31/5

Så den här dagen gick den med. Trodde aldrig den skulle ta slut i morse när jag började jobba. Men dagen gick och gick och gick. Och till slut var kl 16 och jag slutade iaf jobba. :)

Stack till Ica för att handla lite. Behövde tobak, hylsor och majs. Mycket konstig person i kassan. Bad om hylsor varpå hon säger; - Jag letar efter det om du tar fram legitimation.
Eh jaha... Tog fram passet och hon tar fram såna där papper som man rullar cigaretter med. Utan filter! *suck* Sa till henne att jag skulle ha FÄRDIGA cigaretthylsor. Ja men är det inte såna här då, säger hon då. Jag pekar och visar att DÄR, UNDER, där ligger dom. Men nädå. hon hittar inte ändå. Höll på att bli tokig så jag gick till andra kassan och bad om ett paket i stället. DÅ när jag äntligen fick ett paket, ja då hittade hon dom. Och puckot säger, du kanske vill ha två. NÄ TACK! Då hade jag bett om det från början!
Till råga på allt stimmade hon ju upp mig sådant så jag givetvis glömde en kasse. Men hon tyckte ju att jag kunde få en då. *tackar*
När jag packade sa hon; -Du får ta det som en komplimang.
Eh vaddå?? Att jag känner till bättre än hon vart sakerna på Ica finns? Eller att hon tyckte att jag såg ut att vara under 18 då? *fnissar*

Gjort hemma då? Inget. Slappat, vattnat allt på balkongen, tvättat, hängt tvätt, käkat lite. Sen var det slut på allt!

Har sååå ont i nacken. Och i halva huvudet. Och nu går det ner i ena armen med. Spänd som en jävla fiolsträng.
Eller är det tänderna som spökar. Blir ju inte förvånad för det är ju ILLA med dom. Tyvärr. Men snart, snart är det billigt (billigare) att gå till tandläkaren ju. Och DÅ ska jag ta tag i att fixa mina tänder. Dom tog grymt mycket skada när jag levde på bara treo och cigaretter i nästan 2 års tid. :/ FAN! Inte ens 30 och på väg att bli tandlös nära på. Jag som hade BRA tänder en gång i tiden.

*pekar* Men ni ser ju inte ändå. Jag gör, tyvärr. Har en stoooor hög med tvätt som vill bli vikt och inhängd/inlagd. Borde väl ta tag i det. Ska iaf fundera på det en stund. Så får vi se om den har försvunnit tills imorrn.
För imorrn tänker jag inte göra ett knop här hemma. Jobbar först 7:30-11:30 sen börjar jag vid 16 och jobbar till 21. *suckar* Vi lever på stenåldern som har såna där förbannade delade turer fortfarande (igen).

22:20

Back again!
Och nu tror ni jag har vikt tvätt och fixat och donat. Men nä.. Det har jag då rakt inte gjort! :) Hade väldiga planer på det och var tom på väg till tvätthögen när jag tydligen fick annat i tankarna för den ligger så fint kvar där.
MEN, jag har tränat minsann! Oj så duktig jag är. Jag har hoppat och studsat och ålat, och krupit, och töjt och tänjt. Ja in i det oändliga nästan på. Och jisses vad jobbigt det var. *pustar ut ordentligt*
Sen tog jag mig en välbehövlig dusch. Och här sitter jag nu. Och har ätit ett äpple. I stället för den vanliga negerbollsmeten. *berömmer mig själv*
Planen nu är ju att jag ska göra detta en gång om dagen. Får väl se hur det blir med det. Men det finns iaf en plan! Och planer är till för att följas. Hmmm...

Satt och kollade på Ellos efter en motionscykel med. Eftersom jag har mitt konto där och min ekonomi just nu inte tillåter att jag köper en utan att ta det på kontot. Hittade en men om man nu beställer den får man hämta den i Oskarshamn?? Och då kostar det 245:- EXTRA utöver frakten. För att hämta den där på plats hos DHL. Annars KAN dom köra hem den. Men då kostar det 440:- extra. Helt hutlöst ju!
Såååå... Jag kollade på www.blocket.se i stället. Och hittade en i Borgholm. Nära och bra då ju. :) Och dessutom vet jag vem personen är som säljer den. MEN, åter igen, jag har ju inga pengar. Just NU. Finns väl säkert nån jag kan låna av men jag hatar att låna pengar. Eller rättare sagt, jag hatar att vara skyldig pengar.

Nada på tv. *suckar* Vet inte alls vad jag ska hitta på. Oerhört tråkigt nu när jag inte kan spela bingo längre. Även om jag hade haft pengar så hade jag ju inte kunnat logga in hos Tiagirl eftersom jag tydligen lurat in henne i bingoträsket med. :/ Så nu spelar ju hon själv upp sin "pott" varje dag. Men det är ju tur iofs eftersom jag inte SKA.
Kanske skulle ta och ta tag i tvätten iaf... Så jag får det gjort nån gång. Är ju skönt att ha det färdigt på måndag när monstrena kommer. Så dom har rena kläder i garderoben iaf. :)
*går och gör*

30/5



*sjunger Ja må hon leva*

11:28

Eh, godmorgon eller nåt... Vaknade inte förrän efter 10. Helt otroligt. Visserligen somnade jag inte förrän 3 men ändå.

Vaknar som vanligt och känner att det finns MASSA som jag vill/måste/borde göra. Och det känns så bra. Med nu mer tiden går på dagen så bara försvinner tanken på att göra nåt alls. Förstår inte det. Jag vill så gärna. Men sen tar det bara stopp ju.
Och idag tänker jag inte anstränga mig alls tror jag. Jobba ikväll ju. Åt födelsedagsbarnet *pekar uppåt*.
Dessutom sov jag nog för länge för jag har en jävulsk huvudvärk. Som inte alls vill gå över. :/

*tittar på kroppen* Är det inte väldigt konstigt att NU när jag ÄNTLGEN fått en tid till hud så finns det inte ett utslag??? Igår hade jag ju. Extremt då. Men idag?! Nädå. Nån enstaka prick här och var. Jag får väl iaf åka in dit. Har ju bilder på hur jag ser ut när det väl sätter igång. Och då är jag inte att leka med. Och sen får dom ju ta lite pricktest och så iaf. Måste kolla om det kan vara treona som gör det. Hemska tanke!

Ja visst är min sida fin nu! Så nöjd så! Förutom då att mitt namn där vid sidan fortfarande har GRÅ färg. Det ska ju vara svart det med. *suckar* Men jag har testat och testat och jag kan omöjligt hitta den koden nånstans. *trög*
Sen stör det mig att dagens namn sitter så "långt ner" så det nästan sitter ihop med Sök i bloggen... Vet inte om det går att ändra på det med. Får väl testa sen nån dag när jag har ork att sitta med det igen.

*gäspar*

11:40

Ringde precis på dörren här. Hör inte till vanligheterna när barnen inte är hemma. Gick misstänksamt och öppnade och utanför stod 2 långa gubbar. Med broschyrer i händerna.
Jaha sa ja.. Är ni från Jehovas är jag inte intresserad. Han tittade lite förvånat på mig och sa att det var dom ju. Och började ändå prata om sin förbannade Vakttornet eller vad den heter. NÄ TACK! JAG ÄR INTE INTRESSERAD sa jag igen och stängde dörren. *muttrar* Förstår mig inte på dom där... OM (kommer aldrig ske) jag hade varit intresserad hade jag väl sökt upp dom?! Fast nu vet jag ju att dom MÅSTE ge sig ut ett visst antal ggr om året för att värva folk. Eller försöka värva iaf. Undrar om det finns folk som "går på" det när dom kommer sådär? Om folk verkligen lyssnar och blir intresserade av vad dom säger och senare joinar Jehovas?
Ska sätta upp en skylt på dörren tror jag. VARNING FÖR SATANISTER. Eller nåt! :)

15:02

*suck* Börjar bli dags att ge sig iväg tror jag. Har ju ett par ställen att cykla till innan jobbet. Typ apotek och Ica.
Att det ska vara såååå svårt att sluta med treona nu. Gick ju så bra utan dom där veckorna jag höll uppe med dom. Även om jag då och då köpte nåt enstaka rör. Men nu, nu knaprar jag ju som vanligt igen. Om inte ännu mer än innan. Blir så arg på mig själv för det. För jag BEHÖVER ju inte.

Har diskat upp den tråkiga disken iaf. Och plattat håret. Och färgat ögonbrynen. Så mycket mer har jag faktiskt inte gjort idag. Men denna veckan har jag ju inga måsten. Och då gör jag som jag vill. :)

22:55

Hemma. Socialat mig på jobbet, i telefon och via msn. *slut*
Tror faktiskt jag ska ta och försöka lägga mig. Eller lägga mig och försöka sova. Har absolut ingen lust att bli väckt av telefonen imorrn och nån röst som säger; -Vart är du?

Natti!


29/5

Fy f*n! Vad jag ser ut!! Sitter i valet och kvalet om jag ska ta och ringa till mottagningen IGEN och be om nya tabletter. Eller om jag helt enkelt ska stå ut tills på måndag morgon.
Just nu är det ju inte jobbigt eftersom det inte kliar. Det som stör är ju att jag ser ut som jag vet inte vad. Mitt ena öra ser ut som, eh, blomkålsöron släng er i väggen. Armarna är dubbelt så tjocka mot vad dom annars är.
Men som sagt, det kliar ju inte...



Kisse har kommit på att eftersom han tydligen alltid har väldigt bråttom ut så är det inte nån idé att vänta på att jag ska öppna dörren för honom. Så nu går han ut på balkongen, hoppar från den ner till fönsterbläcket och vidare från fönsterbläcket rätt ner i busken som står utanför! Knäpp...
Fast jag vet att Sture-Laban gjorde likadant. Men det var ju bara när jag inte var hemma.
Vet dock inte om granne K uppskattar att han hoppar i hennes buske. :) Men försök hindra den där galna katten...

Ledig idag. Skönt. Sen blir det ju jobb fre, lör och sön. Undrar vad jag ska hitta på idag då. Eftersom jag ska sitta inspärrad här hela dagen passar det ju utmärkt med en riktig storstädning. Men det känns inte alls speciellt lockande om jag får bestämma. Får väl se vad jag har lust med sen.
Ska iaf INTE spela nåt mer nu. *bestämt* Har ju loggat in på Tiagirls konto på SP. Men nu får det vara nog. Jag har fan inte råd! Hur kul det än är. :/

I förrgår skulle pappa (min) fyllt SJUTTIOETT år. Helt otroligt vad gammal han skulle ha varit. :)
Synd han inte fick vara med längre. Fast om han nu skulle ha levt så hade jag ju velat att han skulle ha varit PIGG. Och FRISK. Men det var han ju inte. Så på nåt sätt är jag ju ändå (elak människa jag) glad att han dog den där dagen. För jag hade inte velat ha honom liggandes som nåt kolli nånstans. Och det hade han själv inte velat heller.
Mest synd är det att mina barn aldrig fick träffa honom. Tur dom har en farmor och farfar iaf. Nu när dom inte fick nån mormor och morfar.
Men men... Livet är som det är. Man kan inte göra ett skit åt det. Eller jo. Men vissa saker kan man helt enkelt inte styra över. Tyvärr.

*tuggar ett GOTT tuggummi*

Diska kanske?? Eller varför inte göra lite nergerbollsmet och äta direkt ur bunken... Så gott så! :)

11:08

Alltid nån som ska slå ner mig på botten! :D Nu sa Tiagirl att högkostnadskyddet bara gäller 1 år från första besöket. Alltså gäller mitt tills den 22/1 -09. Inte för att jag brukar springa där speciellt mycket. Men nu vet man ju inte med dessa förbannade utslag (läs BÖLDER).

Min "doktor", alltså blomskrället jag fick hem.. Han ser inte pigg ut idag! :/ Hoppas verkligen han överlever. Jag som alltid sagt att dom är så lättskötta. :) Får väl se hur det blir med det.
Jag har ju faktiskt gröna fingrar. Iaf när det gäller gröna växter!

23:35

Hmm, har nog inte gjort alltför mycket vettigt idag inte. *suckar* Mest suttit vid datorn och ugglat faktiskt. Sovit lite.
Men jag har iaf hunnit med att tvätta en maskin tvätt. Och hänga upp densamma.
Legat i badet en lång stund med. Och pysslat om mig själv. Bäddat rent i sängen med. Ska bli skönt att få lägga sig sen.

Gjort om min sida lite här med. Finare än innan iaf! :) Bara en sak som stör mig och det är att mitt namn där *pekar åt sidan* inte går att få svart. Eller går gör det säkert men jag lyckas inte hitta vart i hela friden man ändrar på det! *grrr* Men nu orkar jag inte pilla mer med det idag.

Nä, orkar inte ens skriva nåt ju.. *gör annat*

Åxå stulit!

Ta fram din mobil


Vem ringde du senast?
Vem? Ringde Saldokontroll! :D


Vem ringde dig senast?
Mia


Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?

Kul att du valt att förlänga ditt abonnemang hos Tele2. Nu kan du fortsätta ringa billigt. Se www.tele2.se för mer information. Mvh/Tele2


Av vem fick du ditt 12:e mottagna sms?

Hmm, det är hemligt.


Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
Mmm, ha det gott!


Vad står det i ditt 10:e skrivna sms?
Nähä, men sova då? ;)


Vad står det i ditt senast skrivna sms?
Är det du som terroriserar min telefon? *arg gubbe* Har inga pengar på den andra.


Har du några utkast?

Nä, inte nu.


Vad är ditt rekord på snake?

Har inte spelat snake på denna telefonen.


Har du privat nr just nu?

Kan jag inte tänka mig.


Hur många låtar har du på din mobil?

Ett fåtal. Kanske 10 just nu. Som används som signaler. För inte använder jag mobilen till att LYSSNA på musik.
Den PRATAR man i.


Vad har du för bakgrundsbild?

En bild på Lilleman.


28/5

Hallo!

Nu har han äntligen kommit. Min Dr Westerlund! Eller ja, inte självaste doktorn då. Utan "hans" blomma! :)

 Ser lite ynklig ut ännu men vänta bara! :) Tyvärr hade han gått sönder lite i frakten ju.

Jaha ja.. Denna dagen började inte alls bra. Vaknade av telefon som ringde. Svarade och det var V som undrade vart jag var för hon stod och väntade på mig vid Flora där vi skulle mötas kl 09:30 för att köpa blommor till lärarna. Avslutning på valideringen idag ju.
Whooopi var min första tanke. Jag som, som sagt, hatar att försova mig. Idag skulle jag ju dessutom upp tidigt tänkte jag för att sticka bort till jobbet och skriva ut papper och sen vidare upp till mottagningen för att "bevisa" att jag betalat deras räkning så dom kunde föra in det i högkostnadsskyddet. Och dessutom be att få nya betapred eftersom dom tog slut igår och jag är prickig igen. Men men.. Det var ju bara till att resa sig fort ur sängen och upp och fixa i ordning sig.
Sen iväg till skolan för avslutning då. Lite prat, lite tårta, lite dricka. Nä, inte alkohol. :)

Efter avslutningen stack jag iväg till mottagningen och fixade med mitt högkostnadkort iaf. Behöver nu bara betala 10:- på måndag när jag ska till Kalmar. Så skönt! Ett helt års gratis sjukvård. :) Men jag kommer väl bli jättefrisk nu bara för det. Struntade dock i mina tabletter och det verkar gå bra ändå. Har visserligen lite utslag men inte såååå illa som det brukar vara.

