Köpt nya sockor

Såna där varma luddiga. Har massor sen innan men hittade ett par gråa med döskallar på och kunde givetvis inte låta bli.
Iaf! Nu, när jag skulle sätta på mig dom eftersom det var lite kallt om fossingarna så såg jag en lapp på sockorna där det står:
VRÄNGES FÖRE TVÄTT

VAD menar dom med det??? Jag har ju som sagt massa såna sen innan men inte har jag gjort något konstigt med dom innan jag tvättat dom Och det är då inget konstigt med dom trots att jag inte "vrängt" dom. :/


30/9

Huuuuur har jag kunnat missa att dom redan sänt FEM avsnitt av Prison Break i USA. *suckar* Jaja... Nu är jag nog snart ikapp igen iaf.

Sitter och knåpar med Tiagirls julklapp. Jobbigt vill jag lova.

29/9

Måndag igen då. Pappadag mao. Veckan har gått fort för en gångs skull.
Men nu kommer det en dryg jobbvecka. Med många, långa arbetspass. *suckar*

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på här. Fryser som fan. Storeman är i skolan och lilleman gick precis iväg med nya grannarna upp till slottet.
Kanske ska ta och sätta igång maskinen med tvätt som jag skulle tvättat igår. Och vika ihop tvätten från dom två maskinerna jag tvättade igår. Sen får det bli soffan en stund. Måste ju vila innan jag börjar jobba. :)

10:42

Nu kom lilleman hem. Han öppnade dörren, skrek att han var hemma sen försvann han igen?!! *suckar* Jag hann ju inte säga halv sju ens. Jaja! Huvudsaken är väl att han kom hem igen. :)
Jag har plockat, vikt tvätt, satt på en ny maskin, flyttat ut lite saker i förrådet och dammsugit. Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den för att sen slappa då.

Borgholm

Kan väl knappt räknas som en stad egentligen. Så liten som den är. Men inte ska jag behöva stå ut med en traktor som kör runt, runt, runt på sin lilla åker NU. Mitt i vintern, mitt i natten. Nästan på iaf. VAD gör dom?!
Och nä, jag tänker inte stänga mitt fönster för att slippa ljudet. För då blir jag varm och får utslag i stället. Förbannade byhåla!

Barnen åkte i säng med buller och bång alldeles nyss. Överjävliga rent ut sagt. Den stora iaf. Lilleman kan banne mig inte ens ställa en fråga till storeman innan han börjar gapa och skrika och skälla på honom. Storeman är den som gapar alltså. Och jag förstår inte varför. Han vet väl mycket väl hur man tilltalar folk. Men tydligen inte när det gäller brorsan inte. *muttrar*

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Började ju kolla på film nyss men gav upp efter 40 min. Det funkar ju inte när man hela tiden hör ljudet från en förbannad traktor som kör runt till ingen nytta.
Städa mer har jag ingen lust med. Inte heller spela bingo. Och inget bra var det på tv heller. *suckar*
Får väl ta och knalla ner med alla sopor jag lyckats samla ihop idag i stället. Så slipper jag det imorrn. Imorrn ska jag för den delen fortsätta med att hitta nya sopor. Mao, fortsätta min ordentliga städning.

Vad har hänt?!

Idag finns det ingen hejd på mig. Mycket märkligt detta. Jag har städat. Och då menar jag STÄDAT! På riktigt. Iaf i vardagsrum och badrum. Från golv till tak dessutom. Plockat, dammat, moppat, dammat igen, dammsugit, moppat igen... Hela dagen! Och jag fortsatte efter att jag ätit. Då jag annars brukar bli såååå trött och lägga mig på soffan.
Köpte mig en flaska Cillit Bang idag. U sa nåt om att den skulle vara SÅÅÅÅÅÅ bra. Jag brukar ju annars inte tro på sånt där dom gör massa reklam för. Men faktiskt. Den funkar verkligen. Bara spraya, låt verka en minut och sen torka av. Skinande rent vill jag lova. Dock bör man läsa ordentligt på flaskan innan man använder den på något som man inte bör använda den. Tapeter är INGEN bra idé kan jag ju säga. Iaf inte om man målat på tapeterna. *fnissar*
Men, den var helt klart värd sina 50:-

Nu har jag tänt upp en miljon (ja jag överdriver lite) värmeljus med vanilj och jordgubbsdoft för att få lite varmt här inne. Har ju varit korsdrag hela dagen.
Sen hoppas jag det är något bra på tv så jag kan få slappa lite. Och kanske äta lite chips. :)

