♥ 26/12

Ösregn i morse, nu SNÖSTORM! *suckar* Det är ta mig fan inte konstigt att humöret svänger i samma takt... Jag är så förbannat trött på allt, IGEN! Nu ger jag upp snart.

♥ 24/12 Julafton!

Bäst jag gratulerar Tiagirl på namnsdagen med!

Julafton då... Jag är stressad och det räcker som förklaring till det mesta! :)

Från oss alla, till er alla...



..en riktigt GOD JUL!

♥ 23/12 Inte vilken dag som helst!



Ett STORT grattis till Tiagirl på TRETTIOSEXÅRSDAGEN! Nu börjar vi snacka GAMMAL! :)

♥ 20/12 -4



 

Granen är klädd och den är förskräckligt vinglig! :)


♥ 20/12 -3



Fjärde advent idag då!

Och stort tack för alla grattis!

Nu duschen innan pizzan anländer.

♥ 20/12 -2

Jag fick ingen hundvalp!!!
Men jag fick en SYMASKIN! :) Min första alldeles egna symaskin...


♥ 20/12

VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ FÖDELSEDAGEN!

Nu hoppas jag att den där Vackra som ligger i sängen har en hundvalp gömd någonstans. Och att den väcker mig genom att krypa upp i sängen när jag vaknar om ett par timmar... Tyvärr gissar jag redan nu på att jag kommer bli grymt besviken då jag inte ens hört ett litet gnyende från någon hundvalp. :)

♥ 16/12

*morrar* Nu har datorn varit igång (ja det är väl inte datorn förstås) och skickat runt massa jävla mail från mig igen!!!! :mad: Tidigt i morse innan datorn ens var igång påstår den att jag skulle ha skickat mängder med mail. Och dessutom har jag raderat massa som jag inte alls ville radera?? Förbannade skit!!!!
Jag som till och med varit så duktig så jag installerat ett antivirusprogram. Men nädå... Inte fan hittar jag nåt virus!!! HUR ska jag fixa detta??? *skitsur*

Tur det är MASSA snö som kan få en på lite bättre humör. Synd bara att det inte är minusgrader utan mängder med blötsnö som gör att man ser ut som en dränkt katt så fort man går utanför dörren.

Klockan 12 blir det lunch på Harrys. Betald lunch. Och lön! Men jag vågar inte tänka på vad chefen har för läskiga planer. :/ Lekar?? Vi går väl för fan inte på dagis!

♥ 15/12

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ!!!!!!





♥ 14/12



Missade tredje advent igår. Lucia var det med tydligen. Eller, jag vet ju att det var men jag tillbringade ju dagen på jobbet som vanligt. Väl hemma blev jag dödstrött och så mycket mer hände inte.
Somnade på soffan hos Vacker vid 22! Gick och lade mig vid 22:30. Efter det har jag mest legat och vridit och vänt på mig. Svettats. Frusit. Drömt om döden! Ingen speciellt rolig natt alls.
Ska försöka ta tag i dagen här hemma. Fixa och dona lite, handla. Och sen hämta hem barnen.

♥ 8/12

*kräks* Fy f*n för julbord! Det är då inte konstigt att jag inte ätit det på flera år... Så här äckligt mätt har jag liksom inte varit någonsin och ska man bli sån av ett riktigt julbord kan jag gärna vara utan. :/
Men jag ska inte bara klaga, för fasiken vad massa gott det fanns även för en som är kräsen som mig. :) Och tro det eller ej, jag har smakat på GRISFÖTTER! Det var något jag älskade som liten, men jag kan berätta för er alla att jag måste ha varit ett väldigt märkligt barn för det var då fasiken inte det minsta gott nu. *ryser* Men jag VÅGADE smaka, även om det var en knappt synbar bit och nu behöver jag inte fundera på om det är gott eller äckligt mer.

Tillägg: Tack sååååå hemskt mycket Borgholms Kommun för julbordet! Tyvärr är det, det enda jag kan tacka er för!!! Jag önskar innerligt att jag hade något annat VIKTIGARE att tacka er för. Men ni tänker fan bara PENGAR! Inte människovärde. Det betyder tyvärr ingenting. Vare sig det handlar om era anställda eller pensionärerna som byggt upp denna kommunen!!!!

♥ 6/12 -2

Jag tror inte att mitt barn (inget av dom förresten) är riktigt normalt.
Nu kom Lilleman upp och vinglade in här i vardagsrummet. Började fundera på om han gick i sömnen igen trots att det verkar ha avtagit. Men nädå, nu knallade han rätt fam till mig i soffan och sa: -Mamma, jag tappade en tand!
Och så höll han upp den och visade. Man knallar liksom inte upp mitt i natten för något sånt. Och speciellt inte han som sover så bra. Men men.. Nu ligger den förbannade tanden i ett glas med vatten. Och tandfén har ju ännu inte kommit i säng så det passar ju bra då. Det enda molnet på himlen är att jag kommer bli utfattig om han ska tappa tänder i den här takten!!! Fast nu har han väl förvisso snart tappat alla man ska och hans nys tänder får jag hoppas att han behåller. :) 

Natti!  

♥ 6/12



Andra advent idag!

Min nacke håller på att gå av på mitten. Det blir väldigt tidigt i säng tack vare det!

Det bloggas för dåligt här. Mest pga tidsbrist. Eller ork. Eller kanske prioritering. Äsch, va fan, det kommer när det kommer.
Och ni som får märkliga mail från mig, ge f*n i att öppna dom för det är förmodligen virus. För nu skickar datorn mail på nätterna när den är avstängd men virusprogrammet hittar då inga fel! *morrar*

RSS 2.0