Vidare ner till Pappa Blå för att äta lite. Blev ingen grillad biff för mig inte. 169:- Jag tyckte det var dyrt när den kostade 140:- *snålis* Käkade hamburgare. Den största jag nånsin sett tror jag. Med bacon på och massa salsa till.

Väl hemma har jag inte gjort ett vettigt handtag tror jag. :/ Sovit!!! Somnade sååå gott på soffan en stund. Var för mycket att sitta i solen och kisa (stavas det så?) medans vi åt.

Planterat lite nya blommor på balkongen med. Skulle absolut inte köpa fler men hittade ju en fin solros på Ica när ja cyklade hem och kunde absolut inte låta bli. *suck*

*skäms* Nu sitter han ute  i skogen och SKRIKER igen. Katten alltså. Fattar inte alls vad han sysslar med där ute. Han kan gå och skrika där i flera timmar ibland. Enligt V så hade någon lastbil med ärtor? vält förra året och ärtorna har väl tydligen ramlat ner här i backen och därför finns det extremt mycket råttor där. Kan ju förklara varför Kisse så ofta kommer hem med just råttor till mig. Nu var det visserligen ett tag sen.
Nu ser man inte honom där ute när det börjat växa men innan kunde man se honom (Kisse) i skogen på dagarna när han gick runt och "vaktade" sitt revir. Han är precis tokig när nån annan katt kommer nära där. Förutom grannens lilla flickkatt. Hon får minsann vara där. Har sett dom springa glatt efter varann in i skogen. :D

Köpte tuggummi idag. Jag som aldrig tuggar, om det inte bjuds på jobbet eller så, tuggummi. Men fick ett ryck och köpte några (svindyra) som heter Stimorol Fusion. Vanilla goes Mint! Aaaaah så goda dom var!

 Vad ÄR detta för fånigt??? Fick dom gratis i ett paket idag. Dom heter Wine Charms. Ska dom hänga på flaskor?? *fattar ingenting*

23:26

Penisringar? Tja, kanske funkar. Men jag tror ju att dom är liiite för små faktiskt. Visserligen är inte alla välutrustade. Men får man på en av dom där *pekar uppåt* är man inte ens utrustad! :D

Fan! NU helt plötsligt blev jag alldeles väldigt jätteprickig. Ordet prickig kan knappt användas. Böldig låter bättre. Får nog bli ett samtal till doktorn imorrn iaf.
Måtte det bli måndag snart. Och jag hoppas verkligen att dom har en förbannat bra lösning på mitt problem! *grrr*


Godmorgon!

Eller nåt. Vaknade INNAN kl ringde idag. :/ Totalt meningslöst tycker jag. Men jag vill ju gärna ligga och snooza ett par ggr innan jag går upp. :)
Väckt barnen nu med. Lilleman är så lätt att ha att göra med på morgonen. Konstigt med tanke på hur sur han kan vara annars. Men honom räcker det med att gå in och glatt säga; -GODMORGON! så går han snabbt upp och skiner som en sol.
Storeman är värre. Han får man ju väcka ett par omgångar innan han vaknar ordentligt. Drar gärna täcket över huvudet och somnar om. Lite mer som jag kanske.

Dagen gick igår med. Hände väl inte alltför mycket här. Disk, tvätt, städ.. Typ. Var iaf duktig och vek ihop den där tråkiga tvätten jag samlat på hög i evigheter. Så skönt att bli av med det!
Barnen fick grilla igår iaf. Fast inte uppe vid slottet som det var sagt från början utan hemma hos grannen ist. Så jag hade det lugnt och skönt här på em.

Jobb ikväll. *suck* Och börjar vid hutlösa 7 imorrn. Tror iaf det. Eller kanske inte. Har ingen koll alls på det nya schemat. Onsdag blir jag iaf ledig hela dagen eftersom vi ska ha avslutning i skolan och sen gå ut och äta då. Ledig torsdag. Fredag jobbar jag åt U snäll som jag är. Fast det är ju mest för att jag ska slippa betala tillbaka hela skulden för Ikea! :D
Lördag och söndag blir det åxå jobb! Så jag vet ju vad jag ska göra denna veckan iaf.

Jaha... Nu är det väl dags att ge sig iväg snart då. Med Storeman. Åh vad jag längtar tills han kan ta sig till skolan själv! Fast då har jag ju det andra monstret att följa med i stället. För han är ju så förvirrad så han kommer jag aldrig våga släppa iväg ensam! :)

12:40

Home again! Hämtat Storeman. Som tydligen har bättre minne än mig enligt kommentaren jag fått. :) Inget minne av att han skulle hälsa där när han gick förbi på fredagarna.

Kollat igenom posten. Linus klasslistor kom idag. Han börjar ju SKOLAN, på riktigt i höst! Helt otroligt ju.

Är Citygross så billigt egentligen? Beror väl på vad man jämför med visserligen. Klart det är billigare än Ica här nere. Men allt är ju billigare än Ica. Men jag ska givetvis inte klaga på Ica. Det är ju faktiskt jag själv som väljer att handla där. :)
Tänkte ta en sväng till Citygross när jag och U ändå är i Kalmar nästa vecka ju. Om hon går med på det. Så jag kan handla upp mig på sånt där som alltid bör finnas hemma. Som just nu inte finns hemma. :/

Borde ha ringt läkaren igår om tabletter. Men inte då. Borde ringa idag med. Men nä... Får väl se om jag klarar mig utan dom tills på måndag när jag ändå ska in. Tror ju inte det men hoppas kan man ju.

Ska nog ta och slänga ihop lite lasagnette nu. Så barnen får nåt att äta innan det är dags att knalla bort till jobbet. Börjar inte förrän 15:30 visserligen men sen kommer ju pappaB och hämtar vid 16 och sen brukar dom ju äta hos honom. Men Lilleman är väl hungrig nu antar jag. Den andra har ju ätit på förskolan.

Lilleman somnade på golvet här förut, när vi lämnat Storeman. Vaknade med ett ryck efter typ 2 timmar och satte sig upp och sa; -Åh! Jag somnade nästan! *fnissar* NÄSTAN??? Han är rolig han. Precis som att inte jag hade märkt att han sovit lääääänge. :)

13:33

Maten i ugnen och dessutom har jag diskat! Så oerhört duktig så.
Nu ska jag sitta här och njuta en treo innan maten är färdig.

Eh, njuta?! Fel ordval när det finns två herrar här hemma som håller på att slå ihjäl varandra! Minst sagt! *grrr*

14:43

Mätt! Och astrött. Men nu kan man inte vila inte. Ska ju snart bege oss.
Funderade på att lägga mig ner en stund precis efter maten men det var nog tur jag inte gjorde det. För då hade jag knölsovit nu. Och det hade varit en mardröm med tanke på att jag nyss kom på att jag duschade i morse och inte plattad håret efter det. Hade varit just snyggt att komma bort till jobbet med håret 20 cm över huvudet! *fnissar* Men nu är det platt och fint igen.

Tråkig dag idag. Inte ens lite sol ju. Typiskt när det för en gångs skull inte blåser ute.
Men men... Kan lika gärna vara tråkväder hela veckan eftersom jag jobbar.
Bemanningspoolen ringde mig förut och frågade om jag kunde jobba extra på fredag eftersom jag var ledig. Liiite svårt att förklara för dom att jag minsann inte alls var ledig eftersom jag ska jobba "mörkt" åt U! :) Men jag sa bara att nä, tyvärr så kan jag inte just den dagen. :) Men hör gärna av er nån annan gång!

Nähä... Är väl dags att stänga av här nu. Och bege sig så smått.

23:23

Hemma. Barnfri. Trött. Ont i ryggen. Och borde gå och lägga mig snart. Ska ju upp straxt efter 6 nån gång. Eller tja, typ kvart i 7 så jag får stressa lite! :)

Jodå, det går så jättebra att vara på jobbet och jobba utan att jag jobbar. Ingen kommer märka det. På fredag då. :) *hoppas* Har aldrig varit några problem innan med sånt iaf. Fast det skulle vara just snyggt om fel person kom på det. Då åker man väl dit så det smäller. Men och! Jag blir ju av med min Ikeaskuld ju. Och dessutom fyller ju U år så det är klart man ställer upp. Fast det kommer kosta henne med tanke på att jag förlorade 8 timmars fyllnad nu! *räknar* 696:- efter skatt. *fnissar* Fast hon kanske ska vara glad att jag inte har jobbat som kanin i massa år för då hade jag nog haft ännu bättre lön! *asg*

Kallt på Citygross? Och dyrt? Bättre jag håller mig hemma ju. Men jag vill ju gärna in och titta lite. Och jag tänkte ju mest handla lite basvaror. Typ pasta och såna grejer. Och det är väl inte så dyrt? Sa till U att jag behövde köpa en BAL med dasspapper åxå men inte fick jag det.. Sånt köper man inte i Kalmar utan det fick jag köpa här och ta hem på cykeln?!!! *muttrar* Jag som knappt får hem det jag handlar för en vecka på cykel. Hur ska det då se ut om jag kommer med en stor bal dasspapper på pakethållaren med! *skäms* Nä tack! Det får hon allt lasta in i bilen på måndag. Vare sig hon vill eller inte. Lätt att vara kaxig när man aldrig behöver cykla och handla! *muttrar* :)

Men suck... Nu är jag ju pigg igen... Konstigt.

Har lyckats (tror jag) att få pappaB att ta barnen antingen midsommarafton eller midsommardagen i år. Annars blir det mitt fjärde år på raken som jag har barnen. Inte för att det är såååå viktigt men jag tycker att det hör till att gå ut en sväng och festa lite då. Faktiskt. Nu är det inte bara det som gör att jag tycker att han ska ha barnen. Utan eftersom det är så viktigt med varannan jul så tycker jag att det kan vara kul för dom att fira midsommar med sin pappa nån gång åxå. För jag är ju inte den personen som typ går och dansar runt midsommarstången med dom. Det är mer hans grej. Han är en sån där riktig pappa. Vilket jag är väldigt glad för. Även om jag har mina klagomål på vissa saker! :)
Han skulle iaf kolla vilken dag han kunde ta dom eftersom han själv jobbar då. Men det gör ju jag med. Och jag måste minsann ta med mig barnen på midsommarafton till jobbet eftersom det inte heller då finns nån barnomsorg. Och en sån dag tar jag ju aldrig i hela h*vete semester när man äntligen får lite (82:-/tim) extra betalt. Vi har det bra vi kommunalare! *suckar*

Anna, Anna! Det finns ju MASSA fina rosa kläder med döskallar! :) Får man köpa sånt??? :) Ja, inte till mig då.. Utan till bebis givetvis! *fnissar*

Nähä... Fortsätter väl lite med min inköpslista till Kalmarresan. Får ju min feta lön om 12 min!

Natti!



25/5

Tjenixen!

Kl 8 vaknade barnen! Mycket till sovmorgon det. Fast jag låg ju kvar till 9 iaf.

Nu har jag planterat alla mina blommor jag fick. Fullt på balkongen minsann. Men jag kan ju inte få det att se fint ut. Det står liksom runt kanterna allting. Och så vill jag ju inte ha det. Men jag har ju hela sommaren på mig att "möblera" om där. Men jag vill ju gärna få plats med mintorkställning där ute på sommaren för tvätten luktar ju så mycket godare när den får torka ute i friska luften! :) Jag behöver helt enkelt ett hus och en trädgård. *fantiserar*

Tvättat en maskin tvätt och hängt upp (ute då) och tvättar nu maskin nr 2. Att 2 barn kan skita ner så mycket kläder på en vecka. Helt otroligt ju. För mesta delen av tvätten är faktiskt deras. Jag kan iaf ha samma jeans i 3 dagar innan jag skitar ner dom. Minst!

Vet inte vad vi ska hitta på idag... Blir nog en dag hemma med städ och plock och tvätt och mat och disk och allt annat som hör till vardagen. *suckar*
Solen skiner, men som vanligt blåser det storm ute. :(

13:22

Jag kan INTE göra drömtårta! Nu vet jag det iaf... :)
Men jag har iaf testat. Och jag skyller lite på den snea förbannat dåliga ugnen. Sådetså! Men, smörkräm, det kan jag göra. Och äta!


24/5



Hehe! Lite får man tåla när man fyller år! :)

2 nyduschade barn som äntligen känns igen. Fy vad smutsiga dom var. Och nu ska dom ut så om 10 minuter kommer dom väl in och man känner inte igen dom. :)
Nåt jag inte förstår är hur dom kan bli så skitiga under TÅnaglarna? Dom har ju både strumpor OCH skor på sig om dagarna. Naglarna på händerna är ju inget konstigt med tanke på att dom gräver i jord hela dagarna. Men som sagt, tånaglarna?! Fattar inte det! Jaja... Nu är dom nyklippta och rena dom med iaf.

Kl 13 ska vi upp till slottet tydligen. Säger Tiagirl. Titta på hemliga rum?! Jaja.. Barnen tycker säkert att det är kul. Jag mindre kul! :)

Måste se till att plantera alla blommor idag med. Jag som städade så fint här igår. Kommer ju vara jord överallt. Och på balkongen vågar man f*n inte vara och plantera för tänk om det skulle åka ner liiiite jord till grannen. Då går nog världen under skulle jag tro.

Solen skiner, MEN, vi bor ju på Solen och VINDARNAS Ö. Och det märks. Skulle tydligen bli jättevarmt i helgen men Öland räknas nog inte med i det eftersom det blåser storm här konstant. :/ Så tråkigt! *fryser*

12:55

Sitter och väntar på Tiagirl (orkar inte länka varje gång inte) som skulle bli lite sen. Slipper iaf både cykla och gå upp! :) *latmask*

Ringde precis angående kissen igen men inget svar. Så nu knåpade jag ihop ett mail med. *hoppas på svar* Annars!

Ökad hårväxt av kortison?! Måste kollas upp... Jag är väldigt luden! Har alltid varit... Men nu sista veckorna är jag jätteluden där jag inte har varit det innan. Som sagt, man kan tro att jag är från planeten Mars eller nåt! Som om det inte var nog med alla bölder jag haft liksom. Nu ska man se ut som, ja, jag vet inte vad. Dags att plocka fram vaxet tror jag. :)

Aaaaaaaahhhhhhh! *skriker högt* Fy fan vad jag hatar flugor!!! Dom är ju överallt, hela tiden. På mig, på skärmen... Inte lätt att sitta och knappra på datorn i lugn och ro när man måste vifta med armarna hela tiden. Vågar inte tänka på hur ÄCKLIG jag är med tanke på hur snabbt dom släpper sin avföring på min skärm här. *ryser* Snuskiga djur helt enkelt! Speciellt när dom HELA tiden sitter och kopulerar hejvilt överallt. Gärna mitt på skärmen då... Snacka om att inte ha några hämningar. Tur jag har lite hämningar iaf! :) Jävla tur jag inte förökar mig lika lätt som dom heller.. Det hade sett ut det.

Jaja... Får väl gå och sätta på mig skorna nu iaf. För när hon väl kommer är det säkert bråttom. Barnen är iaf färdiga. Och håller på att tjata ihjäl mig här.