27/9

Varit ner och hämtat ut mina nya allergitabletter. Verkar ju inte som att denna konstiga sjukdomen ger med sig trots att jag gör allt för att förneka den. :/  Så nu ska det knapras tabletter resten av livet då. Förutom mina treo. :)
Kollade biverkningar på dom jag hämtade nu. En av biverkningarna är NÄSSELUTSLAG?!!! Men va fan! Det är ju det dom ska TA BORT! *suckar*
Iaf så var dom ju inte så farligt dyra som läkaren sa att dom skulle vara. Tror jag fick betala 140 eller nåt sånt för 30 tabl. Det kan jag väl stå ut med. Om dom nu inte ger mig mer utslag vill säga.
Passade på att hämta ut min Bricanyl samtidigt. Borde jag ha gjort för länge sen med tanke på hur jag låter på nätterna och tidigt på morgonen i mina luftrör. Men finns det inte tillräckligt med pengar får man ju välja vad man köper. Och jag väljer ju treo! *fnissar*

Får se om grannen ringer idag. Om det där skrivbordet jag tjatat länge om. Träffade ju henne häromdagen när jag hämtade storeman och hon skulle höra av sig i helgen när hon var hemma. Så jag kan få titta iaf.

VAB:ar

Fötterna är bra (eh, bättre) men lilleman är inte bra. *suckar* Han kom upp i morse innan mig och berättade att han inte mådde bra. Febrig och hostig. Och eftersom dagis och jag inte har samma åsikter om att vara hemma vid feber blev det ju till att vara hemma. När lilleman har feber har han det i ett par timmar. Sen är han frisk efter det. Oftast är det så iaf. Men dagis vill ju att han ska vara hemma med en feberfri dag emellan.
Fast idag var det kanske befogat iom att han hostar så mycket. För det är ju när han anstränger sig som det är som värst och det är ju inget direkt lugnt tempo bland barnen har jag märkt.
Iom att han är hemma blev jag nästan 600 fattigare. Visserligen får jag väl lite från FK men det verkar ju hopplöst att få pengar från dom nu för tiden.

Snäll pojke..

Nu skickade jag ut storeman i förrådet för att leta kryckor. Han var faktiskt vaken iaf. Så jag väckte han inte för det. :) Och han hittade dom! Tänkte att det kan ju underlätta eftersom jag som sagt knappt kan gå utan att bryta ihop av smärta.
Min stora fasa när detta händer är ju att man skulle råka få rallybajs eller nåt. För jag kan ju säga att det inte skulle gå att ta sig till badrummet i rallyfart! *asg*
Men, nu behöver jag ju inte oroa mig för det. Så jag får väl passa på att tacka Landstinget i Kalmar Län för mina kryckor som jag lånade för snart 5 år sen. Dom har faktiskt inte bett om att få tillbaka dom. :)

Äckliga fötter! :(



*kräks* :) Som sagt, det börjar UNDER foten. Sen sprider det sig över hela fötterna och tårna för att (förhoppningsvis) försvinna efter 1 dygn. Vänster fot har blivit liiiiiite bättre då jag haft den hårt lindad sen jag kom hem. Och den andra foten har jag än så länge bara haft utslag under.
MEN, imorgon är allt bra och jag kan jobba. *håller tummarna* Om nu inte Lilleman är sjuk. Han hostar massa igen. :/

25/9

Skitsjukdomen (urtikarian) har slagit til igen. Under BÅDA mina fötter. Vaknade med en "knöl" under ena foten i morse. När jag väl kom hem efter att ha jobbat var båda mina fötter 2 stora knölar. *vansinnig* Hela foten svullnar ju liksom upp. Och gör förbannat ONT! Det tar mig typ 2 min ut till köket. Det tar i vanliga fall 5 sek. Mina lilltår är i storlek med stortår för tillfället.
Och imorgon MÅSTE jag jobba 7-15:30. För det finns inte en chans att jag har råd att vara hemma.

Självklart!!!

Givetvis var det potatisbullar. Eller potatisplättar om man så föredrar! Och nu är jag skitsur på mig själv för att jag inte kom på det, eftersom det var det jag själv åt när jag gick i skolan och det serverades blodpudding.

