Förvaring

Nu har jag äntligen tagit mig råd att införskaffa en hylla till lillemans rum. Ringde Tiagirl som ska över till Öland imorrn och bad henne köpa med en sån till mig. :) När lilleman fick eget rum så fanns det ju liksom inga möbler över till honom att ha saker på eller i. Så just nu har han bara en liten byrå med 2 lådor och det kommer man inte långt med tyvärr.
För den delen skulle jag själv vilja ha en sån hylla. Fast en större variant då. Så kanske jag kan kasta ut den gamla fula bokhyllan jag har nu. :/ Men men.. Det får vänta tills jag blir rik. Om jag nu skulle bli det någon gång. Tveksamt!

Snart dags att bege sig till jobbet då. Fy f*n så tråkigt. Jag är inte alls på humör för att jobba. Skulle nästan hellre vara hemma och städa faktiskt. Men det kanske blir bättre när jag väl kommer dit. *hoppas*

31/10

Fy f*n vad ont i ryggen jag har! Den där stolen kan inte ens vara lite nyttig ju! Man ska väl inte få ont av den?! Nu är det ju visserligen värre eftersom urticarian gör sig påmind. Men det är ju annan smärta med.
Har iaf städat här hemma (igen) trots att jag har ont. Tvättat 2 maskiner. Vikt ihop massa tvätt OCH hängt in. Hängt upp maskinerna jag har tvättat. Plockat och dammat i vardagsrummet. Dammsugit och moppat  stort sett alla golv. Hoppade över Lillemans då hans rum fortfarande är stökigt. *suckar*

Snart dags för jobb. Jobbar ikväll och imorrn kväll. Om nu inte S kan jobba min kväll imorrn. Eller ev en del av kvällen iaf. Tycker ju inte om att stressdricka om jag ska ut. OM jag nu ska det imorrn. Det kan jag ju inte bestämma än. Nån timme innan möjligtvis. *velig*

Förbannade massagestol!

Det gick snabbt att ändra åsikt om den minsann. Visst var det skönt (även om det gjorde lite ont) att få massage. Men NU är det inte skönt. Man skulle ju kunna säga att jag har fått ytterligare ett bevis för att jag har tryckurtikaria. Båda sidor om ryggraden är alldeles uppsvullna och röda och kliar något jävulskt mycket. :( Jag hatar denna förbannade jävla konstiga sjukdomen!!!!!!

Massagestolen

Hmm, den gick ju att sitta i. Men det gör ont när den knådar ryggen måste jag ju säga. Aj aj! Och dessutom känns det som att jag var för kort för att sitta i den. För när den skulle ta hand om min nacke så kändes det inget alls. Men jag tänker iaf testa att boka den ett par ggr.

Nu är det RIKTIG jävla höst. Det blåser och regnet öser ner med jämna mellanrum. Tydligen snöar det på Småland med. :/ Jag behöver då ingen snö förrän om tidgast 29 dagar då.

Tror banne mig att jag har blivit beviljad semester på söndag. Då kanske det kan bli lite party i helgen då. :) Var ett bra tag sen man var ute.

30/10

Om bara 29 dagar får jag börja JULPYNTA!!!! Årets höjdpunkt är äntligen på ingående.

29/10

Äntligen kom jag iväg för att simma igen! Så skönt att ha det gjort. Eftersom det inte "går" att lösa med barnen varannan vecka så får det bli gymmet den veckan i stället för simning. Så man iaf gör något nyttigt. :)

Annars har det väl inte hänt speciellt mycket idag. Jobbat till 13:30. Och nu ska jag slappa. Eller ev ta hand om lite disk och tvätt.
Imorrn ska jag upp och testa den nya massagestolen kommunen köpt in. Vet inte om det är nåt för mig. Bara sitta still i en stol och inte göra nåt. Men testa kan man ju iaf.

Idag kom skolkorten på Storeman äntligen. Men inte kan jag ladda upp dom här med detta sega nät. :( Men snart är det den 1:a Nov som tur är. *längtar*


28/10

Bredbandet suger, likaså gör livet... *off*


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Tinah Johansson

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet


I telefon!

Ja nu har jag minsann ringt till Tele2. Men inte fick jag skälla inte. Dom har INTE ändrat mina villkor. Alltså får jag fortfarande surfa för 5GB i månaden. Vilket jag då tydligen redan har gjort. :/ *muttrar lite* Förstår inte hur det gick till alls. Bara ett gäng avsnitt av PB ju. Detta betyder alltså att jag måste sitta på denna fasligt skitjobbigt sega hastigheten tills den sista Nov. Hur fan ska jag stå ut?!!!
I fortsättningen ska jag iaf nollställa min räknare den 1:a varje månad så jag har koll på hur mycket jag gör av. Och det kanske är väldigt onödigt att ha datorn igång när jag är hemifrån lite längre stunder.

Ännu en hare!

Eller delar av en hare. Men nu var det inte Kisse utan barnen som kom hem med det. :/ Dom har fått varsitt BEN från en hare. Att ha runt halsen?! För det bringar tur? *kräks* Eller som storeman sa: -Det tillbringar tur.
Efter alla år som jag bodde med min pappa som dessutom var jägare, kan jag inte minnas att jag någonsin har fått ett harben att ha runt halsen. Det kan kanske vara nåt påhitt från Finland då farbrorn dom fick dom av är där ifrån.

Har inte orkat ringa Tele2. Har varit så seg och off hela dagen.
Inte heller har jag testat att dammsuga bananflugor efter tips från Millan. Dock har jag nog 7 bananflugor i varje flaska. Till skillnad från dom fem jag hade i morse. :)
Lilleman ligger i badet. Sen är det storemans tur. Sen blir det barnprogram, kvällsmat och sängen. För mig blir det slappa i soffan.
Imorrn, jobb hela dagen. Eller hela veckan kan vi lika gärna säga.

26/10

*muttrar* Det börjar bli väldigt jobbigt att surfa i denna hastigheten. Vilken sida jag än går in på så nog f*n tar det 10 min för sidan att laddas. Aftonbladet är inte att tänka på då det tar evinnerlig tid.
Men idag ska jag ringa Tele2. Trodde inte man kunde ringa om såna ärenden  på helger men tydligen kan man det. Så nu ska jag bara ladda upp min ilska ordentligt, sen jävlar!