15:13

Hemma igen. Fryser så jag håller på att dö! Har väl aldrig varit med om maken till blåsigt ställe det där slottet. Saknas ju både fönster och tak! :D Såg lite hemliga rum här och var. Mycket spännande. NOT! :)

 Barnen hade väl kul iaf!

Funderade allvarligt på att spänna fast mina 2 i den där för då hade jag ju kunnat gå ut ikväll. :) Och dom ska ju ändå upp till slottet och grilla imorrn.
Men, nä, dom fick följa med hem.
Tack Amie, Tiagirl och alla barnen för en liten stund utanför dessa väggar.

17:23

:( Fanns ingen kisse kvar givetvis. Fick svar på mailet nyss. Fint svar förresten. Efter att inte ha svarat nån gång i telefon när jag ringt så skickar jag ett trevligt mail (tycker jag) och hon skriver; Sålda.
Bara sådär. Rätt upponer. *letar vidare*

Fick mail om min vunna auktion på min Dr Westerlund idag åxå. Tänkte vara snäll och föra över pengar genast och mitt i alltihop dog min bankdosa?!!! *morrar* Den brukar ju faktiskt varna EN gång om dåligt batteri innan den dör. Men inte då! Den har nog helt enkelt gjort sitt. Får väl knalla ner till banken på måndag och be om en helt ny tror jag. Tror faktiskt jag har samma som jag fick när jag skaffade internetbanken. Och det är lääääänge sen. Känns så iaf.

Ska snart ta barnen och cykla bort till V som fyller år. Äta och dricka lite gott! *asg*
Sen blir det kaaaaanske en sväng ner till stan. Får se. Har så förbannat ont i nacken?!

Måste plantera sen när jag kommer hem med. Innan dom dör mina stackars blommor.

Går och letar upp varma tjocka strumpor och minst 3 par tröjor och en väst! *fryser fortfarande*

22:46

Hemma igen! Varit hos V och ätit köttfärspaj, daimtårta och negerbollar (jodå, för mig heter dom faktiskt så). Mycket gott trots den misslyckade daimtårtan. Men alla som känner mig vet att bara det är sött så slinker det ner. *svullo* :)
Sen ner och kolla bilarna på cruisingen då. Inte mycket att ha alltså. Det är inte som det var förr. Blivit gammal kanske?!
Men det gör nog stor skillnad att dom inte längre öppnar upp Storgatan så dom får köra där åxå. Det fick dom ju förr. Och då var det mer folk.
Nån bilolycka nere på stan med tydligen. En motorcykel och en raggarbil.

Barnen är på väg till sängen nu. Blir en sen kväll. Men det gör inte mig så mycket om dom bara sover länge imorrn. Tydligen blev grillningen imorrn inställd. Väldig besvikelse för dom för dom hade verkligen sett fram emot det. Men han som fyllde år som grillningen skulle vara för var ju sjuk. Men löfte om att det kanske kunde bli en annan gång fick dom att bli lite gladare iaf. :)

Dagen som började fel...

men trots allt rättade till sig! Finns nog inget värre än att försova sig. Idag var det visserligen inte så illa eftersom jag inte skulle jobba. Det enda vi missade var ju Linus förskola. 8:15 börjar han. Jag vaknade vid 8:23. :/ Så han fick ledigt idag eftersom dom skulle iväg på utedag så fort dom började.

Som alltid när jag försover mig så har jag varit dödstrött hela dagen. *suckar* Blev inte riktigt människa förrän vi stack ner till stan runt 14. Varit på apotek och affären mittemot igen. Lovade ju barnen såna där, hmm vet inte vad dom heter, till deras nya skor. Såna där man kan sätta i hålen på foppatofflor. Nu fick dom 4 var och jag fick 2 nya till! :)

Sen vidare till (dyra) Ica och handlade lite. Jag tror barnen ÄTER tandkrämen här.. För den räcker inte speciellt länge tycker jag.
Väl hemma ringde jag om kissen. Men givetvis inget svar. När jag för en gångs skull är modig och ringer! *muttrar* Får väl försöka lite senare igen.

Nu har vi precis käkat tacos. Så hiskeligt gott det var! Har inte ätit det på säkert ett år eller nåt. Barnen är ute och leker. Och jag sitter här och ugglar.
Funderar på om jag ska ta tag i disken med en gång. Men orka! Det är ju så förbannat tråkigt att diska. Och speciellt när jag vet att det mest är massa bestick. :/ *avvaktar*

20:54

Sådär ja! Nu har jag varit duktig så det räcker för idag iaf.
Satt igång med disken eftersom jag visste att om jag inte gjorde det så fort jag tänkte tanken så hade det inte blivit av. Och när jag ändå diskade kunde jag ju gno av spisen ordentligt. Och kaklet vid spisen. Vilket åxå resulterade i att jag diskade spislocken och plockade bort knapparna? på spisen och diskade dom med. Vilket medförde att det såg väldigt tråkigt ut att det låg saker på bänken som inte alls skulle vara där, så nu är dom åxå borta!
Och när jag nu ändå hade trasan i händerna och dessutom var blöt så kunde jag ju lika gärna ta hand om vardagsrumsbordet som var lite stökigt det med. (Jag är en stökig människa som lägger saker ÖVERALLT, speciellt där dom inte ska vara). Så nu är det fint här inne med. Tv:n dammades av åxå. Fy vad den suger åt sig av massa skit.
Som om inte detta var nog. *s* Såååå, jodå, håll i hatten, så städade jag UNDER kyl och frys. Och diskade dom där skydden som sitter för där. :) Och när jag ändå gjorde det kom jag på att det är ju lika bra att dammsuga hela lägenheten och lika bra att moppa golvet med då. Så nu är det faktiskt något sånär fint här.

Och nu kom Tiagirl såg jag. Och hörde eftersom hon pinsamt måste tuta! *återkommer*
Glassbilen precis nu med?!! Den ska ju inte ens komma idag... :/

21:10

Sådär ja! Nu har jag fått mina böcker och MASSA blommor! Som nog får vänta med plantering tills imorrn. Har så ont i ryggen nu.

Den här tiden ringer man inte hem till nån om en kisse va?! Glömde ju helt bort det förut när jag hamnade i städtagen i stället. Men tänk om jag ringer imorrn och hon säger att den sista gick idag... *suck*
Eller kanske jag ska göra som jag gjorde sist och maila. Så slipper jag ju dessutom prata i telefon. :) *gör så*

22/5

Skulle precis logga in på Ellos och kolla hur långt mitt paket kommit när jag fick sms om att det minsann (äntligen) hade hunnit fram till Ica och fanns att hämta NU! Dags att röra på fläsket igen då. För inte kan jag vänta med att hämta det nu när jag tjatat sååå länge om det! :)

Och nä Tiagirl jag har inte tagit studenten! Jag var ju ironisk! :) Men 200p Vård och Omsorg har jag iaf gjort klart. Och det kändes nästan som att ta studenten. *fnissar*

16:59

Äntligen sitter jag här med mina nya fina rosa Converse på mig! Sååå nöjd så!

Tog sin lilla tid att ta sig till affären bara. Fick ju leta efter barnen i evigheter innan jag hittade dom. Men som sagt, jag VÄGRAR cykla bort den lilla biten till affären utan barnen. :) För inte säger nån; -Du, det var inte ditt fel att dina barn brände ner lägenheten när du var i affären. ??? Nä just det! Eller nåt ännu värre.

20:07

Så irriterad! Vården, pengar... Löner! Satt precis och läste Kommunalarbetaren. Brukar kolla igenom den när jag inte har nåt bättre för mig. Och hittar en artikel om Liseberg och de anställdas löner som kommer höjas i år. Inget konstigt med det kanske. Klart att alla förtjänar en bättre lön. Eftersom allt man måste ha blir dyrare och dyrare.
MEN ärligt talat! Att springa runt utklädd till kanin på Liseberg och få 92:94:- i timmen????? Nu har ju jag gått på månadslön ett bra tag och inte haft koll på min timlön men innan jag fick vikariat och fast jobb, typ ett år sen kanske, hade jag runt 91:- i timmen?!!!! För att springa runt och vara "utklädd" till vårdbiträde. Och kunna ALLT! Man är ju liksom inte bara vårdbiträde. Man städar, man diskar, lagar mat ibland, tvättar (både tvätt och boende), byter lampor, inreder, manglar tvätt (sällan visserligen), telefonissa är man emellanåt (dagligen), svarar på alla dessa oändliga larm vi får, lägger håret på dom (frisör mao), domumenterar, lägger om sår, tar prover, promenerar, PRATAR (psykolog), ibland får vi ta emot slag, ibland ris, ibland ros OCH det är VI som finns där när dom tar sitt sista andetag! Man är allt helt enkelt! Inte för att det är det som stör mig egentligen. För jag trivs ju (kanske inte just nu jättemycket) bra med mitt jobb. Men just det att springa runt och leka kanin tycker jag inte kan jämföras med att jobba inom vården. Och det är det väl ingen som gör heller kanske. Förutom jag, som tycker att jag förtjänar f*n så mycket bättre lön! Inte bara jag. Alla som jobbar inom vården öht.
Hmm, jag kanske helt enkelt skulle testa att leka kanin (gör på helgerna ibland :D) innan jag yttrar mig. För det kanske är ett väldigt ansträngade jobb. Varmt om inte annat! Men ärligt talat tror jag inte att jag kommer ändra åsikt om vårdlönerna trots att jag jobbar som kanin i flera år. Det ska mycket till innan jag ändrar dom tankarna.

Lägger till: Alltså ett år sen jag hade 91:- i timmen. Då hade jag ändå jobbat där (på samma ställe) i TIO år! Min timlön när jag började -97 låg på 63:64:- i timmen! Det är PINSAMT rent ut sagt!

23:57

http://www.blocket.se/vi/16422115.htm?ca=18_s
Kärlek vid första ögonkastet! :) Den lilla underbart söta killen på bilden längst ner, han den gråa! Gissa om jag ska terrorisera människans telefon imorrn. *planerar* Synd bara att jag inte såg annonsen förrän idag. Var ju ett tag sen hon la ut den så med min tur finns ju inte Misse kvar. :( Men ringa, det ska jag ändå.

Ocn nä Tiagirl det är väl inte så säkert att du tjänar mer än mig? :) Jag har ju inte berättat vad jag har i timlön NU! *räknar* 121:- i timmen ligger jag på nu. Fast egentligen kan man inte räkna om sin lön så. :/
Och jobbar man inom kommunen så räknas det ju inte att man varit anställd länge tyvärr. Har en som varit hos oss och jobbat i 40 år nu! Och hon ligger ju långt under en del andra anställda som varit där i 15 år kanske.
Men ja, vårat ob-tillägg är betydligt mycket bättre än erat. Även om det inte är bra. *gnälligt idag*

Ska ta och packa Storemans väska tills imorrn och sen ska jag nog ta och krypa ner i sängen. Lite trött, men inte sovtrött.
Natti!

21/5

För jag har tagit studenten, jag har tagit studenten... *sjunger och trallar* :)
Eller iaf skrivit slutprovet på kursen jag gått sen i januari. Den där påtvingade! :) Men nu är jag färdig!! Bara avslutningen kvar nästa onsdag. Då ska vi ut och äta på PappaBlå. *längtar* Måste ha grillad biff för den är såååå god.

Jaha ja! Det var det. Personalmöte har vi haft med idag. Med smörgåstårta som sagt. Riktigt gott. Mötet i sig var väl som vanligt. Vi gör av med för mycket pengar inom vården. Eh, jaha... Vad konstigt när kommunen hela tiden startar året med för lite pengar till vården. Det har ju tagit ALLA år sen begynnelsens tid till förra året innan dom ens insåg att, aha kostar det pengar att ha vikarier på sommaren?!!! Dom är bra smarta. Så nu finns iaf sommarvikarierna med i budgeten för året. Men det är ju inte konstigt om det alltid gått med minus alla tidigare år. Och kommer göra i många år framöver när dom är så urbota dumma! Tror året startade med - 2 miljoner i år! Men nu har vi en bra chef, som iaf kämpar för OSS på golvet! *tackar och bockar*
Fick uppdrag att tillsammans med ME på jobbet göra en broschyr eller nåt liknande för jobbet. en som dom som flyttar in ska få. Med massa information. Jag bestämde att ME formulerar och jag fixar utskrift på datorn! :)

Skrev första provet färdigt snabbt idag så jag och V hann ner på stan en sväng. En runda till apoteket (treo) och så kom jag på att om nån inte lagt pengar för mig till (numera) nygifta HA så kanske jag skulle köpa nåt till henne... Eftersom vi alltid lägger 20:- var när nån fyller år gifter sig etc så kom jag på den smarta idén att helt enkelt ta 20:- och skriva på den! Medans V kom på att man kunde rama in den med. Så jag gick till RIA? och köpte en liten FUL ram, tog en tjuga och skrev: Grattis ditt lilla elände! Hur kunde du?! :) Sen ramade jag in den och slog in den med en fin servett från jobbet! Tanken som räknas faktiskt. :)
Tror iaf hon blev glad... För hon sa att den betydde mycket för henne! Och hon känner ju mig... :) 

Mitt emot apoteket hittade jag skor till barnen med! Som jag inte alls skulle köpa. :/ Som vanligt. Med dom hade ju såna här! *pekar neråt*

  Med döskallar!!

Dessutom fick jag 3 par för priset av 2. Så dom fick varsitt par med döskallar sen köpte jag ett par blåa till Lilleman eftersom jag trodde dom andra skulle vara för stora och dom inte fanns i en strl mindre. Men dom svarta passade. Frågade extra om dom verkligen inte hade dom där fina svarta med döskallar i strl 38. Men nä då... *suckar* Jag ville ju med ha.

Men jag fick en sån här iaf. *pekar neråt igen*

 En fin spindel! :)

Hemma efter en lång dag var det bara att sätta igång med min tvillingvagn som Amie ringde om idag och var TVUNGEN att låna genast! :) Tur jag iaf fått ur den ur förrådet. Och dessutom pumpat upp däcken. Så nu var det bara att sätta på däcken och tvätta av lite damm och fläckar från den. Och knäppa i selarna på båda sidor. Sen var M och hämtade den och skulle fixa punkteringen (om det nu är punktering).
När hon lånat färdigt ska jag banne mig slänga in allt tyg i tvätten och sen ska den säljas! Är ju liksom inget fel på den och jag borde kunna få en liten slant för den. Hoppas jag.

Plockat lite här hemma. Fixat käk. Diskat.

 Äntligen fixat Noahs rum. Eller, det enda som saknades var en lampa ju. Nu sitter den där! :)

 Skitiga barn är glada barn

 Samma visa här fast värre!

 Kisse kom hem idag efter att ha varit borta sen i söndags kväll när jag stack till jobbet! *pustar ut*
Hade inte varit kul att berätta det för Tiagirl

Vad jag svamlar! A har ju tom klagat på att jag skriver för mycket?!! :) Men det är ju rätt kul att bara svamla av sig även om det inte är nåt som är speciellt intressant. Faktiskt.

23:09

Jaha! Ännu en stund på dagen har gått. Nästan på natt nu tror jag tom. Ska snart gå och lägga mig. Upp och jobba tidigt imorrn. Men sen är jag ledig fre-sön. Som det ser ut nu iaf.

