Polisen skräms!

Lillman kom nyss upp med posten. Fick bara ett stort, vitt kuvert.
Nyfiken som jag är öppnade jag genast och på pappret där i stod det: POLISMYNDIGHETEN I KALMAR LÄN!
Vad har jag nu gjort var min första tanke. MEN, det var bara en undersökning om trygghet dom tyckte jag skulle svara på. Och jag var en av de utvalda. Då undrar jag genast varför JAG, av alla, blev utvald till nåt sånt. Så jädra mycket har jag väl inte med polisen att göra. *tycker* En gång för ett år sen. Och innan dess har dom inte hört av sig sen september -01 då jag fick ett brev som sa att jag minsann kunde få fängelse om jag inte gjorde mig av med mina vapen eller skaffade vapenlicens. *fnissar* Det bästa var ju att "mina" vapen faktiskt var hos POLISEN. Men tydligen fick jag inte ens ha dom där.
Jaja... Jag får väl svara på den där undersökningen då. Fast jag fattar ju inte frågorna. Eller jo, frågorna. Men inte om jag ska svara angående området där just jag bor. Eller om dom pratar om Borgholms kommun. För det blir stor skillnad på svaren om jag nu svarar för kommunen.
Hmm, läste lite mer noggrant nu. Och det handlar om mitt bostadsområde. Men här är det ju lugna gatan ju! :) Förutom när barnen är hemma förstås.

Fortfarande 29/7

Storeman berättade igår att i Augusti när dom ska på bröllop skulle han minsann få åka limfosin! Glömde ju bort igår vad han hade kallat det och fick fråga honom i morse igen. Men han sa ju samma! Kanske dags att jag berättar för honom att det inte heter så utan att det heter limousin. :)
Men han säger ju så sällan fel den killen så man måste ju passa på att njuta av skadeglädjen lite. *fnissar*
Visserligen lyckades han en gång till igår med att säga fel. Han undrade om jag hade HÖRIT att pappaB och hans flamma skulle förlova sig. Och det hade jag givetvis inte hörit. Men nu har jag hört det. Betyder åxå att det förmodligen blir bröllop inom ett år. Om jag känner pappaB rätt. Undrar om jag blir bjuden?! *asgarv*

Stängde av tv:n framåt 3 inatt. Somnade väl runt 4 skulle jag tro. Men barnen var så snälla idag så. :) Lilleman var visserligen vaken rätt tidigt men han satt och tittade på tv. Och lekte med en nyckelpiga. Storeman vaknade inte förrän 10!!! Så ska alla morgnar vara. *tycker*

Påtal om nyckelpigor. Igår hade jag en här vid datorn. Han började med att krypa runt, runt, runt... Runt skärmen!
Sen fortsatte han ner på bordet och kröp längs kanten, fram och tillbaka, i flera timmar! Mycket märkligt djur. Rätt vad det var bara tvärvände han och gick tillbaka längs kanten. Precis som om det skulle ha varit någon osynlig gräns där. :)
I flera timmar gjorde han så.
Sen försvann han. Vart vet jag inte. Men lite tråkigt.... För det var ju ett snällt och trevligt husdjur. Och inte släpar dom hem fästingar heller. *s*



Lilleman är BLOND!?!?! Mycket märkligt när han var nästan svart i håret när han föddes. Tur iaf att han inte fick mitt röda hår!

Hmm, dum reklam igen.
Köp en 5-kilos tvättmaskin för endast... Jodå, JAG förstår att tvättmaskinen inte väger 5 kg. Men jag skulle tro att det finns många stackare i Sverige som tänker; Aha! En tvättmaskin som bara väger 5 kg. Yippie!

29/7

Jag ska inte titta på tv, det är inte nyttigt säger Tiagirl. Men vad menas med det då? Tror mest hon är rädd att jag ska studsa bort till Ica imorgon med ett stort leende på läpparna, för att sen gå in där och glatt fråga någon i personalen; -Vart har ni dom där häftiga bindorna från Always som det kör runt små gröna radiobilar på????

*fnissar* Nu kom hon på att det är någon ny form av könssjukdom. Dom där gröna bilarna. Och jag kom på ett nytt namn för deras bindor. Always Bagg! Jag tänker för övrigt inte alls köpa dom. Sådetså!

Hämtade mina barn på fritids och dagis idag. När jag kom till fritids berättade dom att barnen hade målat sig i ansiktet. Vilket jag tyckte jag såg på långt håll. Såg någon herre borta vid datorn med svarta kinder. Gick bort, klappade honom på huvudet och sa hej. Barnet vände sig om, tittade på mig och vände sedan tillbaka ansiktet mot datorn. Utan att säga ett ljud! Jag trodde jag skulle smälla av. Pillade jag på något annat stackars barn? Hur skulle jag klara mig ur det där? Många tankar for genom mitt huvud kan jag säga. Och började genast titta på dom andra barnen som också satt vid datorn för att se om jag verkligen kunde se så fel.Men rätt vad det var så hoppade "det där" barnet ner från stolen och skrek: - Hej mamma! Gissa om jag kände mig lättad. I fortsättningen ska jag kolla väldigt noga innan jag ens går i närheten av barnen! *fnissar*

Borde vara trött nu tycker jag. Inte vilat en sekund idag. Eller sovit då. På dagen. Men inte är jag trött för det. Börjar liksom bli dags att vända tillbaka mina dygn rätt. Börjar ju jobba på måndag igen. Och då är det kanske inte så lämpligt att jag ligger vaken till 4-5 på morgonen när jag börjar jobba kl 7. Men som sagt... Idag verkar jag ju inte vara trött trots att jag inte vilat något alls. *suckar* Blir väl till att ligga och slötitta på tv tills jag blir trött. Som vanligt. Synd bara att dom visar massa kassa program på nätterna.

02:04

Ibland lönar det sig att gnälla på vädret. Tydligen. För nu vräker regnet ner. Och det åskar (massa läskiga blixtar) dessutom.
Inte för att jag på nåt sätt kan se hur det kommer hjälpa mig imorrn. För med min tur så kommer den där termometern jag har utanför köksfönstret förmodligen stå på 45° imorgon med.
Jag behöver ju en kall och tråkig dag. Så jag kan (orkar utan att dö i värmeslag mao) dammsuga med mina nya tuttifruttikulor till dammsugaren. Och moppa med min nya golvmopp.

Har fortfarande inte somnat. Dumt att berätta kanske eftersom jag sitter här och skriver. Är inte trött heller. *muttrar* Imorrn, när barnen väcker mig, då är jag trött däremot.
Ska väl stänga ner harven här och kolla färdigt på Prison Break. Sen ska jag tvinga mig själv att sova.

