17/10

Natten har varit lugn. :) Kisse har bara varit uppe två ggr för att gnälla och krafsa på dörrar och fönster.
I morse tvingade jag in den stackaren i buren och sen vidare ner till pakethållaren på cykeln. Sen gav vi oss iväg. Mycket hoppigt och guppigt men fram kom vi. Ska hämta honom vid 12 igen. Sen ska den stackaren hållas inne i minst ett dygn till.
Gissar på att jag måste köpa något extra gott till honom idag efter denna märkliga upplevelsen. Annars kommer han hata mig för all framtid. Efter att först ha varit instängd i flera dygn, blivit fästingplockad, inte fått äta, blivit intvingad i en konstig bur, fått åka på cykel 2 ggr, blivit nersövd och ballknackad och dessutom tatuerad. Det kan inte vara lätt att vara katt! *fnissar* Och allt detta för granne R:s gnäll. Åh vad jag hoppas hon börjar gnälla igen! Då ska jag minsann trycka upp kvittot under näsan på  henne och be henne knipa igen den där lilla truten!
Så länge hon kommer till MIG och gnäller skiter jag fullständigt i det. Men när hon gick på U i affären, DÅ gick hon för långt. Och det ska hon få äta upp åxå!
Hmm, vad var det nu hon hade sagt... *funderar* Nåt i stil med: -Ja det är så jobbigt med hennes katt. Men barnen är ju snälla.
Jo man tackar! Vilken tur att barnen var snälla iaf. Till skillnad från henne själv som är pensionär och har som största intresse att springa nere i soprummet och ROTA bland soporna. *kräks*

Vad kallt det var i morse då. Riktigt kallt nu. Måste komma ihåg att sätta på mig vantar när jag cyklar och hämtar honom sen. Mina nya "höstvantar". :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0