♥ 30/1

Öh! Jag undrar när jag ska bli frisk egentligen. Nyser och snorar fortfarande. Och jag är så förbannat trött på det!!!!

Livet är stressigt. Jobbet är stressigt. Och det går ut över hela mitt privatliv med! Stress, stress, stress. *ont i magen*
Tankar och idéer om hur vi ska få stället att gå runt öht upptar all min tid. Tankar om hur förbannat dåligt kommunen sköter sig som arbetsgivare tar mycket tid med. Saker att irritera sig på angående jobb och arbetsgivare.
Noll arbetsglädje kvar. Nada. Inget!

Men idag ska jag vara lugn. Jag är ledig hela helgen. Och jag ska upp tidigt och baka tårtbotten och slänga ihop en tårta till Vacker som fyller 35! ♥
Sen ska jag bara vara. Njuta. Finnas. Och skita fullständigt i jobb! *bestämd*

Godnatt!

♥ 25/1

Det slog mig precis... Vi har bytt veckor. Det är fel veckor i år. Alltså har jag barnen jämna veckor i stället för ojämna veckor.
Vilket betyder att pappaB kommer att ha barnen varje midsommar i stället! Ska bli kul att se vad han säger om det minsann. Med tanke på hur mycket jag fick tjata förra året för att han skulle ta dom EN dag. Och då hade jag ändå haft dom över midsommar flera år i rad. Så tji fick han!
Nackdelen med det hela... Jag kommer jobba vareviga jävla midsommar!!!!!

♥ 22/1

Sjuk! IGEN! Ännu en jävla förkylning. Hostar, snorar, nyser. Halsen kliar. Öronen kliar. Ögonen kliar och rinner. Ont i hela kroppen men mest i huvudet.
Och nu tycker jag minsann att det får vara nog. Ringde chefen och sjukanmälde mig i morse. Stannar hemma hela helgen för säkerhets skull. Bättre att vila upp sig ordentligt än att jag gör som sist. Börjar jobba för tidigt och får dras med skiten i flera veckor i stället. :(

Eftersom jag inte orkar göra alltför mycket här hemma så blir det nog soffan och någon osedd film nu. X-et har ju skickat säkert 100 skivor med 5 filmer på vardera som jag inte sett. En del av dom men långt ifrån alla. Så det ska jag ägna dagen åt. Tills Vacker kommer och hämtar mig och kan pyssla om mig! *längtar*

♥ 18/1 -2

Just nu förbannar jag snön! Förbannade BLÖTSNÖ. Jag vill ha "vanlig" snö och massa minusgrader ju. Ska det vara så svårt att få till det?????

Barnen är ute och leker i snön iaf. Förmodligen ruskigt blöta men det gör inte mig så mycket eftersom dom snart ska hem till pappaB. Börjar ju jobba 16 och han kommer och hämtar dom på jobbet 16:15. *pustar ut*
Hmm, om jag vågar mig bort till jobbet förstås. Det är knappast med glädje man går dit längre. Man vet aldrig vad som väntar. :/ Fast snart kan det ju inte bli så mycket värre så jag får tänka positivt. Inte positivt för att det kanske blir bättre utan positivt för att det inte kan bli värre än värst vilket det snart är då. *ler skevt*

Jädrar i havet vilken huvud, nack och tandvärk jag fick helt plötsligt. Bådar inte gott för humöret inte. Jaja... Vem bryr sig! Mitt humör är inte värst iaf.

♥ 18/1

Här snöar det! IGEN! Det här blev ju verkligen en riktig vinter. *jublar* För mig får det gärna fortsätta vara såhär någon månad till, minst. För då blir det ju inte lika långt och tråkigt till den underbara våren. :)
Nackdelen är ju att det töar till och från. Nu har ju massa smält bort och så kommer det ny. Tänk om allt kunde fått ligga kvar redan från början. *muttrar*
Och tänk om! Tänk om det hade fått vara massa minusgrader i stället för fåniga 0.5 som det är hela tiden. -10 och ingen blåst är lagom. *bestämmer och önskar*

Mötte min gran på traktorsläp nyss. *pustar ut* Tur att dom hämtade den så fort så jag slapp möta den inne på gångbanan i stället. :) Gissar på att "soppolisen" såg mig inatt och ringde och bad dom hämta den eller nåt. För hon är ju med näsan överallt hon!

Nu, SLAPPA!
Sen, diska. Och tvätta. Vika tvätt. Bara massa tråkigt. Kanske en sväng med dammsugaren med.
Och sen blir det jobb vid 16.

Senare...