Diskat ännu en gång. Tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt. *hatar tvätt* :) Pratat i telefon.

Blir tydligen barnledig en stund på söndag! *trevligt* Barnen ska med grannarna och grilla uppe vid slottet kl 11 och kommer hem nån gång senare under dagen... Vet inte när. Men men. Blir toppen kanon det!
Hoppas att jag kan få tag på barnvakt tills på lördag nu med bara. Tänkte gå ut en liten sväng iaf. Ska ringa N imorrn och höra om hon kan tänka sig vara barnvakt. S kunde inte iaf.

Tagit semester den 2:a Juni när jag ska till sjukan i Kalmar. U skjutsar mig! Lyxigt värre! Hon ska lämna sina kidz på dagis och säga att hon ska med en boende från jobbet till Kalmar. *fnissar* Gammal är jag och jag bor ju faktiskt nästan på jobbet. :D Så det blir ju bra. Ikea kanske? Blomsterlandet? Jysk? Jaja! Vi tar ALLT den dagen! *bestämmer*

Värre blir det den 6:e Juni. Vet inte vilken människa som bestämde att den dagen helt plötsligt skulle bli röd! Idiot!  Vilket försvårar för såna som mig (ensamstående mammor) som inte har någon barnomsorg röda dagar! *muttrar* Mitt enda alternativ är ju att ta ledigt. Alltså ta en semesterdag till. Men jag tycker inte man ska behöva det för att kommunen (den suger den med) inte har vett att ordna barnomsorg på obekväm arbetstid. När det faktiskt finns behov av det. *vet* Eftersom vi har haft samtal med massa berörda personer i kommunen. Vi är många på bara mitt jobb som behöver. Lyckades ju driva det så pass långt att kommunen iaf SÖKTE efter en dagmamma som kunde ha barn på obekväm arbetstid. Men sen hände det inte mer. Och jag orkar inte kämpa. Snart är ju barnen så pass stora ändå så dom kanske kan vara hemma själva. Visserligen ett par ÅR kvar men det går så fort så. :)
*svammel igen* Var ju inte det jag skulle komma fram till. Finns ju ett alternativ till den dagen. Att helt enkelt ta med sig barnen till jobbet. Det finns ju lite där dom kan roa sig med iaf. Och är det varmt och skönt den dagen kan dom ju vara ute och leka hela dagen. Stora ytor att springa på! MEN, det är ju ändå ett pass att ha med sig dom dit.. Jag kan ju inte koncentrera mig helhjärtat på jobbet. :/ Men jag har heller ingen lust att som sagt, ta semester en sån dag, när vi äntligen får lite extra betalt eftersom det är en röd dag. Får helt enkelt höra vad dom andra säger om det på jobbet.

Åh! Mitt paket från Ellos är ÄNTLIGEN på väg! Det var i Örebro ikväll. Kanske tom hinner få det tills imorrn! Hatar att vänta på saker jag beställer. Och nu är det minsann mer än 2 veckor sen.
Och på tisdag kommer lönen. Då kan jag hämta mitt Jotex-paket med alla mina fina rosa döskallar i. *förväntansfull*

Hmm, treo är inte bra för mig... Jag kan ju inte hejda mig själv. Var ju såååå duktig när jag slutade. Men nu blir det oftare och oftare. Och varje gång jag köper så VRÄKER jag i mig. Och mår så dåligt framåt kvällen. Snurrig, yr, illamående. Räknade... 11 st idag! Sanslöst! Nu är det skärpning som gäller igen. Efter imorrn då! För jag kan inte kasta några. Dyra små piller.

Nähä! Röka och gå o sova! Genast.
Natti!


20/5

Äntligen hemma! Varit och lämnat Storeman på skolan. Och sen var vi iväg och handlade lite på Ica. Och sen hem en sväng och lämna av det och vidare till Netto.
Det är DYRT att handla på Ica alltså. *upptäckt*

Ica

  • Ketchup
  • Chilisås
  • 2 paket beasås
  • 1 pkt cigg
  • Tavelkrokar
  • 3 Lobelia
  • 1 Risifrutti
  • 1 liten flaska Hallonsaft

Netto (Blir konstigt här)

  • 2 pkt Lasagnette
  • Chips (stod inte på listan och jag vet inte hur det hamnade i korgen!)
  • 2 Doftödlor
  • 4 små Dove balsam
  • 1 1/5 L mjölk
  • 1/2 kg blandfärs
  • 1 L Yoggi
  • 3 Risifrutti
  • 2 Creme Fraiche
  • 6-pack ägg
  • 3 dl gräddfil
  • 500 gr Milda
  • 200 gr rökt skinka
  • Makrill i tub
  • 3-pack bacon
  • Tacokrydda
  • Stekfläsk
  • Makaroner
  • Pitabröd
  • Tortillabröd
  • Tomater
  • Tacosås
  • Nästan 1 kg bananer
  • Nästan 1 kg äpplen
  • Sallad
  • 3 lökar
  • 1 gurka
  • Bröd
  • 1 kg potatis
  • 2 pkt cigg

Allt från Ica kostade 157:- och då hade jag 25:- rabatt!
Det från Netto kostade 457:-
Hutlöst! Men nu har vi mat i en vecka iaf! :)

Nu blir det slappa tills vi hämtar hem L igen. Tror jag. Om jag inte får nåt ryck och börjar röja här igen. Skulle behövas.

Men hallå! Nu håller dom på och bjuder över mig på mina saker jag lagt bud på! *tycker inte om* Jag måste ju ha! :)

Kollat Ellos igen men dom har banne mig inte ens PACKAT mitt paket än?!! Snart dags att ringa och skälla tror jag.

11:07

Konstiga meddelanden på msn... Får ofta mail om att folk blockerat mig. Men dom har ju inte gjort det. Och nu varje gång jag loggar in poppar det upp fönster från vissa

med en länk där det står att det finns info angående blockeringen?! Kanske dags att kolla igenom min dator. :/

12:43

Varit och hämtat L nu. Skönt att inte har några fler MÅSTE idag iaf. Eller jo, måsten finns ju ändå.. Typ laga mat och så. Men det är ju inte så avancerat! :) Speciellt inte idag när det

står PyttiPanna på menyn.


Har fått min remiss till hud i Kalmar idag med. 2:a Juni ska jag vara där vid HUTLÖSA TIDIGA tiden 8:20! *katastrof*
Går nog knappt att lösa eftersom jag har barnen den dagen och dessutom ska jobba. :/ Kan ju visserligen ta en semesterdag nu när jag fått tillbaka mina sparade dagar och har ett gäng igen.
Men jag  vet ju inte när bussen går och hur det funkar med att lämna barnen då. Dom ska ju till pappaB sen så det är ju ingen fara. Men bussen får ju inte gå innan 6:30 till Kalmar isf. Eftersom dagis inte öppnar så tidigt.
2 veckor kvar med kortison då. Hinner nog förstöra varenda organ i kroppen och få benskörhet och allt vad man nu kunde få. :/
Måste komma ihåg att ringa om nya tabletter med då. För mina räcker nog bara en vecka till. Fast o andra sidan kan det ju vara bra om jag kommer in till hud när jag ser ut som en stor böld hela jag! Inte för att jag tänker sätta
mig på bussen och se ut sån. Men det kanske är nån jag kan åka med om jag har tur. :)

Vad kallt det är! Nästan som höst/vinter igen ju. *huttrar* Jag vill ha sommar och sooooooool! Nu!

17:02

Sitter här och väntar på att mina auktioner ska gå ut. Eller mina och mina.. :/ Dom jag bjudit på. Och dom som jag blivit överbjuden på. *morrar* Som sagt, jag måste ha!


Lagat lite mat. PyttiPanna då. Färdig sådan fast med lite extra kött i. Och inga rödbetor till. Dom var visst för gamla.

Disken väntar där ute i köket. Men det kan den gott göra en stund till. Eller kanske tom tills imorrn. För jag har ingen lust alls att ta hand om den nu.

Tvättat och hängt tvätt. *duktig*

Planterat mina lobelior. Och äppelkärnor på Lillemans begäran. Vet inte riktigt om det kan funka för jag har för mig att L planterade det på dagis förra året och att det inte hände nåt alls med dom.

Planterat min murgröna som jag råkade hitta i skogen med. Den fick ju rötter i vattnet. Något jag inte heller trodde. Planterat dom där förbannade ampelliljorna jag har med.
Dom som hela tiden får massa "bebisar" som till slut måste plockas bort. Och här kastas INGET! Så nu har jag såna till förbannelse med.

Imorrn är det "skola" igen. Sista gången om man inte räknar avslutningen nästa onsdag då. Imorrn är det PROV som gäller! :D Och jag tänker då inte lägga ner nån större energi
på det. Ingen energi alls faktiskt. Orkar inte. Hade varit skillnad om jag själv VALT att gå den här kursen. Men nu var det ju under "tvång" vi fick göra det. Nästan!
Och det betyget kommer inte hjälpa mig speciellt mycket i framtiden ändå.

6:55 går det en buss den 2:a juni. Passar ju med dagis och fritids med. Men det vet i f*n om jag hinner in i tid ändå. Eftersom bussen skulle vara inne på stationen precis innan 8.
Och jag ska ju gärna hinna ut till sjukan med. Och jag skulle anmäla mig 10 min innan besöket. Kanske kan ringa och höra om det går bra att komma vid 8:30 i stället. *skriver upp*

Personalmöte imorrn med. 13-16. Smörgåstårta! *slickar mig runt munnen* Måste försöka komma ihåg att ta med pengar till tipset (spelar på jobbet men vinner inget) och till HA som var dum och gifte sig! :D


Vaken...

men trött. Tur man måste jobba ihjäl sig för att ha råd att överleva dagen. :/ Jobbat hela helgen ju. Fre, lör kväll. Söndag dag. Och nu avslutade jag dessutom med natten till idag. Hann ju knappt hem från jobbet igår på dagen förrän dom ringde och frågade om jag kunde jobba natten. Tveksam var jag men pengar är ju ett måste. Så jag tog natten.
Somnade vid 9 i morse när jag kommit hem. Och vaknade nu vid 12:15. Seg som bara den. Hade nog behövt ett par timmar till men det gick ju inte. Nån inbyggd klocka som sa att, hallå, vakna, nu kommer snart barnen hem. Dom brukar ju lämnas här vid 12:15 på måndagarna. Dock inte idag då eftersom jag bad om att få hämta dom vid 16 så jag kunde sova.

Idag får det nog bli treo för mig. För annars kommer jag inte överleva dagen. *ont i huvudet* 4 timmars sömn sen igår kl 6 är lite för lite för mig tror jag. Men oj vilka fina pengar jag tjänat inatt! :) Lite för mycket tom enligt chefen eftersom natten till idag räknades liiiite som helg och då får ju inte jag jobba extra eftersom jag har fast tjänst. Och speciellt inte med alla dessa sparkrav i kommunen. Men det fanns ju INGEN annan som kunde jobba. Så det var OK.  Över tusenlappen i rena pengar iaf. *räknat*

Så, vad händer idag?! Ska försöka piggna till lite. Sticka bort och handla. Vad ska vi äta?! *suck* Har ju som vanligt gjort en matlista men jag får ju inga pengar förrän imorrn så jag får handla för dagen helt enkelt. Tur vi är lediga imorrn iaf.
Sen får jag väl åka ner till apoteket och sen hämta barnen. Lite tidigare än 16 som jag sa.
Solen skiner. *nöjd* Kanske därför jag inte kunde sova.

VART är mitt paket från ellos med mina fina skor??? *muttrar* Det stod visserligen 7-13 dagar på just skorna och idag är det dag 13. Men dom har ju inte ens skickat dom än! *måste ha ju*

Går väl och äter lite frukost...

15:56

Mmm, njuter min första treo på ett tag. Men jag behövde verkligen idag. Och jag tycker jag har en bra ursäkt! Måste ju orka med resten av dagen tillsammans med barnen.
Precis varit nere på apoteket, pressbyrån och hämtat barnen på respektive ställen.
Pigga och glada var dom! :) Och Lilleman har nog glömt hur eeeeeelak jag var som klämde hans fot sist han var här. :) För det har han inte sagt nåt om.

*fnissar* Tror Amie skulle gråta om hon såg vad jag gjort med hennes klippning nu. Fick ett ryck innan jag hämtade barnen och nu har jag hackat sönder hela huvudet! :D Men det är kortare iaf. :) En tofs här, en tofs där... Och vips så var det fina hack i hela huvudet. Men och... Det ska inte vara jämt klippt. Det här blir så bra så. *tycker* Fast jag måste försöka klippa lite till där bak. Vilket inte alls var så lätt.

Jaha ja... Nu kom det.. Mitt sår på foten är fortfarande kvar hörde jag en ljuv stämma säga. :) Men han nöjde sig med bara det! Och som sagt, så länge han inte tjurar som han gjorde sist så är jag nöjd.

16:07

*kom på* Vet inte ens om jag har rätt att bli arg. Eller rätt att bli arg har jag, men kanske ingen rätt att säga ifrån om det.
Barnen är ju hos sin pappa varannan vecka och då har ju inte jag med dom att göra. På nåt sätt.
Men iaf. Igår, träffade jag pappaB och hans sambo på Ica när jag slutat jobba. Utan barn. Inget konstigt med det för dom kunde ju ha varit hos vem som helst. Och det bryr jag mig inte om.
Men idag frågade jag Linus när jag hämtade honom om dom då varit hos B o G (sambons föräldrar) eller nåt igår. Nä, sa Linus. Vi var hemma själva när pappa och S handlade.
Visst, dom bor 5 min från affären med bil. Dom kanske bara skulle handla nåt lite snabbt. MEN jag tycker inte att man lämnar 2 barn med åldrarna 5 och snart 7 ensamma hemma även om det bara är för den lilla stunden. Är det jag som är barnslig kanske? Men jag tycker att det kan hända alldeles för mycket på en kort stund när det handlar om barn. Minns ju bara den gången N "eldade" i min micro här. Det HADE ju kunnat gå illa.
Och jag litar ju verkligen på mina barn. Dom är faktiskt rätt förståndiga och vet vad dom får och inte får göra. Vad som är farligt och inte farligt. Men när man är barn hittar på faktiskt på hyss som man inte får! Just för att man inte får.
Många ggr har jag väl själv tänkt tanken att tänk om jag kunde låta barnen vara hemma när jag bara ska bort och köpa cigaretter. Det går ju så mycket fortare att cykla själv. Men inte vågar jag lämna dom även om jag vet att det bara tar på sin höjd 10 min fram och tillbaka. Det räcker ju med att dom tar en av mina tändare (som dom aldrig rört innan eftersom dom vet att det är farligt) och tänder på nåt papper eller så. Sen är det ju kört?!!! *hemska tanke*
Eller kanske dom ger sig ut på vägen, där dom aldrig är annars... Vad som helst!
Men men! När han har barnen, får han väl göra som han vill! Och jag har nog ingen rätt att ens påpeka det. Men mina åsikter får jag väl ha ändå.
JAG tycker att det är FEL!

22:42

Hehe... Nu har jag lagt bud på grejer till Tiagirls julklapp eller födelsedagspresent! Som jag ska göra alldeles själv! *fnissar* Tur jag har gott om tid på mig. Är ju mer än ett halvår kvar och det lär nog behövas.

