♥ 28/2

Öh! Jag mår illa. Jag känner mig febrig. Jag har ont i kroppen. Och som om det inte vore illa nog har Vacker smittat mig med sin förbannade förkylning. För nu rinner min näsa och halsen gör ont!!! VARFÖR ska jag drabbas av förkylningar om och om igen?! Vem fan är det som vill straffa mig? Jag som varit så snäll och beskedlig i flera år. *tycker*

Det töar. Det töar idag med. Det är ju snart ingen snö kvar här. :( Bara massa blask, blask och blask. Jag vill ha snö och minusgrader fortfarande.
Fast jag måste ju erkänna att det var förbaskat skönt att kunna cykla till affären igår på den rena asfalten. Utan att behöva vara livrädd att halka omkull med cykeln. Utan att behöva vara rädd att göra bort sig. Men det är också den enda fördelen med detta töande.
Barnen är konstant DYNGSURA. Från topp till tå. Och då menar jag bokstavligt. Torkskåpet går för fullt dygnet runt här och jag ser tusenlapparna flyga iväg från mig. Jag som verkligen drar mig för att använda det där skåpet. Det är ju såååå dyrt.

Söndag idag. Redan. Veckan har gått alldeles för fort. Sista dagen denna månaden med. Jag undrar vart tiden tar vägen egentligen. För jag får ju inget gjort alls.
Största händelserna denna veckan är väl mötet med svärföräldrarna (för första gången) och den sköna VINTERpromenaden med Storeman och sen den väldigt blöta promenaden i fredags. :)

  
 

♥ 20/2

Åh vad det snöar! Det snöar, snöar och snöar.. Det tar liksom aldrig slut! Vi har VINTER. På riktigt. Äntligen.
Dock är jag oerhört irriterad på att dom inte kan ploga vägarna. Med att ploga menar jag då mer än att bara ta bort det översta lagret av snön som dom verkar göra i denna kommunen. Och inte kan jag förstå varför dom inte sätter sig i plogbilarna vid 5-snåret på morgonen som dom gjorde förr. Nu börjar dom ploga framåt 13-tiden om man har tur. Och det är under all kritik minsann!
MEN, jag gnäller inte på alla. För vaktmästarna i mitt område sköter sig mer än utmärkt. För dom plogar tiiiidigt på morgonen och sedan flera ggr till under dagen. *berömmer*

Jag är TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT. Så fruktansvärt trött. Och inte kan jag sova. Jo, hemma hos Vacker. Där gör jag inte annat än att sova. Men här hemma, här går det bara inte.
Har försökt ligga på soffan och vila en stund nu innan jobbet men jag får inte en blund i ögonen. Det bara kryper i hela kroppen! Rastlös och sömnlös är ingen bra kombination alls märker jag. :/

From den 12/4 ska vi på jobbet göra våra egna scheman. Tanken är bra med systemet men det saknas personal tyvärr! Och det är inte lätt att få ihop det då. :(
Sitter och försöker knåpa ihop ett schema på 6 veckor nu. Det går väl sådär. Jag vet ju hur JAG vill ha det. Men det fungerar ju inte i praktiken tyvärr. Men jag slänger väl ihop ett önskeschema och håller tummarna. Trots att jag vet att man kommer få ett riktigt SKITSCHEMA sen.
Jag ska bita ihop.. Det är ju bara fram till semestern! :)


♥ 14/2



Hoppas ni alla får en trevlig dag!

♥ 6/2

Här händer det inte mycket. Eller händer det massa.

Just nu är jag bara förbannat trött på jobbet. Och på alla måsten som det inte finns någon som helst tid. Börjar ångra att jag tog på mig att vara schemaansvarig faktiskt. Jag blev lovad massa tid för det men den tiden finns liksom inte. Så jag i min tur hinner liksom inte utbilda dom jag ska.
Allt är upponervända världen där borta på "hiet" kan jag tycka. :(
På måndag ska jag tydligen gå på lyftteknik fick jag veta idag. För att jag "råkade" kolla i våran bemanningspärm. Och jag kan tycka att det är chefens förbannade skyldighet att INFORMERA mig om sånt innan hon bestämmer när jag ska gå. Nu har jag planerat annat och jag tänker inte gå på det alls. Spelar mig liksom ingen roll om jag får betalt eller inte. För på min lediga tid bestämmer jag i första hand vad jag ska göra!

För övrigt då.. Nä, det händer just inte mycket. Jag bor ju på jobbet. Eller hemma i soffan. Och mår sisådär. :/
Det är nästan så till och med JAG längtar till våren nu. Vår, sommar och SEMESTER!

RSS 2.0