Tydligen är det också synd om våra högt uppsatta politiker i staden. För dom stackarna har ju fått brev i form av personliga påhopp! Och tydligen tar dom för givet att det är VI (läs personal inom vården) eftersom socialchefen skickar ut ett brev till oss där det står att dom gärna tar kritik men inte personliga påhopp som är anonyma. *muttrar*
Visst, det är helt klart bättre att skriva vad man tycker och tänker och sen klottra ner sitt namn inunder. Och stå för det man säger. Men som läget i kommunen är nu, så förstår jag också dom som skickar anonymt. För dom är väl livrädda att få sparken.
Och för den delen så är det väl inte ens säkert att det är "vi" som skrivit. Det kan ju vara vem fan som helst. Så vill hon (socialchefen) att det ska komma fram att dom inte vill ha sådana brev får hon faktiskt gå ut i tidningen med det. Inte skicka sina snyftbrev till oss. För vi kommer få ta tillräckligt mycket skit i framtiden. Tack vare socialchefen bla.
Undrar om jag inte ska sätta mig och skriva ett brev! *fnissar*

Hemma igen...

...med en fundering. Storeman berättade att dom ätit rester idag. Stekt potatis, pastaskruvar mm. Sen kom han på blodpudding med. Inget konstigt alls. Om det nu inte var för att han till sin blodpudding har ätit nåt som han inte vet vad det heter. :/ Jag har försökt lista ut vad det kan vara men inget stämmer ju. Och jag äter ju liksom inte blodpudding och vet inte alls vad man har till. Förutom möjligtvis lingon och kanske bacon.
Men han säger att det var:

Något gult
Runt
Lite mindre än blodpuddingen
INTE ägg
INTE ananas (mitt fåniga förslag)
Ingen grönsak eller frukt


Jag har fan inte en susning! Jag har ju gissat på massa, som jag inte kommer ihåg nu, men det finns ju inget som stämmer.
VAD i hela friden äter man till blodpudding då???


24/9

Dryg dag. Var uppe tidigt för storeman skulle till skolan. Sen dess har jag i stort sett bara väntat på att kl ska bli 12:30 så jag kan lämna lilleman och sen gå på personalmötet. *suckar* Det enda jag ser fram emot med det mötet är väl smörgåstårtan jag vet att vi får. Utöver det blir det tjafs och prat om PENGAR som ska SPARAS. 22 tjänster ska dom "spara" in. Men dom ska bara omplaceras?! Så hur fan dom ska SPARA pengar, det fattar jag inte.
Jag var ju sist in på MITT jobb. Vilket givetvis betyder att jag är en av dom som ligger illa till. Trots att jag "slavat" för kommunen i 11 jävla år! Jag valde ju mitt jobb för att jag vill vara där. Ingen annanstans. Men nu kan det ju bli så att dom tvingar ut mig i hemtjänsten. Och det är absolut inget jobb för mig. Men med tanke på sparkraven nu kommer förmodligen hemtjänsten vara det bästa stället att jobba på. För där ska det tydligen satsas ganska mycket.
Dom andra som jobbar på olika boenden kommer att få springa runt på alla avdelningar. Vilket betyder 7 ställen. Hur det kan vara bra för våra gamla pensionärer kan jag inte förstå. Men tydligen tycker dom som bestämmer i kommunen OCH facket att det är JÄTTEBRA. Idioti kallar jag det!
Som sagt, se över personalen i kommunhuset!! För jag skulle tro att det finns en stor skara småchefer och liknande där med rätt feta löner som absolut inte behövs!
Och ge fan i att satsa pengar på skit som inte behövs!
Jag ska banne mig börja plugga sen. Om jag nu blir förflyttad. Men det finns ju bara en sak jag vill bli. Och det finns ju inget jobb som sånt här. Tror jag inte iaf. :(

 Så fin den blev! Synd den bara ser ut så en dag o sen vissnar den!

Åh vad det kurrar i magen. Men jag kan ju inte äta nu för då orkar jag inte så mycket smörgåstårta!

23/9

Hann inte mer än hem förrän jag hörde Storeman ropa från badrummet. Han berättade att det fanns en gräshoppa eller möjligtvis en bärfis i badrummet. AHA, tänkte jag och sprang dit. Och mycket riktigt... Där var den rackaren som jag letat efter sen i söndags natt!



Nu har han "flyttat" iaf!

