♥ 21/7

Men yippie! Igår var första dagen på jobbet efter semestern. Idag var andra dagen och redan börjar helvetet! Det finns inte en vikarie att få tag i. Och jag är väl en av de få med världens sämsta samvete, som givetvis inte kan tacka nej till jobb trots att jag verkligen inte vill jobba!!!!
7:30-14 15:30-20:30 idag då. Är inte livet underbart så säg... :mad:

♥ 14/7

 

Det absolut DYRASTE jag någonsin köpt i blomväg! 225:- Men jävlar i havet vad fin den är, min Zantedeschia "Black Star".


♥ 8/7

Här visas ditt registerutdrag för 2009-07-08 då du valde att testa SjälvbevakningTM gratis.
 

För att alltid ha ditt reigsterutdrag uppdaterat behöver du beställa SjälvbevakningTM.
Priset för ett år är endast 149 kr.

Scoring 6

  




Beskrivning

I kreditgivningssammanhang brukar man benämna en persons kreditvärdighet med ett sk Scoringpoäng. Scoringen bestäms utifrån individens ekonomiska förhållanden såsom taxerad inkomst, förekomsten av betalningsanmärkningar, bostadsförhållanden och ålder. Vår scoring är uppdelad i 10 olika intervall, där 10 är bäst och 1 är sämst.

Scoringpoäng

Förklaring

10

Mycket god kreditvärdighet

8-9

God kreditvärdighet

5-7

Kreditvärdig

2-4

Svag kreditvärdighet

1

Kredit avrådes


Vi visar ingen scoring på personer som är avlidna, utvandrade, avregistrerade, under 18 år, försatta i konkurs, har förvaltare förordnade eller är under skuldsanering.


Civilstånd

Ogift

Mantalsskrivningsuppgifter

Län:

Kalmar

Kommun:

Borgholm

Församling:

Borgholm


Skuldsaldo

  

Antal

Saldo

Allmänna mål:

0

0

Enskilda mål:

0

0

Totalt

0

0

 

Betalningsanmärkningar - sammanfattning

  

Antal

Summa

Senaste datum

 

Betalningsföreläggande utslag

0

0

  

Restförda skatter/avgifter

0

0

  

Utmätning

Nej


Skuldsanering

Nej




Betalningsanmärkningar - specifikation

Inga betalningsanmärkningar finns registrerade.


Taxeringsuppgifter

  

2009 (Inkomstår: 2008)

2008 (Inkomstår: 2007)

Inkomst av tjänst

190 013

166 820

Inkomst av näringsverksamhet aktiv

0

0

Inkomst av näringsverksamhet passiv

0

0

Allmänna avdrag

0

0

Taxerad förvärvsinkomst

190 000

166 800

Inkomst av kapital

0

0

Underskott av kapital

2 152

1 799

Sammanräknad inkomst

187 848

165 001

Slutlig skatt

46 146

40 638

Skattepliktig förmögenhet

0

0


Fastighetsinnehav - sammanfattning

  

  

I denna upplaga av fastighetslistan redovisas endast fastigheter inom kategorin Småhusenheter.

 

Antal fastigheter:

0

 

Taxeringsvärde ägd del:

0 KSEK

 

Händelser

Inga händelser finns registrerade.

Registrerade händelser gäller från och med mars 2004



Yes! Efter tre lååååååånga år är mina betalningsanmärkningar äntligen borta! Finns inte, syns inte. 
Och tro mig, jag ska göra ALLT jag kan för att aldrig hamna i deras register igen. Det var inte roligt, men jag har nog lärt mig en läxa. 
Samtidigt var det nog lite tur att jag fick mina anmärkningar. För annars hade jag nog handlat massa på kredit och hamnat än mer i skiten.  Så på det stora hela är jag rätt nöjd faktiskt! Tur i oturen skulle man kunna säga.

♥ 5/7

Men vad är det med folk? Varför kan dom inte svara när jag är så förbannat modig och ringer?! *skitsur*
Lyckades hitta en PERFEKT soffa till mig på Blocket nu men givetvis ingen som svarade. Fast jag har knappat iväg ett sms nu och får väl helt enkelt vänta tills hon hör av sig. Om hon gör det.


