♥ 27/4 Hipp hipp hurra!

Idag fyller Lilleman SJU år. Massa, massa grattis till stora killen!

Ja, vad ska man säga. Lilleman röntgade ju tänderna i fredags. Idag (på sin födelsedag) var han hos tandläkaren här i stan för att dom fått svar på röntgenbilderna.
Och alldeles nyss ringde dom upp till mig. För att berätta att det är något VÄLDIGT OVANLIGT med Lillemans tänder. Vem fan blir förvånad liksom?! Inte jag iaf.
Såhär är det.. Han har ju tappat en hel del tänder. Inte 13 som han själv sa men 11 iaf. Varav två stycken är såna där stora som man har lite längre bak. Dom tänderna ska man tappa först i 12-årsåldern. Helst. Men eftersom Lilleman redan har tappat sina så har 6-årständerna flyttat sig framåt lite för mycket. Och det är inte bra för då blir det för trångt i munnen. För att förhindra något sånt så väljer man givetvis att sätta TANDSTÄLLNING! Till pappaB hade dom sagt i framtiden och det lät som om ett, två år kanske. Men nu när dom ringde till mig så var planerna ändrade. Så i dagarna ringer dom upp mig för att snart boka en tid. *suckar*
Den stackaren har då f*n drabbats av ALLT.
Höftfel vid födslen, dålig hörsel (som är bra nu), synfel, problem med talet, eksem... Och nu då, tandställning. Nu får det banne mig vara nog snart!

♥ 25/4

*pustar ut* Varit en lååååång dag idag. Jag som är van vid min tantvila mitt på dagen har fått avstå den idag. :)

Storeman har varit iväg hela dagen på Leos Lekland med en klasskompis.
Och jag och Lilleman har varit hemma hos Vacker. Lilleman har hjälpt till att räfsa, plantera, vattna och tvätta altanen med högtryckstvätten. Lycklig kille.

Jag smet hem lite tidigare för att slänga ihop Lillemans tårta och förbereda middagen.
Firade Lillemannen idag eftersom han är hos pappaB nästa vecka när han fyller egentligen.

  

♥ 23/4

Nu är det kväller igen.
Varit i Kalmar med Lilleman idag då. Röntgen av tänderna. Allt så bra ut och besöket var över på mindre än 10 minuter tror jag. 11 tänder har han bara tappat. Och dom två saknade syntes minsann bra. Dom är på G. *pustar ut*
Vi passade på att ta en sväng på stan sen. Skulle kolla lite vårjackor men det är banne mig stört omöjligt att hitta några som både är snygga och i vettig prisklass.
Det enda jag hittade var nya kepsar, strumpor och ett par byxor till Lilleman.
Och sen var jag på Lagerhaus(e)? och köpte fint presentpapper och presentsnören.
Knallade bort till Baronen en sväng och mötte Camillos. Var borta och tittade på lite djur. Hittade massa spännande. *planerar*

Sen blev det bussen hem. Möttes av hagel och regn. Hämtade Storeman och sen hem för att slappa!
Lugn och skön kväll. Storeman har varit hos en kompis och på söndag ska han tydligen med dom till Leos Lekland. Nån gång i helgen ska vi också försöka hinna med att fira Lilleman som fyller år på tisdag nästa vecka men då är hos pappaB.


♥ 22/4

Tröttast!
Har haft en bra jobbvecka iaf. Ledig mån-ons. Så jobbade jag ett pass idag och nu är jag ledig 3 dagar igen. Skulle förvisso ha jobbat imorrn men VAB:ar för Lilleman och jag ska till Kalmar och röntga tänder. Han har ju tappat tänder i en rasande fart (13 st tror jag). Men det saknas helt plötsligt 2 nya. Och i Borgholm hittar dom inte dom på röntgen så det får bli Kalmar i stället.

Kollat busstider nu. Och nu ska jag stänga av datorn och sen samla ihop lite busspengar. Sen blir det sängen!

♥ 10/4

Åååååh! Det har varit så fint väder hela veckan, när jag har jobbat. Idag är jag äntligen ledig och det är världens sämsta väder. Kallt, blåsigt, mulet och regnar tof. *suckar*
Förvisso borde det inte göra något eftersom jag ändå måste ha en innedag. Röja. Röja riktigt ordentligt. Men jag kan nog tycka att det är roligare att röja när solen skiner iaf. :)

15 veckor kvar att jobba! Sen är det SEMESTER!!! Åh vad jag längtar. I år blir det fyra hela veckor för första gången i mitt liv. Och det ska bli så förbannat skönt faktiskt. Iaf tycker jag det nu. När semestern väl är här vet jag ju att jag tycker att det är skitjobbigt att bara gå hemma. :)

Nähä... Nu jädrar ska det röjas! Hoppas jag.

♥ 2/4

Jag vill/behöver/måste ha en ny säng. Den här! Men jag tycker det är alldeles för dyrt med sängar faktiskt. Men det är väl bara till att spara, spara, spara... :(

April har det hunnit bli nu tydligen. Tiden går fort. Fortare, fortast.
Snart är det ju dags för semester till och med. :) Det ser jag verkligen fram emot. Men jag tror nog att jag ska nöja mig med 3 veckor i år igen.

Hmm, idag är det tydligen dags att träffa fler av Vackers släkt. *ogillar* Jag blir så nervös av sånt här. Ont i magen. Illamående. Ångest. *biter på naglarna* Men va f*n. Jag måste ju, nån gång. Och då får det väl bli nu, idag då.

RSS 2.0