♥ 28/1

Var och varannan dag får jag reklam från postkodlotteriet. Den reklamen kastar jag i soporna med en gång eftersom jag anser att jag faktiskt inte har råd med något sånt. Och dessutom räknar man ju inte med att man vinner något i en sån här liten stad.
Sen läser man tidningen och ser detta. MITT postnummer har vunnit. *suckar* Det är väl förbannat typiskt. Fast det är klart, även om jag hade varit med så hade jag nog inte vunnit någon större summa pengar. Förmodligen inte någon fin Volvo v70 heller.
För utav alla som vann på detta postnumret så var det dom som redan har det gott ställt som vann dom stora summorna. Jag missunnar ingen pengar. Men det hade ju varit roligare att höra att pengarna gick till dom som verkligen behövde. Men dom, precis som jag, anser väl att dom inte har råd med lotter dom heller.
Och nu när mitt postnummer redan har vunnit inser jag ju att det är lönlöst att köpa någon lott. Bra, för då kan jag spara dom slantarna till något mycket bättre.

Fredag idag. Storeman och Lilleman är i skolan. Mini ligger i sin säng och försöker påkalla uppmärksamhet och det ska hon alldeles snart få. Som alltid.
På söndag blir det "kalas" här. Tacos och tårta. Vacker fyller massa år. :)

Kommentarer
Postat av: Maskrosmor

Spelar inte heller =)

2011-01-29 @ 08:17:13
URL: http://maskrosmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0