♥ 27/3

Åh! Nu är det minsann vår. Mitt första vårtecken flyger runt här hemma och irriterar mig som bara den. En liten snuskig fluga. Varför mitt första vårtecken ska behöva vara en fluga kan jag inte förstå. *muttrar* Jag avskyr ju dom små asen.

Lördag idag. Vilken vanlig dag som helst i det här hushållet. Förutom att jag för en gångs skull är ledig då. Iaf från mitt jobb. Här hemma däremot finns det mängder med saker som måste göras. Så varför jag sitter här, ja det förstår inte ens jag. Men vad gör man inte för att slippa städa, tvätta, diska, putsa fönster, klippa barnen...

Hmm, jag sitter på (eller mer i) en förmögenhet tror jag. Jag köpte min lägenhet för 8 år sen. 10 000:- gav jag för den. I förra veckan såldes en annan lägenhet här i området. En 3:a det med. Förvisso på markplan men mindre än min då det inte finns förråd till den. Inte heller var det något nytt i den. Inget renoverat eller så. Den gick för 520 000:-!!!! Tror minsann att det är dags att sälja snart. :) Men frågan är ju vart jag ska bo i stället.

♥ 25/3 Våffeldagen

Ååååååh! Ibland är det nästan pinsamt så dum jag är.
Idag vaknade jag med ett ryck. Tittade på klockan och den visade 6:54. Fick titta en gång till för att vara säker och den visade fortfarande samma. Det medförde ju givetvis att jag fick vääääldigt bråttom upp eftersom jag idag ska jobba och då brukar vi cykla hemifrån vid 7:05.
Rusade in på toaletten och sen vidare in och väckte barnen. Berättade att vi hade jättebråttom för att vi försovit oss. När sånt här händer brukar dom faktiskt vara oerhört snabba att  klä på sig och var så även idag. Det tog inte många minuter innan dom stod i hallen och klädde på sig ytterkläder. Det var ju lagom tills jag var färdig med smink och diverse grejer.
Jag rusar ut i köket för att hämta min cykelkorg med väska, cigg och andra nödvändigheter och råkar samtidigt titta på den digitala termometern som hänger på väggen. På den finns det även en klocka (som går lite för sakta) och jag ser siffrorna 5:57. Tittar en gång till och det står samma fortfarande. Det går runt i huvudet och jag fattar INGENTING. Tittar vidare på den riktiga köksklockan som går typ 20 minuter för fort och den visar 6:20.
Börjar bli irriterad på mig själv och tar fram mobilen och tittar på den för att vara säker. Den visar 6:07 (ja den går liiiite för fort). Då som först förstår jag att vi är en hel timme före vår tid. Så förbannat irriterande. Berättar för dom påklädda barnen i hallen att deras stackars mamma är totalt förvirrad och att vi inte alls ska iväg för den är en hel timme kvar. Storeman som förstår ASGARVAR! Den andra klär av sig och går och lägger sig i soffan och muttrar nåt om att han som sov så gott just när jag väckte honom. :)

Jag då? Ja jag finner inga ord för hur dum i huvudet man får vara helt enkelt! Jag som sov så skönt. :)

Tranan har varit här inatt. Och ikväll ska det givetvis ätas våfflor. Ska bli riktigt gott för våfflor äter vi i stort sett inte mer än den här gången på året.

Nu ska jag ta det luuuuugnt en stund. Sen blir det till att ge sig iväg (i rätt tid) till fritids och sen vidare till jobb. Jobbar bara till 12:30 idag. Skönt!

♥ 13/3

Hmm.. Fick en kommentar av Tiagirl om att eftersom Lilleman har ögonen öppna när han går i sömnen så ser han ju. Allt jag kan säga är att han ser då inte alls. För inatt när jag skulle gå på toaletten (som han besökte i sömnen) fick jag väldigt tydliga bevis på att han inte ser alls. :( För jag kan lova att det då rakt inte var JAG som hade pissat på golvet. *muttrar lite surt* Men men... Jag får väl helt enkelt vara glad att han iaf väljer att gå in på toaletten i stället för att kanske sköta sina behov i sitt rum. :D


Lördag idag då. Händer nog inget utöver det vanliga tjatiga. Mao städning, handling, matlagning, tvätt, disk mm...
Nu ska jag samla ihop barnen så dom får ringa till pappaB och sjunga. Han fyller visst år idag påminde Storeman mig om.

♥ 12/3

Här sitter jag och fnissar lite för mig själv.
Hade precis Lilleman uppe på en liten "sovrunda" här. Var jättelänge sen han gick i sömnen nu så jag trodde det hade slutat faktiskt. Men nädå... För nu kom han utspringandes från sitt rum och direkt ut till spisen (borde kanske vara lite oroväckande egentligen), tittade på den och halvsprang iväg igen. Men bara för att vända vid dörren till sitt rum. Då kom han gåendes tillbaka och öppnade sopskåpet. Tittade in i det och stängde och gick snabbt iväg igen. För att ÅTER IGEN vända vid sitt rum och komma in i vardagsrummet där jag satt. Men här tog han bara en snabb vända och tittade sig omkring. Sen gick han in på toaletten och vidare in till sängen.
Jag måste ju erkänna att det ser oerhört roligt ut när han knallar runt här. Och jag kan för mitt liv inte förstå hur han kan "se" saker fast att han sover. För när han går runt här (eller springer som han gör ibland) så undviker han liksom att snubbla på saker som kommer i hans väg. Ja, det är imponerande hur människan fungerar faktiskt. :)

Ledig helg nu. Ska bara vara och njuta. Hoppas jag iaf.

♥ 9/3

Usch vad tiden går. Jag hinner inte med.. Kan förvisso bero på att jag sover mest hela tiden. :)

Ny månad. Ny vecka. Barnvecka.

Jobbat hela långa helgen. Kvällar, delade turer. Jag är så less på det! Jag vill inte alls längre. Men vet inte alls vad jag skulle vilja göra i stället. Så det blir väl till att stanna kvar. Fram tills pensionen eller nåt.

Ska sova nu. Hoppas jag. Ska bara packa allt till ungarna. Frukt, fika, gympakläder, pulkor... Alltid är det något. Och det är jag så fruktansvärt trött på det med. Jag har ju inget kom-i-håg ju. Så jag missar ju hälften av allt som ska med.
Men imorrn är det nog bara gympa för Storeman.
När barnen är lämnade blir det en tur till Kalmar. Här ska ju målas igen. Och hemma hos Vacker med.
Sen hoppas jag på ett sms imorrn. En liten förfrågan om jag kan jobba natten till onsdag. *håller tummarna* Jag behöver ju dom pengarna!

RSS 2.0