Modig som få! *asg*

Nu när jag, ÄNTLIGEN, vågade mig ner till grannen för att kolla på skrivbordet var hon ju givetvis inte hemma. Men det är ju min vanliga tur det. *suckar* Får väl vänta ett par timmar och gå ner igen då.

Handlat, varit och hämtat barnen, läst igenom all information från skolan.
Har även letat efter min jobbiga inneboende. Men har inte sett skymten av honom. Så han kanske förstod vad jag tyckte om honom och flyttade frivilligt. :)

Klockan går!

Jag är en snäll människa. Mot både människor och djur. Försöker vara iaf. Igår var jag extra snäll mot djuren. Stod ute i köket när jag såg en liten syrsa hoppa runt på golvet. Och snäll som jag är lät jag honom vara eftersom jag tar för givet att han kom in för att han frös ute. Väldigt kalla nätter nu ju.
Inatt straffades jag för att jag var snäll. För den jäveln har spelat för mig hela natten! GRRRRR! Han kanske spelade för att vara snäll visserligen. MEN, jag uppskattar inte alls musik från syrsor. Minns allt tiden när jag födde upp syrsor. *ryser* Då var det liksom inte EN liten rackare som spelade för mig. Dom spelade allihopa! Och gärna hela nätterna. Minns inte hur jag blev av med dom alla sen. Men borta är dom.
Var uppe inatt och letade efter den lilla jäveln som var här iaf. Men det gick ju inte hitta honom eftersom han slutade spela så fort lampan tändes. Jag hoppas jag hittar honom under dagen idag för jag tänker inte lyssna på det en natt till!

22/9

Mitt i natten. Att sova är överskattat. Iaf önskar jag det. VARFÖR i hela friden blir jag inte trött??? Nu är klockan visserligen inte så mycket än. Men jag känner ju mig själv och vet att jag inte somnar före 3 iaf. Men men... Imorrn behöver jag inte gå upp tidigt ju. Ledig dag. Det enda på schemat imorrn är att handla och hämta barnen. Och så kanske ev gå hem till grannen och kolla det där skrivbordet jag planerat att göra i 2 veckor nu. :) Hon måste ju undra vart jag har tagit vägen.

U har inte varit och köpt något skoställ till mig. Men vid närmre eftertanke var det kanske lika bra. Om man tänker på vad Tiagirl sa. *fnissar* För jag vet ju själv (även om jag inte gärna vill erkänna det) att jag hade kastat ut det från balkongen om det gått sönder mer än 1 gång! Sen hade jag stått här uppe, tittat ner på förödelsen, och varit totalt vansinnig eftersom jag då insett att jag varit tvungen att knalla ner och plocka upp det från grannens uteplats. Hmm, får nog helt enkelt lägga ett par extra hundralappar på ett RIKTIGT skoställ. Så jag slipper raseriutbrott.

Annars? Nä, det händer ju inget alls nu. Jobb hela veckan. Läskigt personalmöte på onsdag. Ledig helg.

Här är det segt

Måste säga att det är förbannat drygt att börja jobba kl 13. Iaf om man somnar kl 4 och inte går upp förrän 10. För snart är det ju dags att ge sig iväg. Eller snart och snart.. Men jag har en del att göra innan ju.
Kanske bäst jag sätter igång med det i stället för att att sitta här. :/

20/9

Jaha... Här sitter man igen. Och inte kan sova. Nä, jag vet, det är lättare att somna om man lägger sig ner och försöker. Men jag är ju liksom inte ens lite gäspig än. Trots att jag inte ens sovit någon liten minut på dagen idag.
Tur iaf att jag inte måste gå upp tidigt för att jobba imorrn. Börjar inte förrän kl 13.
Äsch, jag stänger väl ner här och lägger mig på soffan och hoppas på att somna snart då. Eller kanske viker ihop tvätten som torkat. För jag har då inget vettigt att skriva heller. Om jag nu inte ska dra hela historien om hur kassa Borgholms kommun är som arbetsgivare. För där har jag MYCKET att säga! Dom skulle bara veta. Dom är ta mig fan inte kloka någonstans. Men men... Det tar vi en annan dag.

Natti!

19/9

Livet är inte rättvist. Nu ringde en vän till mig. Vi pratar väl inte så mycket med varandra nu för tiden. Väldigt sporadiskt.
Iaf så ringde hon och berättade att hennes sambo/pappa till deras 2 små barn fick en hjärtinfarkt i söndags. Det tog en timme, sen dog han. 44 år. Det är så jävla sjukt!
Värre blir det när man jobbar som man gör. Med väldigt gamla människor, som inte vill annat än att dö. Men dom får leva, medans unga människor dör. Dom som säger att det finns en gud, dom ljuger!

