30/6

Jaha ja... Nu är juni åxå slut. Vad fort det går. Snart jul som sagt! :)
Ingen sommar har vi här än heller. Bara massa regn och blåst hela dagarna. Men det blir nog som förra året. Sommaren var innan midsommar. Sen blev det höst med en gång. *suckar*

Sitter med färg i håret. På tiden det. Inte så porrigt att vara 3-färgad. :)
Det är väl det enda jag tagit mig för idag. Förutom att jag har jobbat då med. Och hämtat barnen.
Är sååå trött nu igen. Orkar inget alls. Vill inget alls. Men men. Det kanske går över igen. Jag hoppas det iaf.

*borta*

28/6

Åh! Vilken jävla natt. Gick och la mig vid tolv typ. Och spelade lite. Blev trött och tänkte att nu kan jag sova. Säkert! Somnade efter 5 nån gång. *skitsur* Jag har hostat, nyst, vridit, vändit (heter nog inte alls så), kissat, tagit hostmedicin, tagit astmamedicin... You name it! hela satans natten. Men sen fick jag iaf sova till 9:30 eller nåt.
Eller, då var jag tvungen till att gå upp. Annars hade jag sovit tills dom ringt från jobbet och undrat vart jag var när jag skulle börja kl 13. :)

Som sagt. Jobb ikväll igen då. Till 21:30. Sen jobb imorrn med. Fm. Måndag är min lediga dag. Fast inte nu längre för dom ringde idag och frågade om jag kunde jobba då med. Och jag är ju sååå snäll och ställer alltid upp. Nästan.
Nu var jag ju tvungen eftersom det var sista chansen att få ihop några extra timmar denna månaden. Och det behöver jag verkligen. Har väl fram tills nu bara fått ihop 7,5 timmars fyllnad. Så 6 timmar till på måndag är ju inte helt fel. Då överlever jag nästa månad med trots att jag har semester. :)

Skickat Stina till apoteket idag. Eller, hon skulle ändå ner. Så hon ska köpa sån där munsårssalva som Lorei tipsat mig om. Nu är det väl visserligen för sent eftersom munsåret har hunnit göra sig väldigt mycket till känna. Men det kanske kan lindra nåt och sen har jag ju salvan hemma tills nästa gång. För inte är jag optimist och tror att jag aldrig ska få nåt igen. Men önska kan man ju.
Ibland går det ju faktiskt ett par år emellan mina munsår.

Hmm, snart dags att göra sig i ordning för jobbet kanske. Ser verkligen fram emot en kväll med gubbar som skriker och tanter som är sura. :/ Men men!
Idag ska jag iaf komma ihåg mina treo. Igår fick jag ju inte med mig dom... Tur jag bara jobbade 16-21. Jag överlevde ju!

17:50

Jag jobbar! Med munsår, men nu åxå med världens bästa salva... Vi får väl se! Jag blir inte förvånad om hela ansiktet löser upp sig i atomer snart. :/

27/6

Morrn morrn!

Tänk om man en endaste morgon under sitt liv kunde få vakna och känna; Fy fan vad allt är bra idag!
Men nädå... Det har nog aldrig hänt. Antingen har jag ont, nånstans eller "gärna" i hela kroppen. Idag är det bara nacken. Men det räcker.
Och som om inte det vore nog. Så fort jag vaknade kände jag att det var något konstigt med min läpp. En känsla som jag mycket väl känner igen. En lite stickande känsla. Jodå... Nog F*N har jag fått ett förbannat MUNSÅR igen! Så typiskt. Får ju alltid det när jag är förkyld. Nästan iaf. Så nu sitter jag här med zinkpasta i halva ansiktet och hoppas på att det försvinner fortare än jag hinner blinka. *morrar*

Nu ska jag försöka piggna till sen ska jag ta tag i alla räkningar och diverse andra betalningar. Så det blir gjort.
Sen kan jag ju underhålla mig själv med att tänka på hur fattig jag är igen. :(

26/6

Här är lite bilder sen igår!

Såja.. Nu åkte barnen. Och jag ska försöka ta mig till apoteket och Hemköp för att införskaffa hårfärg.

17:58

Sådär ja. Treo, hostmedicin och hårfärg införskaffat.
Hmm, vad i hela helvete har dom gjort med mina treo tro? Smakar inte alls som det har gjort under alla andra år jag tagit såna. Eller kanske det var min hostmedicin jag tog precis innan som fick det att smaka konstigt? Men ska dom fortsätta smaka såhär blir det iaf väldigt lätt att sluta med dom. :S Smakar som panodils brustabletter eller nåt.
Inte står det några förändringar på dom heller så det är nog samma. Bara jag som har annorlunda smaksinne idag.

Jodå, gårdagen var bra. Men usch vad nervös jag var innan vi kom iväg. Eller, enda tills vi kom fram till Tosselilla. Men väl där insåg jag att det kanske inte alls var så farligt faktiskt.
Barnen åkte karuseller, badade, tittade på djur, klättrade i Tarzanskogen, köpte lotter, åt sockervadd... Ja ni vet. Allt sånt där som hör till när man är på ett sånt ställe. Och dom var så nöjda så.
Jag varken åkte karuseller eller badade! Det var ju såååå kallt ju! Men framåt em blev det riktigt bra väder faktiskt.
Så jo! Vi är nöjda och glada och skulle nog våga åka iväg nånstans igen! Typ djurparken lite senare i sommar iaf. :)

Här regnar det nu. Igen. Men vad gör det. Får gärna vara skitväder hela helgen eftersom jag jobbar hela helgen.

Vad får dom att tro att jag vill ha ett Härjedalskök??? För idag fick jag reklam igen om det. Nu ville dom att jag skulle komma bort till Ica när dom står där någon dag och titta. Dom är ju inte kloka. Vill jag ha ett nytt kök väljer jag väl ett "Borgholmskök" om det nu hade funnits.

Folksam är om möjligt ännu dummare! Pratade med Stina idag. Dom hade dragit för hennes nya försäkring trots att hon sagt upp den. När hon sen ringde upp och ville ha tillbaka sina pengar GÅR det INTE. Enligt dom. Inte förrän nästa månad. IDIOTI! Men eftersom jag efter mycket om och men åxå fick min lönespec idag och såg att dom dragit pengar även om för mig så kommer dom inte att få det lätt imorrn när jag ringer. För jag SKA ha tillbaka mina pengar med en jävla gång! Inte nästa månad eller nästa år. För det är fortfarande dom och facket som gjort fel. Och det ska då fan inte drabba mig! Det kan dom ju ge sig f*n på.
Det ska väl inte vara så svårt för dom att betala ut min lilla summa nu i stället för nästa månad. Isf ska jag ha en vääääääldigt bra och väldigt trovärdig förklaring till varför det nu inte går. Och även om det låter trovärdigt får dom ju lösa det problemet och ända betala ut mina pengar. Annars kommer det stå dom dyrt. Sådetså!

Och... Det var nog min hostmedicin som gjorde att treon smakade illa. För nu smakar den som den ska igen. *tackar och bockar*
Synd bara att jag hann hälla ut en hel och hälla upp en ny för att inse att det smakade lika illa just då. Inte förrän en halvtimme efter blev det normal smak igen! :)

Hmm... *muttrar* Loggade in på Lunarstorm där jag inte varit på länge nu. Och hade fått ett mail från en kille som är 23. Och han ville tydligen väldigt gärna prata lite med mig eftersom han tyckte att jag var (hör och häpna nu) en sexig, äldre, kvinna! Hmm, och sen när räknas jag till dom ÄLDRE? Och KVINNORNA? Jag är ju en ung flicka ju!

25/6

Jag överlevde!
Men resten tar jag imorrn. :)

24/6

Huh! Nu är jag faktiskt nervös för imorrn. På riktigt. Jag vill inte alls ut och åka buss och dessutom  vara på nåt sommarland av nåt slag i flera timmar med massa folk jag inte känner. Skitläskigt ju! :(
Har iaf börjat packa lite smått. Om det nu går att packa smått när man ska vara iväg en hel dag tillsammans med BARN! :) Vet inte alls hur jag ska få plats med allt i en liten väska. Tur pappaB kom förbi med en STÖRRE väska än den jag har iaf.

Senare:

Joho... Jag fick plats med allt. :) Om man nu bortser från det vi ska äta på vägen imorrn. Typ lite mackor och så. Fikakorg som det så fint står på lappen. Det blir nog en fikapåse härifrån! *asg* Man är ju ingen gammal tant som använder korg inte! Sådetså!

Åh! Varför kunde man inte fått välja nån valfri kompis eller nåt som kunde fått följa med! *suckar* Det här kommer aldrig gå.
Kommer inte kunna sova inatt. Jaja... Överlever gör jag väl iaf. Om nu inte bussen kör i diket eller nåt.