Fördelen med segt bredband är ju att jag inte gärna sitter här och ugglar. Vilket betyder att det blir mer vettigt gjort här hemma. Igår, efter flera månaders tjat på barnen med halvdana städningar, så fick vi äntligen ordning och reda i storemans rum. Jag passade på att ha storstädning i badrummet så jag kunde gå in till dom så fort jag såg att dom hittade på annat än att städa. :) Äntligen kan man se GOLVET i hans rum. Det är väl dock ingen vacker syn när det finns fläckar från diverse förstörda pennor över hela golvet. Och dom går inte att få bort. :( Det är blått, rosa, grönt, svart...
När dom äntligen var färdiga igår sken som som solen båda två. Och lekta med varandra. Och tjatade hela dagen om hur fint det var i rummet. Tyvärr lär det väl inte vara i det skicket imorrn när dom åker igen. Men 1 dag är nog så bra.

Idag antar jag att det blir en väldigt seg och långdragen dag. Jag hatar att ställa om klockan. Jag kan inte alls förstå vitsen med det. Visserligen är det väl rätt skönt att få sova en timme längre. Om man nu hade kunnat sova. :)
Antar att det får bli en städdag idag med då. Vika tvätt ser ut att behövas med. *suckar* För att inte tala om bananflugejakt. Vilka as dom är dom där små rackarna!
Jag har "laddat" 2 flaskor med sirap, vinäger och en droppe diskmedel. Anticimex tipsar ju om det. Problemet är ju bara att asen inte går ner i hålet på flaskan utan sitter upp på toppen. *muttrar* Men jag har lyckats lura en hel del(typ 5 i varje flaska av dom 10 000 som finns här!).  Och jag har ett svagt minne av att jag hade massa såna förra året med och då funkade det med flaskor med sörja i. Så jag får väl avvakta. Och fånga nån då och då.

25/10

Åh vad jag hatar Tele2! För ett år sen köpte jag min dator med Tele2:s mobila bredband. Då hette bredbandet "Fri Surf" och kostade 99:- i månaden. Man fick alltså surfa huuuuuur mycket man ville för dom där 99. I februari ändrades villkoren. Jag fick ett papper hemskickat om det. I stället för fri surf fick man nu göra av med 5GB på en månad. Gjorde man sen av med mer så skulle dom sänka hastigheten till 30 kbit/sek.
Såhär skrev dom:
Du kommer att kunna surfa med full hastighet upp till 5GB per 30-dagarsperiod. Därefter surfar du med 30 kbit/s fram till nästa 30-dagarsperiod. Din period styrs av fakturadatumet på din senaste faktura, dvs faktureras du den 28:e i varje månad så gäller din 30-dagarsperiod till den 27:e månaden efter.

Eftersom mina villkor ändrades då fick jag alltså chansen att säga upp mitt breband om jag inte var nöjd. Trots bindningstid och uppsägningstid.  Men jag ansåg ju att 5GB skulle räcka för mig. Så jag har det kvar.
MEN! Nu har dom jävlarna sänkt min hastighet! Till 30 kbit/sek. Det är inte kul för fem öre. Och jag VET att jag inte har gjort av med några 5GB under denna månaden. Så igår gick jag in på deras hemsida och kollade (kom ju in på sidan efter 10 min eller nåt *skitsur) och då har dom ändrat villkoren UTAN att berätta det för mig??? Kan man verkligen göra så?
Nu får jag tydligen bara göra av med 1GB per månad. Sen sänker dom hastigheten. Och numera går brytdatumet den första varje månad i stället.
I stället har dom lagt till ett nytt bredbandsalternativ. Där man får göra av med 5GB. Men då kostar det nu 189:- i stället.
Dom kan ju ge sig fan på att dom kommer få ett vääääääldigt surt samtal av mig!
Visst kan jag väl tänka mig att betala 189 i stället för 99. Men det hade ju inte gjort något om dom hade berättat det för mig då. Och kommer dom dragandes med att om jag nu ska ha det i stället så kommer jag få betala en ny anslutningsavgift och säkert få en ny bindningstid. Ja, då kan dom glömma mig som kund där.
Så nu ska här letas andra abonnemang. Hittar jag nåt som passar mig så ska jag ringa och skälla ut Tele2 efter noter. Sen säger jag upp detta! *skitsur och på krigsstigen*

Kisse har blivit en lugnare katt redan nu sen han ballknackades. Kan det vara möjligt?
Dock fick han frispel igår ett par ggr och skulle leka med barnen. Eller med storeman rättare sagt. Så fort han kom i närheten kastade han sig på honom och hängde i kläderna. *fnissar*
Sen kom han ju givetvis dragandes med en liten mus på kvällen. Jag öppnade dörren och då stod han ju där och skulle visa den. Den stackaren som fortfarande LEVDE. Men jag tror att den var skadad så jag fick ju till slut schasa? iväg både katten och musen. Efter 10 minuter eller nåt var han hemma igen. Dock med en halvdöd mus. *muttrar* Han är ju för hopplös. Han får så gärna fånga djur och äta om han vill. Men jag vill ju inte se dom. *suckar*

Barnen! Tja.. Dom skulle också behöva lugna ner sig ganska rejält! *muttrar*

Idag är det STORSTÄDNING som gäller. Speciellt för barnen. Dom kommer inte få en rolig dag. Och det är dom nog medvetna om. Idag är jag stenhård.

*fnissar*

Har som vanligt tv:n. Tittar lite då och då. Nu var det serien Sjukhuset på 3:an. Ambulansen var och hämtade en äldre farbror och samtidigt pratade personalen med frugan.
Frugan berättat att dom minsann varit gifta i 60 år. Lite senare säger hon;
-Vet du vad som är så konstigt? Våran son är också 60 år. På den tiden tjuvstartade man lite. :)
Hehe! Precis som att man inte tjuvstartar nu med då. ;)


Hehe!

Storeman sover. Och tandfén har preciiiis varit här. Där fick han så han teg. :)

Men tjena...