Jisses vad hon måste vara nyfiken den där "soppolisen" vi har här. Alla persienner är fördragna utom en. Där är bara HALVA nerdragen. Hon såg mig garanterat nu när jag kom smygandes med granen. Men och! Jag gör väl vad jag vill och skiter rätt rejält i henne! :)

Nu blir det film, sen sova. Upp tidigt imorrn. Förbannade skolor till att börja så tidigt. 11 tycker jag är en bra tid. *tipsar kommunen*

♥ 17/1

Söndag. Kväll. Denna veckan har gått i rasande fart. Vet inte varför eftersom jag trots allt varit ledig fre-sön. Det händer inte ofta att jag får ha min tredagarsledighet ifred men denna gången kände jag att jag behövde vara ledig ett tag.
Imorrn börjar ju en ny vecka med mycket jobb. Bara ledig på torsdag. Jobbar imorrn kväll. Men tisdag och onsdag blir nog rätt slappa dagar eftersom jag ska på datautbildning! 8-16 på tisdag och 8-11 på onsdag. Rena rama lyxen nästan. :)

Sitter här och funderar på vad jag ska göra... Vet att jag bör smyga mig ner till soprummet med granen men det är ju sååå pinsamt om någon ser mig. Vet liksom inte om man får ställa den där jag tänkt göra. Dom som bestämmer tycker tydligen att jag ska släpa den (och barra ner fruktansvärt) genom hela området när vaktmästarna trots allt är vid båda soprummen och fixar. *muttrar*
Om jag inte minns helt fel var det förrförra vintern som min gran blåste tillbaka in i området inte mindre än 2 ggr och låg där mitt i gångbanan och var allmänt pinsam. :/ Fast mest pinsam var förstås Storeman som glatt "skrek" - Titta mamma! Där är ju din gran!
Ska hålla tummarna att det inte händer i år igen.

Ni med barn som är lika gamla som mina... Soffi, Ullis, Tiagirl... Hur långa är dom? Mätte pojkarna här igår och nu har Lilleman växt OM Storeman. Men det känns som att dom är oerhört korta ändå? Storeman var 123,5 och Lilleman 124,5. Märkligt!

Nähä, nu ska jag klä på mig och springa ut med granaset och sen blir det nog film eller nåt. För sova tror jag inte att jag kan. Sov länge i morse eftersom jag och Vacker har legat och trängts i en minimal säng och svettats och frusit om vartannat. Men det var nåt märkligt över det hela för så illa brukar det inte vara. Hade 22 grader igår kväll, vilket det brukar vara, men vi svettades som fan. Och inatt eller i morse vid 5 kom Lilleman upp och frågade om han fick ligga på soffan för han svettades så mycket??? Mycket märkligt! Ändå öppnade jag fönstret och stängde av elementen.
Jaja... Nu är det svalt och skönt iaf.

Natti!

Hmm, nu hände det något mycket märkligt med texten här... Jaja... Kanske tur att jag ska på datautbildning! :) Inte för att utbildningen handlar om sånt men ändå....

♥ 9/1

Lördag idag då. Jobblördag. *suckar trött* Just denna helgen är väl en av de sämre i jobbväg, med lördag kväll, söndag delad tur och så måndag dag med! *kräks på jobb* Jag måste verkligen få tummen ur och se till att hitta något annat. Jag är så förbannat trött på jobbet nu. Och har varit ganska länge för den delen. Det är tungt och slitigt och vi ska likförbannat bara göra mer och mer och mer. Det finns inte någon som orkar det i längden. Men kommunen vill väl köra personalen i botten innan dom inser att dom kanske faktiskt gjorde fel. Men jag hoppas dom står där med skägget i brevlådan sen. Det kan dom gott ha!

Spelat lite, käkat lite och nu ska jag väl försöka ta tag i att göra mig i ordning. Förvisso mer än en timme kvar tills jag börjar men lika bra att vara färdig så det bara är att dra iväg sen.

Snön ligger kvar här! Så fiiiiint. Ljus och fint. Kallt! Precis som riktig vinter. Och jag hoppas vi får ha den kvar ett tag till. Och gärna lite mer snö tack! :)

♥ 7/1

Det snöar. Det blåser. Massor.
Jag kallar det vinter. Andra kallar det KAOS!

♥ 4/1

Halsbandet...



Har inte så mycket annat att säga. Är mest trött hela tiden och orkar ingenting. :/

♥ 1/1 -2

Jobbade igår. Nyårsafton alltså. Med HA.
HA som betedde sig mycket märkligt precis innan jag skulle gå hem, hon frågade ut mig om EXAKT VART jag bodde. Massa märkliga frågor om vilket hus, vilken trappa, uppe eller nere. :)
Väl hemma fick jag senare en förklaring då det ringde på dörren här. Där stod HA med ett leende på läpparna och ett paket i handen.
En försenad födelsedagspresent, julklapp, nyårspresent. I form av ett halsband med en döskalle. *glad*
Ett sånt här mao.

Hmm, nu borde jag genast gå och förberede kläder till barnen imorrn, packa ner datorn i väskan och se till att vi har lite frukostgrejer med oss. Dom ska ju med till jobbet eftersom det som vanligt inte finns någon barnomsorg kvällar och helger här. Och jag har absolut inte råd att förlora dom pengarna vi får på storhelgerna. Sen tycker varken jag eller barnen om när dom är med på jobbet tyvärr.
Idag hade dom ju tur och fick vara hemma med Vacker då han ändå var ledig och erbjöd sig.

Natti!

Förresten, ett nyårslöfte får väl bli att försöka blogga lite mer kanske...

♥ 1/1 2010

Gott Nytt År önskar jag er alla!

Jag hoppas även att mitt år blir ett lika bra år som mitt förra. Förvisso har jag haft många down-perioder men det har ändå varit ett av mina bästa år!
Och om detta fortsätter som det just började, med de 3 vackraste och käraste jag har, så kommer det att bli oslagbart! :)

RSS 2.0