♥ 4/7 -2

Hittade detta inatt!!! Förmodligen två dagar för sent. :( Men nu har jag iaf ringt. Dessvärre inget svar så jag skickade iväg ett SMS och sitter och väntar, väntar, väntar på ett jag ska få en leveransrapport!!!! *håller tummar och tår så det gör ont*


11:06

Nähä. Dom var givetvis sålda. Inte för att jag hade räknat med något annat. Men jag tänkte att eftersom jag har haft tur med spel så kaaaaaanske jag skulle ha lite tur till. Men men. Det kommer fler chanser. Eller inte.


...

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ULLIS!

♥ 4/7

Igår,idag, i morgon, i förrgår.. Det blir väldigt avigt när jag alltid envisas med att skriva mitt i natten när ett nytt dygn har inletts. Men men... Huvudsaken är att jag själv förstår vad jag menar! :)

:mad: Vad f*n är det för fel på blogg.se??? Det har alltid (inte den sista månaden) gått så bra att skriva här. Men nu flyttar sig markören, texten raderas mitt i allt ihop, texten kommer tillbaka, texten kommer tillbaka delvis, allt går förlorat?! *skitsur*

Hur eller hur... I torsdags då kanske. Ja, det måste det ha varit. Hemma och slappade mest hela dagen. Sen cyklade vi ner till Vackers stuga på eftermiddagen. Ungarna badade i vattenspridaren, spelade strandtennis (fast på gräs) och jag solade en stund och sen städade jag. *duktig flicka*  Nu var det väl förvisso mina monster som hade skitat ner mest där hemma. Gräs i hela huset!!! Men jag dammsög sååååå fint så. I den förbannade värmen. Att jag inte dog av värmeslag förvånar mig. :/
Vacker jobbade han.

Natten till fredagen spelade jag lite igen. Jodå, jag har ju lovat att spärra mig på MariaBingo och det har jag faktiskt gjort. Och nä, inte för att Vacker säger det. Utan för att jag själv vet att det kommer sluta åt helvete fel igen.
Men, jag spelade liiiiiite på Svenska Spel iaf. Vann några småvinster hit och dit, datorn blev segare och segare och till slut när jag hade köpt mina sista 5 bingobrickor hängde sig hela skiten givetvis. Det spelar ju ingen större roll egentligen eftersom dom spelar automatiskt åt en men det är ju kul att hänga med och se vad som händer.
Efter mycket om och men lugnade datorn iaf ner sig och började spela mina brickor i efterhand liksom. Och då, ja då vinner jag deras JACKPOT! Ingen stor sådan, men det var min första jackpot på SS! 2300:-
Det börjar bli sjukt mycket vinster nu. Tur i spel, otur i kärlek??? Jag ska inte spela en endaste gång till isf. För jag har min Vacker här igen efter så lång tid och där ska han vara för alltid. *väldigt bestämd* ;)

Fredag dag. Lade mig vid 4-snåret. Vid 8:15 ringde Vacker och väckte mig. För att berätta att vi kunde knalla ner dit och bada om vi ville. Precis som om han skulle äga havet bara för att han bor vid det?! *asg* Nä, vi fick väl vara hemma hos honom skulle jag tro. Och han hade sääääkert en baktanke med det bara för att han kom hem till ett nystädat hus i torsdags. Men det kommer inte bli en vana det! *asg*
Lyckades iaf inte somna om sen utan gick upp. Slappade. Slösurfade. Pratade i telefon. Mailade. Tja, inget vettigt alltså.
Sen stack vi ner till stan för att hämta ut medicin. Passade på att hämta ut alla mina mediciner jag behövde eftersom det bara kostade 24:- idag! Gratis medicin fram tills 27 september nu. 

Var en sväng på bubbeltian med ungarna också. Dom fick var sitt par foppatofflor eftersom dom tjatat om det. Jag köpte mig ett par med men dom kommer nog inte att användas. För det första STINKER dom! Kan inte ens ha dom inomhus för det luktar överallt. Och så håååårda och obekväma.  Nä, tacka vet jag mitt äkta par jag köpte förra sommaren. Dom är ju helt underbara! 