Nu kom han upp här, Storeman. Och berättar att han minsann har kommit på hur han ska lista ut hurvida det finns en tandfé eller inte. Han ska vara vaken tills JAG har gått och lagt mig. För om jag inte då har lagt en 10:a i glaset så är det tandfén som gör det. Eftersom att om jag har lagt mig så vaknar jag inte. Just det vet jag inte vad han har fått ifrån. För han har nog missat att jag är vaken flera ggr varje natt. :)
Men hur eller hur så blir det ju problem om han tänker vara vaken tills jag går och lägger mig. Jag känner den pojken. Han kan vara vaken väldigt länge. Och har jag nu inte lyckats stoppa ner den där pengen i glaset så har jag ju svårt att tro att min första tanke, när jag vaknar inatt, är; PENGEN! *suckar* Barn bara ställer till det för en ju... :)

Den där tandfén



Storeman tappade sin tredje tand idag. Överlycklig kom han ut till mig och berättade att han genast skulle lägga den UNDER MATTAN. *suckar* Jag vet inte alls vem som lurat i honom att man får 100.- om man lägger den under mattan i stället för i ett glas med vatten. Han själv sa att det var pappaB som sagt det. Men pappaB säger att det har han inte alls sagt.
Iaf lyckades jag efter mycket om och men få honom till att lägga den i ett GLAS. Nu ska jag bara komma ihåg att det faktiskt är jag som är tandfé också. :/

Imorrn blir det jobb hela långa dagen. 7:30-16. Sen jobbar jag nog torsdag och fredag med. *suckar*
Efter den 31/10 har jag inte en aning om hur eller ens vart jag kommer att jobba. Denna kommunen har fått storhetsvansinne och gör precis vad fan dom vill med sina anställda för tillfället. Tyvärr var jag sist in (att få fast tjänst) trots att jag jobbat på samma ställe i över 11 år nu, så jag riskerar att bli väääääldigt omplacerad nu när det ska dras in på tjänster. Dags att hitta på något annat skulle jag tro.

 Nya från ICA. Billigare än Nettos som ser likadana ut! :)


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Tinah Johansson

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet


21/10 Äntligen!

Goddagens! Länge sen sist. Iaf om man får tro Tiagirl. Sånt gnäll för att jag låter bli att skriva under en HEL dag eller så. Nu är det nog visserligen två dagar sen. Men det händer liksom inte mycket i mitt (patetiska) liv. :) Jobbat hela helgen ju. Långa pass.

 Lilleman. I väntan på bussen.

 Framme vid vårt mål! Eh, en guldfärgad skyltdocka kan få folk att ändra sig! :)

 Pojken som förgyllde min dag. Och resten av mitt liv.

Nu har jag äntligen tatuerat mig igen. Efter många års "tjat". Jag är mycket nöjd och vill redan ha en till! :)
Mycket söt och trevlig pojke som har tatuerat i ett par år. Eller 5 kanske. Duktig konstnär med! Som ska öppna studio i Färjestaden någon gång. Så lät det iaf! Och det hoppas jag. Vi behöver en bra tatuerare på Öland med. *tycker*

 Arbete pågår!

 Resultatet!

Jag är jättenöjd! Det enda jag har att klaga på är att han har det förbannat kallt hemma. :)

Pappa och morfar

Dom få personerna i släkten som jag hade kunnat tänka mig att träffa/umgås med. Och så är dom döda båda två. Ibland stör det mig. Det stör mig att mina barn kunde ha haft en morfar som hade brytt sig. Till skillnad från den andra idioten. MEN, jag klarar mig förbannat bra utan släktingar. Alldeles utmärkt förbannat bra. Förutom såna här kvällar när jag sitter och går igenom massa gamla papper och bilder. För då saknar jag.

 

Det ska börjas i tid!



Eh, en stickad, gul och rosa, för liten, HEL (alltså med ben och hela köret) helmysko dress. Och jag minns att jag blev skitsur när pappa slängde den. *asg* Visserligen blev jag väl sur för det mesta när jag var liten. :)
Och jodå, det på spisen är precis vad det ser ut som. :/

Veterinären

Ringde från Privat Nummer nu. Sånt som är sååå läskigt. Men jag tänkte att det är nog inte radiotjänst iaf så jag svarade.
Det var veterinären och hon saknade 670:- i dagskassan. *fnissar* Och den enda som hade varit inne och skulle betala just exakt den summan idag var givetvis jag. :) Så jag loggade in på banken med henne i andra änden och nädå, dom hade inte dragit några pengar för mig. Mycket märkligt. Så hon skulle kolla med banken på måndag och sen ringa mig igen. Så jag får väl sticka dit och betala då. *suckar*

Någon *pekar på Kisse* är preciiiiiis gaaaaaalen här nu. Han är ju pigg igen och vill UUUUUUUUT. Undrar hur detta ska sluta. :/

Buzzador

Idag fick jag mitt första erbjudande om en kampanj hos Buzzador! Det har jag väntat länge på. Så nu hoppas jag jag blir utvald med. Hmm, men jag hade gärna fått massa godis hemskickat. För det är jag sugen på för tillfället. :)

Porrpung

Ja Kisse har ju det. :/  Till ingen nytta för nu har han ju ingen chans hos brudarna längre. *fnissar*


Lilleman

Idag, äntligen, kom dom!



Var väl ok! Men det hade ju inte skadat om pappaB hade petat bort skiten under naglarna och klippt dom innan fotograferingen! *muttrar lite* :)

Hemma

Nu är Kisse hemma igen. Lite trött och slö. Men annars är allt som vanligt.

 Lite hängig! :)

 Gratisprover! Sånt gillas MYCKET! Men dom ska ju inte tro jag tänker köpa sånt svindyrt sen!

För övrigt så är faktiskt Kisse helt normal. Frisk och kry och inte alls så mager som jag tycker att han är. Väger tydligen 4,5kg vilket är fullkomligt normalt för en katt som han.

17/10

Natten har varit lugn. :) Kisse har bara varit uppe två ggr för att gnälla och krafsa på dörrar och fönster.
I morse tvingade jag in den stackaren i buren och sen vidare ner till pakethållaren på cykeln. Sen gav vi oss iväg. Mycket hoppigt och guppigt men fram kom vi. Ska hämta honom vid 12 igen. Sen ska den stackaren hållas inne i minst ett dygn till.
Gissar på att jag måste köpa något extra gott till honom idag efter denna märkliga upplevelsen. Annars kommer han hata mig för all framtid. Efter att först ha varit instängd i flera dygn, blivit fästingplockad, inte fått äta, blivit intvingad i en konstig bur, fått åka på cykel 2 ggr, blivit nersövd och ballknackad och dessutom tatuerad. Det kan inte vara lätt att vara katt! *fnissar* Och allt detta för granne R:s gnäll. Åh vad jag hoppas hon börjar gnälla igen! Då ska jag minsann trycka upp kvittot under näsan på  henne och be henne knipa igen den där lilla truten!
Så länge hon kommer till MIG och gnäller skiter jag fullständigt i det. Men när hon gick på U i affären, DÅ gick hon för långt. Och det ska hon få äta upp åxå!
Hmm, vad var det nu hon hade sagt... *funderar* Nåt i stil med: -Ja det är så jobbigt med hennes katt. Men barnen är ju snälla.
Jo man tackar! Vilken tur att barnen var snälla iaf. Till skillnad från henne själv som är pensionär och har som största intresse att springa nere i soprummet och ROTA bland soporna. *kräks*