 SÅHÄR såg storeman ut när jag hämtade honom. Mycket märkligt att jag nästan tog fel på barn va?

Just det... Låg här och tittade på tv nyss och hörde hur det smällde till i golvet. En STOR läskig tvestjärt ramlade ner från taket?!!! Nu är dom ta mig f*n överallt!
Gjorde ju samma misstag idag som lilleman gjorde sist han var här. Jag la posten på soffan, för att jag skulle titta igenom den lite senare. Tog inte många sekunder innan det helt plötsligt var säkert 5 tvestjärtar i soffan! *ryser och kräks nästan* Så vidrigt äckliga djur det är. Luktar illa gör dom åxå dom asen.
Tror det är dags att hälla salt i brevlådan igen. För jag har hellre salt på min post än tvestjärtar. Och jag är förbannat glad att jag inte jobbar som brevbärare för den delen.

Påtal om äckliga djur... Häromdagen när jag gick ut i köket såg jag någon "stor", grå sak ligga på golvet. Skulle precis plocka upp den när jag såg att det var en (den största jag någonsin sett iaf) riktigt stor FÄSTING! Vilken tur att jag hann se det innan jag tog i den iaf. :/ Det var i det ögonblicket jag kom ihåg varför man inte ska ha katter eller hundar.
För den delen borde jag inte ha barn heller. För nr 3 på äckliga-djur-listan är DAGGMASKAR. Och det har ju hänt fler än EN gång att barnen kommit hem och visat vilka fina djur dom hittat ute. Ja, maskar då. Det uppskattas inte det minsta av mamman kan jag säga. Dom får så gärna ta  hem vilka djur dom vill. Ormar, råttor, möss, grodor, ödlor... Ja det mesta. Men vid maskar går gränsen. Dom må göra massa nytta i naturen, men fy vilka vidriga varelser det är.

Hmm, nu sitter jag ju kvar här iaf. Mycket märkligt. Jag ska ju titta på tv och bli trött och somna!
Det har slutat regna. Och slutat åska. Är rätt övertygad om att det då blir varmt imorrn iaf. Kul för barnen visserligen. Så det får väl gå den här veckan med. Med massa sol. Men sen börjar jag ju jobba och då får det gärna regna och vara kallt nästan varje dag.

Nähä! *masar mig i säng* Eller tja, soffan.
Natti!

28/7

Dagens största fundering:

VARFÖR i hela friden kör det runt små gröna radiobilar i Always bindor??? Lockar det verkligen kunder?
OBEGRIPLIGT!

27/7

45° på balkongen! Jag är glad att jag inte lånade barnen idag för att åka till Ölands Djurpark. Det hade slutat med att jag dött av värmeslag ju. Nu är det verkligen ÄCKLIGT varmt! Och jodå... Man FÅR gnälla på värmen. Iaf jag. Jag gnäller på allt som jag vill. :)

Vi kom iväg till F-staden i fredags iaf. Trots "mesproppen". *fnissar* Fast egentligen är det ju U som är mesproppen.
Iaf så passade moster barnen när vi åkte.
Handlade väl inget onödigt tror jag. Inget sådär jätteonödigt iaf. Mest mat som jag sagt från början. Så nu har jag middagar till barnen tills nästa lön kommer iaf. Och frukost med för den delen eftersom dom bara äter mackor ändå.
Ett rosa fint pannband köpte jag till mig själv. Det var väl det som var mest onödigt isf. Men det kostade väl inte mer än 25:- så det var ju inte så farligt. U hittade en kjol (som jag ville ha) och jag berättade ju genast att hon inte passade i den. *fnissar* Men o andra sidan gjorde ju inte jag heller det. Och inte betalar jag 300:- för en kjol. Hur snygg den än är. 200 hade ju varit ok. Men helst skulle den ha kostat 100. *snål*

Hmm, har fått tillbaka mina utslag igen. Inte jättemånga, jättestora som det var sist. Men nog fan dyker dom upp lite här och var, lite då och då. Men jag hoppas att det inte blir som sist med dom. Nu håller dom sig mest på händerna och fötterna. Och det är väl inte så farligt med tanke på att dom sist satt i hela ansiktet. Och på öronen då. Så det såg ut som blomkålsöron. Verkligen en dröm att vakna på morgonen med såna öron. Och med utslag runt ögonen dessutom. Såg nästan ut som en blandning mellan elefant och panda. Bäst jag vräker i mig allergitabletter så det inte händer igen!

25/7

Här går man upp vid 8:30 för att U sagt att vi ska åka vid 9:30 till F-staden. Trött som ett as eftersom jag inte somnade förrän 4 typ.
Så ringer hon vid 9 och säger att sambon är sjuk! *muttrar* Lite feber har ingen dött av. Och man kan visst ta hand om sina barn trots feber. Sådetså! :)

Så nu har jag varit på apoteket i stället. Och pressbyrån.
Träffade Marina på apoteket. Har inte träffat henne på ett par år nu. Kul! Hon hade precis fått barn nr FEM (hur fan orkar hon???) och skulle minsann iväg och gifta sig idag. Bara sådär. Ovanför biblioteket i Borgholm. Stort grattis till henne.
Dom måste ju ha varit ihop i evigheter nu. Sen -95 då, eller nåt.

Jaha! Får väl sitta här och vänta en stund till och se om U får liv i sin mesiga sambo! *fnissar*

24/7

VEM i hela världen väcker någon tidigt på morgonen för att berätta att "lilltjocke" (som hon en gång kallade henne) i Pantertanter är död?! Jo U! Vad vill hon jag ska göra åt saken? Skicka blommor? *fnissar*
Jaja, får väl sörja lite idag då. För hon var en förbannat rolig tant den där Sophia. *asg*

Tänkte att när jag nu blivit väckt tidigt är det bäst jag somnar om igen. Men givetvis dök vaktisarna upp här och började klippa gräset. Kan man inte göra sånt på kvällarna?! *muttrar* Visserligen jobbar dom ju inte kvällstid. Men jag skulle ju kunna klippa gräset här. Om dom går med på att sänka min hyra rätt rejält. För jag får ju klippa allt med en sån där liten som man går bakom.
EN gång har jag kört åkgräsklippare. Efter den gången sa min pappa: ALDRIG MER!
Kan jag inte förstå för jag tyckte det gick skapligt bra tills jag tryckte på gasen i stället för bromsen och hamnade mer eller mindre inne hos grannen. Det var då, efter att ha sprungit ikapp mig och lyckats stanna mig, som han skrek aldrig mer. *fnissar* Men man kan ju inte bergära att man ska kunna på bara ett försök.