Träffade Vacker som hade lunch och hade hämtat mat på torget. Pratade en liten stund. Han i sin tur hade pratat med Soffi som tyckte att JAG skulle höra av mig. *muttrar* :) Men jodå, vi knallade bort till Pressbyrån och köpte glass och cigg sen satt vi oss på en bänk och åt och då passade jag på att ringa till den där Soffi! Hon var hemma och ledig så vi tog cyklarna och cyklade dit. Socialade mig en bra stund tycker jag nog. Säkert minst 2 timmar ute med cigg och prat. 
Och du Soffi! Det var INTE borrelia. Och nu har jag hört av mig! :)

Kom hem vid 15-tiden och satt igång med mat. Åt och lade mig ner för att vila en stund. Vaknade när Vacker kom vid 18! 
Sen har det väl inte hänt mer här. Och lär inte göra heller. Funderade ett tag på om jag skulle ta tag i golvlisterna i köket men jag gav upp efter att jag plockat bort dom. Insåg att det inte går att måla inatt eftersom färgen luktar så förbannat och jag får huvudvärk av den. Så det får jag väl fortsätta med imorrn. Likaså slipningen av bordet. 

Just det! Tisdag den 14/7 ska jag minsann gå till frisören. Ska bli en spännande upplevelse minsann. För jag minns inte alls hur det kan tänkas vara. :) 24 år sen som sagt. 
Synd dom inte hade tid lite tidigare bara. Jag hade ju föredragit nästa vecka när jag ändå är barnledig men nu löste det sig ändå. Stina passar barnen medans jag klipper mig. Vilket Storeman tyckte var bra för när jag sa att Stina skulle passa dom sa han: -Åh vad bra. Hon är ju så rolig! 

  
 "Presenter" från Vacker
 


♥ 2/7 -2

 Titta så fint! Men jag kan inte riktigt förstå vitsen eftersom jag liksom inte ser den sidan av datorn när jag sitter vid den. :)

 Solen försvann och det mullrade långt borta. Men badade gjorde dom!

 Hmm, det blir minsann ingen slånbärssaft i år heller. Förbannade ohyra! :mad:


♥ 2/7

Jisses vad blåst jag är. Här sitter jag med världens sämsta samvete! Pratade med Vacker nyss (eller för någon timme sen) och sa att jag minsann inte alls skulle spela något ikväll. För eftersom jag vunnit en del (för mig är det mycket) 2 ggr i rad nu.
Har ju faktiskt varit duktig och slutat när jag vunnit iaf. Och plockat ut pengarna med en gång. Likså gjorde jag det igår.
Men nu fick jag för mig helt plötsligt att 200:- till kan ju inte skada att spela bort eftersom jag trots allt vann 1600:- igår. Så jag förde över och köpte 6 brickor på en gång. Och tro det eller ej, jag VANN! 1795:- bara sådär. Ingen är gladare än jag. Men det där samvetet är inte att leka med. :( Inte för att Vacker bestämmer över mig. Men jag satt ju och sa att jag inte alls skulle. Så nu måste jag än en gång erkänna för honom. *suckar*

Har haft en helt underbar dag! Ja, igår då. För nu är det ny dag igen. Jag hann med en hel del faktiskt. När jag väl satte fart vill säga.
Började med att försöka mig på att sola. Men nä, det är verkligen inget för mig. Varmt, svettigt och alldeles för ljust. Och oerhört tråkigt med för den delen.
Sen har jag färgat håret igen. Verkligen välbehövligt! Och nu när jag faktiskt har vunnit lite pengar undrar jag om jag inte ska ta och ringa till frissan imorrn och se om dom har någon tid nästa vecka. Det kan ju bli en spännande upplevelse att gå till en riktig frissa för en gångs skull. Det var ju liksom ca 24 år sen jag var där sist. *asg*

Har dammat, dammsugit och moppat hela lägenheten med. Till och med ungarnas rum. För i morse när jag kom upp hade Lilleman städat hela Storemans rum. Vilken kille! Bara sådär, utan att någon ens bett honom om det. Det var så fint och inte en liten pryl fanns det på golvet minsann. Alltså fick jag ju passa på. :)

Sen har vi varit nere hos Vacker och badat i havet och i vattenspridare (alla utom jag givetvis) och sen grillade vi. Barnen har farit runt och njutit, jag har bara myst mest. Gjorde visserligen lite nytta eftersom jag passade på att spraya på dom där förbannade ullössen igen. Det verkar fungera bra med vanlig grönsåpa och vatten till dom med. För det var inte alls många kvar nu. *pustar ut*

Och nu sitter jag här. Spelar en sista omgång och hoppas på någon krona till. Men sen ska pengarna flyttas!
Och jag ska??? Tja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Sova lockar inte alls. Jag sitter väl helt enkelt här och slösurfar tills jag blir trött då.