Facket, i mitt fall kommunal, är inte kloka förresten! Och jag som säger att jag ska bli facklig. :) Men nu är jag arg på dom.
Fick ett brev häromdagen med en nytecknad gruppförsäkring. Stod nåt om en summa på 75:- vilket givetvis inte är så mycket. Om man nu skulle bli sjuk eller dö.
Men iaf. Jag trodde att det var DOM som tecknat nåt nytt avtal med Folksam som försäkringen var hos. Och att det var en av dom försäkringar som ingår i fackavgiften. Eftersom jag inte  har sagt JA till nån ny försäkring. Inte ens blivit tillfrågad för den delen.
Men idag på jobbet disskuterade någon om denna försäkring just. Och då visar det sig att Kommunal har tecknat en försäkring åt ALLA deras medlemmar. Och att dom i våras skickade ut ett papper där man fick alternativet att tacka NEJ. Men nu är vi många som inte har fått det brevet utan blivit "pålurade" denna försäkring som jag ser det.
Jag hade ju inte sagt nåt om dom i stället hade skickat ut ett papper om försäkringen och vad den handlar om, vad den täcker och att man sen SJÄLV fick säga, ja tack den vill jag gärna ha. Men inte fan kan man teckna en försäkring och sen säga till alla att om ni inte vill ha den får ni själva säga upp den??!!!
Facket menar på att så många medlemmar innan gnällt för att dom har missat massa olika försäkringar genom facket så därför har dom nu valt att göra tvärtemot.

Som om inte det var nog... Folksam var ju inte bättre dom när jag ringde och skulle säga upp försäkringen som jag fortfarande blivit PÅTVINGAD! Vad hon tjatade och gick an om huuuuur bra den var.
Jag försökte förklara för henne att det inte spelar nån roll om den är bra eller inte för jag har inte råd med nån sån just nu. Och dessutom vill jag inte ha försäkringar som jag blivit tvingad till att skaffa. Jag sa att 75:- är mycket för mig och mina barn varje månad eftersom jag har en liiiiten tjänst och dessutom är ensamstående.
Jo men om jag dog skulle barnen få massa pengar.
Eller om jag fick cancer skulle jag åxå få en liten summa.
Förklarade att jag varken tänkte dö eller få cancer just nu ändå. :D Hon måste trott att jag var dum i huvudet.
Sen sa idioten att det var så bra för att jag/barnen då kanske skulle få begravningshjälp om jag dog.
Då blev jag riktigt irriterad och sa att jag inte behövde ha den för att få begravningshjälp för det får man ändå. Och hon säger att det fick jag inte alls.
NÄHÄ! sa jag igen... Tror du att dom tar ner mig till torget i Borgholm och låter mig ligga där och ruttna bort då i stället för att få ner mig i jorden?????
Det trodde hon ju givetvis inte och jag fick till slut säga upp den!
Förbannade idioter rent ut sagt! Jag blir vansinnig när folk inte kan lyssna.
Hon försökte dessutom lura på mig en försäkring för barnen för bara 80:- i månaden per barn under tiden vi pratade.
NÄ! Ska jag ha några försäkringar för mig, hemmet, barnen eller vad fan som så väljer jag väl själv vilka jag vill ha efter att ha kollat igenom dom olika som finns. SÅDETSÅ!
Jaja... Jag får väl se fram emot min fina plats på torget! När jag nu dör. Eftersom jag inte hamnar i jorden. *fnissar*

Angående min fina frisyr! Jag har listat ut att om jag nu absolut måste bada imorrn så ska jag ju göra det ORDENTLIGT. Alltså bli blöt i håret med. Och hur plattar man håret när man är där??! Det går ju inte! Alltså kommer jag har fint krulligt hår som står 20 cm över huvudet imorrn. Skitkul. *packat ner keps iaf*

22:37

Hmm, nu får det bli sängen här. Om jag nu kan sova. Måste försöka så jag inte försover mig imorrn. Visserligen kommer ju pappaB tidigt. Men det blir stressigt värre då. :)

Natti!


23/6

Nu får dom ju ge sig! Fick reklam från HärjedalsKök förra veckan. Dom vill förnya mitt kök. Kastade i soporna givetvis.
Idag när jag kom hem låg en ny lapp i brevlådan. Kastade den med.
Och vad ser jag när jag går ut på balkongen för att vattna blommor då??? *muttrar*



Jodå! Där står dom! Parkerade här utanför! På våran lilla vändplats eller vad man nu ska kalla den. Dom är ju inte kloka nånstans! Om jag skulle vilja ha ett nytt kök så inte fan går jag ut och bara köper ett när dom står här utanför. Det är väl nåt man ska välja med omsorg. *suckar* Men jag skulle inte tro att dom tjänar alltför bra med pengar här bakom mitt lilla hus inte. :) Så där kan dom stå. Hoppas minsann det börjar regna med.

*ryser* Snart onsdag då... Vill inte alls ut och åka ju! Men måste.



Sådär! Nu vill jag inte höra från nån igen att jag har sååååå fint hår och att jag borde ha det utsläppt och oplattat! *asg*

 Midsommardagen tror jag. Nyklippta iaf.

20:30

Vad jag mår illa. Och skakar och är snurrig i huvudet... Försenad baksmälla?! Nä, jag vet fan inte vad det är. *lägger mig ner igen*

22/6

22:a? *funderar* Nu blev det märkligt för jag har för mig att det var det igår med?! Men förmodligen inte. :)

Tänkte bara berätta att jag inte alls är bakis! Men inte orkar jag sitta här och skriva just nu ändå. Sen. Kanske.
Tiagirl sitter i bilkö på väg till Rälla! *fnissar*

21/6 Midsommardagen!

Morrn morrn! Här är man uppe med tuppen nästan. Eller med barnen iaf. Eller med ett barn. :)
Vaknade vid 8:30 och trodde klockan var minst 10. Men se det var den då inte. Men jag gick upp iaf. Storeman var vaken och tittade på barnprogram. Lilleman sov men kom upp för 5 minuter sen eller nåt.
Storeman har precis fått frukost. Nädå, det är ingen mobbing som pågår. Men lilleman äter inte förräns nån timme efter att han gått upp. :)
Tänkte jag skulle ta och klippa dom nu på morgonen och kasta in dom i duschen efter. Dom ser för j*vliga ut! På alla sätt och vis.
Egentligen ska jag ju inte klippa dom. Har ju bett pappaB om att göra det nån gång. Mest på jävelskap faktiskt. För förra sommaren när min gamla trimmer gick sönder frågade jag snällt om han inte kunde betala hälften på en ny. Jag var lika fattig då som nu.
Eftersom det faktiskt gynnar honom åxå att JAG ALLTID klipper barnen. Och vi slipper betala massa för det.
Men nädå... Det kunde han ju absolut inte göra. Trots att det handlade om så lite pengar. Så jag gick och köpte mig en alldeles egen.
Men nu har jag faktiskt bett honom att kanske NÅN jävla gång se till att barnen blir klippta. Eftersom när jag gör det blir det alltid samma tråkiga frisyr. Och jag har inte lust att alltid behöva göra det. Och han lovade att det skulle han göra. Det var ett par månader sen nu.
Alltså blir det jag som får göra det ännu en gång. *muttrar lite*
Faktiskt är det inte bara för att jag tycker att dom ser för jäkliga ut i håret som dom behöver klippas heller. Dom får väl gärna vara långhåriga om dom nu skulle vilja det. Men storeman har ju fått mitt TJOCKA hår. Och han svettas ju nåt oerhört på sommaren med det.
Men pappaB tänker inte på sånt där alls. Tyvärr. hur deras kläder ser ut, håret, skitiga äckliga naglar... Sånt ser han inte.
Men och andra sidan gör han massa annat viktigt med dom! Och han är faktiskt världens bästa pappa. I mina och barnens ögon iaf.
Jaja... IDAG gör jag det igen. Men nästa gång är det banne mig hans tur! Säger jag Nu. Men när det är dags nästa gång gör jag det ännu en gång och sen muttrar jag lite surt till honom och det blir ingen skillnad ändå... :)

Det regnar. Och det tycker jag inte att det ska göra en dag som denna. Speciellt inte med tanke på att jag faktiskt tänker gå ut ikväll och jag kan då rakt (passande ord) inte bli blöt om håret! Eftersom det då blir vääääääldigt lockigt!
Fördelen med regnet är att man inte behöver ha dåligt samvete för att man håller sig inne. :) Ska STÄDA idag. Igen. Har inte riktigt orkat sen jag blev förkyld ju. Men idag känns det lite bättre. Tror inte jag har nyst en gång ens.

10:46

Barnen är nyklippta, nyduschade och påklädda. Lilleman har fått frukost med.
Jag har dammsugit och slängt in en maskin tvätt. Nu är det bara ALLT kvar. :(
Men först en paus med data, cigg, treo... Tja.

Kisse kom in nyss en stund. Har inte varit hemma på 2 dagar! Men han skulle minsann bara in och äta och klampa runt i håret från barnen, sen gick han ut igen. *muttrar* Han brukar ju iaf ligga och sova ett par timmar innan han går ut igen. Men det är väl nån vacker donna som väntar på honom nånstans i skogen skulle jag tro. :)

Magen bara skriker efter mat?! Förstår inte vad som har hänt med den. För jag är ju inte hungrig egentligen. Inte ens lite sugen på nåt så gott som negerbollar! :D
För några år sen kunde jag ju faktiskt gå utan mat en hel vecka. Utan ett ljud från magen. Eller en känsla från den. Men nu, nu vill den ju inte alls vara med på det. *surar lite*
MEN, jag har då inte tid att äta nu inte. Så den får allt vänta.

18:57

Ingen rast, ingen ro
liten gumma, hon får gno!