*fnissar igen* Har oerhört roligt såhär på morgonen måste jag ju säga. Satt och tänkte på den där fåniga reklamen för tv8. Dom säger nåt i stil med att om man inte ställer in den kanalen kan den där Lars Adaktusson komma och sätta en snigel på ögat. Jojo... Men det roliga är att sen säger dom att om man nu har gjort det så kanske han kommer nyfriserad och FLOTTIG och förför min fru. Nu har ju jag ingen fru så jag är inte det minsta orolig. Och jag vill inte ha honom här alls. Men det roliga är ju att jag hela tiden som reklamen gått (och det är väl ett tag nu) har TYCKT att dom sagt flottig. Men tydligen säger dom FLIRTIG?! Jag som undrade hur dom kunde locka med en nyfriserad och flottig Lars Adaktusson.... *asg*

Våra "patetiska" år på tv nu. Eller bästa. Det heter ju tydligen så. Men vilken fånig serie. Jag tittar visserligen när jag inte har nåt bättre för mig. Men ska man hänga med i den serien räcker det ju med att titta en gång i halvåret kanske. För det händer ju ingenting alls. Och nu tror jag dom försöker härma LOST lite med. För nog fan sitter hälften av dom fast på en öde ö. *suckar*
Mycket märkligt att dom kunnat hålla liv i den serien i så många år som dom gjort. Om jag inte minns helt fel har det hållt på i över 40 år nu. Helt sjukt ju!

23/7

Snurrigt värre... :S Precis tvingat i mig 2 knäckebröd. Innan dess har jag bara ätit en mazarin idag. Nyttigt och bra. Undrar vart min matlust har tagit vägen åt nu helt plötsligt... Den bara försvann.

Varit och besökt jobbet idag. Kan inte ens hålla mig borta från jobbet på semestern. :) Gick visserligen dit mest för att låna skrivaren och skriva ut texten till min nya tatuering. Men blev kvar en lång stund ändå.

Fick besök av A med bebis idag åxå. En liten stund iaf. :) *tackar*

Sen har jag inte gjort nåt mer alls. Tränat mina 5 minuter visserligen. Grymt jobbigt utan nån mat i kroppen. Men jag fixade det! *fnissar*
Sen låg jag i badet en stund med. Så nu är jag ren o fin med. Så bra så.
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen/natten. Försöka knåpa ihop ett  mail till han som kanske ska få tatuera mig. För ringa vågar jag ju inte. *asg*

22/7

*pustar ut* Fick äntligen besked om mitt bostadsbidrag. Skickade ju in och ändrade mina inkomstuppgifter för ett tag sen. Och har varit livrädd att jag inte ska få nåt alls. Men nu får jag iaf en tusenlapp i månaden. Och har jag lite tur så har jag uppgett för hög inkomst igen så jag får tillbaka senare. Alltid lika kul att få dom pengarna i april nån gång. Brukar ju bli en hel del. :)

Ont i huvudet igen. Inte tagit några treo sen igår. Mest för att jag inte hade nån lust att cykla till apoteket idag visserligen. Men imorrn blir det garanterat en sväng dit.

Gjort idag då?! *funderar* Inte ett skit. Tror jag. Det är fördelen med att ha semester och inte ha några barn hemma. Behöver liksom inte tänka på nåt alls. Så skönt! Det enda jag har planerat denna veckan är ju F-staden på fredag då. Och det ser jag fram emot. Trots att jag bara ska dit för att handla nödvändiga saker. Typ mat!
Funderade ju ett tag på ett nytt litet husdjur åxå. Men den tanken har jag nog lagt ner lite. Jag vet ju att jag tröttnar med en gång ändå. Enda djuret jag inte tröttnar på är ju katt. Konstigt. Men det kan ju bero på att mina katter aldrig är hemma. :)
MEN, jag skulle ju hemskt gärna vilja ha fiskar igen. Fast det är fasligt mycket jobb med rengöring och så ju. Om man inte har en jädra tur och fyller akvariet en BRA dag. Men man vet ju aldrig när den dagen är. Tyvärr. När jag bodde i päronträdet lyckades jag ju med det iaf. Inte nåt grönt i det akvariet under hela tiden jag bodde där. *räknar* Nästan ett år då. Sen flyttade jag till Lessebo och akvariet blev grönt på några dagar. Då tröttnade jag på fiskar och har inte haft några sen dess. :)

Radiotjänst har inte ringt igen. Var förmodligen inget viktigt då. *asg* Dom har jagat mig i många år nu. Men inte lyckats med det dom vill.
För inte gör jag som U berättade att hon gjorde när dom ringde till henne. Hon blev så rädd så hon sprang in till grannen och faxade till dom med en gång om att hon hade tv. *fnissar* Så förbannat dum! :)
Jag har visserligen varit laglydig en kort period av mitt liv jag med. När jag bodde med pappaB. För givetvis betalade han tv-licens så när vi flyttade ihop hade jag liksom inget val.
Men jag har funderat lite över det där... Hur är det när man har bredband? Man kan ju faktiskt titta på tv via datorn åxå. Men måste man betala tv-licens om man bara har bredband? Om inte är det konstigt att dom inte börjat med det än.
Men hur eller hur... Jag har ju absolut ingen tv iaf. Sådetså!

21/7

*fnissar* Tur jag inte är så dum så jag svara på "konstiga" nummer! :) För det ringde precis ett JÄTTEKONSTIGT nr hit. Kollade genast upp det och givetvis var det Radiotjänst. *ser mig omkring* Kan då absolut inte se någon tv här nånstans. *förnekar så mycket jag kan* Så mig kommer dom inte få några pengar av. Jag är ju faktiskt en stackars fattig, ensamstående mamma. Sådetså.
Just nu, en ensamstående mamma utan barn. För dom åkte ju till pappaB idag. Jaja... Har inget mer att säga! Som vanligt.