Jag är såååååå jävla lycklig! Och det känns såååå jävla bra! Bara så ni vet. *alldeles salig*


♥ 1/7

Ojdå! Nu blev det visst 1:a Juli helt plötsligt. Sommaren är mao snart slut och julen börjar närma sig. :)

Ja, här sitter jag. Och har gjort sånt jag absolut inte får. Eller, jag FÅR. Men med måtta. Fast helst inte om jag kan låta bli. *fnissar*
Spelmissbrukare light skulle man nog kunna kalla mig. För nu är det ju inte såååå illa som det en gång var. *ryser när jag tänker på alla förlorade pengar* Men nu när Vacker kom in i bilden (igen) så har jag ju lite annat att fylla min tid med. Borde jag förvisso haft innan med men det var så lätt att fly undan i spelets värld en liten stund (ganska många timmar och väldigt många pengar) och slippa alla tankar.
Men ikväll var suget efter lite bingo stort. Baaaara 200:- tänkte jag. Och nu sitter jag här med 1600:- i stället. :) Jag är mer än nöjd. Och jag har givetvis varit så duktig så jag har fört över pengarna från MariaBingo till mitt konto. Så nu ska jag inte spela mer på ett tag. Faktiskt.
Och imorrn ska jag bekänna mina synder för Vacker trots att jag vet att han inte alls blir lika glad som jag.

Har faktiskt haft semester idag (igår då). Inte gjort massa i onödan inte. Inte ett vettigt handtag skulle man nästan kunna säga.
Slipade av bordet ännu en gång. Och tror nog att det ska räcka en gång till med det "fina" pappret nu. Det blir ju inte toppenbra kanske. Men betydligt snyggare än innan iaf. Dock var det svårt att få ytan jämn så jag gissar på att det kommer sluta med att jag skicka ut bordet från balkongen någon dag när jag är irriterad och blir mer irriterad av att höra tallrikarna "gunga" på bordet!!!

För övrigt har vi inte gjort så mycket. Tvättat lite, hängt in lite tvätt, handlat, lagat mat... Ja, allt det där vanliga som man aldrig kommer ifrån.
Solen dök upp lite senare under dagen. Inte sådär klart och varmt som det var i måndags utan alldeles lagom. Lagom för att slippa dåligt samvete för att man sitter inne.

Jo just det. Vacker och jag var i Kalmar i måndags. Rusta, Bauhaus, Byggmax... Ja, sånt där vi brukar. Men sen lyckades jag minsann få med mig honom in i en djuraffär med!! Eller, det var till och med hans idé. Jag behövde ju inte ens tjata lite.
Nu var ju hans idé att titta på fiskar förstås. Det är det enda djur som han öht tillåter att jag införskaffar. Nu vill ju jag förvisso också ha fiskar men inte bara. Jag SKA ha orm, råttor, spindlar, en liten söt iller, hund, katt, kanske en leguan... Ja, jag ska helt enkelt ha ett zoo. Förr eller senare.
Iaf.. Vi tittade på fiskar. Det finns ju tyvärr inte speciellt mycket andra djur i våra vanliga djuraffärer. Och jag har ju bestämt vad jag ska ha för fiskar.
Guppysar, tetror, scalarer tror jag vi kom fram till. MEN SEN hittade Vacker något såååååå ooooooerhört äckligt fult i ett akvarie! *asg* En axolotl tror jag det kan ha hetat. En liten vit alien som låg på botten och bara glodde med små "granar" (ja det såg ut så) som växte runt nacken på den.
Ärligt talat måste det vara bland det fulaste djur jag någonsin har sett och jag blev totalt kär. :) Jag bara måste ha en sån. Tyvärr lyckas jag inte hitta speciellt mycket information om dom på nätet. Ytterst lite och nästan bara på engelska.
Men om jag har fattat det rätt så kan jag inte ha den tillsammans med mina småfiskar för då äter den upp dom. Så jag får väl helt enkelt offra mitt gamla akvarie som det egentligen ska bo en liten orm i för att ha en sån där. Det kan det nog vara värt. Hehe!

Hmm, tur jag har semester. För nu är klockan mycket ser jag. *suckar* Kanske dags att börja dra sig mot sängen. Dumt att vända på dygnet nu eftersom det är så jobbigt att vända tillbaka det sen.

Natti!


RSS 2.0