Hmm

Vad skriver man då här? Om hela mitt patetiska liv där det inte händer nåt alls. Här sitter jag "inspärrad" i min lägenhet från morgon till kväll. Om jag inte jobbar vill säga. Oerhört givande! :-D
Idag har jag jobbat. Sen har jag spelat bort massa pengar. Livsfarligt på SvenskaSpel. Tantvarning att spela bingo kanske? Borde nog inte ens erkänna det!

Jaha ja.. Nu kan jag ju passa på att skriva lite då eftersom jag inte fick spela mer bingo idag. Men snart är kl ny dag så då är dags igen! :-)

Men va f*n! Nu försvann ju allt jag alldeles nyss skrev. Är det lönt att då sitta o skriva?! *suck* Förstår ju inte ens varför jag gör detta. Det var ju Nån som tyckte att jag borde börja skriva så jag får väl testa ett tag.

Iaf så har jag mellan bingospelen diskat, planterat skotten jag "lånade" från sjukhemmet, tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, varit ute med soporna. Och iom disken blev det totalröjning i köket med. Så lite nytta har jag ju gjort idag.
Druckit massa treo och rökt ännu mer. *skäller på mig själv*

Fredag kväll, borde snart sova. Ska ju upp och jobba tidigt imorrn igen. Hela förbannade helgen. Är så dödens trött på mitt jobb så snart vet jag inte vad jag tar mig till. 11 år på ett och samma ställe kan inte vara bra. Men VAD ska man göra för nåt i stället? Jag är ju för feg för att testa nåt annat. Jag duger nog inte till nåt ändå.
Skulle ju kunna tänka mig att plugga. Men jag kan ju inte bara välja en utbildning för ATT. Det är väl bra om man kanske kan utbilda sig inom nåt som man verkligen känner att man kan tänka sig att jobba med under lång tid framöver. Men vad skulle det vara? Finns ju inget som jag verkligen känner att jag vill göra. Förutom att kanske jobba med data. Men nu har jag ju gått en utbildning precis, en dag i veckan, och inte ens den tiden klarade jag ju av att sitta still. Och hur ska man då klara av att sitta framför en dator hela dagarna.
Nä, det är lika bra att inse. Jag kommer stanna på mitt jobb till den dagen jag går i pension. *ryser* Låter underbart! NOT!

Jaja... Eftersom jag absolut inte har något vettigt att skriva så lägger jag ner. Just nu. Ska bara sitta och vänta på att jag kan spela igen. Sen blir det sängen. Så får vi se om jag, nån annan dag, orkar anstränga mig att sätta mig in i det här.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Tiagirl

Jag är först och NÅN säger välkommen!!!

Och NÅN säger SLUTA SPELA och du kan jobba med precis vad du vill!!!!!!!!!!

2008-05-03 @ 15:00:31
URL: http://tiagirl.se/blogg/
Postat av: Lorei

Välkommen ut i rymden! Det är kul att ha dig här iaf. :)

2008-05-03 @ 21:27:24
URL: http://lorei71.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0