Trötthuvud! Vilken seg dag det varit. Har nog inte gjort ett vettigt handtag här hemma. Men man måste ju få vila sig lite ibland tycker jag.
Funderar allvarligt på att gå och lägga mig nu. Fast jag är rädd att jag vaknar sådär fasligt tidigt imorrn då. Och det har jag ingen lust alls med. Ska visserligen upp och lämna Storeman vid 8:15 men jag känner på mig att jag vaknar vid 4-snåret som vanligt.
Har ju massa att göra imorrn. Så jag vill gärna vara pigg.

Äsch! Jag kryper ner och testar helt enkelt!

Natti!

Håhå ja ja...

Jaha! Sitter på jobbet och ugglar. Gjort allt jag "ska" göra.

Nähä... Det blev inget med det. Nu larmar det, IGEN. Förstår inte varför dom inte sover på nätterna. :)

Ny dag igen


och inte är jag trött heller. *suckar* Tur jag inte ska upp så tidigt imorrn. Börjar ju inte jobba förrän 16 imorrn, tror jag.

Jaha ja. Fackmötet gick ju bra. Fick ju iaf ventilera sig lite. Fick "tips" om en facklig utbildning åxå. Ska jag nog minsann gå på. Man får ju betalt och dessutom mat! :) 3 dagar i höst var det tror jag. Kan väl alltid vara bra med lite extra utbildning. Som sagt, jag kan ju inte gnälla om jag inte är insatt i det hela. Så nu j*vlar! Jag ska bli politiker allra minst... *asg*
Mat fick vi ikväll med. Potatissallad, kassler, sallad, jättegoda baguetter och massa frukt. *mätt och belåten*

Hämtade min fina telefon idag med! Såååå nöjd så! Förutom att jag satt här och var vansinnig ett tag. Det är ju en 3G-telefon. Och ena stunden fanns det nät, nästa inte. Ändrade sig var 3:e minut typ. Var beredd att ringa tele2 och be dom ta tillbaka sin skit. Men sen insåg jag att man kan ju kolla om det går att ändra inställningarna. Och det gick ju givetvis. *tröga jag* Så nu står den på GSM och funkar precis som den ska.

Jaja... Ska väl fösöka lägga mig iaf. Knappra lite på luren och kanske läsa lite. Och vakna pigg tidigast 10 helst! :)

08:06

Hmm, det här var ju inte publicerat? Trots att det står att det ska vara det. Inte för att något av det jag skriver är viktigt men det ska ju funka!

Uppe är jag. Vaknade vid 7 men har iaf sovit sen 2 eller nåt.
Ska försöka röja av lite här idag. Innan jag sticker till jobbet. Börjar vid 16 idag. Till 21. Imorrn jobbar jag hutlösa 13-21:30! *vill inte*
Men på söndag är det bara en kort dag som tur är.

21:23

Hemma från jobbet. Konstig kväll. Inget funkade ju som det skulle. Eller jo, det var nog ganska lugnt. Förutom att telefonerna inte fungerade. Lite jobbigt när det är massa folk som larmar och behöver ha hjälp o man då inte kan nå hemtjänsten som ska åka på larmen. Men nu gick det ju bra ändå. Inte ofta det är några direkta akutlarm om man säger så.

Så nu sitter jag här och dricker Pisang Ambon, lite vodka och mjölk! Tänkte faktiskt ge mig ut en liiiiiten sväng ikväll. Bara kolla läget typ. :) Måste ta det lugnt eftersom jag ska jobba imorrn ju. Hatar att vara bakis och jobba kväll. Fm är ju inga större problem, men på em brukar jag ju må mindre bra om man säger så.
Och denna gången blir det utgång utan cykel med! *bestämt* För jag har fortfarande ett jack i huvudet sen sist. *muttrar lite*

Borde väl gå och byta till lite vettigare kläder. Varma kläder. För fy fasiken vad kallt det blev bara sådär?! *suckar*
Och bättre på sminket lite med kanske. Platta håret åxå.  *går och gör*

Bye bye!

Morgon 15/5

Uppe! :) Trots att jag inte sovit speciellt mycket inatt.
Väntar på att Vc ska ringa mig (om ca 5 min).
Vilket spring det är där uppe på mig nu för tiden. Känns som att jag är där flera ggr i veckan ju. :/ Jag som ALDRIG varit där innan knappt. *värre än hypokondriska tanter snart* :D
Men! Jag orkar verkligen inte ha det såhär längre. Det måste ju finnas NÅT för att iaf lindra symptomen? Eller måste man verkligen se ut som en stor böldpestsmittad i flera år?! Hemska tanke! Då får dom allt se till att sjukskriva mig isf. För jag visar inte upp mig bland folk när utslagen sitter i ansiktet med.

Kommentarer från Tiagirl! Nä, det finns inte en människa som har den här blomman. Inte hos oss iaf. Har kollat och letat och frågat. Men jag såg länken från tradera så nu har jag lagt bud på en där! *tack*
Och nä, jag orkar inte ringa in till hud. Kostar för mycket just nu att åka in dit. Men han ska banne mig få fixa en remiss idag ifall han inte gör nåt som funkar för mig. Och dessutom måste jag ju ha betapred utskrivet så jag kan hämta dom där 10 som jag nu är "skyldig" sköterskorna! *muttrar lite* :)

Hmm, ingen som ringer? 5 min för sent! Dom kände väl igen mitt telefonnummer kanske! :D

Sommar är det nog nu va? Kossorna råmar från Kungsgården, solen skiner (inte just idag), flugorna är som tokiga här! Snuskiga djur! En stor nackdel med att bo i stan men ändå nästan bredvid en stor ladugård! Annars trivs jag ju bra här. Men som sagt, ja uppskattar inte flugor. Och speciellt inte när dom sitter och bajsar på min skärm. Skärpning!

Häromkvällen när jag skulle lägga mig förresten, skulle bara rätta till lakanet lite och sen lägga mig ner. Flyttade bort Kisse som låg på sängen och fick se nåt STORT (typ 1/2 cm iaf) som satt på väggen. Ja jäklar, en snuskig, fet fästing! *kräks* Den har väl suttit på Kisse och var väl kanske mätt och belåten eller nåt. Men han har då inte i min säng att göra. Eller i närheten av sängen. Finns det nåt djur som jag hatar så är det fästingar. Så vidriga små kryp. Fyller dom verkligen någon funktion här i världen? Har svårt att tro det.
Finns ett djur till som jag har grymt svårt för. "Likmaskar"... Förr om åren var det alltid precis fullt av dom i vårat soprum här. Minns när Tiagirl åxå bodde här och vi skulle gå ut med hundarna en kväll och passade på att kasta sopor samtidigt. :) Jag stod  utanför och hon började skrika som om hon hade hittat ett lik i soptunnan, MINST! Jag fattade ingenting, som vanligt. Och hon skrek; Ser du inte? Ser du inte? Dom är ju överallt! Tittade mig omkring och efter en lång stund så såg jag tusentals små äckliga maskar/larver som kröp i hela soprummet och dessutom utanför på asfalten på väg mot lampan?!! Sen kastade jag inte sopor längre. Det fick min sambo på den tiden göra!
Nu har jag ju inte längre nåt att välja på utan får helt enkelt kasta mina sopor själv. Men jag har ju inte sett några såna läskiga djur på ett par år heller. Vaktis är väl duktigare på att rengöra soptunnorna nu för tiden kanske.

Nähä? Nu är det 21 min sen dom skulle ringa. *irriterad* Jaja... Bara strunta i den här stackars flickan som ser ut som en panda i ansiktet! Pandor är visserligen rätt söta djur men inte så pass att jag vill se ut som en.

NU ringde dom. En halvtimme försent, BARA. Ska upp kl 14:40. Till dr Andreas?! Min hade ju inte tid. Jaja. Det får väl gå då.

9:31

Nu blev jag väl allt imponerad av Fk. Var ju hemma för vab förra veckan och IDAG fick jag mina pengar?!! Vad har hänt med dom? Sist fick jag ju vänta TVÅ månader på mina pengar... Jaha, det är väl bara att tacka och bocka då! :)
Bäst jag loggar in och kollar om dom hunnit dra pengar från lönen då. Den historien är ju inte alls lika kul.


16:16

Yippie! Min telefon har kommit! Fick visserligen ingen lapp i lådan idag men ringde till Ica nu och det går såååå bra att hämta ut den med hjälp av kollinumret! *hoppar och studsar* Så fånig... Men det är så kul med ny telefon ju.

Varit på Vc nu. Nyss. Fortsätter min Betapredbahandling tills jag får en remiss från hud i Kalmar nu. Och förhoppningsvis skulle dom skynda på det eftersom man då inte får äta kortison längre perioder.
Vet iaf varför jag är uppe och studsar om nätterna nu då. Beror tydligen på kortisonet det. Man blir lite överaktiv av det och kan ofta inte sova.
Men samtidigt är jag ju såååå trött på kvällarna. Och det beror på Tavegylen. :) Som jag för övrigt fick äta 6 st om dagen nu om jag ville och kände att jag behövde. Eller om jag kunde då. Eftersom man blir väldigt trött av dom.
Känns skönt nu att veta att det kommer hända nåt inom en snar framtid iaf. Så kanske man kan få en behandling som funkar, som inte innehåller kortison. Kortison var inte alls bra sa Dr Andreas. Förstör väldigt mycket inne i organen. Och huden. Mm mm mm... :/
10:- kvar tills jag får frikort kom vi fram till idag åxå. Herregud! Jag springer verkligen där ofta. Har bara haft frikort en gång innan och det var ju i samband med min knäskada, då jag var på ortopeden typ var och varannan dag. Och så sjukgymnastbesök på det. Då var det inte svårt att komma upp i 900:- inte. Inte blev jag bra i knät heller. Men det är ju en annan historia.

Kl 18 är det fackligt möte. JAG (tro det eller ej, :D) ska gå dit. Det hjälper ju liksom inte att sitta på jobbet och gnälla. Man måste ju VISA sig, höras. Och nu har den här kommunen gått liiiiite väl långt med alla sina sparkrav och skit. Dom ska tydligen se till att vi (personalen som känner och jobbar med dom äldre, som bryr sig, som vet, som kan) ska gå under!
Enligt rykten, som man givetvis inte ska lyssna såååå noga på, så hade socialchefen och äldreomsorgschefen igår på ett möte när personalen ansåg att dom hade för lite personal i förhållande till det dom gör (typ), att dom inte orkar längre, sagt att då gick det bra att söka jobb i Kalmar då för här behövdes dom inte eftersom det fanns sååå många 3-åringar som behövde fast jobb. Hur F*N kan man ens säga så? Tycker nog att dom borde vara lite mer rädda om sin personal.
Det senaste inom vården är att dom boende ska "packas tätt" som det så fint heter. Packas tätt????? Va??? Vad är dom äldre värda egentligen? Inget? Inte i den här kommunen iaf. Jag hoppas verkligen att jag aldrig blir så pass sjuk när jag blir gammal att jag måste in på ett boende. För med tanke på hur det ser ut nu så vågar jag inte ens i tanken skena iväg och tänka på hur det är när jag (som är såååå ung) blir gammal.
NÄHÄ! Lägg pengarna på vården och på skolorna. Plocka bort alla småchefer som finns. Chefer på chefer på chefer... Vad fan kostar inte det??!!!!
Och som fd socialchefen. Slutar man som sån chef, VARFÖR i hela friden får man behålla sin chefslön?! När man jobbar med nåt helt annat som inte ens är i närheten av att vara socialchef.
Kan jag få behålla min månadslön även om jag står och säljer glass i sommar tro? Det hade varit värt 18 000:- i mån att få sälja glass. Jobba som jag gör, är värt fan så mycket mer. Det är visserligen min åsikt. Och många andras med mig.
Att ta hand om äldre människor, deras sista år i livet är mindre värt än att snickra hus, klippa biljetter på tåg, reparera bilar mm mm?!! *skäms för Sverige*

Usch! Nu blev jag irriterad! Tur jag ska på mötet snart då.. Medans jag är uppeldad! Är ju inte rödhårig för skojs skull. :)

16:52

Fick ett konstigt brev i lådan idag förresten. Tydligen har vi nån vattenläcka här i området. Inget jag märkt av. Men nu ska B-holms Energi HANDGRIPLIGEN (står så) ta sig an att täta läckan. Dom TROR att läckan finns under en blomkruka? *fnissar* Eller det är deras KVALIFICERADE gissning.
Men det konstiga är att dom ska börja med det här nu (tror jag) torsdag eller fredag. Men på TVÅ ställen på pappret står det vecka 820???? Va? har dom startat en helt ny kalender from i år? Och jag har missat det?? *fnissar*
När dom nu gör det här (HANDGRIPLIGEN *asg*) så ska dom stänga av värmen för mig. Jaja.. Det kan jag gå med på. MEN det beräknas ju inte vara färdigt förrän i midsommarveckan?! Hallå! Jag kanske inte duschar varje dag alltid. Men nog känner jag att jag skulle vilja duscha lite oftare än så va. Inte tänker jag gå utan varmvatten i över en månad. Det kan dom glömma! Och för delen är jag faktiskt frusen av mig så jag vill nog allt ha lite värme i min lägenhet med för den delen.

Natten till den 15/5

är det nu... Det är ju redan den 15:e eftersom klockan är över tolv.

ÄNTLIGEN! Har suttit i telefon hit och dit sen kl 22 igår kväll. För att få 10 ynkliga Betapred! *muttrar*
Började ju få lite utslag igår på dagen. Innan trippen till Ikea. Men inte så värst farligt inte. Men kvällen blev värre och värre och värre. Smart som jag är tänkte jag att det kan ju inte vara så svårt att få hämta några tabletter på jobbet om jag bara pratar med sköterskan där. Men se det gick ju inte för sig eftersom det var en ny sköterska. Som inte alls känner mig för den delen. Så efter att ha pratat med honom fick jag ringa till sjukvårdsupplysningen som i sin tur pratade med en läkare. Men innan jag kom FRAM! Knappra hit och dit och koppla samtal till höger och vänster... Höll på att bli tokig! Till slut ringde iaf läkaren till Ssk Peter här nere och sa att det var helt ok att ge mig 10 tabl. Så nu har jag varit ute och cyklat en sväng för att hämta dom. Det "bästa" var väl bara när han frågade om han fick fråga mig en sak. Javisst sa jag. Då bad han mig att jag imorrn efter att ha varit på Vc (IGEN) att lämna tillbaka mina 10 Betapred! Snacka om snål kommun. Eller nä, dom går nog under Landstinget kanske?!! Jaja... Dom ska iaf få tillbaka sina tabletter dom snåla rackarna!
SOOOOOM jag ser ut. *skäms massor* Precis svullen hela jag... Ser ut som att jag skulle blivit biten av världens giftigaste orm minst sagt... :/ Tom svullen runt hela ögonen nu. *suck* Men nu lägger det sig väl med pillerna.
Men imorrn blir det till att ringa Vc så fort jag går upp. Och jag tänker banne mig kräva att dom gör nåt åt det här genast! Nu har jag ju ätit mina allergitabletter lääääänge och det hjälper ju inte ens lite. För så fort betapreden är slut så kommer ju utslagen tillbaka?!?!!! Måste ju finnas NÅT annat att ge mig då? Ta prover? Vad som helst! Jag vill inte se ut som nåt missfoster. :(

Jaha ja... Var ju på Ikea "idag" då... 641:- fattigare. Men men... Kul var det! *vill åka igen* Vad köpte jag då?! Typ massa onödigt. Men inte bara.