Ja, så är det. Inte mycket till vila här idag inte. Fast just nu har jag det lugnt och skönt. Tiagirl tog barnen och åkte en sväng så jag har legat i badet och tagit det lugnt. Inte för att jag trivs med att bada länge. 20 min på sin höjd. Sen kryper det i kroppen. Men det var bättre än inget alls.
Sitter med en nyöppnad cider nu. Och väntar på berusningen! :) Sen blir det Strand.
Var nere en sväng nyss. Massa folk. Men ingen jag kände inte. Fast det är ju bara bra.
Massa poliser ute med. Dom ska jag hålla mig borta ifrån! :D

20:41

Storeman tycker vi ska disskusionen om döden och vart man hamnar när vi är lite äldre så JAG fattar mer. *muttrar* Ja han kan få till det han...

21:01

Midsommar är en ursäkt för att få festa utan att ha dåligt samvete dagen efter! Så ikväll ska här röjas! *asg*

20/6 Midsommarafton!

Gnälligt värre...
Jag hostar, jag nyser (nu är jag förbannat trött på det), jag snorar, ögonen rinner, ögonen kliar, Tiagirl är förbannat jävla tråkig, "vargsatan" står FORTFARANDE och ylar, grannarna grillar och har INTE bjudit mig (konstigt när dom inte ens känner mig *fnissar*), solen skiner, solen går i moln, det regnar emellanåt... You name it! Allt är skit!

Nä, allvarligt talat. Det är faktiskt rätt ok. Förutom just förkylningen då. För nu är jag redan trött på att snyta mig hela tiden och dessutom nysa hela tiden. Och givetvis ÄR Tiagirl förbannat tråkig! En gammal TANT! Som inte är det minsta rolig. :)

Hmm, ett nytt utslag... Det var länge sen. Kan ge mig på att med min (o)tur så kommer jag vakna och vara världens största böld imorrn. Luden böld för den delen... :/ YIPPIE vad kul det blir då.

Grannarna eller grannens pojk som inte bor här längre har kört upp bilen på gräsmattan på baksidan. För att kunna ha musik?! "Råkade" höra det när jag var ute och vattnade blommorna förut. Kan ju inte gärna gå med proppar i öronen bara för att jag måste vattna lite! :) Konstigt att mamsen hans inte har nåt att spela musik på. Gissar på att grannarna (inte jag då för jag gnäller aldrig :) ) kommer att bli hysteriska för detta! *fnissar*


Glad Midsommar på er då!


19:12

Hmm... Hur länge håller barn på och ska envisas med att bokstavera allt dom ska säga när dom väl lärt sig det???? *muttrar lite åt irriterande storeman*
Ska han ropa på mig så är det ju inte mamma längre, utan M A M M A. Eller som när han ska gå ut. Då ska han ju inte gå ut. Utan G Å U T. Eller ska han P I N K A. *suckar* Hela tiden håller han på så. Dessa få exempel är ju en piss i Nilen. För i nästan varje mening han säger så ingår nåt ord i bokstaverad form!

Varför säger man GLAD påsk, GOD jul, TREVLIG midsommar, GOTT nytt år?! Jag skrev ju fel här uppe eftersom det tydligen inte heter glad midsommar som jag skrev.
Är julen god för att man äter massa gott och blir fet? Och vem bestämde att man skulle göra det?!
Och varför säga gott nytt år INNAN man vet om det blir ett gott nytt år? Är det inte bättre att säga, gott gammalt år. Om det nu varit bra då förstås. Eller Äckligt gammalt år.
Ska man vara extra glad över påsken på nåt sätt? Visserligen brukar jag vara gladare till påsken (om jag jobbar) för det blir bra betalt då! :) Men jag skulle väl inte tro att det är pga mig dom säger glad påsk. *fnissar*
Trevlig midsommar?! Jo det kan ju vara trevligt. Men det kan åxå vara väldigt otrevligt för en del. Väldigt mycket trafikolyckor just midsommarhelgen. Här har det redan varit nån stackars tjej som blivit våldtagen.
Många super, super, super, spyr och sen däckar dom. Och var det trevligt? Tja, en liten stund kanske.
Eller är det sillen som är så förbannat trevlig? För JAG tycker personligen inte att sill är det minsta gott. *ryser* Iaf inte sån där matjesill man ska äta. Kan möjligtvis äta en liiiiiten bit senapssill nån gång ibland.
OCH! Vad i hela friden säger man till pingst? Glad, god eller trevlig pingst? För det är ju åxå en storhelg som alla dom andra.
Mycket märkligt det där. Nu kommer jag sitta och fundera på det hela kvällen säkert. Eller får jag kanske googla lite. :) Nåt om det kanske man hittar.

Förresten är det nåt speciellt med midsommar har jag för mig. Typ, att det nu börjar gå mot mörkare tider igen va?! *suckar* Det är ju knappast trevligt det heller! Sådetså.

Nu står barnen hos grannarna och kollar när dom spelar kubb. Trots att jag sa att dom inte skulle störa ungdomarna när dom hade party! Fast dom verkar inte så grymt irriterade eftersom dom pratar och förklarar för barnen hur det går till. :)

22:44

Jaha. Så var denna dagen slut med. En helt vanlig jävla midsommarafton! :) Utan sill, utan potatis, utan grillat, med massa regn... Bla bla bla...
Har konstigt nog inte hört en enda siren heller. Vilket är konstigt med tanke på att det är just midsommarafton. Brukar ju alltid hända nåt då.

Sitter här med inte ett, inte två utan TRE jädra utslag på armarna nu. *nervös* Jag vill inte ha fler tills imorrn tack!
Barnen sover, sen en stund tillbaka. Imorrn ska dom upp tidigt och STÄDA. Så kul det blir för dom. Men kan man stöka ner sååå fruktansvärt då kan man banne mig städa efter sig åxå. Iaf om man är så pass gamla som dom är. Sådetså!

Tror jag ska ta och krypa ner i sängen jag med snart. Inte speciellt trött eller så. Men seg som attan. Och ont i kroppen.

I´ll be back. :)
Natti!


19/6

Nu för tiden kan man ju göra det mesta via nätet. Vad jag undrar är om man kanske tom kan beställa en helt ny kropp? En som är FRISK och FUNGERAR som den ska. *muttrar* För jodå, nu var det dags att bli sjuk IGEN. Fick ju ont i halsen igår. Och nös ett par ggr. Vaknade i morse med en "underbar" huvudvärk, genomförkyld och ont i hela kroppen.
Jag nyser (vilket jag tycker om) hela tiden, hostar och näsan rinner. Näsan ja.. Den är ju ett kapitel för sig. Jag kan omöjligt förstå hur det kan komma så mycket skit ur en näsa. I så många olika former. Mer eller mindre hela tiden.
Tror minsann jag föddes för att plågas till döds!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Snor

Nyttigt att äta snor? *går och spyr*

Försöker få tag på pappaB. Har nåt litet svagt minne av att han sa att han jobbade KVÄLL imorrn. Isf kan han ju faktiskt ha barnen på fm när jag jobbar. *tycker* För så jädra roligt kan det ju inte vara för dom att vara med mig på jobbet. Händer inte alltför mycket där faktiskt. Inget som intresserar dom iaf. Visserligen inte mig heller.

Senare!

Nähä... Han jobbade visst inte kväll. Jaja. Barnen överlever nog ännu en dag på mitt jobb. :)

18/6

http://www.olanningen.com/oland/kort_fakta.html

Så! Nu slipper jag konstiga frågor från Tiagirl! 
Det andra var tydligen för mycket fakta för henne! *fnissar*

Min nacke håller på att gå av! Och dödstrött är jag. För att inte tala om huvudvärkig... *suckar* Som sagt, sluta med treo när man ska jobba tidigt dagen efter är inte alls nån bra idé. Och ändå försöker jag om och om igen. Men efter helgen... DÅ, då ska jag. Kanske. :)

Pratat med chefen angående den där resan till Tosselilla idag igen. Blev ju så nervös när jag såg vad inträdet kostade. Jag har ju inte direkt råd med att hosta upp 140:- per skalle. Men hon kollade upp det. Resa, inträde, lunch (lasagne eller pizza) och hamburgare innan vi åker hem bjuder dom på.
Så nu sitter jag i stället här och känner mig som nån jävla snyltare. För det finns många som har det fan så mycket värre än jag. MEN, jag gör ju det för barnens skull. Måste väl försöka tänka så. För mina barn är värda allt. Och lite till. Förutom dom dagarna dom driver mig till vansinne! :)

Om 6 dagar är det 6 månader kvar till julafton! Åh vad här ska pyntas då. *vill NU* :) Men först ska jag supa skallen i bitar (och åka polisbil hem igen *asg*) på midsommardagen!

Undrar om Kommunal försöker lura mig på pengar? Fick ett brev om en NYTECKNAD försäkring?! JAG har då INTE tecknat nån ny. Det är om dom har gjort det isf. Men det står minsann att jag ska betala 75:- i mån. Och det tänker jag då inte bara göra sådär utan att jag bett om det. Men jag är väl trög som vanligt. Säkert nån försäkring som ingår i fackavgiften. Men då kan dom ju inte skicka ut ett sånt brev och skrämma upp mig.
Jisses vad jag är insatt i sånt då. Jag som tror jag ska bli facklig jag. *fnissar*
Försökte ringa U som är fackombud på jobbet men hon satt ju hos bankfarbrorn och skulle låna några miljoner. Får ringa lite senare. :) Fast nu är det väl senare. Men ringer jag är hon säkert kvar där. Och blir sur för att jag ringer igen! *fnissar*

Imorrn måste jag ragga upp nån som kan springa på bolaget åt mig. Stängt på midsommarafton?!! Dåligt tycker jag. En sån dag när man tjänar så mycket pengar kan man ju inte stänga. I denna lilla hålan hade dom ju tjänat mer på den dagen än vad dom gör under hela vinterhalvåret skulle jag tippa på. Visserligen finns det ju ett gäng alkisar här nere. Men så jävla gott om pengar har dom ju inte!

