♥ 27/9

Åh vad jag kan bli irriterad på småsaker...
Saker som inte borde irritera mig alls just för att dom är så fåniga.
Vi var i Kalmar idag. Köpte lite kläder till Mini. Och kollade runt på lite golv och sånt till huset.
Och under tiden vi var där inne blev jag dödshungrig givetvis. :)
Åkte runt McDonald´s och beställde en Big Mac & Co. Får som vanligt frågan vad man vill ha att dricka till. Eftersom jag inte är sådär överdrivet glad åt läsk så valde jag vatten. Varpå hon svarar att då blir det dyrare för då är det ingen meny. Om du inte väljer mineralvatten förstås.
Jag blev putt och valde att ta en Fanta i stället. Och då frågar hon om hon ska skicka med vanligt vatten OCKSÅ eftersom det är gratis?!
Hur kan det då spela någon roll om jag väljer vanligt vatten eller läsk? Jävla fånerier tycker jag! Och det här kommer att irritera mig hela kvällen nu... ;)
Extra mycket kommer det irritera mig eftersom det faktiskt står på deras hemsida: Visste du om att om du köper en värdemeny så får du drycken på köpet?


♥ 6/9

Häromdagen var det årsdag för pappa. 11 år sen han körde ihjäl sig. Det känns som igår.
Idag fyller Storeman 10 år. Hur gick detta till?
Imorrn har jag jobbat på mitt jobb i 14 år. Va?! Det är helt förbannat sanslöst.

Vart tar tiden vägen åt liksom? Och varför är jag inte en dag äldre än vad jag var för 10 år sen? Det är förvisso bra att alla andra utom jag åldras. Det hade ju varit förbannat hemskt om jag också blev gammal... ;)

Nu är det mindre än 1 månad kvar tills vi får tillträde till huset. Eller renoveringsobjektet om man vill kalla det så i stället. Ska bli både skitkul och förmodligen jävligt jobbigt. Men åh vad jag längtar. Och ååååh vad jag längtar till nästa vår och sommar. Tills jag kan så, plantera, gräva, så ännu mer. Och försöka fixa i ordning det där lilla växthuset som egentligen har gjort sitt. Det bara kliar i fingrarna på mig... ;)

Nähä.. Nu är det göra-tårta-dags.

RSS 2.0