19/7

Regn, åska och strömavbrott. Antar att vädergudarna har sett hur det ser ut hemma hos mig och tyckte att dom skulle unna mig en dag i städandets tecken! :(
Fick visserligen ett litet ryck igår kväll när barnen låg i badet. Diskade, gjorde rent under diskbänken (vet fan inte vad det är som luktar där under men nåt är det som inte är som det ska) och dammsög. Sen tog liksom min ork slut. Igen. :)
Men, jag får väl fortsätta idag då när det nu är sånt skitväder.
Har iom strömavbrottet insett att jag kanske skulle använda mitt batteri till datorn med. Så den inte dör varje gång. :) Har ju inte haft det i eftersom jag aldrig har datorn annat än vid soffan där det finns eluttag. Och det är ju onödigt att slösa på det då. Men jag kan ju använda det dagar som denna när man liksom "vet" att det snart blir strömavbrott. *smart*

Skulle få mina pengar från Folksam igår. Som DOM drog från MIN lön förra månaden. För en försäkring som jag INTE själv tecknat. Men inte fan kom det några pengar. Ringde och skulle skälla. Men det var ju en sån dryg människa i telefonen så jag orkade inte ens bråka med henne.
Det visade sig iaf att den "tanten" jag ringde till och sa upp min försäkring inte sagt upp hela avtalet?! *skitsur* Så därför får jag pengarna nästa vecka i stället. Jävligt konstigt att jag ska behöva lida för att dom springer och tecknar försäkringar hit och dit på folk som inte ens bett om dom!
Men oj vad dom kommer få om inte mina pengar sitter där på torsdag som hon nu lovade. *fnissar glatt* Jag älskar att skälla på folk! Så jag hoppas dom gör bort sig igen.

Oj vad det smäller nu! :S Kommer minsann närmre och närmre. Minns när jag var liten (och livrädd för åska) och alltid skulle envisas med att räkna mellan blixt och dunder. Slutade ju alltid med att det blixtrade och smällde samtidigt och jag blev räddare än nånsin! :) Så dum är jag inte nu iaf. Jag älskar inte åska visserligen. Men nog fan kan jag leva med den. Och jag såg nåt i aftonbladet om en tjej som hade fått blixten i sig och tack vare sit smycke i näsan hade hon klarat sig. Den tackar vi för. Jag kommer alltså inte dö om blixten slår ner i min.

Ja just det... Måste se om man kan maila Hemglass åxå. Var inne på deras sida för att kolla när den skulle komma hit. Det har varit lite si och så med det sista tiden tycker jag. Då stod det att nästa datum var den 25:e. Så jag förklarade för barnen att tyvärr blir det ingen glass därifrån denna veckan.
Men nog F*N dök den upp igår. Och det när jag stod och såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig, mitt i disken och med barnen i badet. Men men... Vill dom inte tjäna pengar är det ju upp till dom. Tycker ändå inte om han som kör för han envisas alltid med att stälal sig i skogen och kissa innan han stannar nere på min parkering sen. *muttrar* Skulle ju inte tro att han har nåt att tvätta händerna med sen. Snoppnisse!

Eh! Himlen har öppnat sig. Tror slutet är nära nu.

15:00

 Rensat lite bland mina blommor och hittade nåt helt nytt som jag inte sett innan! :)

 Såhär mycket regnade det förut.

Har dammsugit, tvättat 2 maskiner tvätt, hängt upp en, dammat lite här och var, klippt ner massa blommor och säkert massa mer som jag inte kommer ihåg. Minnet är bra, men förbannat kort. :)

15:48

Hur kommer det sig att lilleman ALLTID, så fort han har nån munkjacka med "ludd" på insidan, måste envisas med att rulla runt i MOSSA??!!! *suckar* Det går ju liksom inte att få bort från kläderna utan att stå och plocka, plocka och plocka. Och det vägrar jag. Så han får väl gå runt och leka mossunge eller nåt.

18/7

Den där maskinen *pekar åt höger* (ja ni ser den inte förstås) tar knäcken på mig! Hur fan kan det vara så jobbigt? Hmm, fast förmodligen (vill ju inte riktigt erkänna det) så är det väl min kondis som inte är av denna värld!
Har iaf kommit igång och börjat träna på den igen.. Gick ju åt skogen sist eftersom jag först blev förkyld, sen ont i ryggen och sen migrän. Men nu finns det liksom inga bra ursäkter längre. ;)
Har tänkt mig att träna minst 4 ggr i veckan. Första veckan blir det bara minuter åt gången. För det är som sagt sjukt jobbigt. Andra veckan kan jag väl sträcka mig till 6 minuter. Man ska ju inte ösa på för hårt med en gång! *asg* Jaja... Vi får väl se hur länge jag håller detta nu. *samlar karaktär i en påse*
Försöker ju hålla igen på allt gott jag äter med. Och det har gått riktigt bra dom sista veckorna. Tills idag när jag fick nåt ryck och köpte kexchoklad. :( Men men. Man måste ju få unna sig nåt gott nån gång ibland iaf.

Tråkväder ute. Och ska tydligen bli hela helgen. Inte för att det gör mig sååå mycket. Men sol är ju inte helt fel.
Blir nog en kväll framför datorn eller framför tv:n här igen. Varvar mellan att ligga och sitta. Mest liggande. Har så förbannat ont i nacken fortfarande. Och det blir ju värre när jag sitter, står eller går. :(

Inväntar barnen. Som ska få lägga sig i badet och sen vidare till sängen. Jädra skitgrisar är vad dom är!

Har du någonsin:


Sagt nej till samlag? Ja
Varit medvetslös? Nej
Hånglat med någon riktigt ful? Inte ful i mina ögon
Hånglat med fler än 75 pers?  På en o samma kväll?? Är ni galna eller! Men under min livstid kanske. :S
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll?
Gjort något dumt? Något? Vart ska jag börja? :)
Gjort något du verkligen ångrar? Japp
Blivit full på ett släktkalas? Nä, går inte på såna saker
Varit full i skolan? Nej
Blivit portad ifrån en krog? Näpp
Varit otrogen? Japp
Varit nykter på nyårsafton? Frågan är om jag varit FULL någon? Tveksamt.
Slagit sönder en tv? Nä, det är jag för fattig för
Önskat att du var av det motsatta könet? Nej, det tror jag inte
Varit gravid? Ja
Fått barn? Ja
Överdoserat? Överdoserat vad? Tvättmedel eller? :) Överdoserar treo dagligen om inte annat
Åkt ambulans? Nä, men polisbil 2 ggr
Gjort något olagligt? Eh, jodå...
Blivit polisanmäld? Nä, jag är väl smart!
Slagit ner någon? Nä, men jag kan nog om jag bara är tillräckligt förbannad!
Skämts över dina föräldrar? Sen den dagen jag föddes. Iaf för "henne"
Skämts över dig själv? Jadå
Ätit ifrån en papperskorg? Visst fan har jag varit fattig. Men inte desperat! :)
Kissat ner dig av skratt? Inte i vuxen ålder iaf

Vem är den senaste som:

Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? Barnen
Fick dig att gråta? Den förbannade tv:n som visar massa sorgligt!
Du gick på bio med? Amie, Tiagirl, Millan och Sofia
Du gick på stan med? Inte en susning.
Skällde på dig? Är väl aldrig nån som skäller på mig?! :)
Skickade ett e-mail? Stina

