♥ 31/10

   

 

 

Mina barn vet precis hur dom ska hålla mig sysselsatt även när dom inte är här. För sist dom var här lyckades dom med att hitta ett valnötsträd här i området och plockade med sig två stooooora kassar hem! Så jag har skrubbat och tvättat och torkat efter konstens alla regler. Och, faktiskt, dom går att äta. *imponerad*
Så nu behöver jag inte köpa dyra nötter till jul iaf.
Undrar just hur det gick för kassen med nötter som pappaB fick med sig hem?! Han verkade ju inte direkt överförtjust när Storeman överlämnade den till honom. *fnissar*

*suckar* Nu är det dags att bege sig till jobbet igen. Kommunen verkar också veta hur dom ska hålla mig sysselsatt. *hatar delade turer*


Ett gott skratt

Jag kommer leva tills jag är minst 150 år nu med tanke på hur mycket vi har skrattat åt det här! :)


♥ 23/10

Åååååh! Att det ska vara så förbannat svårt att bli trött. Jag borde vara trött för länge sen eftersom jag varit uppe sen kl 6:20 och dessutom jobbat från 7:30-17:45. Ibland har man "tur" och personalen som ska jobba dyker inte upp och då erbjuder man sig att stanna kvar en lite extra stund eftersom man då vet att det visar sig på löneutbetalningen som KVALIFICERAD ÖVERTID! :)
Hade det inte varit för att jag har barnen denna veckan hade jag stannat kvar kvällen ut. Om nu chefen hade tillåtit det förstås.

Ont i halsen, snorig och nyser?!! IGEN!!! Jag undrar vem det är som vill mig så illa... :mad: Känns som att det inte var mer än max en månad sen jag var förkyld ju. Då med ett stort j*vla munsår dessutom. Tyckte att det borde ha räckt för i år men tydligen inte eftersom jag så fort jag vaknade i morse kände att det stack och kliade i läppen. Och det tog väl inte mer än någon timme förrän det var ett saftigt munsår!
Det här är väl mitt "nya straff" för att jag äntligen har blivit av med dom förbannade utslagen (nästan helt iaf). Så nu ska man drabbas av massa annan skit. Antar att det bara är till att sitta och vänta med spänning på svininfluensan också. För med min otur nu så kommer den som ett brev på posten och jag kommer garanterat bli liggandes i minst 3 veckor. *negativ som f*n*

 

Hmm... Nu är min (ja ett par stycken är det nu tom) paprika RÖD! Eller på väg att bli. Och nä, jag hade faktiskt inte en aning om att röd paprika inte var en alldeles egen sort. Inte heller att grön eller gul eller orange var det heller. *muttrar* Det finns väl ingen normal människa som tar reda på såna saker?! Jag köper min RÖDA paprika och antar liksom att den är framodlad så. Men men... NU vet jag. Så nu kan ni (Tiagirl och Ullis) sluta hånas om det iaf!

*suckar djupt* Undrar om jag ska ta och tvinga mig i säng kanske?! Trots att jag är ledig så måste jag ju upp tidigt med barnen eftersom det är skola.
Och dessutom måste jag RÖJA här hemma! Bombnedslag vore en lindrig beskrivning av mitt hem för tillfället. Inget kul alls att se men orken har inte infunnit sig riktigt. Mycket jobb, lite sovande.. Men nu är jag ledig i TRE dagar! Så jag måste ta mig i kragen ordentligt.


♥ 20/10 -2

Åh fy fan vad trött jag är! Jag ska aldrig mer knalla runt i Kalmar. ALDRIG!
Men jag är skapligt nöjd ändå... :) Nu blir det tantvila.

♥ 20/10

Morrn morrn!

Pigg och vaken sen lite innan 7. Skönt att slippa vakna av klockan och vara skittrött för en gångs skull.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 9:15 eller så. För då ska Storeman (en INTE kul herre idag) och jag bege oss till Kalmar för en heldag.
Han ska till tandregleringen för att röntga tänder så jag tänkte att vi tar en heldag när vi ändå ska in. Det är ju inte ofta han och jag är ensamma.
Tänkte knalla runt på stan lite och iaf kolla om jag kan hitta mig en riktig vinterjacka. Det är ju så förbannat kallt redan nu så jag tror jag snart fryser ihjäl! :/
Sen ska jag handla lite annat smått och gott. Hoppas jag. Brukar ju aldrig hitta något när jag väl är iväg.

