en sömngångare här hemma! Nu har han gjort det igen. :)
Jag stod i köket när Lilleman kom ut och ställde sig i hallen. Han stod bara och tittade sig runt en liten stund och sen tog han tag i kalsongerna och liksom drog ut dom från magen flera gånger. Och rätt vad det var trillade det ut en enkrona! *asg* Pojken med guldbyxorna måntro?!
Sen promenerade han vidare en sväng runt i köket och i vardagsrummet för att sen gå in på toaletten och kissa. Måste ju säga att det är väldigt imponerande att man kan göra saker i sömnen som man annars gör i vaket tillstånd.
Sen knallade han vidare in i Storemans rum och satte sig på stolen framför tv:n. Han verkar han en stor förkärlek till att gå in där och sätta sig. *fnissar* Men när han suttit där en stund och tittat rätt ut i luften sa jag till honom att det kanske var dags att gå till sängen igen. Och han följde snällt med. *pustar ut*
Tja, nu inser jag att han nog kommer att hålla på med det här. Iaf ett tag framöver. Men men... Så länge han inte går ut och knallar runt i området kan jag ju stå ut med det.

Haft ledig dag idag. Jag och Lilleman. Stack ner och lämnade Storeman på skolan i morse och sen vidare för att veckohandla. Denna veckan fjäskade jag för Vacker så jag kunde handla ALLT på en gång. Så jag slipper sticka iväg senare under veckan för att handla resten. Det gör ju att det blir onödigt dyrt.
Men Vacker var med på noterna så han kom och hämtade upp kassarna när jag var färdig och sen körde han hem dom. :love:
För övrigt har vi nog inte gjort speciellt mycket nytta. Jag har städat lite. Sprayat ett blombord till balkongen. Färgat håret. Diskat. Lagat mat, fläskfilé i ugnen. Hittade något recept på nätet och bara för att det var Sambal Oelek i var jag ju tvungen att testa. Hade nog varit grymt gott om det inte hade varit för att det stod att man skulle ha 1/2 dl soya i. Det gjorde ju tyvärr att det mest smakade just SOYA. Men jag ska testa en gång till och inte alls ta så mycket soya. Någon matsked på sin höjd isf. Så kan det nog bli gott. Och starkt! *älskar starkt*

Varit VÅR idag med. Det är såååå förbaskat underbart när solen skiner mest hela tiden. Jag vill ha vår året runt! *viftar bort en fluga* :mad:

Imorrn är det jobb igen. Jobbar dock bara 7:30-10:30. Känns väl sådär att gå dit för att sånt kort pass, men det blir ju pengar av det med.
Torsdag jobbar jag HELA dagen. Till 16. Och fredag jobbar jag till 13 och då ska dessutom barnen med till jobbet. Tycker ju inte om det men det får liksom gå. Det är för mycket pengar man förlorar om man tar semester tyvärr. Och jag tror att Vacker jobbar så han kan ju inte heller ha barnen.

Tror jag ska ta och försöka komma i säng snart. Kan inte förstå varför det är sååå svårt att vända dygnet rätt. Inatt var jag vaken till 3 trots att jag hade gått upp vid 6:30 och dessutom jobbat hela långa dagen igår.

Natti!


♥ 4/4

Jag vet att det är VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! Äntligen. Anledningen till att jag vet det är mindre rolig. För nu luktar det ta mig fan KOSKIT i hela Kungsträdgården. *suckar* Som om inte det var nog så har jag redan haft en geting av större storlek inne hos mig. Även flugor, av alla storlekar, har hittat hit. Myrorna håller sig dock på bottenplan än. :) Tur det finns lite att vara glad åt.
För övrigt så är jag sååååååå glad och nöjd nu när våren äntligen behagade komma. Jag behöver sol. Jag behöver gröna träd. Jag behöver blommor. Åh!

Hmm, har jobbat idag. Till 12:30. Och nu är det snart dags igen.
Please Borgholms Kommun. Är det inte dags att snart skaffa lite mer personal så vi kan slänga dom här förbannade medeltida delade turerna åt helvete???? *avsky*

Tja, det var väl vad jag hade på hjärtat.


Idag är det ingen vanlig dag...

...för idag är det Annas födelsedag!