Random;

Har du sagt jag älskar dig och menat det? Eh ja?!
Bråkat med din flickvän/pojkvän? Ja
Tar du droger? Nejdå
Vad är du mest rädd för? Jag vet faktiskt inte. Det som händer, det händer...
Vilka kläder sover du i? Trosor eller naken
Vart vill du gifta dig? Vart? Jag vill inte gifta mig
Vad hatar du verkligen? Mycket
Har du Varit kär? Jodå
Är du ett hälsofreak? Jag? *skrattar så jag nästan pissar ner mig*
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja
Vill du gifta dig? 
Vill du ha barn?
Nu får det räcka faktiskt

Har du de senaste 48h:

Gråtit? Näpp
Köpt någonting? Näpp
Varit sjuk? Nä konstigt nog inte
Sjungit? Nej
Velat säga till någon att du älskar den? Velat och gjort
Träffat någon ny? Nya grannen eller? :)
Saknat någon? Ja
Kramat någon? Ja
Kysst någon? Nej

Har jag:

Digitalkamera? Ja, men den är trasig
Telefon på rummet? Hmm, ingen hemtelefon
Mobil? Ja
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Nej, och har aldrig haft
Husdjur? Katt, men beståndet ska utökas om en vecka
Bra kompisar? Ja
Tar du receptbelagda mediciner? Nej, inte just nu. Tror jag inte iaf
Vem vill du fika med just nu? För sent att fika nu! :)

16/7

*pustar ut* Det är ÄCKLIG varmt ute! Inte för att jag varit ute men jag har dammsugit och moppat. Och det var svettigt kan jag säga.
Hur kan 2 barn skita ner så mycket? Och vart kommer all sand ifrån? Tror jag fyllde dammsugarpåsen men sand när jag dammsög. Visserligen hjälper katten, jag och alla andra barn som springer här till lite med. :) Jaja. Nu är det iaf rent här. På golven vill säga. Dock inte i barnens rum där jag vägrar städa. Dom är så pass stora så dom borde lära sig att iaf städa efter sig när dom dragit ut allt på golvet. Men inte då. Inte hjälper det heller med att hota att kasta alla leksaker. För det har dom ju minsann hos pappa säger dom. *muttrar* Ja, men det kanske kunde vara kul att ha saker här med. :S

Lite trött är jag nog allt nu. Ska nog lägga mig på soffan en sväng snart.
Sover ju inget om nätterna. Framåt 4 (om jag har tur) brukar jag bli lite trött iaf.

16:37

Det var hemskt vilken tid det tar för en stek att bli färdig! *suckar* Men nu är den nog snaaaaart färdig. *hoppas* För jag blev oerhört hungrig när det började lukta mat här.
Varför säger man söndagsstek? För att det förr var lite lyxigare med en stek eller? Och det hade man bara råd att äta på söndagen? Var den dyrare på onsdagen? :S Jaja... Vi äter iaf onsdagsstek idag. Sådetså! :)

17:21

Mat intagen! Och fy fan vad mätt jag blev... Blir nån timme i liggande ställning nu skulle jag tro.

Linus i morse:
-Noah, man KAN äta sniglar. I Frankrike anses det vara en delikatess.

Hmm, han är konstig han. Det ska låta så "fint" när han pratar. Anses?? Visst vet jag väl att det heter så, men inte använder jag mig av det ordet.
Likaså var maten vi åt nu DELIKAT. *fnissar*
MEN, jag kanske inte ska skratta... För nog låter det lite feminint i mina ögon. Hemska tanke!

22:03

Varit ute med soporna. Med hjälp av storeman. Mycket blir det när det ska sorteras. *muttrar*
Och vattnat allt på balkongen. Jädra springandes fram och tillbaka när man bara har en liten 2-literskanna. Så jag ska genast skriva upp 10-literskanna på min shoppinglapp tills nästa fredag!

*suck*

(x)hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskat
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) trott på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
( ) spelat gitarr
( ) sjungit i duschen
(x) har sett någon död människa
( ) har vibrerat av nervositet
(x) slängt porslin i väggen
( ) tyckt att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
( ) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat/kyssts på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
(x) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållt i en orm
(x) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
( ) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat mig ett liv med en speciell person
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har en sett en film mer än tjugo gånger
(x) kysser med öppna ögon *asg*
( ) gillar att städa
 (x) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
(x) är en negativ jävel 
(x) drömt att jag varit död
( ) trivs med min kropp
( ) är dålig på att säga nej
 (x) har någon gång känt dödslängtan
 (x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
( ) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
( ) gillar muskler
(X) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

Om du har läst denna listan är du utmanad. du ska sätta in samma lista och svara på den.
Lägg ut den var du vill .. :)

14/7

Goddagens!

Solen skiner och jag är skapligt pigg faktiskt. Har inte ont i ryggen, inte i huvudet... Dock lite i nacken. Men vad fan är det mot det jag haft innan! :) Tänker iaf inte gnälla om det.

Min huvudvärk släppte ju igår framåt dagen iaf. Så skönt. Så jag somnade tom en liten stund på soffan på em. Efter att ha varit vaken i mer eller mindre ett dygn då.
Sen gick jag och la mig kl 23 typ. Men kunde INTE somna. Låg och vred och vände mig till 01 då jag gick upp och la mig på soffan i stället. Och tittade på tv till 4:30. Var inte kul att vakna när grannens pojk knackade HYSTERISKT på dörren kl 11 idag. *suckar* Det hjälpte ju inte mycket att koppla ur den ringklockan inte. Eftersom han tydligen fort fattade att man i stället kunde knacka! :) Att han dessutom varit här varje dag förra veckan och knackat på och frågat efter mina barn och jag förklarat att dom kommer först denna veckan, det gick tydligen inte alls in... *fnissar*

Ringt massa samtal idag. Eftersom TimePool inte verkar fungera hemifrån längre. *suckar* Det är ju ett måste ifall jag ska kunna jobba extra. På arbetstid har man inte tid att sitta med sånt. Men efter massa samtal hit och dit har nu IT-avd "lovat" att det ska komma igång under dagen. Vilket verkar mindre troligt eftersom det inte funkar nu och dom slutar om 10 minuter! *muttrar* Nu har jag visserligen semester och behöver kanske inte använda mig av det. Men jag tycker det ska fungera ändå. Eftersom dom haft över en vecka på sig att fixa det!
Även pratat av mig lite med P som innan jobbade hos oss men numera jobbar för bemanningsenheten. Fick gnälla lite över den här kassa kommunen! :)

Precis  varit och hämtat barnen nu. Dom är ute och leker nu. Efter lite tjat från mig. Dom tyckte minsann att dom kunde få kolla på den nya filmen dom fått, men är det sommar och sol ska man inte sitta inne och titta på film inte. Så nu är dom väl ute och terroriserar alla grannar i stället. *asg*

Hoppas verkligen mitt "pigga" jag håller i sig nu under semestern! Jag måste få lite gjort här hemma.
Den 25:e har jag "tvingat" U att åka till F-staden och storhandla igen. Och så ska jag nog försöka hitta mig nåt litet husdjur igen. Fiskar, en liten fågel eller kanske en liten råtta igen. Nåt måste jag ha iaf.
Och har jag tur kanske dom har billig vit färg på ÖB så jag kan köpa och måla iaf ett av mina rum här. Typ hallen eller så. Vill inte ha mitt mörka längre ju.