 Nytt!


♥ 14/10

Såg i ett inlägg hos Tiagirl att hon undrar hur jag ska göra med influensavaccinet. Eftersom jag räknas in i riskgrupperna med min astma. Och dessutom jobbar jag inom vården så dom vill ju att man ska ta skiten.
Mitt resonemang redan från första gången vi hörde talas om denna "nya influensan" eller "svininfluensan" som det också kallas är att:
DET ÄR FÖRBANNAT UPPFÖRSTORAT! MEDIA VILL HA PENGAR!

Det var likadant med galna-ko-sjukan.
Ett tag fick man cancer av att äta chips och pommes. Senare kom dom ju fram till att man var tvungen till att äta mängder av kilo om dagen för att få cancer av det.

Varken jag eller mina barn ska vaccineras mot detta. PappaB tyckte väl annorlunda först men jag tror jag lyckades övertala honom om att det var det sämsta man kunde göra. Och det var JAG som fick hem papprena där man kunde tacka nej åt barnen så det gjorde jag med.

Det sägs att barn och ungdomar är dom som verkar drabbas värst av detta. Helt förståeligt eftersom barn nu för tiden är så förbannat skyddade tack vare sina livrädda föräldrar. Allt ska vara kliniskt rent. Det är farligt att stoppa en dammig napp i munnen på sitt barn, tex. Tyvärr resonerar många så och då får barnen heller aldrig en chans att bygga upp ett immunförsvar.
För att få ett immunförsvar måste man också få vara SJUK! Det är INTE farligt att vara sjuk, om man i övrigt är frisk!!!! Men alla förstår inte det. Och tyvärr drabbar det våra barn i framtiden...
Inte mina, för jag är inte den typen. Vi kan äta köttbullen som ramlade på golvet och vi kan torka bänken med en INTE kliniskt ren disktrasa. För här hemma vet vi att man inte mår sämre av det. Tvärtom!

Om man nu väljer att vaccinera sig mot denna influensan... Hur ska du då kunna bygga upp ett immunförsvar åt kommande influensor (som kanske blir värre än värst och den gången finns det inget vaccin??????).
Och om man väljer att vaccinera sig nu (med ett inte alls speciellt testat vaccin) är man verkligen insatt i vad som kan hända senare, vilka biverkningar det kan ha?
Det tar FEMTIO ÅR innan ett vaccin är HELT GODKÄNT! Innan man kan säga till 100% att det inte finns några farliga biverkningar. Det tål att tänkas på innan man sprutar in massa skit i kroppen.

Nu säger jag inte att dom som är väldigt nedsatta i immunförsvaret pga annan sjukdom inte ska vaccinera sig. Det är ju upp till var och en. Men alla bör nog fundera noga på vad dom ger sig in på först. Och för vems skull man gör det.
Jag har hört så många säga att dom gör det för alla andras skull. För dom som inte kan vaccinera sig. Och visst, det är väl bra att man tänker på sina medmänniskor men är det värt att själv få skador för livet senare pga vaccinet?

Att allt blivit så uppförstorat som det är tror jag beror mycket på att alla(ja dom där högsta hönsen) är livrädda att det ska spridas så fort, till så många, så hela Sverige blir "utslaget" och ingen kan jobba. Det skulle vara katastrof för lilla Sverige som redan innan har problem med ekonomin.
För är du en frisk person i övrigt är detta inte värre än en alldeles vanlig influensa. Och även i vanlig influensa dör varje år ett flertal personer. Så nä, skit i vaccineringen och se till att bygga upp ett äkta immunförsvar i stället!
För vem fan vet, nästa år kanske du läser i tidningen om den livsfarliga EKORRINFLUENSAN. Och på nästa sida i tidningen står det att tyvärr finns det inget vaccin. Så alla utan immunförsvar kommer att dö!

Jaja... Detta är mest mina egna tankar, i detta barnsliga, renliga Sverige.

RSS 2.0