*lyssnar noga* Vargen i skogen är tyst idag. Vad den ylade igår! Och ja, jag vet att det inte var min kåta katt som lät. För en gångs skull. Det måste ha varit en varg. Eller då kanske en stoooor hund som hade väldigt ont nånstans.
Tycker iaf att det låter mer exotiskt att säga att det var en varg som ylade hela natten här i lilla Borgholm! :)

Barnen kom upp med lite saker igår (från granne M) som vi kunde kasta, lämna på Kupan, sälja eller vad vi ville. Bla ett par fina inlines i strl 42. Men kors i taket! dom var ju helt perfekta för mig. Trots att jag har betydligt mindre strl. Så nu ska här övas. På NÄTTERNA, när ingen kan se mig. *fnissar*
Det första storeman sa till mig när jag provade dom var; -Nu måste du köpa en hjälm med!
*fnyser* Jag är väl ingen mes heller! Fast det kanske blir annat ljud i skällan när jag måste gå till jobbet helt sönderskrapad över hela kroppen. ;)

15:38

*lyssnar* Nä men för f*n! Nu är det nån som ylar igen??? VAD är det för nåt konstigt?!!!

22:01

Men vad är detta???!!! Jag fick plötsligt, och då menar jag väldigt plötsligt ont i halsen och nu började jag nysa och snora med. Whoppi! Ska jag bli förkyld lagom tills midsommar då eller? För det är ju inget jag har planerat alls. Inte nu när jag äntligen får gå ut och festa! *muttrar*

Städat och donat nu. Massa sån där städning som inte görs speciellt ofta. Som verkligen behövdes. Men jag är då inte färdig på långa vägar. Fortsätter väl imorrn skulle jag tro. Nu orkar jag ju inte. Planerar att gå och lägga mig tidigt idag igen. Och vakna pigg och utvilad utan ont i halsen!

Och jodå... Den där vargen vi fått hit, han ylar fortfarande... Stackarn! :)

Natti!

17/6

Enda dagen jag hade kvar denna månaden som jag kunde jobba extra. Och givetvis fick jag ett sms i morse med frågan om jag kunde jobba 7:30-14. Hade verkligen behövt det men nog f*n är lilleman sjuk igen. :( Hostar och snorar och liiiite febrig. Fast nu verkar han piggare igen tycker jag. Hoppas verkligen att han inte är sjuk imorrn när jag MÅSTE jobba. För det har jag faktiskt inte råd med.
Dags att ta tag i att "uppdatera" mina inkomstuppgifter hos Försäkringskassan kanske. Jag har ju inte gjort det sen lilleman föddes och därför får jag ju grymt dåligt betalt när jag är hemma med sjuka barn.

Regnet öser ner. Gissar på att sommaren i år blir precis lika kul som förra året. Mao har sommaren redan varit och nu kommer det regna och regna och regna.. Till förbannelse! Men och... Jag ska ju bara jobba ändå. Nästan iaf. Men nåde den som bestämmer att det ska bli regn v 29-31. För då har jag faktiskt RIKTIG SEMESTER för första gången i mitt liv!

Nästa vecka, på onsdagen, ska jag (om det nu inte blir några ändringar) kidnappa mina barn från pappaB och åka på liten minisemester. Känns lite konstigt att kunna ÅKA nånstans. Har ju aldrig kunnat det innan eftersom det aldrig finns pengar till det. Har ju liksom inte ens haft råd att ta en dag på Ölands Djurpark med dom! :(
Men nu, tack vare min chef kan man nog säga, ska vi få åka till http://www.tosselilla.se/ !
Nu är det ju inte chefen som betalar, men det var hon som fixade resan som kyrkan och soc här nere anordnar. För ensamstående som har ont om pengar, eller såna som inte kan ta sig nånstans pga annat. *tackar och bockar*
Jag är ju helnojig för resan redan nu. Massa folk jag inte känner. Och sitta på en buss så länge. *suckar* Men jag kom iaf fram till att det är väl folk som är mer "lika" mig. Det är ju inte såna där präktiga med jättemycket pengar som har allt, kan allt. Så det känns ju lite lugnare.
Och som chefen sa, när du väl kommer hem sen kommer du vara så nöjd och glad för att du fick den här dagen tillsammans med dina barn! För att jag fick en liten semester till dom.
Och det är nog sant! Den som lever får se...

Igår var det grillfest med jobbet. Jättegod mat. Men jag har ju lite svårt att slappna av bland massa folk. Även om jag nu känner alla väldigt bra efter alla dessa år så tycker jag inte om när det är så många på en och samma gång! :)
För att inte tala om ett par som drack.. Och tom var riktigt onyktra. Sånt går inte när jag själv är nykter ju. Kan inte förklara den känslan men det är riktigt läskigt med onyktra människor. :/ Men jag "vet" ju vad det beror på. Tror jag iaf. Fast detta kanske är nåt som alla känner. Även såna som inte är uppvuxna med alkoholister.

Nähä... Får väl se vad dagen kan ha att erbjuda mig nu. Ett besök i affären iaf.

Förresten, storeman fick 20:- igår av M på jobbet för att han slog sig och var lite ledsen. Idag kom han och frågade om vi skulle till Netto, vilket jag inte har nån lust med i detta vädret. Så jag sa att vi tar nog Ica om det inte slutar regna men du kan väl spara pengarna och handla nåt senare i veckan då.
Nja sa han, då handlar jag nog nåt på Ica även om det inte finns några leksaker. Jag kanske kan hitta nåt som jag och lilleman vill ha.
VA?! Ska du dela pengarna med lilleman sa jag?! Trodde inte mina öron faktiskt. Ja, sa han. Han är ju sjuk idag så jag tycker att han åxå ska få lite av dom här pengarna.
Nu har jag höjt honom till skyarna! För sånt där måste belönas! :) Det händer då inte ofta i detta huset.

22:14

Jag är rätt övertygad om att det inte finns vargar på Öland. Iaf inte här i Borgholm. Dock vet jag att vi har en konstig gräshoppa som landskapsdjur. Väldigt onödigt vetande... Sorry! LandskapsINSEKT. Mycket märkligt! :)
Men iaf... Nu är det nåt som har stått och ylat i säkert 2 timmar här utanför. Eller en bit ifrån! *suckar* Det är förbannat irriterande men jag tänker då inte stänga fönstret utan det där djuret får väl helt enkelt ge sig nu!

Lagat mat, diskat, tränat, duschat, tvättat 2 maskiner tvätt, hängt upp 2 maskiner tvätt, vikt den "gamla" tvätten.
Det är vad jag ägnat dom senaste timmarna till.
Och snart ska tant gå och lägga sig. Inte det minsta trött men jag vet att jag kommer vara det imorrn bitti när klockan ringer ju.
Och det är ändå inget vettigt på tv här inte.

Natti natti!

22:43

Landskapssymboler

...blomma: Ölandssolvända
...djur: Näktergal
...fågel: Näktergal
...svamp: Vårmusseron
...fisk: Skrubbskädda
...sten: Ortocerkalksten
...insekt: Rosenvingad gräshoppa
...mossa: Slät klockmossa
...äpple: Ölands kungsäpple
...grundämne: Fosfor
...stjärna: Vega

Bara så ni vet! :D


Nån utmaning.. :S

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


DIG:

1. Hur lång är du?

160 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?

Fan vet...

3. Vad pluggar du?

Inget

4. Har du långt hår?
Nä, precis klippt av mig det

5. Vilken hårfärg har du?

Rött och svart just nu

6. Sminkar du dig?

Japp, iaf om jag ska gå utanför dörren. För att kasta sopor eller sådär! :D

7. Har du haft sex senaste månaden?

Näpp

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?

Svarta

9. Har du kysst någon idag?


FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop?

Nej

2. Vem är bäst, mamma eller pappa?

Pappa lever inte och mamma har jag ingen

3. Hur många syskon har du?
0

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

Om jag ska vara ärlig, vilket man ska så sa jag: Jag önskar att du hade dött i stället för pappa.

5. Hur många ställen har du bott på?

Sättra, Kalmar x4, Köpingsvik, Borgholm x3 och Lessebo.

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

Måste ju bli barnen då :) Fast jag älskar dom!

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Det går i vågor! Antingen jag själv, Linus eller Noah

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Jag har ju inga


KOMPISAR:

1. När var du senast med någon kompis?

Träffar väl vänner dagligen. Fast inte samma och jobbarkompisar är inräknade.

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
Jag har egen lägenhet! Och sover gärna i den

3. Har du kysst någon kompis?
Hmm, ja men inte kvinnliga såna

5. Vem har du varit kompis med längst?
Får väl bli Efva då

6. Vem känner dig bäst?
Oj, det vet jag inte

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
*fnissar* Ja fråga U tex!

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Nädå. Jag har väl en egen vilja!