  • värmeljus
  • ljusfat
  • gosedjur
  • lampa till Noah
  • glödlampor
  • rosa toaborste
  • vita handdukar
  • ramar
  • leksaksbackar m. lock (svarta)
  • rivjärn med förvaringsburk
  • lådknoppar

Jag vill ha ett ROSA vardagsrum! Såg en sån fiiiiin rosa soffa där inne idag! Jag vill ha massa rosa! Allt rosa! :)
Men det kostar ju att byta ut allt... Även om Ikea är billigt.

*kliar*

Blev ingen Misse inte... Såg idag att annonsen var borta. Men jag tycker allt att hon kunde svarat på mailet och sagt att dom inte fanns kvar... Men men... Letat efter ny misse idag men hittade ingen i närheten här tyvärr. Inte nån under flera tusen pengar iaf. Får väl hålla koll varje dag nu. För jag vill nog faktiskt gärna ha en till.

Hann inte med Blomsterlandet idag när vi var i Kalmar. Skulle ju kolla om en "sån där" blomma. Ringde Tiagirl när jag såg att hon minsann skulle till nån handdelsträdgård i Kalmar. Men hon hittade ingen hon heller. Jag får nog helt enkelt gå ner till blomsteraffären här och se om dom har nån sån dyr rackare. Annars kan dom väl beställa hem en till mig.

Nähä... Undrar om svullna jag ska ta och krypa ner i sängen kanske... Får väl gå upp rätt tidigt imorrn om jag ska lyckas få en tid på Vc.
Imorrn kommer nog min nya telefon förresten! :) Fick mail idag om att dom skickat den iaf. *hoppas*

Natti!


13/5

Ny telefon! Har jag minsann precis beställt! Fick för mig att bara ringa tele2 och kolla hur länge jag hade kvar på min bindningstid. Och den hade minsann gått ut! :) Så nu har jag snart ny telefon igen. Skönt, för jag är så förbannat trött på den jag har. Rätt vad det är så bara dör den och sätts sen igång av sig självt?! Så har den gjort sen jag köpte den ju. Hopppas, hoppas att den nya kommer fort! Ville visserligen ha en helt annan telefon, N95, men den är alldeles för dyr fortfarande. Så den här får minsann duga. Väldigt stilren iaf! *helnöjd*

Tomt och tyst här hemma. Inga barn denna veckan ju. Har visserligen en sjukt jobbig Kisse som gnäller och gnäller och gnäller. Vet inte vad som tagit åt honom. Nu fick jag iaf han till att gå UT en sväng.

Jobbat idag. Till 12:30 bara. Igår med. Fast sen var det ju föreläsning på em. Fyyyyyyy så tråkigt och drygt det var. Undrar vad dom betalar en sån människa? Hon tar nog rätt bra betalt för att åka runt i landet pch prata om sitt. Men detta var då inte värt det kan jag ju säga. Samma tugg om och om igen. Var liksom inget man inte redan visste ju. Hann ju somna till ett par ggr under dom 2,5 timmarna vi satt där. :D

Jobbar imorrn med. Fast bara en stund på fm. Sen ska jag och U (och 2 till, hmmm) åka in till Ikea. På arbetstid! :) Meningen var väl att vi skulle köpa gardiner till våran samlingssal men nu får vi inte handla det där. Utan det ska köpas på den DYYYYYYRA butiken i staden i stället. Väldigt konstigt med tanke på alla sparkrav vi har på oss. *hatar B-holms kommun* Men vi skulle väl få handla lite annat. Typ lite servetter, ljuslyktor, blomkrukor... Och som sagt, kul att få göra lite sånt på arbetstid!
Fått U att lova mig en sväng på Blomsterlandet med. Kom ju på nån kväll när jag satt här och ugglade att det fanns en grön växt som jag hade förr som luktade sååå gott. Och nu har jag genom en fd blomsteraffärsanställd hos oss kommit fram till vad den heter med. Så jag ska se om dom har några såna där. Verkar ju inte finnas nån som har den för annars är den väldigt lätt att ta skott från. Men men.. Jag får väl betala dyra pengar för den då ist. Kan ju vara värt det! Dr Westerlunds hälsoblomma tror jag den hette.

Fick mitt paket från Jotex idag med. Med massa fina saker. *vet* MEN, jag har ju inte råd att hämta ut det. FAAAAN! Jag ångrar mig såååå att jag spelat bort alla mina sparade pengar. Men jag har väl kanske lärt mig en läxa iaf. Får hoppas det. Även om suget att spela finns där hela tiden så tycker jag ju inte alls att det är kul att vara "fattig" igen. Inte ens liiiite kul ju.

Slutade med mina betapred i förrgår igen. Och igår satt jag här som en stor böld igen! MEN jag tror faktiskt att det är på bättringsvägen igen. För idag har jag bara enstaka utslag kvar. *håller tummarna*
Annars var det härlig läsning om nässelutslag igår. Men kan tydligen ha skiten i FLERA ÅR. *smäller av* Och tydligen vet man nästan aldrig orsaken till det. Men om det nu kommer tillbaka igen så ska jag ringa (måste) till hud i Kalmar. Men jag hoppas ju som sagt att det håller sig såhär nu. För kul är det inte.

Inget mail om Misse idag heller. Tror inte den där människan med Misse kollar sin mail. Så jag får väl kanske vara modig och ringa ikväll efter kl 19 då. Jag som hatar att prata med okända i telefon. *samlar mod*

Vad jag svamlar... Har ju inget vettigt alls att skriva. Och förstår inte alls vitsen med det här. :D Men men...

22:04



Äntligen röjt i Lillemans rum! Så skönt att få det färdigt. Känns visserligen lite kalt där inne men det finns ju en bra anledning till att ingen av dom har speciellt mycket leksaker. För ingen av dom kan städa efter sig och inte är dom rädda om sina saker dom får heller. Det ställer sig mer än gärna och hoppar sönder sina saker redan samma dag dom får dom. Men se det funkar inte här! För då får man inga nya saker. Utan man får vackert leka med vad som finns. Typ kottar och pinnar. :D Men som Linus sa när jag hotade med att kasta allt nån gång, - Det gör inget för vi har leksaker hos pappa! *muttrar* Ja men då så... Och nu finns det som sagt inte mycket kvar heller!

Suttit och pillat med schema hela kvällen typ. *ögon i kors* Men nu är det iaf färdigt. Bara alla bemanningslistor kvar att ändra. *suck* 

Ska snaaaart lägga mig. Måste bara rulla ett gäng cigg först så jag har så jag klarar mig under morgondagen. Förstår inte varför jag skulle envisas med att köpa tobak och börja rulla själv igen. Billigare kanske... Men inte mycket. Och mitt humör är ju inte att leka med när typ varannan cigg går åt helvete och jag får börja om igen! Minns ggr när jag kastat tobak, rullare och hylsor käpprätt åt h-vete för att jag blivit så förbannad. Ångrar mig visserligen rätt fort när jag inser att jag själv måste plocka/sopa upp allt efter mig igen. Hehe. Humör? Jag? Nädå!

Hälsoblomman!

Natti!

22:33

Men fy vad äckligt!!!! På ica här nere i stan finns det 2 sorters tobak att köpa. Den jag köper, Calmare Nyckel?!, fanns inte idag så jag fick köpa den andra sorten. Öppnade paketen nu och tyckte den luktade lite konstigt. Läste då på paketen och så står det att dom har blandat i JamaicaROM i den??!!!! Fy så vidrigt. Det stinker verkligen rom över hela lägenheten! Vet i f*n om man vågar röka på dom ciggen sen. Kanske blir onykter tom! :D *mår illa*

22:52

Ok då! Tobaken må lukta förbaskat illa men oj så lättrullad den var. Misslyckades ju inte med en endaste. :) Svårare att röka var den däremot. För "blöt" tror jag. Men smakade ok åxå. *nöjd*

11/5

Det är 3 L i elefant?! Ja det kom han precis fram till min smarta son... :D

Nä... Har inget att säga faktiskt.. *poff*

21:47

Har inte mycket mer att säga nu. Är såååå trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Ska snart krypa ner i sängen och hoppas att jag får en heeel natts sömn för en gångs skull.
Barnen sover sen nån timme eller lite mer tillbaks. Ska ju upp tidigt imorrn nu när båda är friska. Jag jobbar 7:30-12:30. Sen är det nån utbildning mellan 13-15:30. Så imorrn får pappa B hämta dom på dagis och fritids. Sen har jag en veckas lugn och ro igen! :) Om man bortser från att jag jobbar alla dagar utom torsdag förstås.

Varit ute i skogen med barnen, V, M och L en sväng.

Den stackaren fick följa med mig hem! Den ropade såååå ledset efter mig och då kan man ju inte låta bli! :) Hoppas det blir nåt stort och fint av den bara. Så den inte dör nu.

 
Såhär trött var Lilleman när vi kom hem! Han satt där och sov en bra stund innan jag väckte honom.

Annars har vi inte gjort något vettigt alls idag tror jag. Bara varit trött mest hela dagen.
Jo, jag var på Ica och gjorde bort mig med. Så ovanligt.
Visste att jag hade 136:- på kortet. Skulle ha ett paket tobak (inte en susning vad sånt kostar för det var länge sen jag köpte) och ett paket cigg. Och jag är ju inte dummare än att jag fattar att 136:- räcker till det inte. Men vi var ju sååå törstiga så jag köpte ett 3-pack päronmer åxå. Och summan slutade ju givetvis på pinsamma 138:-.  Jaha, nu blev det pinsamt sa jag. för jag har bara 136 på kortet! Så du får nog ta tillbaka mina cigaretter! Men den snälla flickan i kassan ändrade summan till 136 i stället så jag fick 2 kr rabatt. *tackar och bockar*
Får väl vara snäll och lämna tillbaka dom när jag kommer ihåg det nån gång.

 Bullarna från igår! Kan säga att det inte finns riiiiiiktigt lika många kvar! *klappar mig på magen*

Inget mail om Misse idag heller! Blir väl ingen katt därifrån då. Men som sagt, det finns säkert andra fina kissar.
Men jag väntar väl ett par dar till.

Och angående min kommentar jag fått; Jag har INTE stulit några blommor! Jag har LÅNAT, på obestämd framtid. :)

Nähä, nu ska jag gå och peta ut spetan jag fått i handen (kände den precis?!) och sen är det sängen som gäller! Fast jag blev ju lite piggare nu. :/

Natti natti!

10/5

Uppe, iaf... :)
La mig ju rätt tidigt igår. Var såååå trött. Men vid 2 inatt var jag uppe och hoppade igen. Käkade smörgåsrån med extrasaltat Milda. Och läste. Gick och la mig vid 3 igen. Och vaknade vid 5. *suck* Sen lyckades jag iaf sova till strax innan 9. För då vaknade barnen. Eller, det var då dom började HÖRAS. Dom brukar ju vara tysta en lång stund på morgonen innan dom kommer och väcker mig. Som tur är.
Nu har dom ätit frukost och sitter och kör ramsor där inne. "Katten musen, tio tusen. Förbaskade katt". Så kan jag inte minnas att man sa! :D
Sommarklädda med shorts och t-shirts. Ser varmt ut iaf. Ja, inte med shorts och t-shirt, men det ser ut att bli en varm dag UTE. :) Och insmorda från topp till tå. Iaf Storeman som är väldigt känslig för solen. Precis som mamsen! *suck*

När jag vaknade vid 5 imorse fick jag ett oerhört sug efter att baka bullar? Det kan ju bara inte vara normalt. Allt det där bakandet jag sysslar med nu. :S Om jag bara kunde ge fan i att äta av det själv så hade det väl inte varit så illa men vem kan kann låta bli när det finns massa gott hemma då. Får väl se om det blir några bullar eller inte.
På jobbet säger dom att jag börjat baka för att jag håller på att bli tant? Det kan ju omöjligt stämma! *muttrar lite*

 Nya röret!

 Sommarklädda barnen

Inget mail om kissebebisen än... *väntar med spänning* Kan den heta Misse även om det är en pojke? :) Tänkte att Kisse och Misse skulle passa bra och det är ju enkelt att komma ihåg. Kommit fram till att det inte är någon idé att ha massa krångliga namn eftersom jag aldrig använder dom ändå... För hur ofta stod jag och ropade: -Sture-Laban, när jag skulle ha in honom om kvällarna?! Aldrig! Jag ropade ksss-ksss-ksss som alla andra åxå gör till sina katter! Och han kom ju springandes glatt.

Sitter här med dagens andra treo (första smakade ju illa eftersom jag blandade den med betapreden) och funderar på vad jag ska göra med dagen... Det enda (ända?) *funderar* jag vet är att jag måste bort o handla smör och lördagsgodis.
Jaja... Gör väl som vanligt och tar dagen som den kommer.

23:08

Jaha ja! Det blev bullar iaf. :) Är precis färdig eller var alldeles nyss. Har ju hunnit äta ett par med. *slickar mig runt munnen*
Barnen har väl precis somnat. Och jag hoppas dom sover länge imorrn nu när dom fick vara uppe så länge idag.
Har väl inte gjort så mycket vettigt idag. Var ju och handlade lite på fm. Stack in till jobbet en sväng och hälsade på. Fick varm och god rabarberpaj med vaniljsås! Smaskigt!
Sen hemåt... Och gjorde väl inte så mycket mer än att slappa mest hela dagen.
Däremot ikväll har jag varit duktig. Packat massa gamla kläder och burit ut i förrådet. Städat av ungarnas rum. Det värsta iaf. Oljat mitt golv med olivolja och citron (tips från Rent Hus) men det var ju dumt eftersom jag inte orkade ligga på knä så länge så jag gjorde ju inte ALLT på en gång. O det skulle man nog ha gjort inser jag nu. Men NÅN dag ska jag minsann flytta ut allt härifrån och se till att det blir gjort. För resultatet där jag gjort det är ju såååå glansigt och fint!
Och som sagt, nu har jag bakat bullar och diskat. Känns skönt att jag fick disken gjord så jag slipper den imorrn. Hatar att vakna och se värsta diskberget på bänken. Men oftast så är jag ju så trött efter maten så då orkar jag bara inte.
Satt in mina nyframkallade foton i albumet med.
Är ju ingen hejd på hur duktig jag är. *asg*

Tror faktiskt att jag ska ta och blaska av mig lite nu och sen gå och lägga mig. Är inte sååå fasligt trött visserligen men det är ju en dag imorrn med. Och det kan ju vara bra om jag är pigg så jag får lite till gjort. För saker att göra finns det gott om här.
Ja, så gör jag... Ska bara se om Kisse vill komma in med.
Förresten har jag minsann inte fått nåt svar på mitt mail om Misse. :) Men men... Det är ju en dag imorrn med... Och i övermorrn. Och dan efter det! Och för den delen finns det andra Missar åxå!

Natti natti!


Trött!

*pustar ut* Sådär ja! Båda barnen nyduschade och ligger i sina sängar. Kommer nog somna ovaggade ikväll som dom har hållt igång hela dagen. :) Jag med för den delen.