Jaja.. Den som lever får se!
På återhörande!

Nån minut senare:

Ja jädrar i det... Nu fungerar TimePool igen! *grymt imponerad*

13/7

Jag är hemma och är sjuk. Om man nu kallar det sjuk när man "bara" har huvudvärk. Men fy fan vilken huvdvärk jag haft/har delvis. Har nog aldrig varit med om det innan. Visst har jag ofta/mer eller mindre alltid ont i huvudet men detta var nåt i hästväg.
Gick och la mig tiiiidigt igår. Men vad hjälpte det. Har kanske sovit 1 timme allt som allt inatt.
Så i morse ringde jag och sjukskrev mig. Trots att jag absolut inte har råd med det. Men vad fan... Jag hade ju inte kunnat göra nåt vettigt på jobbet ändå.

Nu har snälla U varit här med tabletter till mig iaf. Får se om dom gör nån nytta för jag orkar inte gå runt här som ett kolli.
Nu ska jag ta och lägga mig ner igen. Och invänta resultat. :)

18:41

Nu har ännu snällare Tiagirl varit här med mina favorittabletter!! *tackar och bockar*

12/7

Jobbat hela dagen.
Nu ligger jag (sitter en liten stund just nu) helt utslagen på soffan. Har så förbannat ont i huvudet så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det bankar, bultar, värker... Kan ju fan inte röra på mig för att det gör så ont! *hatar*

20:36

Det här ju helt sjukt. Vad ska jag göra? När jag inte kan göra nåt? Kan ju inte ens titta på tv.
Tror banne mig jag ska lägga mig. Och hoppas på att jag inte vaknar med samma förbannade huvudvärk. För den här gången är det värre än nånsin. :S

10/7

10:nde?  Jag hade precis för mig att det var den 9:nde idag. Fasligt vad tiden går fort. Hinner inte alls med. Snart har halva denna månaden gått med ju.
Händer inte mycket här iaf. Jobbar, jobbar och jobbar. Däremellan vilar jag. Eller diskar. Eller tvättar. Eller nåt sånt.
Idag VAR det egentligen ledig dag. Men jag ska jobba en sväng ikväll. Däremot är jag ledig imorrn. Mest för att jag MÅSTE. Och kanske för att det inte är nån som är sjuk eller vill ha ledigt. Visserligen har jag redan förstört den där fåniga veckovilan vi måste ha varje vecka på 36 timmar i ett sträck så jag borde ju kunna jobba imorrn med. :) Jag tänker ju iaf inte tacka nej ifall dom sms:ar imorrn bitti inte.
Sen jobbar jag ju bara lördag och söndag. Sen är det semester!

Såg att Tiagirl ska till Djurparken den 27:e. Det hade ju passat mig bra om jag hade haft barnen den helgen. Vilket jag givetvis inte har då. Men jag kanske får låna dom av pappaB igen. Gör ju inget om dom kommer en dag tidigare. *tycker* Och han ska ju låna dom nån lördag av mig sen sa han nåt om. Dom skulle på bröllop tydligen.
Får väl ta en funderare på det. Och fråga pappaB åxå.

Sol idag igen. Skulle nog vara fint idag och imorrn. Sen ska det bli skitväder igen. Men nästa vecka när jag går på semester har jag beställt sol i 3 veckor framåt. :) Fast inte så äckligt varmt. Det tycks inte om!

13:10

Nu ringde det från privat nummer och jag hann inte svara. Den ringer väldigt kort tid min telefon?! Jaja... Iaf som hade jag ett meddelande på mobilsvaret efter det. Lyssnade av och det var läkaren jag var hos på hud i juni nån gång.
Hon skulle ringa senare sa hon.
Och då undrar jag ju genast om jag kanske är sjuk! Eftersom hon inte ringde när hon skulle men ringer nu. Då kanske det visade nåt konstigt på provsvaren. Annars kunde hon ju lika gärna låtit bli att ringa efter så lång tid. *tycker*
Eller MÅSTE hon ringa. Eftersom det var det vi bestämde när jag var där. *hoppas* För jag har inte tid att vara allvarligt sjuk inte! :)
Får väl helt enkelt vänta tills hon ringer igen då. Om hon nu inte glömmer bort det igen.

7/7

*muttrar åt Tiagirl* Ska man behöva börja dagen med att försvara sig här eller?!
Ja, jag äger en pelargon. Men inte står den I mitt köksfönster! Tycker ju inte ens om pelargoner. Fast just denna var ju fin. Dock har JAG inte köpt den själv.

Treo treo... Ska jag verkligen behöva sluta helt nu då eftersom Tiagirl tydligen ska slå mig i att sluta?! Jag som tänkte cykla till apoteket innan jobbet idag. :S Fast jag är så övertygad om att bara för att hon har klarat sig utan en idag på morgonen så kommer hon snart ta en iaf. Sådetså! Vilket betyder att jag åxå får. Och nu behöver jag verkligen. Har fortfarande grymt ont i ryggen.. Och ikväll ska jag ju jobba. Och jag kan ju inte jobba om jag var och varannan minut måste antingen sätta mig ner eller lägga mig eller vad som. :S
Jaja... Vi får väl se vad jag gör!

Usch... Har inget att säga, som vanligt...

12:43

Nä, denna gången gick det inte. Jag har köpt treo. :( Förbannat dumt, jag vet. Men när ryggen bara blir värre och värre så funkar det inte. Visserligen var min tanke att köpa nån annan sorts värktablett men när jag stod där nere så gick det ju av bara farten att säga; - Ett rör treo tack.

13:22

I´m back!! Nu har jag inte ont! Så skönt! :) Bara lite öm. Men det kan jag ju stå ut med.

 Min pelargon. Som INTE står I köksfönstret! :)

 Min "doktor" har börjat ta sig bra nu!