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar?
Jodå, om jag hade haft några så

2. Klä dig annorlunda?
Om det räknas som annorlunda att inte följa modet till punkt och pricka så gör jag det.

3. Vara dig själv?
Beror på vilken situation jag är i

4. Visa dig i bikini/badbyxor?
Hmm, nä det har jag svårt att tro.

5. Fisa inför din pojk/flickvän?
Nä  tack! Sånt gör inte jag! :)

6. Pierca dig?
Japp

7. Ha sex på offentlig plats?
Klart. Men jag vill ju inte gärna ha en jättepublik!

8. Vara omogen?
*fnissar* Barnasinnet finns ju kvar om man säger så

9. Äta småkryp?
Slemmigt men mättande! Nä, jag äter inte såna!


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast?
Idag innan jag stack till jobbet.

2. När var du på semester senast?
Får man inte ha semester hemma då? För det har jag. Bor ju i ett "semesterparadis" . :D
 

3. Vilken färg är det på din tandborste?
Vit och röd

4. Är ditt hår tråkigt?
Tråkigt? Vad menas med tråkigt hår? Förbannat förjävligt är det om inte annat!

5. Vem såg dig naken senast?
Barnen skulle jag tro. Om inte grannarna smygtittar på kvällarna! :)

6. Hur ofta duschar du?
När jag känner att jag behöver. Varannan dag?! Fast jag BADAR.

7. När ska du gå och lägga dig ikväll?
Borde ha varit i säng för en stund sen. Men här sitter jag! :)


15/6

Här blir det inte mycket gjort. Vaknade vid 9:30 men gick inte upp förrän 10-snåret. Sen dess har jag bara plockat in disken och vattnat på balkongen.
Har minsann fått EN liiiiiten liten rosa blomma på nåt jag fick av Tiagirl. *orkar inte länka* :) Och säkert minst 5 små smultron med!
Däremot har nog alla mina penséer dött. Förstår inte alls varför för dom brukar ju kunna hålla sig hela sommaren här. Visserligen är dom ju inte så fina mot slutet men dom duger allt.
Men på tisdag, när jag är ledig äntligen ska jag plocka bort dom ur lådorna och sen ska jag ner med mina taklökar i stället. Så har jag "blommor" från år till år sen. *smart* Stilrent är det om inte annat. *tycker*

Hmm, det där med att träna på den där maskinen. Det är faktiskt jobbigare än man tror. Om man nu är så Ovältränad som jag är förstås. Nån annan skulle säkert kunna stå på den i 1 timme utan problem. Jag håller på att krevera efter ett par minuter ju.
Men 15 min igår iaf. Inte allt på en gång dock! Då hade jag legat på akuten nu. *asg*
Men om jag nu kör en stund om dagen kanske jag klarar mer och mer. Det är iaf vad jag hoppas på!
Och sen måste jag ge fan i negerbollar!

La mig i ett KALLT bad efter mitt lilla träningspass igår. Det var skönt. Sen efter det var jag helt slut ju. La mig tidigt med tanke på att det var lördag och att jag inte börjar jobba förrän 13 idag. Men det var skönt att få sova ut.
Natten till igår (i nättras säger dom på Gotland tror jag, låter bra tycker jag) sov jag nog inte mer än 2 timmar. Värdelöst att jobba kväll när man ska upp tidigt dagen efter. Låg ju och tänkte på ALLT. Och sen kom jag på att SOOOOOVA måste jag ju. Då var det kört. Men lyckades ju somna runt 4 sen nån gång. Och drömde om dom läskiga larverna på buskarna. Dom hade hittat ner till jobbet och satt utanför nästan varenda fönster där. *ryser*

Nähä.. Får väl göra lite nytta innan jag sticker till jobbet. Imorrn hinner jag ju inget för först jobbar jag till 16 sen är det grillfest med jobbet vid kl 18 tydligen. Hjälpte inte att säga att jag hade barnen hemma inte. För dom fick ju sååå gärna följa med! :) Men jag åker med U ner och hoppas på att hon ska hem i vettig tid så vi åxå får åka hem. *planerat bra*

Kanske återkommer. Kanske inte.

Fredag den trettonde! :/

Hmm, vaknade av att pappaB RINGDE i morse vid 7. Han skulle ju skicka ett sms sa han. Men nähä, nu fick jag allt prata i telefon och det utan att fått röka innan. Hes och jävlig. Men men. Nu är jag ju uppe eftersom han sa att avslutningen var vid 8:30. Men inte hade han kollat om det var i kyrkan vid den tiden och hur länge det höll på där. *suckar*
Så nu ringde jag ner till snälla E på fritids och frågade henne. Och givetvis är det i kyrkan vid 8:30 och sen håller det på en hel timme där. Whoppi!
Men jag fick löfte om att komma ner vid 9:30 och följa med barnen och fika sen i stället. *pustar ut*

Vad ska jag hitta på i 1 1/2 timme nu då?! Har plattat håret så det är färdigt iaf. Sen finns det inte mycket mer att göra tror jag. Skulle väl kunna diska upp den lilla disk jag har. Men så lockande känns det inte att stå med det vid den här tiden.
Blir väl ett gäng treo, ett par cigg och ett par omgångar Harpan i stället. :)

Hmm, ja just det... PappaB kom på när han pratade med mig att storeman kanske skulle haft "finkläder" på sig. Så dags då! *muttrar* Randig skjorta med poliströja inunder? Jaja... Allt kan ju inte vara perfekt!

11:38

Jodå.. Jag var iaf nere vid kyrkan. Strax innan 9:30. Och väntade och väntade och väntade. Men förmodligen hade barnen redan gått tillbaka till förskolan.
Och jag är ju den jag är... :/ Inte fan skulle jag för allt i världen knalla bort dit när jag VET att det är MASSA folk där redan. Skillnad om det bara varit barnen. Men massa läskiga, perfekta människor som är mycket bättre än mig, det klarar jag helt enkelt inte. Så nu sitter jag här med världens sämsta samvete. :( Men jag har pratat med pappaB och förklarat varför så han skulle be storeman ringa mig sen när han hämtar honom. Så jag kan berätta för honom varför. Tur att han är så förståndig den lille pojken. ♥

Har städat av lite här hemma. Mao, flyttat allt från ett rum till ett annat. *suckar* Helt otrolig är jag ju. Ingen ordning och reda alls. Tänk att jag en gång i tiden var PEDANT. Och då menar jag riktigt ordentligt. Sjukligt tom. :/ Men det var då det... Sen fick jag barn. Och annat att göra än att städa dygnet runt.
Vissa fåniga saker sitter ju kvar sen den tiden. Att papper alltid måste rivas av längs perforeringen. Inga vattendroppar på bänken som kan orsaka kalkfläckar. Ordning och reda i smörpaketet, mao inget kladd! Man måste dra smörkniven från kant till kant och ABSOLUT INTE stoppa ner den i smöret som en del gör. :) Disktrasan ska hänga åt "rätt" håll och t"ryckas fast".
Men för övrigt finns det inga tecken på att jag var en ordentlig människa en gång i tiden.

Tja... Vet inte alls vad jag ska ta och göra nu. Vänta på att få gå till jobbet. *dubbelsuck*



Hann knappt sätta mig nere vid kyrkan och vänta innan det började mullra! Men regnet slapp jag undan. För det kom bara 4 droppar eller nåt.

22:05

Hemma. Sitter och inväntar S:s B. Ska ju få hem min maskin! Nu djävlar ska här tränas. Kanske inte just ikväll. Men imorrn jobbar jag ju bara ett kort pass så på kvällen imorrn ska den invigas ordentligt. :)

Gamlar tanter och gubbar kan vara betydligt värre än barn ibland har jag märkt ikväll. Sura och arga,obstinata. Fy vilken kväll! Kanske beror på vädret. Kan man hoppas iaf. Och en jädra tur att inte alla är såna samtidigt. En del skiner som solen och tycker att livet leker. :)

Storeman ringde mig förut som han skulle. Men han var så nöjd och glad trots att varken jag eller pappaB hade varit med. *pustar ut* Han hade fått en ballong runt halsen (har han tagit studenten eller???) och så hade dom ätit tårta. Fast han hade ju inte kunnat äta tårtan sa han. För det var ju grädde på och det tål han minsann inte. Undrar sen när isf. Det har iaf undgått mig att han är allergisk. Tror inte det var så många veckor sen vi åt mat med grädde i och då var det minsann inga problem. Men han är ju som han är. :)

Angående tobakens oerhörda prishöjning. Det var tydligen bara Ica i Borgholm som höjde sin nu. Eftersom dom missat ett par höjningar. Hur man nu kan göra det. Så from häromdagen rullar jag minsann inga egna cigg. Tjänar inte ett öre på det ju. Tvärtom!

