Horoskop för Skytten

Skytten 22/11 - 22/12


Dagshoroskop - onsdag 7 januari


Kvällen är som gjord för kärlek, så det är bara att hoppas att du har någon du kan dela den med. Gemensamma intressen borgar för intressanta samtal.


Veckohoroskop - vecka 02


Stora förändringar sker under veckan, som ger dig en helt ny känsla av optimism. Livsandarna återvänder när du vänder blicken utåt mot världen och märker att det finns mycket att se och göra. Ekonomiska och materiella betänkligheter känns inte lika besvärande, och en viss upprymdhet sätter in. Detta är en tid att gå samman med människor, att ingå i inspirerande grupper som kan vidga ditt kontaktnät. Samarbete och partnerskap som rör utbildnings- eller kommunikationsprojekt har utmärkta förutsättningar. Just nu verkar inte pengar vara ett problem för dig, i alla fall inte när det handlar om att förverkliga dina drömmar och visioner. Nya intressen gör att du kan bli expert på ett helt nytt område.
 

Månadshoroskop - januari 2009


Året börjar verkligen ljust, och det torde snabbt bli uppenbart för dig att året kommer att te sig helt annorlunda än det förra. Det blir mindre allvar, desto mer frihet, med många spännande människor i din närhet - ovanligt skojfriska sådana, dessutom. Redan i början av månaden har du alla möjligheter att engagera dig i forsknings- eller utvecklingsprojekt tillsammans med någon som du verkligen känner att du kan arbeta tillsammans med. Planerna kanske måste skjutas upp, men det är inget att oroa sig över, för det dröjer inte alltför länge innan de kan återupptas. Din vetgirighet och aptit på nya erfarenheter innebär att livsandarna bara blir starkare och starkare, månad för månad.

I stort är detta en lyckosam tid för relationer. Det är något du kanske redan blivit varse genom ett lyckosamt möte vid övergången till 2009, i alla fall om du inte redan lever ihop med någon. Hursomhelst är det dags att dryfta visioner och planer, helst sådana som innebär att era vyer vidgas så att ni får nya perspektiv på tillvaron. Allt som rör spännande möten med människor som söker upplysning och positiva förändringar ligger helt i linje med din egen agenda just nu.

Framme vid tiden för solförmörkelsen i slutet av månaden, kommer ingen att kunna undkomma den optimism som omgärdar Obamas tillträde som president, och du kommer också att känna att det ändå kanske ljusnar på horisonten, att dina drömmar och förhoppningar kan bli verklighet framöver. Detta är en utmärkt tid att påbörja studier eller dra igång ett kommunikationsprojekt av något slag. De första stegen kan tas mot en ny värld, och det handlar om stora kliv.

Från Spray.


Kommentarer
Postat av: Ullis

häftigt

2009-01-07 @ 18:34:37
Postat av: Lorei

Hur gick det med katten?

2009-01-07 @ 19:47:17
URL: http://lorei.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0