♥ 26/2

45 minuter kvar. Tills jag börjar jobba! Mitt första jobbpass på 5 månader. Jag är nervös! Inte så mycket för jobbet. Det är ju detsamma, alltid. Men jag ska ju vara borta från Mini lääääänge. Hela natten och så ett gäng timmar imorrn när jag ska sova med.
Kan inte minnas att jag varit såhär barnslig med dom andra barnen. Fast och andra sidan jobbade jag ju inga nätter när dom var så små. Kortare dagpass på 5 timmar som mest kanske.
Jaja... Både jag och Mini kommer klara det här galant. ;) Och som vanligt när det gäller jobb så tänker jag PENGAR. För att gå hemma med föräldrapenning, det suger fett!

♥ 22/2

Det må vara vackert med snö. Men nu får det faktiskt vara nog. Till och med jag har tröttnat på snön. Jag vill ha tillbaka mina rena vägar som man kan gå på utan att vara livrädd att slå på arslet så fort man ska gå ut...

Vi har sportlov! Så skönt med sovmorgon hela veckan. Och Mini verkar också förstå att man ska sova länge när man får. ;)

♥ 6/2

 Kvisttorp (Qvisttorp) på Öland

Hur kan man låta ett såååå underbart hus bara stå och förfalla? Fast det är klart.. Tror inte det skulle vara lika fint om det inte var lite nedgånget. ;)
Men någon måste ju äga det? Och varför gör man då inget med det? Tex ge bort det till mig. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där. Men jag får väl kanske ta och fixa mig ett körkort först. För det är ju inte direkt gångavstånd till staden därifrån.
Vågade mig tyvärr inte ut och ta kort på den matchande gravstenen som ligger tvärs/snett över vägen. Det får jag ta nästa gång vi är ute och åker.


RSS 2.0