22/1 The freak is back

AAAAAAAAH! Fy fan alltså. Jag hatar den här förbannade urtikarian eller vad fan det nu är. Jag är såååå vansinnigt trött på skiten så jag vet snart inte vad jag ska ta mig till.
Igår hade jag ju inte ett endaste litet utslag. Förmodligen för att jag tog 10 betapred i tisdags. Men jag hann väl inte mer än hem till Vacker förrän jag hade ett i varje armveck. Och dom två har inatt utvecklat sig till typ 500 stora andra utslag! GRRRRRR! Inklusive utslag på läpparna. NÄ, inte dom läpparna utan dom vanliga i ansiktet. Lite jävla tur ska man väl ha iaf. :)
Har iaf knölat i mig 4 betapred idag. Trots att jag bara skulle ta när det var KRIS egentligen. Men jag orkar inte ha denna skiten. Sen får kortison vara hur farligt det än vill. För det skiter jag fullständigt i faktiskt.

Kisse kom hem idag igen. Efter att ha varit borta sen i söndags i stort sett. Såg han en snabbis i måndags morse men sen var han försvunnen igen. Märkligt katt det där. Fast jag tror minsann att han bor hos någon annan också. Hos någon som bor i husen i Åkerhagen. För han brukar komma springandes därifrån har jag märkt.
Förstår inte att mina katter inte kan bo hos bara mig. Sture-Laban var ju likadan han. Han bodde hos mig OCH hos TVÅ grannar till mig.

Ska se om jag kan försöka ta tag i målningen här idag. Nu. Eller snart. Eller så. Fast det hade ju inte skadat om det hade varit lite ljusare ute. Eftersom jag måste stänga av elen så blir det ju sååå mörkt. Och jag måste se till att komma ihåg att sätta igång den ganska fort eftersom när jag stänger av elen i vardagsrummet så stänggs elen av i köket med. Förbannat dumt tänkt av dom som bestämt hur det ska vara kan jag tycka. :)


Har förresten kommit på varför min elräkning förmodligen är så dyr. Mitt fel givetvis. Eftersom jag av någon anledning har satt på tillskottsvärmen på vattenberedaren. :/ DET kostar pengar. Och den har nog stått så i ett par år skulle jag tro. Men nu är det ändrat. Och inte har jag något varmvatten inte. Men det kan det ju vara värt. :)

Kommentarer
Postat av: Tiagirl

Du kanske satte på den för barnen inte ville bada i kallt vatten?



Varför ska du stänga av elen för när du målar???

2009-01-22 @ 12:10:24
URL: http://tiagirl.se/blogg/
Postat av: Tiagirl

Har du verkligen gått igenom hela dig för att hitta någon orsak? Finns det INGEN läkare som kan göra något? Pratar INTE om stressade, ointresserade, okunniga läkare på BORGHOLMS vårdcentral och egentigen inte Kalmar heller utan något riktigare, specialiserat??

2009-01-22 @ 12:11:46
URL: http://tiagirl.se/blogg/
Postat av: Ullis

Ja, VARFÖR ska du stänga av elen för att måla??kliar mig i huvet

2009-01-22 @ 20:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0