Åh så lite mer gnäll. Den där oerhört duktiga statsministern vi har (han måste vara den bästa i världen på alla sätt och vis) har nu fått en liten löneförhöjning läste jag häromdagen. En höjning som gjorde att hans månadslön nu ligger på 131 000:-
Kalla det den svenska avundsjukan eller vad ni vill, men jag kan ta mig fan inte tycka att nån är värd så mycket pengar! *svär som fan själv*
För 3 år sen, när jag visserligen inte tog allt jobb jag kunde. Hade mycket bekymmer i livet då tyvärr. Men iaf. Jag gjorde så gott jag kunde. Och jobbade för att kunna betala mitt uppehälle och mat till barnen iaf. Då tjänade jag 95 000, på ETT ÅR. Alltså mindre än han tjänar på en månad! Jag tycker att det är sjukt fel!
Nu jobbar jag visserligen bara 66% men jobbar så mycket extra jag kan varje månad. Fick (kors i taket) en helt ok löneförhöjning på 2600:- i mån. Beräknad på 100% då förstås. Men som det ser ut nu så kommer jag kanske upp i ca 180 000:- i år. Alltså, likförbannat mindre än vad han tjänar på 2 månader.
Kan förstå att dom inte vill satsa pengar på äldrevården. För dom som tjänar så mycket har ju råd att sen anställa nån privat som tar hand om dom. Men F*N vad jag hoppas att såna där människor själva hamnar på ett "vanligt" äldreboende nån gång! För då får dom se hur det är i det verkliga livet. Där ingen har tid att bry sig om dom! Där dom kan få sitta i sin bajsiga blöja eftersom man måste hjälpa den stackarn som ramlat på golvet först... För det finns inte personal så det räcker att ta hand om båda två!
Jaja... Det hjälper ju inte vad jag tycker ändå. För han kommer sitta där med sin feta lön och skita i alla andra som har det svårt ändå.

23:21

Fått hem min maskin! Ja det var ju ett tag sen nu. :) Testat lite med men den LÅTER ju?! Så det får man nog göra innan 22 så inte "kära" grannen har nåt att gnälla över igen.

Ska nog ta och krypa i säng nu, snart. Upp och jobba vid 7:30. Men bara till 13:30 imorrn.

Natti!


12/6

Goddagens!

Fy så trött jag var igår kväll. Men när jag sen la mig kunde jag ju inte sova utan låg och läste till 3 eller nåt. Vaknade inte förrän 10:30 idag!
Har inte hunnit göra ett vettigt handtag. Och har nog inga större planer på det heller faktiskt.
Var ner en sväng på apoteket igen. :/ Har så grymt ont i nacken och i huvudet. Inte för att jag tror att det är treo jag behöver utan egentligen behöver jag massage. Men fattiga jag har inte råd med sånt.

Igår var vi ute och gick igen. Samma låååååånga (som inte var så lång som jag hade hoppats på) promenad. Enligt Stinas räknare var det bara 7,9 km. Men med min runda vidare ner till affären och sen hem igen blir det iaf 1 mil! Och då känns det lite nyttigt!

 VIDRIGT! Dom är ÖVERALLT! Hela vägen ut till Räpplinge är full. Finns inte en buske utan.

 Hittade varsin 1:a här ute i Tryggestad! Där ska Stina och jag bo. Och för att kommunicera skaffar vi en hederlig gammal burktelefon!

 Häst och          vagn får det bli till jobbet sen! :D

Hittade även  ! Och det är ju bra när jag ska börja med Tiagirls present sen! *fnissar*

Och du Tiagirl! Ska jag be vaktis på jobbet att gräva upp en sån här  liten planta till dig? Eller har du redan fått tag på nån sån? Annars finns det mängder med såna småååå runt där nu!

Hmm, igår när jag väl kom hem från promenaden så gick jag ju genom området här. Har en dam som bor en bit bort som i sin tur har en katt som klättrar upp på ett litet plank för att sen klättra vidare upp på hennes balkong. Men när jag gick förbi där så jag MIN katt klättra upp, efter hennes katt! Förbannade kåtpelle! *skäms* Snacka om att ta sig friheter och klättra upp på andras balkonger.
Jaja tänkte jag och försökte ropa lite diskret på honom, samtidigt som jag hoppades att ingen såg. Säkert! Dom kom vicevärden givetvis och undrade om det var min katt. Jodå... Och när jag äntligen kom ifrån henne öppnar hon som har katten där borta dörren och ropar mitt namn. *förvånad att hon visste vem jag var* Är det din katt? Eh, jo... Det är det. Hon var så rädd att han skulle få för sig att hoppa ner och slå sig så hon ville att jag skulle hämta honom.
Men när jag väl kom ut på hennes balkong hoppade han nog fan ner iaf! *suckar* Den där katten fick jag nog för mina synder.
Sen fick jag ju stå och prata med henne i evigheter. Om allt och inget! Fast hon var ju trevlig så det var inte så farligt. :)
Slutsatsen av det hela då?? Jo, det är nog verkligen dags att kastrera kåtpelle!

Tråkig dag idag... Ingen sol. Men det blåser iaf inte så mycket.
Hmm, bara för att jag sa så började det givetvis REGNA! Men... Det behövs ju faktiskt och jag ska ju inte gå ut just nu iaf.
Ikväll däremot, om det nu inte öser ner, så ska jag och Stina gå en sväng igen. Fast en kortare promenad idag.
Måste se till att gå lite varannan vecka när barnen inte är hemma. När dom är hemma finns det ju ingen chans. Iaf inga längre promenader.
Men, jag ska ta och köpa mig en sån här så jag kan göra NÅT när barnen är här åxå.

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/856

15:36

Jaha ja! Nu har jag köpt en sån däringa maskin att träna på! :) Lite billigare, får hem den snabbare (imorrn hoppas jag) och på avbetalning!
Tack Soffi!

23:25

Ja... Denna dagen gick den med.
Har inte varit ute och gått idag som jag skulle. Har så förbannat ont i nacken och det blir bara värre och värre. Inte för att jag går med nacken. :)

Undrar om halva jag håller på att ruttna bort eller så. Har ju ont i ena sidan av nacken och ner i ryggen. Ont i halva huvudet. Stora sår i ena näsborren. Och som om inte det var nog så kliar mitt ena öga och är dessutom lite svullet och rött! *grrr* Och givetvis är allt på en och samma sida. Jag kan gärna tänka mig svarta rosor på min begravning! :)

Blev sugen på nåt förut efter att ha svultit hela dagen. Cyklade bort till Ica i regnet och köpte lite mat och en stooooor påse chips. *slår mig själv på fingrarna* Men när jag ätit min mat och öppnat chipspåsen kunde jag bara äta några få chips. Inte alls likt mig. Visserligen var väl det bra men jag undrar om jag inte är allvarligt sjuk då! *fnissar* Har nog aldrig varit med om det innan.

Badat och fixat till mig nu. Bäddat rent i sängen. Vikt och hängt in massa tvätt och plockat undan lite saker från golvet där min Orbitrek ska stå! *väntar med spänning*

Imorrn (tidigt tror jag) är det avslutning för storeman på förskolan. PappaB ringde igår och var såååå ledsen för att han inte kunde gå och undrade om jag hade möjlighet. Och jag är ju ledig på fm så visst kan jag väl det. Om jag bara slipper vara med INNE i kyrkan. Men det sa han att jag inte behövde. Bra det! Får väl se om han hör av sig om tid imorrn då som han lovade. Jag har ju fått TVÅ tider. *suckar*
Sen på kvällen är det jobb igen. Ett par timmars fyllnad. Vilket verkligen behövs. Blir en fattig månad nästa månad. *suckar lite*

Åh! *målar kors i taket* Nu kom kåtpelle in! Mycket konstigt.. Men han lär väl smita ut inatt igen eftersom balkongdörren är öppen.

Jaja... Får väl ta o krypa ner under täcket nu så jag vaknar imorrn. Skulle vara typiskt mig att vakna 5 min innan jag ska vara där. Speciellt imorrn när jag MÅSTE platta håret innan jag ger mig iväg. För det orkar jag absolut inte ikväll. Och för den delen är det inte torrt än på ett par timmar ju.

Natti!


11/6

APTRÖTT! *trillar ner i sängen*

10/6 (Tror jag)

Ingen bra dag idag. Heller.
Kom iaf upp i tid idag. Och var på jobbet i tid. Men motigt var det. Tog min "sista" treo igår kväll. Ingen bra idé att sluta med dom när jag ska upp och jobba märkte jag. Ännu en gång. Blir så förbannat trött/sur/irriterad/huvudvärkig.
Så när jag slutade idag cyklade jag ner till apoteket genast och köpte mig ett rör.
Givetvis träffade jag  U på vägen som snabbt listade ut vart jag skulle. *muttrar* Men då hade jag så ont så varje steg jag tog var en riktig pina. Och dessutom började det värka i nacken med. Så nog var det lite synd om mig allt. :)

Väl hemma, en dubbel treo, läste lite bloggar och sen sooooov jag en stund på soffan. Nu har det värsta av värken försvunnit. Tackar för det! Hoppas på massa energi snart så jag kan börja röja lite här. Brukar ju få det på kvällarna och idag passar det ju bra eftersom jag är ledig imorrn.