Dum reklam igen!

"Välkomna till programmet där vi fyller hål med svenska kändisar" 

Reklam för en ny serie på 6:an som heter Hål i väggen.
HUR ansöker man om att få sitt hål fyllt då?! *asg* Och jag hoppas man får välja vem som ska fylla det med. Isf ska det ju vara Dregen. För det är nog den enda snygga svenska kändisen jag kan komma på.

Insåg nyss att jag antingen är skittrött eller har jag fått ytterligare ett bevis för min grymt taskiga humor. Fnissade glatt när jag hörde en historia på tv.

Det var två muffins som stod i ugnen.
Den ena sa: Det är hett här!
Den andra sa: Ah! En talande muffins.

Just nu kan jag inte riktigt komma på det roliga med den visserligen. Men för en stund sen var den oerhört kul. *fnissar*

Men min absoluta favorit är ju:

Det var en gång en gul och en grön banan som skulle gå över gatan.
Plötsligt springer den gröna ifrån den gula och stannar på andra sidan.
Då skriker den gula bananen: -Fy fan vad du är omogen!


Ingen U hörde av sig om nåt skoställ idag inte. *muttrar* Fast enligt Tiagirl  var det där skostället absolut inget för mig. Då det tydligen ramlar sönder i molekyler hela tiden. Hon tror det kommer sluta med att jag samlar ihop alla delar och kastar ner dom för balkongen. *asg*
Jaja... Får väl ringa U imorrn och kolla om dom hade nåt eller inte.

Annars har jag ju givetvis inte gjort något vettigt idag. Precis som jag sa. Men jag tog faktiskt tag i disken. Och jag vek ihop den rena tvätten. Och dessutom har jag röjt av lite i storemans rum.
Nu ska jag föra över pengar till massa folk. Sen lägga mig och uggla framför tv:n tills jag blir sovtrött.
Imorrn är det jobba igen. Men inte förrän 16.

Natti!


Skostativ

Väntar på att U ska höra av sig. Skickat iväg henne till Netto idag för att köpa ett skostativ (för TRETTIO par skor) för endast 79:- Jag har letat skoställ i flera år nu. Hittar jag nåt som jag vill ha så kostar det 499:- och jag får inte plats med fler skor än jag får på det jag redan har. Och dom pengar ger jag inte för ett skoställ. Men nu dök ju detta billiga stativ upp på Netto. Så jag hoppas att det finns nåt kvar iaf. För det skulle passa mig perfekt. Är så dödens trött på ungarnas skor som ligger överallt. Oftast ligger deras skor (när dom är leriga) PÅ mina ljusrosa. Eftersom det inte finns någon plats.
Nu är det ju inte speciellt snyggt det där stativet. Men, det är fan så mycket bättre än det jag redan har iaf. Och det jag har, det är ju inte ens mitt! *fnissar* Det "snodde" jag av pappaB när han flyttade. Men han har nog inte saknat det för han har inte sagt något om det. Och jag kan tro att han blir förvånad när han hämtar/lämnar barnen och dessutom får med sig ett gammalt skoställ hem! *asg*

Stativet! Som jag kommer att kalla skoställ iaf! Om det nu finns nåt kvar till mig förstås. :/ Kanske bara finns ett och då köper U det säkert till sig själv. För hon vill ha ett hon också.

18/9

Jag har ledig dag. Men hade lika gärna kunnat jobba känns det som. För när jag går hemma händer det ju inget alls. Jag har MASSA måsten, men försöker förtränga dom (och lyckas) och så slutar det med att jag inte gör något alls. Lika illa varje gång. *suckar*
Idag MÅSTE jag diska, tvätta (redan slängt in en maskin iaf), vika ihop den rena tvätten (inte mycket kvar), ringa grannen om skrivbordet (skulle ha gjort för säkert minst en vecka sen), kanske gå och kolla på skrivbordet, KANKSE försöka släpa hem skrivbordet, möblera om (i händelese av att jag får ett skrivbord), dammsuga hela lägenheten och moppa alla golven.
Jag gissar på att det jag kommer göra är att hänga upp den blöta tvätten. Sen skiter jag i resten för det kommer ju fler dagar denna veckan! :)

Har ni problem med att läsa (ni få som gör det) den ljusrosa texten? Eller är det bara Tiagirl som har det? Jag orkar inte ändra om det just nu iaf. En annan dag! Som med allt annat.