Jaha... Halv två snart då. Börjar jobba kl 15:30. Barnen får följa med till jobbet så hämtar pappaB där. Känns onödigt att lämna dom på dagis/fritids för den korta stunden. Han ska ju hämta dom vid 16:10.
Nu har jag bara denna veckan kvar att jobba. Sen är jag ledig i 3 veckor. Känns oerhört konstigt tycker jag. Vet inte alls vad jag/vi ska hitta på. Men vi måste nog åka till Ölands Djurpark en dag iaf. Fast jag tycker det är förbannat svindyrt att gå in där. Iaf för mig som inte har så mycket utbyte av det. Förr åkte man ju massa karuseller och så. Men det vågar jag ju inte längre. :/

Tantvarning

*snott från Tiagirl*

Tantvarning är när du...


...har pelargonior i köksfönstret

- Näpp


...tänder på män i tweedkavaj

- Verkligen inte

...har fler sorters flaskor i medicinskåpet än i barskåpet

- En flaska i varje skåp. Inte för att jag har barskåp men i vitrindelen på bokhyllan står det en flaska likör


...att dina fem år gamla byxor inte är pinsamma

- Har nog inte så gamla byxor


...köper Yes istället för två billigare flaskor

- Men tjena... Jag har ju använt Yes sen jag började diska. Och då var jag UNG. Och det gör jag för att Yes är bäst!


...inte kan åka bil i två timmar utan att ha med kaffetermos

- Värre utan treo då. Dricker ju inte ens kaffe.


...håller koll på grannarna

- Koll och koll.. Nyfikna är vi väl alla lite grann. :)


...hittat din favoritparfym - och den luktar mysk
- Eh, näe.


...slutar använda skärp

- Har väl aldrig riktigt börjat heller. Använder ibland. Ibland inte.

...tror att det har hänt något om telefonen ringer efter 21.00

- Njae...


...slutar använda stay-ups och börjar med strumpbyxor

- Slutat? Har inte ens börjat.


 ...istället för att uppskatta att läkaren är snygg, blir irriterad över att han är så ung
- Är han snygg så är han! Inte spelar det nån roll om han då är ung.


...skrattar åt tonåringarnas stil och musik för att sedan haka på trenderna när de är över

- Ärligt talat vet jag inte ens hur tonåringarnas stil ser ut nu. Så nä. Och jag har min egen stil. Följer då inget mode.


...börjar prata med dig själv
- Hmm, jodå... Men det finns ju inte alltid nån att prata med! :)


...plötsligt anses sexuellt erfaren

- Finns ju alltid nytt att lära sig. Så nä... Inte det heller!


...får en klapp på kinden istället för baken av äkta hälften när du kommer hem från jobbet

- Det har jag ingen. Visserligen brukar barnen slå mig på baken ibland! :)


...slätar ut julklappspapper för att använda nästa år
- Verkligen inte. Det åker i soporna med en gång.


...går till affären, med den fula miljövänliga tygpåsen utan att skämmas

- ABSOLUT INTE! Förutom när man ska handla till nån på jobbet och dom skickar med en sån oerhört PINSAM kasse. Som jag gömmer innanför jackan.

...sminkar dig endast vid speciella tillfällen

- Varje dag. Så nej där med.


...köper trisslotter istället för godis och en tidning

- Jag väljer nog godis ska ni se! Inget kan stoppa mig!


...matchar diskborsten och disktrasan

- Jag försöker ju matcha hela köket. Men inte för att jag skulle vara tant! *muttrar* Men ja då...


...gör av med mer pengar på vardagar än helger

- Ingen aning.


...drömmer dig bort med hjälp av frökataloger

- Näpp. Finns bättre kataloger än så.

...tar ICA:s gratis års almanackor

- Köper dyra jag


 ...har speciell börs för småmynt
- Nej


 ...kan recept utantill

- Jag lagar ju all mat utan recept. Men kakor eller så kan jag ju inte utan recept. Men vem fan kan inte koka makaroner och köttbullar utan recept? Nej alltså!


...tycker att översta lagret i Alladin asken bör ätas upp först, innan du börjar på nästa lager
- Hmm, jag tjuvar alltid på det undra lagret innan det övre är slut! Så nej där med!

...efter kalas diskas det innan du lägger dig

- Har sällan kalas. Men inte fan skulle jag diska innan jag la mig.


...köper bindor på apoteket

- Nej


... har börjat oroa dig för att du är tant och googlar om saken

- Eh? Camica + tant eller? Nä det gör jag inte det heller.

--------------------

Ja då är det dags att börja summera, det finns totalt 30 påståenden, så här kan du kontrollera var på linan du själv befinner dig.

Räkna ihop hur många positiva och negativa svar du har, dvs hur många tantvarningar och INTE tantvarningar som du har...

Om du har fler än 15 positiva, dvs tantvarningar får du börja se upp, du har utan tvekan börjat din vandring in i tantträsket! Men fortsatt finns det än återvändo!

Om mer än 2/3 delar är sanna, dvs om minst 20 påstående är sanna är du en ÄKTA go TANT!! Finns ingen återvändo, bara gilla läget, dvs le och se glad ut och inse det faktum att du är en TANT!...

Och har du 15 eller färre negativa, dvs osanna, kan du vara lugn, men ju närmare du är den där magiska gränsen på 15, desto mer får du se upp, utan lilla minsta kan du vara där...

Om du har färre än 5 negativa, dvs osanna, kan du lugnt pusta ut, det är LÅNG tid kvar innan du ens behöver oroa dig!

Det var svårt att räkna när jag inte skrev ja och nej på allt. Men inte är jag tant inte! *hoppar och studsar*


6/7

Nä... Det är inte ett dugg bättre idag minsann. Har fortfarande lika skitont i ryggen och i benen. Fattar inte hur det kan göra så ont. :( Vaknat nån gång i timmen hela natten och varit tvungen att gå upp och gå runt lite. Sen lägga mig och hoppas på att somna fort innan det börjar igen. *vansinnig* Ska ALDRIG mer SLUTA med treo. Vilket tyvärr betyder att jag heller aldrig kan börja med treo igen. Men det känns förbannat lockande att cykla till apoteket det första jag gör imorrn bitti. :)
Varit och hämtat Panodil på jobbet nu. Desperat! :) Får se om det funkar lite grann. Hoppas det iaf.

Barnen är ute och spelar? kula. Snart dags att laga lite mat. Kanske kan orka med disken åxå. Sen får det vara för idag. *suck* Får ju inget vettigt gjort när det är såhär.