Har precis slängt iväg ett mail om kattungarna som jag hittade på blocket. *håller tummarna för en liten fin grå pojke* *måste ha* Hoppas att nån snäll själ kan hjälpa mig att köra och hämta den isf. För jag tänker ju inte sätta mig på bussen till F-staden och hämta den. *hintar åt Ullis eller Amie*

Fick ringa Tiagirl förut och be lite snällt om att få logga in på hennes SvenskaSpel! Och det gick ju vägen. Så idag har jag äntligen fått spela igen. Men bara liiiite. :) Vann lite småsummor som jag snabbt spelade upp! :D
Det värsta suget la sig iaf.
Så nu har jag syndat på alla sätt och vis idag ju. Både spelat, rökt (visserligen inga planer på att sluta med det) och druckit massa treo. Imorrn blir det skärpning igen. *lovar*

Är inte "dina" treorör nyspejsade då? Det kanske är jag som är efter min tid. Det är en fin brusande treo på bild på röret nu för tiden ju. Och det har då inte jag haft på mina rör innan. Men och andra sidan ligger säkert apoteket här nere lite efter alla andra apotek. Är väl bara jag som springer där och handlar treo dagligen. Så det är väl ingen jätteåtgång på dom skulle jag tro.

Tja, då var denna dagen slut den med. Ännu en dag närmre 30. *suck* Men det känns ju skönt att jag fått lite vettigt gjort idag. Som trappan tex. Sprejat massa tavelramar och hängt upp nya foton på väggarna med.

*känner efter* Jag tror faktiskt att jag mår ganska bra?! Livet känns lite lättare. Gladare. En helt ny känsla faktiskt. Hoppas det håller i sig.

*svammel, svammel*

Sova? Läsa? Tja, nåt blir det iaf.
Natti!

Trappstädning!

Oj oj så duktiga vi har varit nu. Barnen var och blötte ner i trappan och då passade jag på att ge dom varsin borste och en hink med vatten! :) Så nu skiner det om trappan. Om nu sten kan skina! Och nä, barnen fick inte städa allt själva. Var väl mer jag som åkte på allt till slut eftersom dom kom på massa annat att göra helt plötsligt. Men jag är nöjd över att ha gjort lite nytta idag iaf! Passade på att städa lite nere hos sura grannen med. :/ Usch vad smutsigt hon hade det där.. Men nu är det så fint så!
*pustar ut en stund*

Kattungar

http://www.blocket.se/vi/16235948.htm?ca=18_s Så söta! *vill ha* Och jag tycker nog att Kisse behöver en liten kompis faktiskt... :) Får väl se om jag vågar ringa ikväll och höra om dom finns kvar. Och om det finns en liten pojke då. För nån liten flicka vill vi absolut inte ha här hemma.

Morning!

Åh vad jag har sovit gott inatt! Fram tills klockan 3 iaf! Då var jag uppe och stutsade en liten stund. Rökte och läste och drack vatten. Släppte in katten med! Måste försöka ändra på hans vanor. Han kan ju inte komma och gå som HAN vill. På dagarna är väl en sak om han springer ut och in hela tiden. Men han behöver ju inte komma hem mitt i nätterna.

Jaha ja... Hemma idag med som sagt. Han hostar ju massa fortfarande så fort han anstränger sig lite. Men på måndag ska han minsann till dagis igen. För då SKA jag jobba.
Har "jobbat" lite hemifrån idag visserligen. Så jag känner att jag gör lite nytta iaf. Ringde chefen om mitt turbyte på måndag gått igenom så jag inte dyker upp kl 13 i stället för 7:30. Och jodå, det var ok. Sen fick jag lite mer att göra. Har ju gjort ett såååå fint liggande 6-veckorsschema. Som chefen ville ha av mig. MEN, jobbets datorer är ju från 1800-talet och hon kan tydligen inte öppna det dokumentet från mig. Så hon hade pratat med IT-avd och enligt dom GÅR det INTE att uppgradera! Eller man FÅR inte. (Konstigt med tanke på att jag själv uppgraderade på jobbdatorn och det gick alldeles utmärkt)! Jag fick iaf ringa ner till IT och prata med dom. Eller dom fick ringa mig till slut eftersom jag inte kunde ringa?! Mycket konstigt. Så nu har jag fixat en ny kopia till henne som funkar på segdatorerna.
Samtidigt passade jag på att skriva om bemanningslistorna som jag fått i uppgift att sköta! Himla kul...

Solen skiner! Så underbart väder det är! Lilleman sitter och tittar på film. Märks att han inte är riktigt kry för annars hade han ju inte suttit still där inne. Storeman är på förskolan och bildar sig! :) Eller borde bilda sig. När man frågar vad han gjort om dagarna säger han ju bara; -Ingenting. Mycket konstigt för på min tid i skolan fick man minsann göra saker. :) Förmodligen gör dom åxå det. Men det är väl inte så viktigt enligt honom.
Han verkar ha läshuvud iaf pojken. Och vill vädligt gärna lära sig så mycket som möjligt. Ligger hela kvällarna och läser och läser och läser. Med jämna mellanrum kommer han ut till mig och berättar att han minsann läst det och det. Och sen visar han sidan i boken och börjar läsa IGEN för att jag ska tro på att han verkligen kan läsa. Vilket jag givetvis gör.

Nähä! Går och tittar om jag hittar nåt vettigt att göra i stället för att sitta här och uggla!

Ha en bra dag i solen gott folk.

12:33

Varit och hämtat Storeman på förskolan nu. Och eftersom jag var så duktig och inte köpte treo igår passade jag på att unna mig det idag. :/
Men men... Iaf så har dom minsann ny design på treorören! Så fina! :) Då kan det ju vara värt deras prishöjning från 39:50 till hutlösa 41:50. Tror bestämt att för länge sen, när jag började äta treo lite smått så kostade ett rör straxt under 20:- Har nåt svagt minne av 17:50 iaf. Kanske tur dom inte kostar så idag för då hade jag nog knaprat 2 rör om dagen! :-D

Fick mina kort från FujiDirekt idag med. Attans vad fort dom skickar ut dom. Tror jag beställde i tisdags? Eller onsdags kanske. Mycket bra bilder blir det. Så imponerad av dom. Alla bilder blir så klara och fina ju. Om man jämför med den tiden innan det fanns digitalkamera. För inte var bilderna så fina då. Och billigt är det att framkalla med. TROTS att jag gjorde fel. Skulle ju få 100 bilder gratis men när jag var färdig med beställning och allt såg jag att det bara gällde en helt annan strl på bilder än vad jag valt. *muttrar lite* Bilder i strl 11x?? Har jag aldrig hört talas om. Mina bilder SKA vara 10x15 som dom ALLTID varit. *tycker* Men hur eller hur gick ju bara 100 bilder på 104:- med frakt. Så det kan jag ju stå ut med.
Fast då borde jag ju kunna utnyttja det där erbjudandet igen?! Eller igen o igen... Jag gjorde ju det tydligen inte.
Får väl testa sen... Har ju en del kvar att framkalla med tanke på att jag inte gjort det sen -03 eller nåt.

 Kisse!

Var ju smart idag och kom på att jag äntligen skulle gå in och beställa tid för kapning av kulor på Kisse. Börjar bli dags för det då jag märker att han stannar borta längre perioder och dessutom kommer hem och är rätt tufsig ibland. Alltså slåss han! har minsann sett när han försvarar sitt "konstiga" revir han har här bakom i skogen!
Iaf, jag kom på det när vi var på väg till apoteket och svängde snabbt över till vetirinärstationen. Men nähä?! Dom hade minsann flyttat! Och det visste jag väl egentligen. Att dom iaf skulle. Men det var lite snopet när jag stod där utanför dörren och det inte fanns nån där! :) Får väl ringa till dom nån dag och beställa en tid i stället.
Kisse har förresten bytt namn. Han heter helt enkelt Kisse nu! :)

Morning!

Åh vad jag har sovit gott inatt! Fram tills klockan 3 iaf! Då var jag uppe och stutsade en liten stund. Rökte och läste och drack vatten. Släppte in katten med! Måste försöka ändra på hans vanor. Han kan ju inte komma och gå som HAN vill. På dagarna är väl en sak om han springer ut och in hela tiden. Men han behöver ju inte komma hem mitt i nätterna.

Jaha ja... Hemma idag med som sagt. Han hostar ju massa fortfarande så fort han anstränger sig lite. Men på måndag ska han minsann till dagis igen. För då SKA jag jobba.
Har "jobbat" lite hemifrån idag visserligen. Så jag känner att jag gör lite nytta iaf. Ringde chefen om mitt turbyte på måndag gått igenom så jag inte dyker upp kl 13 i stället för 7:30. Och jodå, det var ok. Sen fick jag lite mer att göra. Har ju gjort ett såååå fint liggande 6-veckorsschema. Som chefen ville ha av mig. MEN, jobbets datorer är ju från 1800-talet och hon kan tydligen inte öppna det dokumentet från mig. Så hon hade pratat med IT-avd och enligt dom GÅR det INTE att uppgradera! Eller man FÅR inte. (Konstigt med tanke på att jag själv uppgraderade på jobbdatorn och det gick alldeles utmärkt)! Jag fick iaf ringa ner till IT och prata med dom. Eller dom fick ringa mig till slut eftersom jag inte kunde ringa?! Mycket konstigt. Så nu har jag fixat en ny kopia till henne som funkar på segdatorerna.
Samtidigt passade jag på att skriva om bemanningslistorna som jag fått i uppgift att sköta! Himla kul...

Solen skiner! Så underbart väder det är! Lilleman sitter och tittar på film. Märks att han inte är riktigt kry för annars hade han ju inte suttit still där inne. Storeman är på förskolan och bildar sig! :) Eller borde bilda sig. När man frågar vad han gjort om dagarna säger han ju bara; -Ingenting. Mycket konstigt för på min tid i skolan fick man minsann göra saker. :) Förmodligen gör dom åxå det. Men det är väl inte så viktigt enligt honom.
Han verkar ha läshuvud iaf pojken. Och vill vädligt gärna lära sig så mycket som möjligt. Ligger hela kvällarna och läser och läser och läser. Med jämna mellanrum kommer han ut till mig och berättar att han minsann läst det och det. Och sen visar han sidan i boken och börjar läsa IGEN för att jag ska tro på att han verkligen kan läsa. Vilket jag givetvis gör.

Nähä! Går och tittar om jag hittar nåt vettigt att göra i stället för att sitta här och uggla!

Ha en bra dag i solen gott folk.

Nu ska jag testa lite här... Blev ju FEL! Väldigt förvirrande eftersom jag trodde att jag skrev i samma inlägg men ändå kom det upp ett nytt med samma text PLUS den nya? Allt skulle ju stå i samma men så kanske man inte kan göra.. .*testar igen*

Nämen, nu gick det ju... Undrar vad jag gjorde för fel förut då. Jaja... Tycker ni det är intressant kan ni ju läsa det två ggr! *fnissar*

Gokväller!

Ännu en dag att stryka i almanackan. Och i mitt liv. Fan vad fort tiden går egentligen. Jag är snart *ryser* 30 och jag minns ju när jag tyckte att alla som var 30 var gamla tanter! Nu är jag där, men inte är jag nån gammal tant inte. Sådetså! Förmodligen är jag nåt undantagsfall som aldrig kommer bli tant. :)

Vad  har hänt idag då? Nada tror jag. Inget vettigt gjort på en hel dag. Som vanligt. Lilleman fick ju vara hemma idag med eftersom han fortfarande hostar så förbannat och dessutom har väldigt ont (bara när man tittar på honom) i foten. Men idag har han iaf varit på bättre humör än igår. Han har tom pratat med mig frivilligt!
Vi stannar nog hemma imorrn med. Eller vi GÖR det. För att vara på den säkra sidan. Onödigt att släpa iväg han till dagis en hel dag när han inte är riktigt kry ju. Men jag hade ju föredragit att jobba faktiskt. Både för pengarnas och min skull. Tycker inte alls om att gå hemma hela dagarna.

Har precis legat i badet en stund. Filat fötterna, målat tånaglar, smörjt in mig, bytt lakan i sängen... Ska bli såååå skönt att lägga sig snart! *längtar*
Skulle ju kolla Insider men det har jag precis förträngt för jag började med massa annat. Vattnat blommor o vikt tvätt mm.
Väntar på att kisse ska komma hem. Men han har ju fått vårkänslor så han dyker väl inte upp inatt heller. 3:dje natten ute. Men han kommer hem en sväng på dagarna iaf. Käkar och sover lite. Liiite nervös att han ska försvinna från mig. Då kommer jag få f*n av Tiagirl. Eftersom jag bara fick han om jag var rädd om honom! Men det äääär jag ju! Jag kan ju inte hjälpa att han springer iväg. Som mina katter verkar ha för vana att göra. :/

Bakat massa idag igen. Inte klokt vad jag bakar hela tiden. Synd bara att jag äter lika mycket! Barnen är såååå  imponerade av mitt bakande. Linus; -Vad gör du mamma?  Bakar du IGEN? Du bakar ju ALDRIG annars! :D
Och det kan ju stämma. Kan inte minnas att jag bakat nåt dom sista åren om man inte räknar barnens tårtor när dom fyller år. Men nu jävlar bakas det. Dagligen nästan. Som sagt, lite för mycket.
Lagar RIKTIG mat åxå. Har tyvärr varit dåligt med det sista tiden annars. Pga hur jag mått. Men nu ska det bli ändring på allt här. Hoppas jag.

Sjukt spelsugen nu! Har ju inte fått spela nåt på flera dagar. Och på svenskaspel kan jag ju inte spela förrän den 1/6! *katastrof* MEN! Jag vet ju att det är bra. Att det är det bästa jag gjort när jag satte den där gränsen. Jag har ju för f*n spelat bort ALLA mina sparade pengar jag hade. Och det var en hel del tyvärr. Nu får jag helt enkelt börja om från början. Och det känns inte kul men man lär sig ju av sina misstag.
Likaså med treona ju. Var sååå duktig och slutade tvärt. Och det gick ju bra. Ett par veckor. Sen var jag och köpte ett rör men nöjde mig med det och höll uppe ett par veckor till. Fortsatte så ett tag men nu sista tiden har jag ju knaprat precis som innan jag slutade. Men idag när jag var på väg till apoteket så bestämde jag minsann att NÄHÄ, inga treo IDAG iaf. Och det klarade jag ju. Även om det just nu känns som att jag skulle kunna döda för en. :/
Men jag har ju inte råd att vara spelmissbrukare, rökare och treomissbrukare. Det funkar inte med min "feta" lön!
Jaja... Nån gång kanske jag börjar mitt bättre liv! Den som lever får se.

Sova kanske? Är för en gångs skull inte trött. Inte ens lite. Men jag somnade ju på soffan en timme förut.
Får väl lägga mig och läsa en stund så kanske tröttheten kommer. Ska ju upp relativt tidigt imorrn. Tidigt för nån som inte tycker om att gå upp förrän 10 helst iaf.

Natti natti!


Hej och hå!