Då så!

Nu har jag beställt tid för tatuering! Äntligen! *ser fram emot* Får tyvärr vänta rätt länge, men det får det vara värt.

16/9

Sådär ja! Nu fick jag tummen ur och mailade Warodell angående tatuering. Så nu är det väl bara att vänta på svar och hoppas att han har tid. Nån gång. Snart.
Och dessutom får jag ju helt enkelt ge fan i bingo under en månad då! :)

Jobbat, vilat, spelat, fixat ögonbrynen. Och nu ska jag (borde iaf) gå och lägga mig. Det funkar inte att sitta uppe till 2-3 när jag ska upp tidigt dagen efter ju. Men nu är det bara i morgon med. Sen har jag sovmorgon i 3 dagar.


Blivande tatueringen. Tror jag iaf.

Natti natti!

15/9

Jag borde duscha eller bada. Inte sitta och fisa och spela bingo....

20:31

Eftersom jag precis vann iaf 600:- kan jag nog ta en paus och antingen lägga mig i ett varmt bad eller ta mig en iskall dusch. :)

20:36

Badvatten på G. Lär väl somna i badet. För jag är trött. Jobbat hela långa dagen. Jobbar för den delen hela långa veckan med. Är bara ledig på torsdag.
Nästa vecka har jag dessutom tagit på mig 2 extradagar vilket betyder att jag bara blir ledig måndagen då. *suckar* Men så måste man göra om man kört sin egen ekonomi i botten. Surt, men jag kanske har lärt mig en läxa. *svårt att tro då bingo är så kul*

12/9

Storeman:

-Förr i tiden satt man på en stol med hål i och en bunke under när man bajsade.


Alltså är jag glad att jag inte fanns förr i tiden. :)

11/9

Satt häromdagen och funderade och kom fram till att jag behöver ett skrivbord. Vet inte varför, men jag kom iaf fram till att jag kunde ha datorn där (i stället för på vardagsrumsbordet) och sen en liten pysselhörna. Jag som inte pysslar. Men jag vet att det dök upp nån tanke i huvudet på nåt jag ville pyssla med. Nu minns jag inte. Men jag vill ju fortfarande ha ett skrivbord.
Insåg ju sen att jag inte kommer att ha råd att ens köpa mig ett litet och frågade U som precis flyttat och kanske kunde tänkas kasta ett skrivbord. Men inte då. Det hade hon gjort för länge sen. TRE stycken!!!!
Iaf så träffade jag min ena granne häromdagen. När jag var och handlade mina taklökar. Och rätt vad det är (när vi står och pratar om lägenheter och så) så säger hon att hon har ett skrivbord hon vill bli av med. Jag förklarade ju genast att jag kunde tänkas vara intresserad men samtidigt att jag har lite problem med ekonomin just nu. Varpå hon säger att hon nog kan tänka sig att GE bort det bara hon blir av med det.
Så nu, imorrn då, eller i helgen ska jag gå och titta på det iaf. Och fram tills dess ska jag hålla tummarna för att hon inte ändrat sig. :)

Har också kommit fram till att jag faktiskt har många snälla grannar här. Trots att en del inte alls tycker om mig pga kattskrället! :) Men nu har jag ju blivit erbjuden både "nytt kök" och ett skrivbord! Och jag fick ju ett par inlines en gång med. Jag har nog världens bästa grannar iaf. Sådetså!

1 minut senare!

Det var då väl mycket märkligt. För nu funkar det alldeles utmärkt att skriva och uppdatera här igen. Och dessutom ser det ut som det ska. Men men... Jag har ju gett upp iaf!

*poffar vidare*

Skitsur!

Och nu blev jag om möjligt surare... Skrev massa som försvann.
blogg.se strular. Och har gjort ett par dagar. Iaf hos mig. *muttrar*
Och som om inte det var nog så har min gamla telefon gått och dött. Den lever sitt egna liv och stänger på/av sig själv hela tiden. Men jag får liksom aldrig komma "in i den". Precis samma konstiga betéende som min gamla kamera hade innan den dog helt. Gissar på att jag kommer att sluta på samma satt. Att hjärtat stannar för att gå igång för att stanna för att gå igång... Tills det stannar på riktigt och för evigt.
Har försökt laga telefonen (på samma sätt jag en gång försökte med kameran) genom att skruva isär den i så många delar man kan och rengöra. Det funkade inte.
Jag har bankat den i bordet ett par ggr. Det funkade inte heller. Så nu skiter jag i den och går vidare! :)
Ger upp bloggandet med eftersom det inte funkar som det ska här heller.