Vad kallt det var i morse då. Riktigt kallt nu. Måste komma ihåg att sätta på mig vantar när jag cyklar och hämtar honom sen. Mina nya "höstvantar". :)

Kvällsryck

Jodå! Disken är iaf avklarad. Den har väntat länge på mig. Så skönt att få det gjort för nu blir det ingen mer disk förrän barnen kommer hem igen. Förutom nåt enstaka treoglas eller så. :)

Kisse och jag är INTE överens med varandra idag. Eller ikväll. För det första har jag kollat igenom hela honom efter eventuella fästingar (hittade TRE *ryser*) vilket han inte alls gillar. Efter det har han gått från fönster till dörr till fönster till dörr... Jamandes och skrikandes och klösandes. *muttrar* Jag hoppas för hans egen skull att han håller väääääldigt tyst inatt. Gör han inte det finns det stor risk att vi inte behöver cykla till någon veterinär imorrn bitti för kastrering. Kanske inte finns några kulor att kapa då nämnligen!
Om han inte hatar mig efter inatt så kommer han garanterat att göra det efter imorgon. Inte nog med att han ska ballknackas. Han ska dessutom tvingas in i en liten bur och dessutom få åka cykel ju! :) Han kommer nog bli överlycklig över allt detta. Men jag ska säga till honom att han får tacka granne R för det. Sådetså!

Tyckte att mina jordgubbsvärmeljus U hade köpt till mig luktade liiiite märkligt. Detta skulle ju faktiskt kunna bero på att det i själva verket är lingon och blåbärsljus?! Hur kan man INTE se skillnad på lingon och jordgubbar?! *suckar* Men dom luktade ju inte så förskräckligt illa iaf.
Oerhört små förpackningar var det med när jag tänker efter. Förstår inte alls vad hon köpt till mig. Undrar om dom andra var vanilj som dom ska. Måste jag nog kolla upp det med.


Fick tag på Kungsfoto

Efter mycket om och men hamnade jag till slut i en telefonkö iaf. Innan har det ju bara tutat hela tiden. Plats nr 10 i kön var jag dessutom. Förstår inte varför folk ringer till dom. *muttrar*
Lillemans kort är iaf på väg hem till mig. Storemans kort är under produktion och borde vara färdiga inom en vecka. Ja, det är ju åxå märkligt eftersom storeman tog kort innan lilleman. Men jag får väl vara glad att dom kommer snart.

Har hunnit med en sväng nere på apoteket med. Och en sväng runt skolan för att få en lapp från FK ifylld så jag får mina pengar. Hmm, måste alltså komma ihåg att begära tfp ikväll då med. *skriver upp*
Sen tog jag en sväng till ICA och köpte på mig cigg så det räcker tills på måndag. Passade på att hämta ut mina stövlar från Ellos samtidigt. Sen tog jag en vända in till jobbet för att hämta kattburen till Kisse och mina värmeljus från Ikea. Och icke att förglömma, en liten god kaka! :)

Nu ska jag slappa. Och sen kanske jag får för mig att ta hand om disken. Och kanske tom går ut med allt jag har i pappersåtervinningskassen. :)

Kisse är hemma!

Och nu kommer han INGENSTANS! Jag har stängt dörrar och fönster så han inte ska kunna hoppa ut någonstans alls. Gissar på att det kommer bli en oerhört jobbig kväll. Med mycket jamande och skrikande från honom. Kan nog jämföras med att ha två bråkiga barn hemma. :) Men det kan vara värt det när jag slipper gnället från granntanten. Men känner jag henne (och en del av dom andra gnällisarna) rätt så hittar hon snart något nytt att gnälla om. Finns tydligen inte mycket annat att göra om dagarna när man är pensionär och bara går hemma. *muttrar*

Kungsfoto

Nu har jag ringt till dom 2 dagar i rad. Och inte en jävel svarar! Jag vill/SKA veta vart barnens kort har tagit vägen åt. Storeman tog ju för fasiken kort i slutet av Augusti! Och lilleman veckan efter. *suckar* Alla tidigare år har man liksom fått korten efter max 3 veckor.
Nähä... Nu får man inte ladda upp bilder här heller. *skitsur* Jaja.. Fortsätter väl att terrorisera Kungsfoto i stället då.

16/10



Den här maskinen hittade jag i mitt badrum?! Trodde det var en helt vanlig miniräknare. Men tydligen kan man dessutom räkna ut hur mycket man får om man har en summa kronor och vill växla till euro. Eller tvärtom. Meningslöst som bara den. Men stämde, det gjorde det.
Nu undrar jag bara vart den kommer ifrån. Skulle nog tro att den har legat där sen pappaB:s tid. För jag har svårt att tro att jag skulle gå och köpa något så fånigt. :)

Fortfarande ingen Kisse hemma. Fan åxå! Han måste komma hem tills ikväll för efter ikväll får han ju inte äta nåt. Men med min tur dyker han väl upp imorrn bitti med en stor hare eller nåt. :/

Ledig dag. Precis som igår. Och lika illa på fredag. Nu för tiden får man liksom inte jobba extra. Förbannde kommun som ska spara pengar. Ska våra gamla behöva lida för att kommunen inte vet hur man handskas med pengar?!!! *morrar*

Vart är Kisse?!

*suckar* Nu har han varit så duktig och varit hemma varje dag ju. Under en längre tid. Men bara för att jag idag hade bestämt att när han kom hem så skulle han inte få gå ut igen eftersom vi ska till "doktorn" på fredag och jag vill vara säker på att han är hemma då, ja, då kommer han givetvis INTE hem alls!! Jag har lockat och skramlat med kattmat hela dagen lång men inte sett skymten av någon Kisse inte. Tror katter har någon inbyggd signal som säger till dom när det är "farligt" att gå hem. För det var ju likadant när jag äntligen bestämde att jag skulle kastrera Sture-Laban. 2 dagar innan vi skulle vara där försvann han. Och han har inte kommit hem än! Det var närmre 2 år sen det... :)
Nu hoppas jag ju förvisso att Kisse, även om han nu inte kommer tills på fredag, iaf kommer hem någon gång!

Skratta inte ihjäl er!

Men, ett gott skratt förlänger livet! :)

 

Det här hittade jag när jag var ute i förrådet och letade efter papper till skrivaren!
Så! Nu kan alla sluta undra varför jag MÅSTE använda mascara, varför jag MÅSTE färga håret och varför jag MÅSTE platta håret! Som ni ser... Det finns hur många förklaringar som helst. *asg*
På första bilden kan jag nog vara typ 7 år. Och andra bilden tror jag att jag gick i fjärde klass.
Jag undrar dock varför mitt hår blev så lockigt bara på ett par år?! Och varför den röda färgen ändrades till så mycket mörkare?
Jag tackar iaf högre makter för hud och hårvårdsprodukter!

