9/2 -2

Fortfarande fruktansvärt trött och seg. Vill så mycket men orkar inte ta tag i någonting alls. Diskhögen blir högre och högre. Soppåsarna förökar sig men kommer inte till soprummet. Tvätthögen växer. Gruset på golvet förökar sig i en oerhörd fart. *suckar* Men! Imorrn är en ny dag. Och då måste jag ta tag i allt ju. Har dessutom fått i uppdrag att spackla och slipa i köket. Och köpa 2 nya rollers. Och har jag tur så är det målat när jag kommer hem från jobbet på torsdag. Fan vad bra jag har det egentligen! ;)
Ska även försöka sticka ner till El-Hörnan imorgon och se om dom har någon billig köksfläkt till mig. Och kanske ev en billig tvättmaskin med. Och ta tag i veckohandlingen som skulle ha skett idag. Men jag var för trött och handlade bara det nödvändigaste tills ikväll och imorrn bitti.

Hämtat kidsen idag. Mammadag ju. :) Allt som vanligt med dom givetvis. Storeman hade visserligen varit sjuk förra veckan. I sån där underbar influensa han med. :/ Det går ta mig f*n överallt nu. Men han blev ju frisk samma dag typ.
Det är ju inte lika illa som det varit på mitt jobb då. Där (nu ska vi se) 14 av 18 boende och 8 av 11 personal har haft influensa! Inte så märkligt att jag har fått jobba häcken av mig kanske. Men nu är det över. För den här gången iaf.

Lilleman fick förresten näsblod nu ikväll. Det pissade blod ur näsan. Märkligt. Helt utan anledning. Iaf enligt honom. Men jag är nog rätt övertygad om att han minsann har varit och pillat lite i snoken. Fast han sa bestämt att det hade han inte alls. :)

Treointag: 1 idag

Och nu då?? Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till här. Trött men inte sovtrött. Kolla film har jag inte ro till känns det som. Gå ut med soporna då? Jo, jag får nog välja soporna. Och sen tror jag banne mig att jag går och försöker sova iaf. Har så ont i huvudet ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0