Var ju ute och gick igår. En lång promenad. 1 1/2 timme i rask takt! *duktigare kan ingen vara* :D Kändes så skönt sen när jag kom hem. Bestämde att vi skulle gå fredag kväll med men nu åkte jag ju på att jobba extra då. Och pengar betyder tyvärr mer än promenader just nu. Men V (som jag går med) sa att vi kunde gå imorrn istället. Bra! För jag behöver det verkligen.
Blir ingen slånbärssaft till hösten inte. Såg alla buskar igår när vi gick. Precis FULLA av MASSA nät med små SNUSKIGA larver! Precis ÖVERALLT!! Så vidrigt. Tydligen kommer dom för att det är så torrt ute nu. *hoppas på massa regn*

Skulle köpa tobak igår igen. Fortfarande fattig och tror jag sparar liiiite pengar på att rulla själv. *tveksam egentligen* Men när jag stod där och först påpekade att Icas system med ciggaretter och tobak är dumt eftersom man köper ett KORT som man sen stoppar i en maskin. Jag påpekade alltså att det var dumt eftersom det inte står nåt PRIS på korten. Och jag vill gärna veta INNAN jag köper nåt vad det kostar. För att få veta det måste dom dra kortet för att sen om jag inte vill ha det "återkalla" det.
Men iaf... Det var inte det jag skulle säga. Jag frågade iaf v om hon visste vilken tobak som var billigast. Och hon sa att John Silvers bara kostade 79:- Tyckte det lät väl billigt och frågade om den åxå var på 50 gr som dom andra. Nä, givetvis inte. Men dom andra kostar ju 139:- säger hon då.
Hmm, jag var ju där i söndags (om jag inte minns fel) och då kostade ju min tobak 89:- Och den andra som hon menade kostade 139:- kostade i söndags 91:-
Men hon slog in mitt paket, och ta mig FAN (sorry) om det inte kostade 129:-
Här snackar vi ingen liten smyghöjning inte! 40:- kan man väl inte höja på EN gång??!!! *skitsur* Men hon menade på att tobaken tydligen inte hängt med i höjningarna innan.
Så nu sitter jag här och räknar alla cigg jag rullar för att se hur många jag får ut av en paket tobak. Men jag har vääääldigt svårt att tro att det nu blir billigare att rulla själv. Och jag som var tveksam innan.
MEN, ska väl inte gnälla egentligen för jag väljer ju själv att röka. :/

Blåser, blåser, blåser... Blåst här hela dagen. Och kallt är det med. Det som har varit så fint dom sista dagarna. Fast som jag sa innan, vi behöver ju ordentligt med regn egentligen. För det är ju snustorrt ute. Men då får det gärna regna massa på nätterna och vara soligt och fint på dagarna. *bestämmer*

PappaB kunde ABSOLUT INTE ha barnen i midsommar. Inte nån utav dagarna. *muttrar lite* För han började ju minsann jobba 6 både lör och sön. Jaja.. Då kan ju han ge sig på att han dom närmsta 5 åren i rad ska ha barnen varje midsommar.
Tänkte annars föreslå att han faktiskt kan hämta dom på midsommardagen när han slutar och sen lämna dom på söndagen innan han åker till jobbet. Inte för att jag tror att han går med på det heller. Men nu är det faktiskt min tur att få ha lite kul. 1 kväll på hela sommaren som jag vill ha ledigt från dom trots att det är min helg!

9/6

Oj vad duktig jag varit! *hoppar in i duschen och återkommer*

*trött* Nähä.. Inte orkar jag blarra nåt inte. Varit ute på lååååååång promenad idag/ikväll. Så duktig så.

Är man tant om man går och lägger sig NU (21:47)? Nä, det kan man inte vara. Jag ska ju bara lägga mig och läsa ju! :) För att sen sova. Ska ju trots allt upp tidigt imorrn igen. Börjar redan vid 7.

Natti!

*muttrar* Det är ju inte bara knas med kommentarerna här inte. Hela sidan är ju skitkass! Inget alls som funkar.

8/6

"Åh! Det här måste du bara höra mamma. *han läser högt*  Grattis på 1-årsdagen Linus. Häftigt va mamma. Detta fick jag när jag fyllde 1. Det var länge sen!" (Linus som hittat sin pärm med alla "minnen")

Lilleman kom in och var förtvivlad idag. Storeman hade ju knuffat honom från gungan så han hade slagit sig i läppen och hade fått näsblod. Men när jag påpekade att han minsann samtidigt tappat sin andra tand (den har varit lös rätt länge nu) så var det inte alls så farligt att han hade slagit sig.
Dock var det värre att han inte kunde hitta sin tand! Nära på katastrof ju. Eftersom den nu då ska ligga i ett glas över natten och den där lilla fen? ska komma med en peng. :) Han har letat och letat men det är ju lönlöst när den ligger i SAND!
Fast för mig var det nog en jädra tur att den försvann. För jag fick då höra att om man tappar tänder hemma hos pappaB så lägger man tanden under mattan (dom hittar på mycket konstigt i Lessebo måste jag säga, är det inte vitsås till kroppkakorna så är det tänder under mattan! :/ ) och dagen efter har man 100:- där! Plus att man får en guldpeng och en 5-krona i ett glas???? Tror dom att jag är gjord av pengar eller?? *suckar och tackar högre makter för att tandaset försvann* :D

 Tur det är länge kvar tills skolkorten ska tas! :)

 Mitt lilla "rådjursöga" har legat och myst med mig på soffan, läääääänge idag! *nöjd*

 Den här pärlan har inte gjort så mycket annat än att BRÅKA hela dagen! Men jag älskar han ändå! ♥

Är nere i nån svacka igen. Allt känns skit. Orkar inget alls. Vill inget alls. Förutom att sooooooova.

Imorrn är det jobb igen. Och barnen lämnas på dagis/fritids och hämtas av pappaB senare. Tycker inte riktigt om att behöva säga hejdå till dom på morgonen sådär. Men men... Har ju inte mycket att välja på.
Bara jag inte försover mig imorrn igen. U ringde i fredags vid 7:34 och undrade vart jag var! Började ju jobba vid 7:30. :)
Men imorrn går det inte alls för sig eftersom vi måste GÅ till dagis och fritids för jag har ingen lust att gå runt och hämta deras cyklar sen när jag slutat jobba.

Undrar om Kisse tröttnat på kärlekslivet ute i skogen nu?! Han har varit inne HELA dagen idag. Har inte hänt på flera veckor ju. Han ligger här och sover så snällt i soffan för en gångs skull. Utan gap och skrik.
Igår däremot var han precis hopplös på morgonen. Gick här och skrek och vidare in till storeman och klättrade upp i hans (höga) säng för att sen trilla ner och börja om igen. Och när han väl var uppe så började han skrika hysteriskt och dessutom slicka Linus i håret som han har fått nån jävla noja på! Så där rök min sovmorgon! *grrr*

7/6

Så trött, så trött, så trött. Hela tiden. Orkar inget alls ju. Vill bara sova. Vilket inte är lätt när barnen är här.
På väg neråt igen? Eller vårtrött? Jaja.. Blir väl bättre nån gång hoppas jag.

Nu kom barnen in och skrek att det sprang ett rådjur inne i området. Stackarn... Han måste ju ha blivit vettskrämd av barnen! :) Men han hittade tydligen ut till parkeringen sa dom. Förstår dock inte vad han skulle in här om. Finns ju inga goda knoppar att äta eftersom alla blommor redan är slut. Nästan iaf. Snart är det höst igen. :/

Fortfarande inga utslag. *nöjd* Men nu har storeman fått konstiga, eh, nässelutslag. Eller iaf nåt liknande. Men förmodligen beror det på att jag precis bytt sköljmedel. Har ju haft samma sen han föddes och nu bytte jag till vanilj. Som luktade såååå gott. Typiskt om han nu inte tål det då.
Eller kan det vara den nya solkrämen vi köpte med. Får väl utesluta den ena ett tag och se om det blir bättre.

Igår var monstrena med mig på jobbet. Gick bra faktiskt. Dom höll sig lugna. :) Tittade på film, cyklade, studsade studsboll, vattnade blommor... Så dom kan få följa med på midsommarafton åxå faktiskt. :)
Väntar fortfarande på att pappaB ska höra av sig angående midsommarhelgen. Han har sagt i 2 veckor nu att han ska kolla vilken dag han kan ha barnen. Senast i måndags när vi pratade sa han att han skulle skicka sms dagen efter (tisdags alltså) med besked. Men inte då. *muttrar lite* Ska det vara så kan han minsann ha dom hela midsommar! Jag har som sagt haft dom 4 år i rad nu. *gnällig*

*gäspar*

4/6 igen...

Var jobbigt att fortsätta i andra inlägget eftersom man inte ens kan hoppa ner till nästa rad utan att använda koder.

Sådär ja! Nu har jag diskat, lagat mat, diskat igen, torkat ur kylen, vattnat blommor ute, ätit, tvättat håret. Skönt att ha disken färdig faktiskt. Och det är ju inte så jobbigt när man väl sätter igång. Bara det att jag alltid är såå trött när jag ätit så jag hellre sätter mig/lägger mig i soffan en stund. Dumt eftersom jag bara blir ännu tröttare då. Nu gjorde jag ju inte det idag och nu är jag faktiskt piggare. :)

Ska försöka sätta mig och knåpa ihop en insändare till tidningen ikväll. Nån på jobbet bad mig. Dock har chefen sagt att det bara blir värre?? Kan jag inte förstå. Inget kan bli värre än vad det är nu. Kommunen har fan fått storhetsvansinne! Och dom sparar pengar på helt fel saker. *slår näven i bordet*

Pratade med SSK på jobbet idag angående mina svullna fötter/ben/ansikte. O jisses vad lugnande hon var då. OFTAST beror ödem (som det så fint heter) på hjärtfel! *går och hänger mig genast* Men jag ligger ju knappast i den riskzonen som hon åxå sa. Njurproblem och leverproblem var en annan sak. Men whoppie! :( Eller kunde det ju vara så att jag bara har en infektion i kroppen. Så då kan det ju faktiskt vara så "simpelt" att det är mina tänder som spökar nu igen. För jag har ju ont av dom. Tror jag. Smärtan i halva ansiktet, ena sidan av nacken och ner i axeln är förmodligen tändernas fel. Även om jag inte har ont i tänderna på nåt sätt. Men om det inte blir värre än det är nu så avvaktar jag tills jag får svar på blodproverna från hud. För dom tog ju sänka och leverprover bla. Hmm, hon sa nåt om reumatism åxå? Det finns ju i släkten! Jaja.. Jag överlever detta med! Bara det att jag är så förbannat trött på att inte få bara vara! Jag vill inte ha massa problem. Och defintivt inte några SYNLIGA problem.