Rallybajs

Så sammanfattar vi natten! :/

Snart jul!

Och jag har minsann beställt nya julgardiner från Jotex! S på jobbet ville nämnligen beställa därifrån så vi beställde tillsammans så frakten inte blir så dyr. Passade även på att beställa en matchande fin fleecepläd! Eller 2  var det ju. Så nu är denna julen räddad med!
Jag vill ha jul nu!!!!!


Hmmm

 *fnissar* JAG fick denna av Tiagirl! Hon är väl en av alla 2 som läser här. *asg* Nja, det är väl en och annan till då och då. Men men!
Jag orkar inte sitta och nominera massa folk. Så jag gör som Tiagirl sa. Jag TACKAR OCH BOCKAR helt enkelt! :)

14/10

Trött i benen efter en lång dag och kväll på jobb. Men det känns skönt att vara skuldfri. Iaf skuldfri på ett håll. Och för övrigt är jag inte alls på humör. Trots att det varit en toppendag med strålande solsken hela dagen.

Hämtat mitt efterlängtade paket från H&M idag. Men världens skönaste "mysbyxor". Hade jag vetat att dom var så sköna hade jag ju köpt på mig fler. Beställt en svart, stickad långkofta med. Som jag hade tänkt att ha på jobbet när man ska ut och röka i vinter. Men nu tycker jag nog att den är lite för fin för att ha på jobbet. Men o andra sidan vet jag ju inte om det är bättre att bara ha den när man sitter hemma och ugglar. Dessutom så sticks den. Halsduk och mössa fick man på köpet med. Stickat i svart och vitt. Inte speciellt snyggt men det sticks åtminstone inte. :)
Nu vill jag bara ha mina stövlar från Ellos med. Antar att dom dyker upp imorgon. Sen är jag rustad för den kalla vintern.

När jag kom hem idag en sväng på dagen kom Kisse hem och ville ha mat. HALTANDES. Riktigt ordentligt dessutom. Så typiskt att han ska skada sig nu bara för att vi ska till veterinären äntligen. Dom kommer ju komma på massa dyra saker som dom ska "laga" på honom säkert. Kanske därför man ska ha en försäkring även på sina djur. Men va fan! Jag har ju inte ens råd att försäkra mig själv. Så katten får helt enkelt vara han med. :/ Huvudsaken är ju faktiskt att barnen har försäkringar.
Vågade ju mig på att läman fönstret öppet idag eftersom jag gissade att Kisse inte skulle hoppa ut när han hade så ont. Eller, jag har ALLTID fönstret öppet. Men nu när jag kom hem har idioten iaf hoppat?!!!!! Så nu har han väl brutit sönder varenda litet ben i hela kroppen. Men han ligger ju iaf inte nedanför fönstret och skriker. Får väl helt tolka det som positivt.

13/10

Kväller. Tyst och lugnt. :)
Fick låna pengar av U idag. Så jag var nere och köpte mig min nya skrivare. Och vad massa jag har att skriva ut bara för att jag har en nu då?? Innan har jag minsann inte alls behövt skriva ut nåt. Men nu hittar jag massa!
Har iaf fixat till min blivande tatuering i rätt storlek och så. Det gick ju inte fixa på jobbet med deras gamla program. Och det gick inte installera deras skrivare till min dator.
Innan jag bestämde att jag skulle köpa en skrivare fick jag ett erbjudande från U om att få hennes gamla. Det enda som behövdes till den var en ny färgpatron. Men nu hittade jag ju denna och lånade pengar i stället. När jag sen pratade med U ikväll så undrade hon vad min hette. Kollade sin nya (som hon köpt på Netonnet för 699:-) och det var preciiiis samma som denna. Med skillnaden att min då kostade 449:- på Netto! *asg*

Imorrn jobbar jag 7-13:30. Sen börjar jag vid 16-21 igen. Brukar ju inte ha delade turer mitt i veckan men jag fick ett erbjudande från U om att ta hennes kväll och då bli av med min skuld. Passar mig alldeles utmärkt.

Full med stoooora utslag igen. *vansinnig* Men jag kan ju inte göra nåt ändå. Förbannde skit! Blir en lång natt inatt känner jag.


Lilleman

 Idag har han varit effektiv, Och plockat svamp! Ingen i denna lägenheten äter ens svamp. Och tur är väl det med tanke på vad han plockat. Kunde skymta en och annan bläcksvamp bland annat. :/
Jaja... Nästa gång han kommer ska han nog få gå ut och plocka slånbär till mig i stället. Känns som att jag har lite mer nytta av det.

Nu ska jag packa väskor till barnen, lägga fram rena kläder och göra mig själv i ordning för att ev sova senare. Jobb som gäller imorrn ju.

Natti!

Kväll igen

Och herresatan vad trött jag är! Stått och rullat köttbullar halva dagen känns det som. Men rackarn vad gott det var. Har varit slarvig sista tiden och köpt färdiga men det ska jag genast sluta med. För det går liksom inte att jämföra.

Efter att ha läst hos Tiagirl om någon skrivare på Netto idag var jag ju tvungen att kolla om det kunde vara nåt för mig. Och jodå.. Så jag ringde till U och bad om att få låna pengar till den 27:e vilket gick alldeles utmärkt.
Så efter middagen cyklade vi ner till Netto för att kolla om vi hade tur och dom hade den där redan nu. Vilket dom nästan alltid har redan på söndagen. Men nä... Den fanns givetvis inte alls där. Och jag var ju där ganska sent ändå. Men J lovade att ställa undan en till mig (om dom kom???) tills imorrn.

Sen var det barnprogram, kvällsmat och dusch som gällde för snorisarna. Nu ligger dom sen en timme eller nåt. Lilleman knölsover. Storeman kan absolut inte somna. Precis som vanligt.
Imorrn är det pappadag igen. Och ja, jag är glad att dom ska åka faktiskt. För dom är inte alls roliga när man gått hemma en hel vecka med dom. Skillnad när man iaf är iväg och jobbar och dom är på sina ställen. Då är det lite lugnare.

