4/6 igen...

Var jobbigt att fortsätta i andra inlägget eftersom man inte ens kan hoppa ner till nästa rad utan att använda koder.

Sådär ja! Nu har jag diskat, lagat mat, diskat igen, torkat ur kylen, vattnat blommor ute, ätit, tvättat håret. Skönt att ha disken färdig faktiskt. Och det är ju inte så jobbigt när man väl sätter igång. Bara det att jag alltid är såå trött när jag ätit så jag hellre sätter mig/lägger mig i soffan en stund. Dumt eftersom jag bara blir ännu tröttare då. Nu gjorde jag ju inte det idag och nu är jag faktiskt piggare. :)

Ska försöka sätta mig och knåpa ihop en insändare till tidningen ikväll. Nån på jobbet bad mig. Dock har chefen sagt att det bara blir värre?? Kan jag inte förstå. Inget kan bli värre än vad det är nu. Kommunen har fan fått storhetsvansinne! Och dom sparar pengar på helt fel saker. *slår näven i bordet*

Pratade med SSK på jobbet idag angående mina svullna fötter/ben/ansikte. O jisses vad lugnande hon var då. OFTAST beror ödem (som det så fint heter) på hjärtfel! *går och hänger mig genast* Men jag ligger ju knappast i den riskzonen som hon åxå sa. Njurproblem och leverproblem var en annan sak. Men whoppie! :( Eller kunde det ju vara så att jag bara har en infektion i kroppen. Så då kan det ju faktiskt vara så "simpelt" att det är mina tänder som spökar nu igen. För jag har ju ont av dom. Tror jag. Smärtan i halva ansiktet, ena sidan av nacken och ner i axeln är förmodligen tändernas fel. Även om jag inte har ont i tänderna på nåt sätt. Men om det inte blir värre än det är nu så avvaktar jag tills jag får svar på blodproverna från hud. För dom tog ju sänka och leverprover bla. Hmm, hon sa nåt om reumatism åxå? Det finns ju i släkten! Jaja.. Jag överlever detta med! Bara det att jag är så förbannat trött på att inte få bara vara! Jag vill inte ha massa problem. Och defintivt inte några SYNLIGA problem.

*skriver upp* Måste ju köpa varsin plånbok till barnen. Kom fram till det nu när storeman tydligen ska ha med sig glasspengar till skolan imorrn. Och han undrade om jag hade en han kunde låna. Javisst har jag det men han är ju ett barn och ska ju ha en tuff (gärna med döskallar om jag får bestämma) plånbok! Men nu fick han låna min korthållare (med döskallar :)) så länge.
-Åh tack mamma. Det var väldigt snällt av dig att jag fick låna den! ♥

*pekar* Den där förbannade tvätten ligger fortfarande ihopvikt men inte har den gått in i garderoberna! Mycket märkligt tycker jag.
Men, jag kan ju inte spela nåt så jag kanske kan ha tid att göra det ikväll. :)

19:26

Åh! Jag känner mig så rastlös men det finns ju inget som jag vill eller kan tänka mig att göra! Jobbigt läge... *springer ut med soporna*

Kommentarer
Postat av: Lisa

Insändare? Nåt upprörande jag borde skriva om?

ler ett varggrin

2008-06-06 @ 22:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0