20:45

Har precis badat barnen och fått dom i säng. Varit en ganska lugn och skön dag.Skulle ju
ha jobbat idag men Noah började hosta vid 4 inatt och har hållt på hela dagen. Lite feber
med. Så vi fick hålla oss hemma. Och ska vara hemma imorrn med för säkerhets skull.
Var iaf iväg ner och lämnade Linus på förskolan. Och snäll som jag var skjutsade jag ju
Noah på min cykel, pakethållaren, för att han inte skulle bli så trött och
hosta ännu mer. Gick ju bra ända tills vi kom till Netto och skulle cykla upp över
en hög kant! :) Noah blev rädd och körde in foten i hjulet! Aj aj aj! Han är lite svullen
och har givetvis ont. Men måste det betyda att jag ska straffas en hel dag?! Han har varit
såååååå sur på mig idag. Jag har verkligen försökt att få han på bra humör men det har ju
varit totalt lönlöst. Inget har hjälpt!
När jag sa till han till slut att det går över tills du gifter dig mem FRÄSTE han att han minsann
ALDRIG skulle gifta sig!
Nähä! Gå där och ha ont i din fot då då! Utan att bli gift. :D
Men som sagt, nu ligger han iaf i sängen och sover. Och jag hoppas verkligen att han är på f*n
så mycket bättre humör imorrn.


Jag är så trött! *gnällig* Skulle kunna gå och lägga mig vid 20 varje kväll om jag inte hade tyckt att
det var lite tantvarning över det. Inte så lite tantvarning heller. :D Men sen framåt 22 blir jag ju jättepigg igen.
Mycket konstigt. Och nu, dom 2 senaste nätterna har jag vaknat vid 4 och vid 5 o varit såååå pigg???!! Märkligt.
Fast det är väl därför jag är så trött nu.


Undrar om jag gjort nåt vettigt alls idag? Städat lite. Diskat. Lagat mat. Tvättat. Allt det där man måste.
Varit i förrådet och letat fram lite barnkläder till M:s L. Skönt att bli av med massa som bara tar plats.
Och som det ser ut nu har jag absolut inga planer på några fler barn inte.


Vaktis från jobbet dök upp här idag med och hämtade mitt sista skräp i förrådet. Så skönt att äntligen få plats
att röra sig där ute! Nu är det bara en stor glasskiva kvar som ska kastas. Sen kan jag börja fylla förrådet på nytt! :D


Ja just det. Fick mina fina skor från Tradera idag som jag väntat på länge åxå. Ljusrosa crocs. Så fiiiiina! *helnöjd*
Nu väntar jag bara på mina ljusrosa Converse med. :)


Tror jag ska ta o springa ut med soporna och sen lägga mig och läsa eller nåt. Bäst att vila sig om han ska vara på sitt
strålande humör imorrn med! Folk säger att JAG är envis och tjurskallig. Men han slår då alla rekord! Har aldrig varit med nåt liknande!

Natti!

 Såhär munter har han varit hela dagen! :)

 Onda foten!

 Nya skorna!


Nyklippt!

Äntligen! Men nu när jag plattat och fixat till det känns det nog som att jag kan tänka mig liiiite kortare minsann. Lite för långt på sidorna tror jag. :)
Bilder får vänta. Tills imorrn eller så. Tack för klippningen Amie!

Jobbat till 14 idag då. Passade på att gå ut och gå med en "gamling" ner på stan så kunde jag uträtta mina egna ärenden på apoteket. *fy skäms* Men hon var ju glad att få komma ner på stan i det underbara vädret givetvis.
Funderar på om ALLA blir sjuka och måste ha medicin på måndagar. Var ju TIO nummer före mig när jag kom dit. På apoteket, i lilla borgholm?! Och (tyvärr) är väl inte personalen där kända för att lägga på ett kol inte. *muttrar lite*
Fick iaf min medicin så jag är fläckfri även idag. :)

Efter jobbet cyklade jag som sagt och handlade för veckan med barnen hemma nu. Så skönt att ha allt hemma så man slipper fara iväg en gång om dagen sen. MEN, det är då inte lätt att "storhandla" och få med sig alla varor hem med en cykel. En stor kasse på vardera handtag på cykeln. Pakethållaren fullastad. Och dessutom den största glass som finns i handen. :D Men hem kom jag iaf. Om än väldigt vingligt hela vägen.

Vid 16 typ, var jag iväg och hämtade L på fritids. Och sen N på dagis. Nya fina jackor hade dom fått av pappsen sin. *tackar och bockar och är glad för att han förstår att jag är en fattig mamma*
N var lite hängig när vi kom hem. Feber och hosta. Men sen när vi cyklade till A var han piggare igen. Ända tills vi kom hem. *suck* Sur, febrig, hostig, irriterad... Och vilket underbart humör han är på då. Han sa nåt om ont i örat o jag sa att han kanske hade fått öroninflammation. Då FRÄSTE han att han hade ju minsann ramlat (förra veckan)! Och huuuuur skulle jag kunna veta det då! *mummel, mutter* Hoppas han är pigg och glad imorrn när vi är lediga hela dagen.

Nu är jag aptrött! Tror jag ska lägga mig och försöka läsa lite och sen sova. Ska ju trots allt upp ganska tidigt och lämna L på förskolan. VARFÖR berättade inte folk sånt för mig innan jag skaffade barn? Alltså, att man måste gå upp tidigt även på lediga dagar för att barnen minsann inte är lediga. Har ju inte haft en tanke på att mina barn liksom ska börja skolan och så. Bor visserligen 5 minuters cykelväg från skolan men man tycker väl att det kunde finnas en skolbuss som går inom staden så trötta mammor som jag slipper cykla iväg o lämna sina barn så hutlöst tidigt? Eller dom kanske tom skulle kunna börja med skola på kvällstid?! *mailar kommunen* :D

 Febrig liten N!

 Piggare L!

 Lite för långt va? :)

Natti natti!

IRRITERAD!



Undrar om jag ska behöva se ut såhär resten av livet! Nu har jag varit hos min husläkare 2 ggr med dom förbannade utslagen. Som kommer lite när dom känner för det. Vissa dagar har jag inga alls. Nästa dag finns dom i hundratals, i varierande storlekar. Allt från 5mm till 10cm i diameter!
Jag har fått betnovatkräm att smörja med. Har fått cetirizin (allergitablett) att ta på morgonen och tavegyl (åxå allergitablett) att ta på kvällen. Inget hjälper. Det enda som hjälpt var mina betapred som jag skulle äta i 5 dagar.. Hade inte ett endaste litet utslag nånstans då. Men i förrgår tog jag dom sista o idag ser jag för JÄVLIG ut!
Och vad är läkarens förklaring då? Jo, det KAN bero på mina "må-bra-tabletter" (Sertralin) som jag började äta i februari. För det var ju då alla utslag började. Nu har jag ju slutat med dom men det blir bara värre ändå. Eller kan det bero på psykisk stress. Men jag måste ju säga att det är väldigt konstigt att den där psykiska stressen då alltid dyker upp på natten när jag sover! För det är ju på morgonen när jag vaknar som det är som värst!
Jag vill inte se ut såhär längre! Ser ju ut som nån pestsmittad från planeten mars eller nåt.
Och så säger läkaren att jag kan ha det såhär i flera år????? Men hallå! Är det konstigt om man blir stressad när han säger så.
NÄ! Imorrn ska jag ringa o be om en tid hos läkaren igen! Och nu får han banne mig se till att kolla upp EXAKT VAD det är. För snart är det sommar och jag tänker då inte gå runt o se ut såhär.



Jaha! Sådär *pekar uppåt* såg jag ut i morse när jag vaknade. När jag kom till jobbet kl 13 hade jag väl dubbelt så mycket prickar/utslag. Så DOM , jobbarpolarna, ringde till mottagningen här och skickade upp mig akut. Då hade jag ju även fått utslag uppe runt ögonen, på öronen och på läpparna. Och där sitter det aldrig nåt annars.
Och vad tror ni vi kom fram till då? Jodå! Mycket riktigt. Allergi eller psykisk stress. Ja men för VAD??????
Läkaren jag träffade idag tyckte väl att det kanske kunde bero på mina treo som jag äter. Men det verkar konstigt då utslagen kom när jag hade slutat med treo. Att jag sen började igen borde ju då inte ha nån inverkan eftersom utslagen redan fanns då. Fick iaf en dos på 10 betapred idag och ska fortsätta med 4 om dagen i en vecka nu. Sen får jag inte äta dom mer. :/ Tyvärr, eftersom dom verkar vara det enda som funkar mot det här konstiga.
Imorrn ska jag nog iaf ta och ringa in till hud i Kalmar och se om jag kan få komma dit så dom får titta på det. För som sagt, jag tänker då aldrig i hela helvete gå runt och se ut såhär längre! Och mottagningen i Borgholm är det ju inte lönt att kasta mer pengar på.

Kl är snart 23. Borde gå och lägga mig då jag ska upp tidigt och jobba imorrn igen. Slutar kl 14 och då ska jag iväg och handla mat för veckan. Har minsann suttit och gjort en liten matsedel för veckan som kommer. Mycket billigare att handla för hela veckan har jag upptäckt. Slinker så gärna ner massa onödigt gott när jag handlar varje dag.
Måste komma ihåg att hämta ut mina tabletter igen då. Och köpa treo med! Som jag slutat med, egentligen.
Sen kommer barnen hem! Eller, jag får hämta dom på dagis och fritids. Runt 16-snåret. Sen blir det väl en vecka med fullt ös igen! Slagsmål från morgon till kväll. Det är tur man älskar dom! ♥

Senare sen imorrn hoppas jag att Amie  har tid att klippa mig! *håller tummarna* Jag vill ju såååå gärna klippa av mig allt nu. Och gör jag det inte genast kommer jag ångra mig. Igår var jag nära att bara samla allt i 2 tofsar och bara klippa rätt av för att jag inte skulle kunna ändra mig sen.. :) Tur jag inte gjorde det iaf.

Jaja... Föra över pengar och sen blir det sängen och en av böckerna som jag inte läst. Den jag trodde jag inte läst som jag började på igår, HADE jag ju läst! *grrr*

Natti natti!



 


Segt

oerhört segt...
Lördag kväll. Och här sitter jag och glor för mig själv igen. Jobbat idag. Ända fram till kl 13:30. :D Tråkigt värre. Speciellt när jag var såååå övertygad om att jag bara skulle jobba till 12:30. Men det förstår jag inte alls hur jag kunde få det till. Kanske dags att lära sig dom nya turerna på schemat nu. Så man slipper såna där besvikelser på en hel timma igen.
Vaknade pigg och glad i morse iaf. Och min första tanke var att idag, just idag, ska jag banne mig klippa av mig håret! Ringde A så fort jag slutade men hon hade ju inte tid givetvis... :( Och inte imorrn heller. Så på måndag eller kanske tisdag. Om jag inte hinner ångra mig innan dess. *velig* Men än så länge är jag väldigt inställd på att bli korthårig igen. Om inte annat lär det väl växa ut denna gången med. Som alla andra ggr.

Eftersom jag inte kunnat spela på svenskaSpel idag ("spärrat" mig själv efter lite tjat från dom på jobbet) så har jag för en gångs skull fått massa gjort här hemma. Och det var kul när det var färdigt. Köket är i toppskick! Och jag har äntligen gått igenom, inte alla, men många skåp och KASTAT saker! Så skönt att bli av med gammal skit som aldrig kommer användas ändå. *hoppas jag* :)

Planterat om nästan alla mina blommor här hemma idag med. Väbehövligt då åtminstone den ena stackaren har levt i samma jord i säkert, hmm, 6 år nu. Visserligen klagade ju inte blomman eftersom den växer så det knakar och nu sträcker sig över halva vardagsrummet och halva köket! Om turen är på min sida kanske den dör nu!

Gå och lägga sig kanske?! Kl är inte mycket och imorrn börjar jag inte förrän kl 13 ju. Men det finns ju inget att göra. Inget på tv. Och party finns det inga pengar till. Och spela får jag som sagt inte heller göra. Har inte ens nån gammal bok hemma som jag inte har läst. Hmm, om jag inte har sån tur så jag har nån oläst bok ute i förrådet! Tror minsann jag ska springa ut där och leta lite. Med risk att få skäll av sura grannar för att jag "låter" på kvällarna! Men men! Dom kan dom med!
*går o gör*



Måste ju testa detta med!



Nämen! Jag är ju för duktig! *berömmer mig själv*

Godnatt!

Senare:
Joho då! Inte mindre än FEM olästa böcker i förrådet! Dessvärre hittade jag ju massa andra saker som absolut inte skulle in i min lägenhet men nu är här iaf. Mycket konstigt att jag inte kan ge mig ut där utan att fylla lägenheten med massa skräp som jag en gång packat ner och ställt ut just för att jag inte behöver det!
Jaja... Nu ska jag iaf gå och lägga mig och läsa!

Hmm

Vad skriver man då här? Om hela mitt patetiska liv där det inte händer nåt alls. Här sitter jag "inspärrad" i min lägenhet från morgon till kväll. Om jag inte jobbar vill säga. Oerhört givande! :-D
Idag har jag jobbat. Sen har jag spelat bort massa pengar. Livsfarligt på SvenskaSpel. Tantvarning att spela bingo kanske? Borde nog inte ens erkänna det!

Jaha ja.. Nu kan jag ju passa på att skriva lite då eftersom jag inte fick spela mer bingo idag. Men snart är kl ny dag så då är dags igen! :-)

Men va f*n! Nu försvann ju allt jag alldeles nyss skrev. Är det lönt att då sitta o skriva?! *suck* Förstår ju inte ens varför jag gör detta. Det var ju Nån som tyckte att jag borde börja skriva så jag får väl testa ett tag.

Iaf så har jag mellan bingospelen diskat, planterat skotten jag "lånade" från sjukhemmet, tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, varit ute med soporna. Och iom disken blev det totalröjning i köket med. Så lite nytta har jag ju gjort idag.
Druckit massa treo och rökt ännu mer. *skäller på mig själv*

Fredag kväll, borde snart sova. Ska ju upp och jobba tidigt imorrn igen. Hela förbannade helgen. Är så dödens trött på mitt jobb så snart vet jag inte vad jag tar mig till. 11 år på ett och samma ställe kan inte vara bra. Men VAD ska man göra för nåt i stället? Jag är ju för feg för att testa nåt annat. Jag duger nog inte till nåt ändå.
Skulle ju kunna tänka mig att plugga. Men jag kan ju inte bara välja en utbildning för ATT. Det är väl bra om man kanske kan utbilda sig inom nåt som man verkligen känner att man kan tänka sig att jobba med under lång tid framöver. Men vad skulle det vara? Finns ju inget som jag verkligen känner att jag vill göra. Förutom att kanske jobba med data. Men nu har jag ju gått en utbildning precis, en dag i veckan, och inte ens den tiden klarade jag ju av att sitta still. Och hur ska man då klara av att sitta framför en dator hela dagarna.
Nä, det är lika bra att inse. Jag kommer stanna på mitt jobb till den dagen jag går i pension. *ryser* Låter underbart! NOT!

Jaja... Eftersom jag absolut inte har något vettigt att skriva så lägger jag ner. Just nu. Ska bara sitta och vänta på att jag kan spela igen. Sen blir det sängen. Så får vi se om jag, nån annan dag, orkar anstränga mig att sätta mig in i det här.

Godnatt!

Tjaha!

Får väl testa detta då...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0