5/7

Fy f*n! Jag har så satans ont i ryggen så jag tror jag dör snart. Helt sjukt. Men jag har ju haft denna mysko smärtan innan 2 ggr. Och det i samband med att jag slutat med treo. Givetvis.
Börjar i svanken och gå ner i arslet och vidare ner till baksidan av låren. Ena stunden gör det skitont. Nästa känns det som att det "kryper" i hela kroppen. Lite som växtvärk som man hade när man var liten. Kan inte sitta, kan inte gå, kan inte ligga. Så vad fan ska man göra?! *suckar*
Linus hittade 2 tabl häromdagen som Tiagirl hade glömt, eller tappat. Tramadol eller vad dom heter. Så igår tog jag en i förhoppning att det skulle hjälpa. Och visst, en liten stund var smärtan borta iaf. Tog en i morse med. Men jag har lik förbannat skitont nu.
Men vaddå? Skulle det vara smärta som kommer av abstinens? Kan det omöjligt vara. Men betyder det då att jag egentligen har så förbannat ont men att jag inte märkt det innan för att jag knaprar treo hela dagarna? Så kan det inte heller vara eftesom jag vet att detta går över om en vecka. Har iaf gjort det innan.
Skitsamma. Det är väl bara till att stå ut. Men det är inte kul när det gör så ont så jag mår illa. :(

Annars händer det inte mycket i livet just nu. Fortfarande skittrött. Låg. Off. Vill inget. Orkar inget.
Ligger mest och läser tycker jag. Men snart är mina böcker slut igen. Så jag får hoppas att min tröttperiod åxå är slut snart.

Nästa vecka är sista veckan att jobba. Sen har jag SEMESTER! På riktigt! Visserligen bara 3 veckor. Har inte råd med mer. Ska bli skönt iaf.
Fast känner jag mig själv kommer jag bli nojig efter första veckan och vilja börja jobba igen. Jag är ju ingen "gå-hemma-människa" direkt.

Min käre katt har tydligen varit hos nån granne (eller flera) och kissat revir. *skäller* Så nu är dom arga och jag MÅSTE genast kastrera honom. Frågan är bara för vilka pengar. :S Tycker nog att grannarna kan skramla ihop lite då. :)
Konstigt bara att han aldrig nånsin gjort nåt sånt här hemma?! Fast dom kanske inte gör sånt hemma hos sig själva förstås. Jaja... Jag får väl se vad som händer. Risken är väl att dom tar och avlivar honom om jag inte gör nåt åt det snart. Vet att andra personer har gjort så. Fast i andra området. Men nog är det märkligt att man helt enkelt kan gå ner och avliva någon annans katt bara sådär.

Ja just det. Nu är sommaren här. Sol hela tiden. Och jättevarmt. Fast igår och idag har det iaf blåst lite ute. Skönt!

3/7

14 1/2 timmar utan treo nu! Så förbannat duktig jag är.
Bestämde i morse att det skulle bli min sista treo. Igen. Får se hur länge jag klarar mig denna gången. Men jag har inte råd. Och det är ju inte bra, oavsett vad min läkare säger.

Fortfarande förbannat OFF fortfarande. Trött, seg... Fattar inte alls som sagt vad det är med mig. Men jag hoppas jag snart blir mitt gamla vanliga jag igen. För även om det inte var nån vidare fart och fläkt på mig innan så var det fan så mycket bättre än detta.
Igår fick jag visserligen lite gjort här hemma. Men hjälp av barnen. Dom plockade och jag dammsög och moppade.
Idag har jag inte gjort nåt alls. Jobbat. Och sen har jag väl mer eller mindre legat på soffan och läst resten av dagen. Tittat lite på tv med. Vilket jag ska göra nu igen. Hells Kitchen börjar ju igen. Och det vara måste jag se. Han är förbannat rolig han den där, hmm, Gordon Ramsey tror jag han heter.

22:54

Aj aj! Fy fan vad ont i huvudet jag har. Känns förbannat upplyftande att veta att jag ska ha det såhär i minst en vecka nu. :(
Tur jag är ledig nu fre-sön iaf. Om dom inte sms:ar imorrn och vill att jag ska jobba förstås. Jaja.. Jag överlever nog detta med. :)

Nu ska jag ta och kravla mig bort till sängen tror jag. *gäspar stort*

Natti!

2/7

Godmorgon! Eller god fm kanske.

Bäst jag förklarar mig så inte fler än Tiagirl får för sig att jag är gråhårig bara för att jag råkade ha 3-färgat hår.
Så är det inte alls. Utan jag hade min naturliga röda i botten. Alltså min utväxt. Sen kom det ytterligare en röd färg. Och sen sitter mitt gamla svarta kvar längst ut. Här finns inte en tillstymmelse till grått hår. Bara så ni vet!

Jaha. Uppe är vi iaf. Barnen har ätit. Dom är insmorda (heter det så?) och påklädda med t-shirt och shorts. Nästan så jag måste upp och måla kors i taket. Fick dom själva välja skulle dom nog (iaf lilleman) ha vinteroverall på sig. :S Mycket märkligt eftersom när det väl är vinter och kallt ute, då ska dom inte ha så mycket kläder.

Vet inte riktigt vad som står på schemat idag. Har väl säkert ingen ork till nåt idag heller. Så fort jag anstränger mig lite börjar jag ju hosta som en idiot.
Som jag sa till en herre på jobbet häromdan när han sa att "dom" plågade ihjäl honom. Det är MIG "dom" plågar ihjäl.
Jag har feber, näsan är som ett öppet soll, jag hostar så jag nästan pissar ner mig och dessutom har jag världens största munsår!
Han skrattade glatt, som han alltid gör! :) Man KAN skoja med honom.

Planterade om mina taklökar i en balkonglåda igår. Så nu slipper jag köpa blommor till den varje sommar. :) Stilrent och lättskött. Nu måste jag bara hitta lite andra sorters taklökar till dom andra 2 lådorna jag har. Kollat lite på tradera efter lökar men hittar ju inga jätteannorlunda.

1:a Juli

Vad är det med mig?! Jag är inte alls på humör. Ingen ork. Inget alls. Jag bara finns.
Har varit ledig idag iaf. Och är ledig imorrn med. Skönt.
Förkylningen är bättre, men inte bra än. Kanske därför jag är så seg. Skulle helt enkelt inte jobbat när det var som värst med den. Men vem fan har råd att vara hemma?! Inte jag iaf.

Har inte gjort alltför många knop här hemma idag heller. Plockat och donat lite bara. Typ diskat, lagat mat, städat badrummet. Läst massa.
Och nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och fortsätta att läsa. Finns ju inget annat att göra.

Natti!

RSS 2.0