*poff*


9/9

Usch vilken slapp dag. Har varit så dödens trött hela dagen. Som vanligt inte gjort något vettigt. Utom alla mina måsten förstås. Som disk, mat, tvätt.
Men nu, när jag skulle behöva sova, är jag givetvis inte ens i närheten av att vara trött. Men jag får väl lägga mig och försöka iaf. Det blir ju inte lättare att somna om jag sitter framför datorn. :)
Jobb imorrn, jobb på torsdag och jobb på fredag. Sen är jag ledig i hela 2 dagar!



Lilleman idag



Hittade nya taklökar på ICA.
Och så fick jag en av Tiagirl!
 

8/9

Fick en länk skickad till mig på msn. http://allergi.nu/fragor/urtikaria
Skulle jag ju givetvis inte alls läsa. Eftersom allt bara blir ännu värre då! När man läser saker som:
Hej!
Är en tjej på 37 år som har lidit av värme- /ansträngningsurtikaria i nu snart 20 år, äter sedan ett par år tillbaka Zyrlex varje dag som åtminstone hjälper mig lite emot klådan och att jag kan göra enkla sysslor som t ex dammsuga.
Dom måste ju skoja?????? 20 år????? Kan inte ens dammsuga utan piller?
Som jag ser det kan jag lika gärna göra ett besök på Ölandsbron redan ikväll ju. För inte fan tänker jag stå ut med denna skiten i 20 års tid. Eller för evigt.

Hej jag har haft urticaria i ca 10 år och det nästan dagligen, jag har värme, köld, tryck och mat som vi inte har kommit fram till vad det kan bero på, många gånger speciellt när jag åker på influensa, förskylningar m.m. svullnar min hals igen och det har hänt att jag fått åkt akut på grund av att jag kappast kan andas.
Vet inte om det lät så mycket bättre. :/

Jaja... Iaf så har jag ju kommit fram till att det finns OLIKA sorter av urtikaria. Vilket ingen läkare berättat för mig. Men som jag ser det är det VÄRME och TRYCK som verkar få mina utslag att blossa upp ordenligt. Även vatten, då i samband med ett varmt bad. Alltså kan jag ju underlätta besvären lite. Och jag får nog ta och hämta ut dom där tabletterna som läkaren på Hud skrev ut till mig. Gjorde ju aldrig det eftersom alla utslag då var borta. Och dessutom var det väldigt dyra tabletter. Tom dyrare än treo! :) Men nu verkar jag ju inte ha nåt annat val än att hämta dom. Om jag nu ska ha det såhär i 20 år då. *skitsur*
Lysande framtidsutsikter helt enkelt. Alla läkare som svarar på den sidan verkar ju också svara samma sak. Det finns ingen "riktig" orsak. Det finns inget som kan "ta bort sjukdomen". Man kan bara lindra och hålla tummarna. Fy fan, rent ut sagt!

080906


Ny salva



Idag fick jag 2 burkar av "svärmors hemkokta salva". En grön läskig salva. Och en gul lika läskig salva. :)
Har märkt upp dom med V (för vänster) och H (för höger) för att det ska gå snabbare att testa. I stället för att köra med en salva i 1-2 veckor och sen byta om det inte funkar. Så nu smörjer jag helt enkelt in mig med gul på vänster och grön på höger. Sen är det väl bara att hålla tummarna för att någon av dom ska fungera. *håller tummar*
OCH, jag är riktigt imponerad av att hon kokar salva, och att den dessutom SER ut som salva! Tyvärr luktar ju båda sorterna grymt illa. Men hjälper det kan jag nog banne mig stå ut med att lukta såhär.