♥ 2/4

Ledig dag! :) Solen skiner och livet är nästan underbart. *glad*

Varit nere på stan en sväng. Bla fick jag "order" om att köpa en ny roller för att taket ska målas en sista (förhoppningsvis) gång ikväll. 
Ringde Anna i förhoppning om sällskap ner på stan och jodå, hon skulle ju hämta barn på dagis precis som jag räknat ut. Så jag har fått sociala mig liiiite iaf. *tackar*

Åh! När jag pratade med Anna ringde det men jag tänkte att jag får ringa upp senare. Och när jag sen kollade så var det Vacker som hade ringt. Ringde upp och kollade vad han ville. Jo, han ville ju att jag skulle köpa en roller så vi kan måla ikväll. *suckar* Jag som hade tänkt mig en lååååång promenad. 
Sen sa han även: -Du kommer nog älska mig i kväll!  
Nu gör jag ju det mest hela tiden men tydligen har han köpt något. Eller jag antar att han har det. Men han vägrar ju säga VAD! Jag bad om en ledtråd och fick till svar: -Du kommer gilla det. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag hatar sånt. Jag är ju såååå ruskigt nyfiken så det är inte klokt. Så nu har jag skickat iväg mängder med sms till honom med gissningar.
Och berättat att det enda som kan få mig att älska honom mer är:
- Ett hus på Villagatan
- Mängder med TREO
- En rosa soffa
- Nya bröst
- Ny tatuering
- En hundvalp
- En hängmatta

Så.. Vi får väl se! *håller tummarna*


I brist på annat

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?

Du har fler än 10 nagellack. [X]
Du har en parfym som kostade mer än 500. [ ]
Du har eller har haft lösnaglar. [X]
Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. [X]
Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder. [X]
När du var liten ville du vara en prinsessa. [ ] 
Du brukar gå på stan med din mamma. [ ]
Du har haft rosa på ditt rum. [X]
totalt: 5

Du har färgat håret. [X]
Du har slingat håret [ ]
Du har alltid din mobil med dig. [ ]
Du dansar vilt när du är ensam hemma [ ]
Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad. [X]
Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan. [ ]
Du älskar att gå till frisören. [ ]
Du solar hellre än att bada. [ ]
totalt:  3
.

DU ÄLSKAR:
Skor [ ]
Färgen rosa [X]
Shopping [X]
Dekorationer [ ]
Speglar [ ]
Skolan [ ]
Delfiner [ ]
Disneyfilmer [ ]
Ljus [X]
Blommor [ ]
Mjukisdjur [ ]
totalt: 3

Du shoppar/shoppat på:
MQ [ ]
Kompaniet [ ]
Victoria's secret [ ]
H&M [X]
Aima [ ]
New Yorker [ ]
Gina Tricot [ ]
NK [ ]
Top Gun [ ]
Taily Weijl [ ]
Bijou Birgiette [ ]
City Girl [ ]
Colosseum [ ]
Sisters [ ]
totalt:  1
-
DU SÄGER OFTA:
Whatever [ ]
Oh my god [ ]
Vet inte/vene [X]
Cuite [ ]
Hot [ ]
Visst [ ]
Säkert [X]
Ursäkta? [X]
Fabulous [ ]
totalt:  3
-
DU LÄSER / HAR LÄST :
Frida [X] För hundra år sen ungefär
Cosmopolitan [ ]
Glamour [ ]
Elle [ ]
Teen Vouge [ ]
Bravo [ ]
solo [ ]
Wendy [ ]
Bravo girl [ ]
Star Flash [ ]
totalt:  1
-
DU GILLAR DESSA FILMER:
Elizabetown [ ]
Eva och Adam [ ]
Freaky Friday [ ]
Ciao Bella [ ]
A Walk To Remember [ ]
Sweet home Alabalma [ ]
Where The Heart Is [ ]
Just My luck [ ]
John Tucker Must Die [ ]
The holiday [ ]
Girls United [ ]
How To Lose A Guy In 10 Days [ ]
The hot chick [ ]
My girl [ ]
totalt:  0
-
DU BRUKAR KOLLA PÅ:
Lost [ ] 
Top Model [ ]
Projekt Runway [ ]
Desperate Housewives [ ]
The Simple Life [ ]
Men In Trees [ ]
8th & Ocean [ ]
Grey's Anatomy [ ]
The OC [ ]
Laguna Beach/The Hills [  ]
Nip/Tuck [ ]
Gilmore Girls [ ]
One Three Hill [ ]
Heroes [ ]
totalt:  0
-
DU TYCKER ÄR BRA:
Paris Hilton [ ]
Jessica Simpson [ ]
Mariah Carey [ ]
J-Lo [ ]
Britney Spears [ ]
Beyonce Knowles [ ]
Christina Aguilera [ ]
Hilary Duff [ ]
Lindsay Lohan [ ]
Gwen Stefani [ ]
totalt:    0

Allt som allt: 16

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Ja men det var väl inte så märkligt! Jag har ju aldrig ens hört talas om vissa av affärerna, artisterna eller filmerna?! Men jag tycker nog iaf att jag är mer tjej än kille. Sådetså! :)

♥ 31/3 -4

 Under skåpen, före          Efter

 Trösklarna, före                Efter

 Skohyllan                           Nya väggfärgen i hallen

och sist men inte minst,  Nya tvättmaskinen!


RSS 2.0