♥ 18/5

Vart tog solen vägen?! Det var ju så fint när jag steg upp i morse och så hann jag knappt utanför dörren förräns solen försvann igen. Nu ser det mer ut som att det tänker bli regn. :(
Jag som hade tänkt mig att ha sol hela veckan eftersom jag hastigt och lustigt blev ledig ända tills måndag nästa vecka. :)
Skulle förvisso bara ha jobbat onsdag och torsdag denna veckan ändå. Men på torsdag har jag semester och på onsdag ska jag jobba hemifrån med schema i stället. Så går det när man tröttnar och säger ifrån ordentligt till chefen.

Barnen är i skolan men snart ska jag hämta Lilleman igen. Tandläkaren idag! Dom ringde mig i fredags och sa att tandställningen var färdig så idag är det dags att hämta. Usch! Han får stå ut med en hel del min lille kille.

♥ 9/5 -2

Jaha! Det blev kroppkakor idag. Lagade från grunden med allt vad det innebär. :) Skalat och rivit potatis. Kramat ur vätskan. Kladdat och rullat. Vi "slapp" förvisso koka potatis och skära fläsk för det gjorde svärmor igår.
Många moment men åh så gott det blir när det är färdigt. Och det var inte såååå svårt minsann så det ska vi göra fler gånger. Inte en enda kroppkaka gick sönder heller. Duktiga vi!

Pratat med svärfar ikväll med. Han kände ju pappa när dom var unga. Dom kom från samma by ju. Han visste en del men samtidigt är det ju inte min riktiga släkt det handlar om eftersom pappa antingen blev adopterad eller var fosterbarn. Men det var väl ändå dom som pappa såg som sina föräldrar. Hörde något om en bror till pappa. Och hans "pappa" var tydligen husar på den tiden. Mamma Olga var en hård tant! Men det visste jag ju sen innan.
Jaja... Får väl pratat vidare om det där. Kan ju vara trevligt att veta lite om släkten.

Nu blir det nog sängen här. Är så fruktansvärt trött när jag inte får min tantvila mitt på dagen!
Imorrn blir det jobb igen.

♥ 9/5

Gratis är gott... Nu kan man tydligen få gratis glass från GB med!

http://www.sommarglass.com/?r=10551



Hmm, det blev ju inte mycket till bild det där.. :/

♥ 4/5

Barnlämning, tandläkarbesök och veckohandling avklarat. Nu tänker jag bara vara. Och göra liiiite måste förstås.

En sån här tandställning blir det för Lilleman. Positivt med tanke på att den inte syns. Negativt för att jag tror att det kan bli lite problem med talet som ännu inte är det bästa. :/ Men! Allt för barnens bästa.

♥ 3/5

Nattjobb, kvällsjobb och sen en lååååång dag efter det. *trött* Helgjobb borde egentligen bara bestå av lördag och söndag. Absolut inte fredagen eller måndagen med. Och absolut inte som idag, jobb till 13 och sen föreläsning mellan 13 och 17. Men imorrn är jag iaf ledig. Om man nu bortser från att man iaf ska upp tidigt för att lämna barn i skolan och imorrn även till tandläkaren med Lilleman. Han ska ta avtryck på tänderna för sin framtida tandställning. Gillar inte detta och det gör inte han heller. Han tyckte att det var bättre att dom drog ut tänder i stället. :) Men men.. Är detta det bästa för honom så är det ju värt det. Men jag tycker att det borde ta slut med "eländet" för honom någon gång.

Veckan för övrigt.. Jobb, jobb och jobb. Men ledig helg. Som förhoppningsvis kommer bestå av första kroppkakskoket sen jag var LIIIITEN. Man kan ju inte säga att man inte kan förrän man har försökt iaf.

RSS 2.0