♥ 28/1 -2



TITTA!!! Titta vad Mini har i munnen. Utan protester minsann. Och det har gått bra hela dagen. Efter 3 månaders tragglande kanske det äntligen lossnar. Jag kanske slipper vara hennes personliga napp i framtiden. *håller tummarna*
MEN, jag gissar på att jag kommer ångra detta när jag väl ska ha henne till att sluta med napp om ett par månader. ;)

♥ 28/1

Var och varannan dag får jag reklam från postkodlotteriet. Den reklamen kastar jag i soporna med en gång eftersom jag anser att jag faktiskt inte har råd med något sånt. Och dessutom räknar man ju inte med att man vinner något i en sån här liten stad.
Sen läser man tidningen och ser detta. MITT postnummer har vunnit. *suckar* Det är väl förbannat typiskt. Fast det är klart, även om jag hade varit med så hade jag nog inte vunnit någon större summa pengar. Förmodligen inte någon fin Volvo v70 heller.
För utav alla som vann på detta postnumret så var det dom som redan har det gott ställt som vann dom stora summorna. Jag missunnar ingen pengar. Men det hade ju varit roligare att höra att pengarna gick till dom som verkligen behövde. Men dom, precis som jag, anser väl att dom inte har råd med lotter dom heller.
Och nu när mitt postnummer redan har vunnit inser jag ju att det är lönlöst att köpa någon lott. Bra, för då kan jag spara dom slantarna till något mycket bättre.

Fredag idag. Storeman och Lilleman är i skolan. Mini ligger i sin säng och försöker påkalla uppmärksamhet och det ska hon alldeles snart få. Som alltid.
På söndag blir det "kalas" här. Tacos och tårta. Vacker fyller massa år. :)

♥ 26/1

Vi lyckades kolla blodtrycket på Mini idag. Trots att hon somnade i bilen på väg in till Kalmar. :) Vi hann ju inte ens komma till stoppljusen innan hon somnade minsann. Och jag gjorde allt för att hålla henne vaken. Men när man inte får sova, ja då sovs det som bara den. ;)
Tror blodtrycket var 77/55 och det är tydligen som det ska vara. Så nu väntar vi bara på sms från apoteket om att medicinen ska bli färdig. Sen påbörjar vi behandling. Behandling som jag är tveksam till. Eftersom en av biverkningarna kan vara att hon kommer sova oroligt. Hmm, precis som att hon inte redan gör det. *suckar*
Dock är jag väldigt glad för nätterna fortfarande. Inatt sov hon TIO timmar i ett sträck. Så jag ska väl inte klaga på att hon är vaken och till och från väldigt gnällig på dagarna. Det finns dom som har det såååå mycket värre.

♥ 24/1

Vilken dag! Lång och jobbig.
Idag var det ju dags för besök på Barnmottagningen i Kalmar med Mini. Vi skulle ju kolla upp det lilla smultronmärket hon har på olyckligt ställe. Det här lilla märket är (ja dom mätte det) ca 0.7x0.7 cm och sitter på insidan av yttre blygdläppen.
Överläkaren på Barnmottagningen ringde ju förra veckan och ville att vi skulle komma in akut. Vilket jag inte tyckte eftersom jag inte hade lust att åka bussen. :)
Så idag tittade han på märket. Och menar på att det kan hända att det börjar växa jättefort. Så nu ville han medicinera Mini. Och för att kunna börja medicinera så har vi idag gjort ultraljud på hjärtat. Tagit ett EKG. Tagit blodprover och kollat blodtrycket. Och hon har varit sååååå ledsen. Och det gör såååå ont i mammahjärtat när hon skriker sådär. :( Det är så förbannat jobbigt att höra dom där hysteriska skriken och inte kunna göra något åt det.
Blodtrycket gick inget vidare att kolla idag så på onsdag måste vi åka in till Kalmar igen. Och då ska hon helst inte ha sovit innan. :/ Alltså ska vi försöka få henne att sova där så dom kan kolla när hon sover. Lätt med ett barn som aldrig sover om dagarna. ;)
Sen är det dags att börja medicinera efter det. Med betablockerare. 2 ggr om dagen i ett helt år ska hon äta medicin. Samtidigt som vi går på täta kontroller i Kalmar. *suckar*
På UL:et såg han även ett hål mellan dom två förmaken. Men det ska tydligen inte vara något farligt iaf. Men dom ska kolla upp det om ett halvår igen för säkerhets skull.

♥ 11/1 -3

Oooops! Så pinsamt det kan bli. Här sitter jag och gnäller på att någon ringer flera gånger och tycker minsann att dom kan prata in på telefonsvararen om det nu är så viktigt. Kan säga att sammanlagt ringde det nog 7-8 ggr innan jag blev tillräckligt sur och kände att nu svarar jag och är sur!
Det visade sig att det var Barnmottagningen på länssjukhuset i Kalmar. :/ Tur jag iaf inte tryckt bort deras samtal. För då säger ju telefonen så pinsamt att jag minsann är upptagen.
Jaja... Så kan det gå. Nu har dom ju iaf fått tag på mig och Mini ska in till dom den 24:e för att kolla upp sitt smultronmärke som hon har på ett lite olyckligt ställe.


♥ 11/1 -2

Åh vad jag hatar när folk ringer från "inget nummer". Jag svarar INTE på såna samtal trots att jag är grymt nyfiken av mig. ;)
Gissar på att det är telefonförsäljare eftersom dom har någon konstig dragning till mig och mitt nummer. Det rings i tid och otid både dag och sen kväll.
Men idag har dom ringt en gång på morgonen och nu två gånger till? Men va fan. Är det något viktigt får dom väl faktiskt prata in på min telefonsvarare!

♥ 11/1

11/1 -11 Ännu ett häftigt datum att få barn på ju. Tur jag slapp gå över tiden så länge iaf. ;)

Förbannade töväder ute. Det är så förbannat halt så man nästan slår dit av att bara sticka näsan utanför dörren ju. :( Tycker minsann att snön som fanns kunde fått ligga. Till sista februari eller så. Sen hade den gärna fått försvinna över en dag.
Varit i affären en sväng. Jag och Mini. Och snart är det dags att gå ner och hämta stora barnen på skolan. Hoppas jag klarar det utan att sätta mig på arslet också. Förstår inte varför man nu för tiden inte saltar eller SANDAR? Det där förbannade gruset dom slänger ut på cykelvägar och trottoarer är ju precis värdelöst. *surar*

Mini har fått för sig att man ska skrika om kvällarna nu. Hysteriskt! Det enda som hjälper är att GÅ med henne.
Gissar på att hon är riktigt trött eftersom hon sover så lite om dagarna. 1 timme på fm sover hon förvisso men sen är det bara kortare snuttar på 10-20 min resten av dagen.

Nähä, dags att förbereda oss för att knalla iväg snart.


♥ 5/1



Januari, 2011. Vad fort det går! Mini har hunnit bli 2 månader. Och växer gör hon så det knakar. Igår var vi och vägde och mätte henne. 5595 gr och 59 cm.

Nähä, här måste sättas fart. Vacker tog sig tydligen en tur till Kalmar nyss. Ny säng och madrass är inhandlat till Storeman. Det är dags för dom där två herrarna att byta rum med varandra. Hoppas att det kan bli lite mindre bråk på det sättet. :/

RSS 2.0