Kollat lite på tv en stund nu. SOm vanligt inte mycket vettigt att titta på. Såg lite på det där Hål i väggen eller vad det heter. Och jag kan absolut inte förstå det roliga med svenska kändisar (som jag absolut inte hade en aning om vilka dom var) som struttar runt i silvriga, tajta dräkter och försöker ta sig igenom hål i olika variationer?!!! Det är ju bara pinsamt. *skäms*




Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Tinah Johansson

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

12/10

Vad är nu detta?! Vaknade i morse och det kändes konstigt i mina händer. Jag ÖMSAR?! Riktigt ordentligt dessutom. Gillar inte alls det. För i mina tankebanor lider jag ju nu av Psoriasis. Och det är något jag inte alls vill ha. *bestämmer*

Idag ska vi äta köttbullar. Hemmagjorda. Alltså ska jag rulla ihop dom själv. Det är något av det äckligaste jag vet. Tur det finns latexhandskar.
Med tanke på att jag tycker att det är såååå vidrigt med rått kött är det väldigt märkligt att det enda som jag (iaf just nu, och sen ett par år tillbaka) kan tänka mig att jobba med (förutom det jag redan gör) är att bli obduktionstekniker. Tyvärr finns det ju ingenstans här i närheten där man kan jobba som det. Närmsta stället är väk isf Linköping. Och jag har inga planer alls på att flytta.

Kvällspromenad

Tvingade ut ungarna och mig själv på en liiiten promenad nu. Dom fick cykla medans jag gick i rask takt. Det dåliga samvetet var det som fick iväg mig. Svullat chips OCH dipp ikväll. Visserligen har jag innan idag bara ätit en macka med lite smör och gurka på.
Hur eller hur så var det skönt att komma ut en sväng i friska luften. Måste ta tag i det och göra det oftare. Och det går ju faktiskt trots att jag har barnen. Eftersom dom bevisligen kan cykla med. Gå orkar dom ju inte i rask takt. Inte så långt.

Dyr historia

Minns inte riktigt när jag köpte min nya kamera. Men batteriet har inte förrän NU blivit urladdat iaf. Tar förvisso inga mängder med kort men lite blir det ju allt.
Nu till det dyra. För när batteriet är urladdat säger kameran till mig att jag ska byta batteri! Tycker dom inte det är bättre att jag isf använder den medföljande batteriladdaren och laddar batteriet. Blir ju bra mycket billigare än att köpa nytt batteri och byta varje gång.
Men det är klart... Canon skulle nog bli väldigt glada om jag nu var så dum så jag köpte ett nytt batteri. Och jag tror säkert att det finns dom som inte är smarta för 5 öre och verkligen springer och köper ett nytt! *fnissar*

Pantad?!

Ja, jag är pinsam (pantad)!
Innan vi cyklade till Ica ringde jag och frågade om man fick panta burkar från Systembolaget. Har fått för mig att man inte alltid fått göra det. Men det var helt ok berättade han. Dock fick jag inte ta med mig vinflaskor?! Precis som om jag skulle dricka tantdricka. *fnyser* Och för den delen hade jag nog inte ens tänkt tanken på att ta med mig vinflaskor till Ica?! Nä, dom kastar man i glasåtervinningen ju. Eller får man pant på dom med??? Inte för att jag bryr mig eftersom jag nu som sagt inte dricker vin.
Iaf, jag pantade ett gäng flaskor (inte vinflaskor!) och sen började jag med mina burkar. Hade ett gäng CocaColaburkar, som jag inte förstår vart dom kommer ifrån eftersom jag inte dricker sånt heller. Sen var det cider och ölburkar. Från bolaget. Colaburkarna gick utan problem. Men varje gång jag stoppade i en burk från bolaget sa maskinen: Ta bort smutsen och försök igen!
Så slutsaten är? Antingen tycker maskinen att jag inte alls ska dricka alkohol (för hela burken räknas som smuts) eller tycker den att jag smutsar ner mer när jag dricker alkohol än Cola. *fnissar*

11/10

 Straffet för en stunds njutning i badet.

 Favorit i repris! Att födas med detta hår är en förbannelse. Just nu är det dessutom en TRE-färgad förbannelse. Men vill folk se min naturliga färg ska dom banne mig få det med. Dom kommer ångra sig!

 Kisse!

För övrigt har jag grym huvudvärk idag.
Nu ska vi bort och handla lite.

*morrar*

Får man önska att han hade fått hjärnskakning?! Isf gör jag det. Han är frisk (tyvärr) i allra högsta grad igen. Och dom där två har drivit mig till vansinne halva dagen och hela kvällen. Nu åkte dom i säng med buller och bång. Hade ju tänkt dom kunde få vara uppe länge så dom skulle sova länge imorrn. Men nä tack. Sånt liv som dom förde var det inget snack!

Fick äntligen tummen ur och la mig i ett varmt bad. Nu straffas jag för det. Massa nya utslag givetvis. Är ju visserligen ren men fan vet om det är värt det. I fortsättningen får jag väl helt enkelt duscha kallt. *ryser*

Rosa ska det vá!


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Tinah Johansson

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Storeman

 Såhär sjuk var han!

Men det är ju inget mot vad han var här:

    var han inte kaxig! *fnissar lite*

10/10

Den här dagen om två år kommer nog många gifta sig igen. Men det var ju inte det jag skulle skriva.

Storeman är pigg igen. Så han hade nog kunnat gå till fritids/skola idag. Han har ingen feber. Och inte sååå ont i huvudet heller. Dock gnäller han över att han har ont i halsen. Så visst är det väl en infektion han har fått. Och då är det väl bra att vara hemma. Det är bara jag som är förbannat trött på att vara hemma. Nu har jag ju inte jobbat sen i måndags! Vilket betyder att jag bara sådär, blev ledig en hel vecka. Tur iaf att barnen inte orkat bråka. Eller storeman då. Lilleman har ju försökt trissa upp honom hela tiden men han har varit så trött så  han inte orkat bry sig. Tänk om det alltid var så! *drömmer mig bort*

Vaknade i morse av MASSA barn utanför. Tiiiidigt dessutom. Jag förstår inte varför förskolor, fritids, dagmammor mm ska envisas med att alltid gå förbi här. Och så tidigt.
Förstår inte heller hur i hela friden man kan välja att jobba med barn. Jag skulle bli galen efter ett par dagar. :/ Dom låter (väldigt högt) hela tiden ju. Och jobbar man med barn kan man ju inte gärna bara försvinna en stund. För man måste ju ha stenkoll hela tiden. Inte för att dom har det här. Det har inte jag som mamma heller. Och mina barn lever ju! :)
Iaf så måste det vara ett oerhört påfrestande jobb. Och jag är förbaskat glad att AF inte lyssnade på mig när jag slutade skolan och inte hade jobb och bad om att få en praktikplats på förskolan här nere. Jag fick ju i stället praktik på mitt jobb och där är jag kvar. Värre hade det varit att idag sitta fast på förskolan. Hemska tanke! Hmm, inte för att det är bättre på mitt jobb. Iaf inte nu när det ska sparas miljoner. :/

Vaknade även med massa utslag. Varav ett sånt där förbannat utslag under foten igen. Dom är ju värst då jag inte kan göra något alls för att lindra det. Man får helt enkelt titta på och vänta ett dygn eller lite mer innan det försvinner. Hoppas dock att det inte "sprider" sig till den andra foten idag.
 Vill inte ha det såhär! GRRRRRRR!!!!


