16/7

*pustar ut* Det är ÄCKLIG varmt ute! Inte för att jag varit ute men jag har dammsugit och moppat. Och det var svettigt kan jag säga.
Hur kan 2 barn skita ner så mycket? Och vart kommer all sand ifrån? Tror jag fyllde dammsugarpåsen men sand när jag dammsög. Visserligen hjälper katten, jag och alla andra barn som springer här till lite med. :) Jaja. Nu är det iaf rent här. På golven vill säga. Dock inte i barnens rum där jag vägrar städa. Dom är så pass stora så dom borde lära sig att iaf städa efter sig när dom dragit ut allt på golvet. Men inte då. Inte hjälper det heller med att hota att kasta alla leksaker. För det har dom ju minsann hos pappa säger dom. *muttrar* Ja, men det kanske kunde vara kul att ha saker här med. :S

Lite trött är jag nog allt nu. Ska nog lägga mig på soffan en sväng snart.
Sover ju inget om nätterna. Framåt 4 (om jag har tur) brukar jag bli lite trött iaf.

16:37

Det var hemskt vilken tid det tar för en stek att bli färdig! *suckar* Men nu är den nog snaaaaart färdig. *hoppas* För jag blev oerhört hungrig när det började lukta mat här.
Varför säger man söndagsstek? För att det förr var lite lyxigare med en stek eller? Och det hade man bara råd att äta på söndagen? Var den dyrare på onsdagen? :S Jaja... Vi äter iaf onsdagsstek idag. Sådetså! :)

17:21

Mat intagen! Och fy fan vad mätt jag blev... Blir nån timme i liggande ställning nu skulle jag tro.

Linus i morse:
-Noah, man KAN äta sniglar. I Frankrike anses det vara en delikatess.

Hmm, han är konstig han. Det ska låta så "fint" när han pratar. Anses?? Visst vet jag väl att det heter så, men inte använder jag mig av det ordet.
Likaså var maten vi åt nu DELIKAT. *fnissar*
MEN, jag kanske inte ska skratta... För nog låter det lite feminint i mina ögon. Hemska tanke!

22:03

Varit ute med soporna. Med hjälp av storeman. Mycket blir det när det ska sorteras. *muttrar*
Och vattnat allt på balkongen. Jädra springandes fram och tillbaka när man bara har en liten 2-literskanna. Så jag ska genast skriva upp 10-literskanna på min shoppinglapp tills nästa fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0