♥ 18/6
Dagens middag:
Bröllopsfilé
4 port
4 kycklingfiléer
smör
salt
peppar
Sås:
2 dl creme fraiche
1 buljongtärning
1 msk osötad senap
2 tsk kinesisk soja
1-2 hackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl riven ost
Garnityr:
Blåa och gröna druvor
Bryn filéerna i en stekpanna. Salt och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form
Blanda samman alla ingredienser till såsen utom osten i en kastrull.
Koka upp såsen och låt koka i 2 min utan lock.
Häll såsen över köttet och strö över osten.
Tillaga i ugn 25 min, 175°
Vid servering: Strö halverade urkärnade druvor över köttet. Servera med ris och grönsaker.
Bröllopsfilé
4 port
4 kycklingfiléer
smör
salt
peppar
Sås:
2 dl creme fraiche
1 buljongtärning
1 msk osötad senap
2 tsk kinesisk soja
1-2 hackade vitlöksklyftor
1 1/2 dl riven ost
Garnityr:
Blåa och gröna druvor
Bryn filéerna i en stekpanna. Salt och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form
Blanda samman alla ingredienser till såsen utom osten i en kastrull.
Koka upp såsen och låt koka i 2 min utan lock.
Häll såsen över köttet och strö över osten.
Tillaga i ugn 25 min, 175°
Vid servering: Strö halverade urkärnade druvor över köttet. Servera med ris och grönsaker.
Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A
bra blogg !:)
Trackback