Vit text, svart bakgrund

Är det bara jag som har svårt att läsa på en sån sida? För jag kan inte kolla mer än någon minut sen händer det något konstigt med ögonen (kan inte riktigt förklara vad) och jag måste gå ifrån datorn. Det blir liksom suddigt och allt flyter ihop. Även om jag går in på en annan sida med en gång efter sitter det där konstiga i en bra stund.

Inte mycket gjort här ikväll inte. Har ju inte ens kommit in i duschen. Däremot klippte jag lilleman och duschade honom. Tjatat länge på pappaB om att det är hans tur att klippa nu (gammal historia som spökar där snåla pappaB inte kunde betala en halv trimmer) men det händer liksom inget alls. Nu var det låååångt håret. Så jag kunde ju inte låta bli. Och det är väl det han vet.

Inget PB-avsnitt i sikte. *suckar* Det går trögt idag måste jag säga. Men jag har ju hela natten på mig.

Vårdcentralen i B-holm

Jag brukar inte tycka om deras sätt där. Dom avfärdar många alldelels för fort. Skickar hem många med Panodil trots att dom borde skicka dom vidare till Kalmar kanske. För att dom själva ska ha ryggen fri. Ofta får man ju inte ens komma dit.  Sen har vi min "favoritsköterska" där uppe med. Hon är inte klok någonstans. Helt jävla dum i huvudet tom! Och jag är INTE ensam om att tycka det. Idag hade jag tur. Det var inte hon som ringde upp mig. :)
Idag blev jag ju inte direkt avfärdad. Men jag fick ju inte heller komma upp. Nu ville ju inte jag det heller så det var ju inget konstigt. Men med tanke på att jag gnäller på dom så ofta ska jag faktiskt ge dom ROS idag i stället. För ett par timmar efter att jag varit i kontakt med dom (angående storeman då) så ringde hon tillbaka till mig bara för att kolla så det inte blivit värre eller så. Under alla mina år jag haft med dom att göra har jag aldrig varit med om maken! Och jag har haft mycket med dom att göra de sista åren tycker jag. Det måste ha varit en NY sköterska där. Kände inte igen rösten. Det är SÅ man ska behandla sina "kunder". Inte göra som min favorit. Hon skällde ut mig efter noter den. Men hon fick igen åxå! *fnissar* Vi tyckte inte om varandra innan. Värre blev det efteråt.
Iaf! Tack du snälla sköterska! Förhoppningsvis kan en del av de andra sköterskorna (det finns en del som är bra åxå) lära sig ett och annat! :)

Vab imorrn med

Han är inte så piggelin. Fortfarande febrig. Så nu ringde jag till jobb, dagis och fritids och sa att jag (han) stannar hemma imorrn med. Lika bra så.

Vi har mest latat oss idag. Dock inte lilleman som varit ute halva dagen. Det enda jag tänker ta mig för idag/ikväll är att bada. Eller ev duscha då. Kanske fortsätta på Tiagirls julklapp (eller bara present). Det har hänt lite med den iaf! :) Man kan säga att den inte är perfekt. Men personlig.
Senare ikväll blir det PB S04E07!!! *ser fram emot*

Ny febertermometer

Ja det tyckte hon på vårdcentralen att jag skulle införskaffa mig! :) För hon frågade om jag hade kollat tempen och jag berättade att det gick inte med min termometer för 14:50:- inköpt på Netto! *fnissar* Hon frågade vart jag bodde och när jag sa det berättade hon att det inte var så långt till apoteket. Dock berättade hon inte hur man gör för att råna banken innan man sticker till apoteket. Inte heller hur man bär sig åt för att råna banken utan att åka fast.

Han är "bara" vanligt sjuk!

Nädå, ingen hjärnskakning här inte. Förmodligen. Möjligtvis en liten lätt sådan.
Men däremot har han nog åkt på en infektion. Och det är ju inte något konstigt med det. Det är ju såna tider helt enkelt. Dock ska jag hålla koll på honom under dagen IFALL det skulle dyka upp några andra symtom.

Jaja... Ännu en dag hemma. Tycker jag inte alls om. Jag behöver ju jobba. Både för pengarna och för psyket. :/
Men jag får väl utnyttja det faktum att jag nu måste vara hemma. Och därmed se till att röja eller så. För trots en storstädning för inte så länge sen ser det ut som kriget igen! :)

Vab:ar IGEN!

Storeman har grym huvudvärk efter att han tydligen cyklade omkull igår och hade glömt sin hjälm. Han glömmer ju sällan hjälmen men givetvis är det då han cyklar omkull.
Läst lite om hjärnskakning men det enda symtomet som isf stämmer på honom är ju huvudvärken. Han mår inte illa, han är inte yr, han vill inte sova hela tiden. Däremot har han feber. Så jag gissar på att han håller på att bli sjuk (typ förkylning eller så) och därför är lite hängig och kanske därför cyklade omkull.
Ska iaf ringa och kolla med "dom där" på vårdcentralen sen för säkerhets skull.

Hmm, bäst jag går in på FK:s sida med en gång och anmäler vab. Annars brukar jag alltid glömma sånt. Och det är ju en del pengar man förlorar från jobbet när man är hemma så jag har inte råd att missa det från FK. *går och gör*

Sådär ja. Passade på att anmäla den där dagen när jag var hemma med Lilleman åxå. Nu ska jag bara skicka in det där fåniga pappret från FK som just nu ligger på dagis. *suckar*
Storeman är sällan sjuk. Det här är första dagen i år som jag plockar ut för honom tydligen Lilleman däremot har varit hemma 7,5 dagar i år. :)

Får väl hitta på nåt att göra i 40 min nu då. Fast jag tycker ju han verkar piggare igen för han har minsann klätt på sig. Men så fort man säger nåt har han ju vääääldigt ont i huvudet. Och feber som sagt.

Beställt tid

Fredag den 17/10 kl 8:45 ska Kisse till "doktorn". Kapning av kulor och ev öronmärkning. Har ju egentligen inte alls råd med detta. Och dyrare än vad jag tänkt mig var det dessutom. 550:- för kastreringen. Och ska jag dessutom öronmärka så kostar det 120:- till. Så det får väl kanske vara tills en annan gång.
Ringt till U om kattbur också. Så den tar hon med till jobbet imorrn. Vad glad han ska bli Kisse när han får åka kattbur och dessutom åka på cykel. *fnissar* Han ligger här, lyckligt ovetandes (med hela magen full av hare! Äckelkatt!).