Sängen väntar

Eller soffan då... Trivs bättre där! :)
Men inte är jag trött. Och nu är det för sent att ta nån tablett. Blir väl ännu en "härlig" sömnlös natt med massa funderingar. :(

5/9

Varje sommar lyckas jag få "ogräs" i blommorna på balkongen. Som sen utvecklar sig och blir jättefint! Förra året fick jag nåt som var grymt fult och det stacks. Men efter ett tag blev det fin verbena (tror det hette så). Givetvis är jag inte typen som lyckas övervintra dom. Tyvärr.
Och nu, för ett tag sen, dök det upp nåt väldigt konstigt i min kruka med , eh vad heter den nu igen, purpurklätt nåt?! Iaf, det som dök upp såg ut som EK. I mina ögon då. :) Men idag när jag var ute och vattnade har det minsann kommit blommor på den. Fina såna dessutom. Eller jag TROR dom blir fina. För dom har inte riktigt slagit ut än.



Så ser den ut. Tänkte att kanske Tiagirl eller möjligen Camilla kan veta vad det är för nåt. Ni som har trädgårdarna fulla med massa! :)
Iaf så är den ju fin och jag hoppas det är nåt man kan behålla tills nästa sommar.



Och VAD är detta?? Sitter såna på min Spikklubba. Men det kanske är just därför den heter så?

Jag städar. Eller ska. Funderar på det! Har iaf tvättat 2 maskiner. Och rensat lite. Bäst jag fortsätter innan jag tappar sugen helt.

Nostalgi!

http://www.wasabi.nu/garbage.asp

4/9

 Krymper man när man jobbar natt eller????? Jag gör iaf!

 Ekorre va? *fnissar*

 Kolla alternativ 7! *kräks*

 Den här skrämde skiten ur mig oändligt många ggr inatt! *muttrar*

 Är man trött på natten äter man vaniljyoggi, flingor och, tro det eller ej, CHOKLADSÅS! Men det var inte gott.

Mitt i natten

Nu börjar det bli segt må ni tro. Men det är ju "bara" 4 timmar (och några miuter) kvar att jobba. Det är luuuuuugnt här. Och väldigt tyst. Alla sover. Och jag läser om blommor. :) Och tittar på tv emellanåt.

Hmm, satt och läste en lista här på väggen precis. Angående deras larmsignaler dom har här. 1206 SNYGGNINGSRUM??? Måste jag genast leta reda på och se vad det kan vara. Har jag tur kanske jag är skitsnygg när jag går härifrån om 4 timmar då. *fnissar*

En annan fundering... Skulle vara just snyggt om det blev brandlarm nu eller nåt sånt. VAD i hela friden ska jag göra då tro?! Vi kommer brinna inne allihopa ju. Jag har ju inte en susning om vad man gör här när det brinner. Vet visserligen inte vad jag skulle göra om det brann på mitt andra jobb heller. Förmodligen SPRINGA! :)

Snart dags

Tänkte jag skulle ge mig iväg lite tidigare till jobbet. Eftersom jag först måste bort till "mitt" jobb och hämta kläder och skor. Sen ska jag ringa en av "nattugglorna" och fråga lite om nattrutiner på den avdelningen jag ska vara. Har ju aldrig varit där innan och jag ÄR riktigt nervös. Vet ju inte alls vad som ska göras och vid vilken tid eller så. Och inte känner jag dom som bor där heller. Har träffat ett par stycken av dom. Men då i VAKET, uppegående tillstånd. Vilket det inte är nu. :/
Har haft ont i magen läääänge för detta nu. Jag är en riktig vanemänniska. Och jag vill jobba där jag är van vid. Men samtidigt behöver jag ju pengar. Så nu måste jag våga detta.

Jaja... Jag packar väl ihop och ger mig iväg då.

Natti natti alla ni som får sova.


3/9

Här händer det inte mycket för tillfället. Slappt bara.
Dock ska jag jobba inatt. Så jag slappar för att jag får. Men det är ju mycket märkligt att jag inte kan sova när jag behöver och dessutom får! Försökt att sova hela dagen med jämna mellanrum. Till slut lyckades jag somna en timme iaf. Så det får väl räcka. Om inte annat finns det ju liksom inget val. För nu är det för sent att sova. Och det är för sent att tacka nej till jobb.

Igår fick jag min bekräftelse på att jag inte längre är medlem i Svenska Kyrkan. Så smidigt. Nu ångrar jag att jag inte gjort det tidigare. Har ju haft planer på det i många år men men... Nu är det ju gjort iaf.

uturkyrkan.se


...

IDNamnDatumPris/brickaAntal brickorVinstReplay
5342809JP 60 SEK 1,0002008-09-02 22:22:5710,00 kr31 394,42 kr


Det tackar jag för! :)

RSS 2.0