*skriver upp* Måste ju köpa varsin plånbok till barnen. Kom fram till det nu när storeman tydligen ska ha med sig glasspengar till skolan imorrn. Och han undrade om jag hade en han kunde låna. Javisst har jag det men han är ju ett barn och ska ju ha en tuff (gärna med döskallar om jag får bestämma) plånbok! Men nu fick han låna min korthållare (med döskallar :)) så länge.
-Åh tack mamma. Det var väldigt snällt av dig att jag fick låna den! ♥

*pekar* Den där förbannade tvätten ligger fortfarande ihopvikt men inte har den gått in i garderoberna! Mycket märkligt tycker jag.
Men, jag kan ju inte spela nåt så jag kanske kan ha tid att göra det ikväll. :)

19:26

Åh! Jag känner mig så rastlös men det finns ju inget som jag vill eller kan tänka mig att göra! Jobbigt läge... *springer ut med soporna*

4/6 Testar lite bara.

Hmm, nu vet jag ju inte om detta funkar.. *testar igen* Joho! Det gör det visst. Alltså borde jag kunna ändra min text lite hur jag vill. Om jag bara kunde alla förbaskade koder! Men inte minns jag dom. Kod för att ändra färg på enstaka ord i ett inlägg tex. Får väl plugga på lite sen. :) Nu ska jag röka, diska och laga mat. Och kanske diska igen. Hmm, det vet jag ju hur det blir med det. Det sistnämnda alltså. Kommer ha ett stort berg när jag kommer hem från jobbet imorrn med!

Go´kväll!

Här sitter jag. Och är så trött så jag vet inte vad. Trots att jag somnade en stund på soffan förut.

Varit social hela dagen idag minsann. U ringde i morse när vi hade varit och lämnat storeman på skolan och undrade om vi ville komma ut en sväng. Och det ville ju lilleman absolut.
Så vid halvtio-tiden eller nåt hämtade dom oss här. Och sen har vi varit där hela dagen. Kom hem vid 16:30 typ.
U hämtade storeman på förskolan med. 

                                         




Tack för en trevlig dag! 

Trodde att det var nog med sjukdomar och krämpor för mig nu efter att utslagen försvann. Men inte fan har man sån tur. 
Nu samlar jag på mig vätska i stället?? Mina fötter är så jävla svullna. Och andra delar på kroppen med. Varför kan inte jag bara få må bra?! 
Satt ju givetvis och läste om ödem i fötter och händer förut (hypokondriker som man är) och hittade ju en lämplig sjukdom. Som jag nu inte minns vad den heter. Men symtomen var ju svullna fötter och händer, ont i nacken (har jag ju haft ett tag nu), synstörningar (har jag åxå haft nu med massa flimmer i ögonen, ser konstiga prickar som far runt, suddig blick emellanåt), huvudvärk... *suck* Jag ska ju inte läsa om sånt. Det vet jag ju. Det slutar ju bara med att jag ringer till doktorn, får en tid och sitter där och gör bort mig sen. *fnissar*
Jag får väl avvakta och se om det blir bättre. Men lite konstigt är det att jag är svullen om fötterna redan på morgonen när jag går upp.

Ledig imorrn med men ska iväg ett par timmar på datautbildning. Mellan 9 & 11 tror jag. Så jag lämnar lilleman på dagis efter att jag lämnat storeman. Sen får han åxå vara kvar tills storeman slutar. Lite fusk men man betalar ju för tiden minsann.

Nä, ska nog ta och rulla ett gäng cigg och sen gå och lägga mig faktiskt. 

Natti! 

00:00

Eh... Jag kom visst inte alls i säng! :) Nu är jag pigg. Och det bådar inte gott för natten inte. Ska ju upp tidigt ju. *suck*

Här finns det fler bilder från dagen!

Tiagirl! Såg minsann din kommentar på bilddagboken nu angående MINA bullar! Dom ser inte alls för jämna ut för att vara bakade av mig. Sådetså! Jag HAR faktiskt bakat dom. *lovar* :)

2/6

Hallå!
Bättre sent än aldrig.

Har varit i Kalmar idag då. Och i Färjestaden en sväng med.
Gick väl bra på hud. Fick väl inte höra så mycket annat än vad jag fått höra innan. Förmodligen var det mina Sertralin som utlöste det hela. Samtidigt som jag kanske har varit stressad. Hon trodde inte att det berodde på mina treo iaf eftersom jag nu ätit ganska många dom senaste dagarna och ändå inte haft några utslag. Men annars var treo en tablett som man lätt kunde få urtikaria (som det så fint heter) av.
Att dom är borta just nu, trots att jag inte äter Betapred, är ingen garanti för att dom inte kommer vilken dag som helst. Och om jag får dom igen får jag inte äta mina älskade Betapred utan helst ska jag väl gå och se ut som ett monster. :/ Fast nu fick jag en ny allergitablett utskriven i stället för mina andra jag haft, som inte hjälpt. Ny dyr rackare som jag inte minns vad den heter.
Tog lite blodprover och så ska vi höras via telefon om 2 veckor för att se om det fortfarande är bra eller om det blivit sämre igen. Är det sämre ska jag tillbaka igen. Typ. :)

Struntade i (låter fånigt men skriver jag sket i så klagar väl nån :)) att åka till Citygross. Eftersom vi skulle till f-staden sen. Kan ju inte gärna ha massa mat ligga i bilen i solen. :/ Så jag "storhandlade" på Ica Kvantum i stället. Jag som bara gnäller på Icas priser hela tiden. :) Men, det var helt ok faktiskt. Tycker att jag fick mycket för pengarna. Handlade för 1000:- typ. Och nu räcker det ju ett bra tag. Förutom att man måste köpa typ mjölk och bröd och annat.
Hittade ett fint pannband (rosa med döskallar) och ett nytt läppglans. Det var väl vad jag "unnade" mig idag.
En sväng till ÖB hann vi med åxå. Passade på att köpa "mitt" schampo och balsam där eftersom det är billigt. Och en hink till mina metallburkar. *duktig sopsorterare* :D

Anna!! Nu kan du komma och fika igen! Har minsann köpt nytt kaffe till dig. *fnissar* Var nog inte en dag för tidigt.

U! Vart i hela friden tog dom dära "bröden" vägen åt? Jag köpte tydligen inga. Dom där hårda som jag fick äta för att dom var nyttiga. Det andra brödet (åxå nyttigt) var gott. Faktiskt! :)
Tack för en trevlig dag förresten!

Sitter här med sprängande huvudvärk nu. Som inte ens går över med treo. *suckar* Vet ju att om jag lägger mig med sån värk så vaknar jag med den åxå. Och jag har ingen lust alls att ha ont imorrn!

Idag kom barnen hem med. Så snälla och trevliga så. :) Men det är dom ju alltid på måndagen.
Imorrn är vi lediga. Eller iaf jag och Lilleman! Storeman ska ju till förskolan. Men SNART är det sommarlov. Så skönt att få vara ledig på sina lediga dagar äntligen. *ser fram emot*
Vet inte alls vad vi ska hitta på imorrn. Behöver röja igen här hemma. :( Men jag har ingen energi alls till sånt. Men får väl ta ett litet ryck imorrn.

Orkar inte mer nu...

Natti!


1:a Juni!

Nu är det sommar minsann. Redan juni. Och snart är det bara ett halvår tills julafton! *längtar*

Jobbat hela dagen då. Eller inte hela. Var ju ledig mellan 11:30 och 16. Men då blev inte mycket gjort. Slappade mest på soffan. :)

Ledig imorrn då. U kommer och hämtar mig vid 7:15. Yippie vad kul att gå upp så tidigt när man äntligen är ledig. Och speciellt nu när jag inte egentligen behöver åka till Kalmar. Har ju inte ens en liiiiten prick. Inte en tillstymmelse till utslag. Kommer ju få skämmas när jag kommer in dit imorrn. :)
Det var väl förmodligen som alla 3 läkare sagt till mig, nåt psykiskt. Men lite konstigt eftersom jag själv ansett att jag mått bra nu sista tiden.
Men dom ska iaf få kolla lite imorrn. Typ pricktest eller så. Utifall att.

Jag är en liten snorkig snärta! *fnissar* Det var vad en tant på jobbet kallade mig idag. Tror dom fått solsting hela högen där borta för ikväll var dom inte alls roliga att ha att göra med. :/

Borde lägga in tvätten på sin plats (den är iaf hopvikt nu), träna, duscha och sen gå och lägga mig. Får väl se vilket av det som sker ikväll.

RSS 2.0