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Borde köra igång en maskin tvätt, bada, diska. Men nä, det verkar så tråkigt. :)

8/10

*ryser* Fy vad kallt det är. Måste ut i förrådet en sväng sen och leta upp iaf vantar till mig och kidsen. Kanske mössor med. Beställde ju sånt på H&M för ett tag sen men det kommer inte förrän i slutet av oktober och jag trodde ju inte det skulle bli såhär kallt redan. Det kom ju "rök" ur munnen när vi cyklade förut. :)

Kisse smet ut genom fönstret igår kväll. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag ändå inte kommer kunna ta honom till "doktorn" förrän tidigast onsdag nästa  vecka. Men, i morse hörde jag han skrika utanför. Släppte snällt in honom och gav honom mat innan vi stack iväg. Kisse är ingen stor katt så man behöver inte öppna dörren så mycket när han ska komma in. Dock måste man öppna lite mer när barnen ska in eller ut. Vilket vi skulle i morse då.
Och VAD hittade jag där ute på dörrmattan när vi skulle iväg då??!!!! En HARE! Eller delar av den iaf. Katten är ju inte klok någonstans. Nu tar jag ju för givet att det inte var någon fullvuxen hare. Men ändå. En så liten och tanig katt ska inte kunna plocka hem harar till mig iaf. Och jag vill absolut inte ha någon död hare här. *muttrar* Jag trodde ju Kisse hade slutat med sånt nu. Ett tag var han ju för jävlig och kom hem med sina byten ca 5 ggr på en dag. Men nu har han ju inte gjort det på flera månader. Kanske därför han var tvungen att överdriva och ta med sig en hare då. :)

Ska ta och ringa till veterinären nu vid 9. Enligt Tiagirl så kommer jag inte att få ta det på räkning. Vi får väl se. Om inte annat har jag blivit lovad att låna pengar till det. *tackar och bockar*
Nu behöver jag bara en kattbur med. :/

Vaknade med en jävulsk huvudvärk och nackvärk idag. Vilket jag förmodar beror på att jag igår var såååå duktig så jag inte tog en endaste treo efter kl 15. Knaprade visserligen i mig 10 st på förmiddagen. :/
Önskar jag kunde sprida ut dom lite bättre över dygnet. Men det går av bara farten när jag sätter igång ju.

Jag undrar vart skolkorten på barnen har tagit vägen åt. Dom har ju ändrat i år så nu får man inte hem korten från skolan utan man får hem en lapp man ska fylla i och skicka till Fuji(vad dom nu heter). Sen ska dom skicka hem korten. Men nu var det bra länge sen jag fyllde i dom där lapparna tycker jag. Har visserligen sett bilderna på nätet och dom var nog inte så bra. Men men... Vi köper ju iaf. Jag och pappaB brukar köpa ett paket var och sen dela på bilderna. Dock får han alltid bådas klasskort. Dom vill jag inte ha.

Kallt och jävligt

Undrar just hur det ska bli i vinter då. Det ser jag inte alls fram emot. Eller jo, julpynta vill jag ju. Helst igår. Men snö coh annat kan jag vara utan.

Givetvis dök katten upp här nån halvtimme efter att veterinären hade stängt. Han måste känna på sig vad som är på G. Men nu ska jag försöka hålla honom inne, iaf tills imorrn, och hoppas på att få en tid snart. För nu är jag så förbannat trött på grannarna och deras gnäll. HON, för det är bara en fast hon vill ha det till att ALLA gnäller, gick ju tom på U i affären häromdagen för att berätta att min katt minsann kissat på hennes gardiner. Nu får hon fan ta och ge sig. Det hände EN gång i somras. Men ska hon hålla på såhär hoppas jag banne mig att han pissar ner gardinerna en gång till. *muttrar*

Skit på tv. Och inget nytt PB att titta på. Det kommer väl inte förrän imorrn med svensk text. Så då är ju iaf morgonkvällen räddad.

7/10

Jag överlevde min jobbhelg. 41 timmar på 4 dagar. Vilket egentligen inte är så mycket. Men med tanke på att en heltid hos oss jobbar 37 timmar/vecka och jag bara jobbar 66% så är det mycket!

Barnen är hemma igen. Ganska snälla för en gångs skull. Och jag är dödens trött för vi har precis vräkt i oss köttfärspaj och sallad. Så nu ska jag  lägga mig på soffan en sväng. Titta lite på tv och vänta på att Kisse ska komma hem. I lördags bestämde jag ju att jag skulle ringa veterinären på måndagen för att iaf fråga om jag kunde få kastrera honom och ta det på räkning. MEN, nu är han givetvis försvunnen. Förbannade kattskrälle!

2/10

Fy vilken slapp dag! Har verkligen inte gjort något vettigt här hemma alls. Men har man bara en ledig dag kan man väl vara värd en sån slapp dag då.
Kollade avsnitt 1-3 på Prison Break inatt. Lika bra som alltid. Ikväll får det väl bli 2 avsnitt till. Sen har jag inga fler för tillfället.
Gissar på att tele2 snart blir rätt arga på mig. :(

Somnade med 2 kuddar inatt. Inte bra för nacken känner jag. Så barnsligt. När jag var "ung" sov jag fan med 4 kuddar utan att få en tillstymmelse till ont i nacken.

Kallt

Vad jag fryser nu. Har väl aldrig varit med om maken innan! :( Vet inte om det är för att vi var nere och simmade eller om det helt enkelt är för att det verkligen är höst nu. Visserligen är det ju bra att jag fryser. För då får jag inga hemska utslag.
Massa bra på tv ikväll. Massa nya böcker. Och massa mys med massa ljus! Och dessutom ledig dag imorrn. Kan ju knappt bli bättre. Eller, jo, det kan bli mycket bättre. Men inte så bra som jag vill. :(
Hmm, kanske ska sätta mig och knåpa ihop ett litet brev till M. Fick ju häromdagen och han uppskattar nog om han får tillbaka. MEN, vad jobbigt det är att skriva för hand. Eller tja, utan tangentbord då. Men vanlig penna och så papper. :)
Massa PB har jag att titta på också ju.

Sådär modig igen! :)

Vi har varit och SIMMAT! I simhallen. Så imponerad av mig själv att jag vågade det. Så nu ska jag nog se till att göra det en gång i veckan. För det var skönt minsann.

RSS 2.0