Eftersom jag är vuxen...

...så använder jag faktiskt mössa! Tiagirl verkar inte uppskatta mina mössor som jag tidigare använt. Så nu testar jag en ny! :)



Var den kanske bättre? För den ska då användas med tanke på hur rackarns dyr den var! För att inte tala om hur varm och skön den är.

Kommentarer
Postat av: Tiagirl

Hm...får ju inte klicka upp bilden för att studera den utan får bara upp en felsida. Kan kanske stämma med mitt utlåtande som kommer... :)

Mössor bör vara svarta. Jag har en mössa. Minsann. Fast Fian har lagt beslag på den. Den är svart och så står det 666 på den. Mycket coolare än dina tillsammans!! Förutom att jag inte kan använda den för den är på vift hela tiden. Tycker det är intressant att du blivit en sån spejsad mössmänniska!!!!!

Funderar på vad jag ska ställa för diagnos på dig nu ang detta fenomen. Men det blir fööör splittrat så det är omöjligt. :)



Ang Fanny(hur kan man döpa en HUND till FANNY???)så kan det vara så att; hon väntar på mat, det fanns mat i närheten, han irriterar henne, hon är frustrerad/irriterad. Heter man Fanny och dessutom är en golden så vill man nog bara vara hemma hos sin matte.



Hm...du som umgås med två golden dygnet runt numera, tycker du att du tänker på mig när du har dom där???? Jag är synnerligen förfärad fortfarande att jag blivit jämförd som en Golden.

2008-11-23 @ 08:05:48
URL: http://tiagirl.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0